|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Ja kupiłam jesienne buty i macie
to na złość mi robi u mnie dziś ma być 32 st i zastanawiam się czy iść z Olka na spacer nie chce mi się w taki upał z deczka.. I ani tu iść o 9 i wrócić o 10 i jeszcze godzinę ja męczyć no nie wiem.. O 10 już będzie strasznie.. Dylemat
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
U nas ma być +28, a ile będzie to sie okaże
Mam nadzieje, że nie więcej. I na szczęście jutro już tylko 19
|
|
|
|
#4594 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie i ja
u mnie niestety dzis tez upal. Ale jutro na szczescie tylko 17. Lezymy jeszcze z bobaskiem i tak mi sie nie chce wstawac ze masakra. Ale chociaz jakies sniadanko trzeba sobie zrobic bo w brzuchu burczy az sie dzidzia obudzila
|
#4595 |
|
Rozeznanie
|
Upał też u mnie. Chyba teraz pójdę na spacerek bo potem za gorąco będzie. Ale mam lenia dzisiaj
Nie spałam od 4:00 więc oglądałam mecz siatkarzy od 5:00 I na końcówce zasnęłam a teraz taka nieżywa jestem
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie siedzę na glukozie
jakoś przeżyłam wypicie i tym razem, mam nadzieję że jakoś zleci. O 10.05 mam drugie pobranie. Jest mi trochę słabo ale daję radę Mały kopie, chyba mu słodko
|
|
|
|
#4597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja w łóżku i planuje usnac na nowo minimum do poludnia,zle spalam,boli mnie brzuch (podejrzewam ze przez nerwy) i jak spie to przynajmniej nie mysle o tym wszystkim.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogliby go zatrudnić na ten tydzień i tak by ich to nic nie kosztowało baby ale po takiej fali złych rzeczy musi teraz być dobrze Odpoczywaj kochana potrzeba ci tego teraz
|
|
|
|
|
#4599 | ||||
|
Raczkowanie
|
Witam sie i ja, u nas tez od rana gorąco, już jest 27 st.
![]() Cytat:
i zazdroszczę, też bym już chciała urządzać, u nas na razie pokoik w proszku, komoda i łóżeczko dalej w kartonie jedynie wózek skręcony stoi, dopóki nie wywieziemy starych łóżek (dotychczas pokoik robił za tzw gościnny ) nie ma co tego skręcać bo nie ma na to miejsca, czyli pewnie jeszcze jakieś 3-4 tygodnie.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
smiejemy się, że Tż ma uspokajający dotyk i oby działał tak i po porodzie.
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Emia, gratki wizyty mala jest juz duza :P w ktorym tyg jestes?Dotka, mi mozesz na pierwszej stronie dopisac Franka. TZ zadecydowal, ze tak zostaje i koniec ;-) tesciowa sie "ucieszy" :P no ale to nie ona decyduje :P U mnie teraz 25st... Nienawidze ciepla Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-09-17 o 10:32 |
|
|
|
#4601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde lipa straszna, ale skoro czekali tyle na niego, to powinno im zalezec i moze jednak uda sie podpisac umowe? Cytat:
Ale fakt urzadzony pokoj dziecka bardzo mnie udpokoil. Nie mam juz takich mysli, ze aa jak urodze wczesniej, to nie mam gdzie dziecka polozyc i biedny musialby caly czas na wygnaniu w odleglej sypialni byc albo w wozku. Jakos tak mniej sie martwie o to, ze nie mam jeszcze wozka, fotelika. Jest pokoj i jest mi juz lepiej A ja siedze u lekarza i czekam na wizyte. Cos czuje, ze mimo ze przyszlam dosc pozno (zeby nie czekac zabdlugo), to i tak przyjmie mnie ok 12
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
|
|
|
#4602 |
|
Rozeznanie
|
My nie możemy zdecydować się na imię. Mąż wybrał Krzysia a ja chcę Jasia
Właśnie wróciłam ze spaceru. .. ale tam upał. Chodziłam wszędzie pod cieniem ale i tak masakra. Zabunkruję się dzisiaj w domu :P
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet zadyszki nie zlapalam, a to dziwne w moim przypadku. Aaa i co do wagi od poczatku ciazy przytylam 6 kg
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja musze po miesko na targ jechac i az sie boje glowe wychylic za drzwi ;-) dzis nasz mnie na kluski slaskie ![]() Baby, lipna sytuacja... Gdybyscie byli w PL ...... :-( mam nadzieje, ze znajdziecie jakies wyjscie i co najwazniejsze przestaniesz pracowac.
|
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
I tata bedzie mowil Krzysiu, a mama Jasiu :-P
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Haha no a jak będzie starsze to samo sobie wybierze
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Ja mam mega ochotę na pierogi i ciasto.. Wczoraj to myślałam że fiola dostanę od braku słodkiego. Naprawdę próbowałam się powstrzymać, jabłko zjadłam, kanapkę, mietusa, ale nic nie działało i zjadłam kisiel i dopiero był spokój ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Własnie aplikacja wysłała mi kolejna wiadomośc od dzidziusia i pisze ze "moja ulubiona zabawka jest pepowina" ja myślę że jednak pęcherz |
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, po wczorajszym wieczorze u znajomych tez stwierdzam, ze pecherz jest najlepsza zabawka
![]() No i dostalismy zaproszenie na chrzciny na roczek chyba kasa w kopercie bedzie najlepszym prezentemWyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4609 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez tak mam. A dla mojego to oprocz zabawki jest swietna poduszka. W nocy do wc chodze przynajmniej 2 razy. I oczywiscie zaraz przed snem i z samego rana tez
|
#4610 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Weź, bo Tz się już załamał
|
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
ewusia mam nadzieje, że badanie poszło gładko, patrząc na godzinę jesteś już po wszystkim
![]() Casa rzuć kilka kluseczek, uwielbiam my mamy dzisiaj barszczyk ![]() Cytat:
Jestem z siebie dumna. Zrobiłam pierwsze zamówienie. |
|
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez na slodkim jade i mam nadzieje, ze mlodemu ptaszek nie odpadnie.... Ja strasznie chce chlopca |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
E tam, u nas ma być dziewczynka, a słodkie poszło w odstawkę
|
|
|
|
#4615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tam nie wierze w takie rzeczy. Mi na każdym kroku ktoś tak próbuje wróżyć i zawsze mina im rzednie jak się okazuje, że praktycznie nie mam zachcianek Ostatnio fryzjerka mi od wejścia z kształtu brzucha i z tego, że ogółem dobrze wyglądam wróżyła, że będzie chłopak - a tu psikus dziewuszka potwierdzona przez 3 różnych lekarzy ![]()
Nasz Wielki Dzień 08.09.2012 Czekamy Na Naszą Małą Księżniczkę Edytowane przez small_ Czas edycji: 2015-09-17 o 11:15 |
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratulacje w takim razie. W sumie drugie bo pierwszy Szumis
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
magdusia z reguły tak
a przypominam, że ja przy okazji bardzo krótko śpię no w sumie racja
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest odrzut od mięsa. Od samego początku. Rybka może być, mięso bo muszę. Szynki nie jadłam od kwietnia i dżemy się już kończą powoli
będę musiała chyba tak robić że kupię sobie kg jabłek zrobię dżem i będę jeść w tydzień i później znowu Ostatnio mnie naszlo na swojska kiełbasę ale to ugryzłam dwa razy i tyle. Eh.. U mnie po prostu obstawiaja płeć mama mówi że będzie chłopak, tż też. Także jeszcze 12 dni i będziemy wiedzieć
|
|
|
|
#4620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I co fajnego zamowilas? ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Magda u mnie raczej obstawiania nie ma. Tz wiadomo ze wolalby chlopaka ale mi zadna roznica. Bede sie cieszyc cokolwiek by nie bylo
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.

to na złość mi robi
u mnie dziś ma być 32 st i zastanawiam się czy iść z Olka na spacer
nie chce mi się w taki upał z deczka.. I ani tu iść o 9 i wrócić o 10 i jeszcze godzinę ja męczyć no nie wiem.. O 10 już będzie strasznie.. Dylemat

Nie spałam od 4:00 więc oglądałam mecz siatkarzy od 5:00 I na końcówce zasnęłam a teraz taka nieżywa jestem
Mały kopie, chyba mu słodko 
baby ale po takiej fali złych rzeczy musi teraz być dobrze

i ciasto.. Wczoraj to myślałam że fiola dostanę od braku słodkiego. Naprawdę próbowałam się powstrzymać, jabłko zjadłam, kanapkę, mietusa, ale nic nie działało i zjadłam kisiel i dopiero był spokój 
będę musiała chyba tak robić że kupię sobie kg jabłek zrobię dżem i będę jeść w tydzień i później znowu