|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Miałam to samo napisać
![]()
#4593 |
Raczkowanie
|
Yoolia Nie , fryzjerkę mam pod samym domem a mieszkam w Świdniku, targ na Bronowicach po drodze do Świdnika. Namiary na p. Mikulskiego podałas mi jak tylko pojawiłam się na forum. Jeszcze sie zastanowimy jak to zrobic. Ja lubie mieć wszystko zaplanowane ale tak sobie mysle że zaplanowanie tego czego nie mamy to tez jest w pewnym sensie jakiś plan ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zadomowienie
|
aszuru - sala, Kościół (razerwacja terminu), zespół, kamerzysta, fotograf - to najważniejsze, bo trzeba wcześniej rezerwować
![]() W dalszej kolejności: suknia, garnitur, dodatki, zaproszenia, ciasta, alkohole itp. a nauki w miedzy czasie. Nie jest tak źle ![]() ![]()
![]() |
#4595 |
Przyczajenie
|
kasiakkk a dlaczego nie napisałaś z czyjego powodu rozpętała się ta burza? chodziło ci tylko o zadatek? (który w/g umowy jest kwotą umowną i bezzwrotną w razie twojej rezygnacji z usługi)?Może warto dodać coś na swój temat . WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA.Powodzenia w przygotowaniach.Nie obrażaj nikogo jeżeli go nie znasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zadomowienie
|
o rany zuzuza odczep się
![]() ![]() sprawa rozwiazana i jak juz pisałam nie chce do tego wracać i w kółko wałkowac. Jak chcesz znać szczegóły to zapytaj Ritmo - przecież masz dojścia ![]() a tak w ogóle to poza zespołem juz nic innego Cię nie interesuje ![]() od wczoraj brak reakcji a teraz cwaniakujesz ![]()
![]() |
#4597 |
Zadomowienie
|
a za życzenia serdecznie Ci dziękuję
![]()
![]() |
#4598 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny raz jeszcze mam pytanie o Leszka Stacharskiego - wideo i zdjecia. Prosze was bardzo o jakies opinie.
Jako DJ-wodzireja polecam http://djwo.w.interia.pl/. Bardzo dobry i szybki kontakt i na probnej plycie wypada bardoz pozytywnie a cena z dojazdem taka sama jak lubelskich bez. |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zadomowienie
|
aluszru tylko nie panikuj, na pewno ze wszystkim się wyrobisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Raczkowanie
|
wogóle nie panikuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Raczkowanie
|
Witam,
Byliśmy dzisiaj na pierwszych naukach ![]() ![]() Dowiedziałam się - i to mnie zmartwiło - że u Nas w parafii ksiądz po Młodych nie wychodzi, nie wita ich pod chórem tylko stoi przed ołtarzem i daje znak, a Młodzi idą sami...szkoda. U mojej siostry ksiądz do Nich podszedł, przywitał się, uśmiechnął i jakoś im raźniej było...a u mnie Proboszcz z tego zrezygnował ![]() A wiecie co nas zdziwilo, a moze nie zdziwilo ale troche zaskoczylo?...pod Domem Parafialnym stali ludzie i rozdawali ulotki - obrączki, zespoły, foto, video itp. Nie wiem może tak jest wszędzie - Was tez atakują przy wejściu?
#4602 |
Rozeznanie
|
![]()
A gdzie to są takie ataki??? U nas tego nie ma
![]() Milly daj cynk gdzie chodzicie na nauki i która teraz była. Zbieram dane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Jolinek wiem ze to nei do mnie pytanie ale ja chodze w niedziele o 19 byly dopiero 1 nauki jest bardzo fajnie w kosciele kolo Politechniki Lubelskiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos ataków to na naukach był spokoj, za to przed skupieniem pod kosciołem na Kalinie stoi tłum naganiaczy. Szkoda że tak pozno tam poszliśmy (z miesiąc przed ślubem), bo te wszystkie ulotki wcale mi się nie przydały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Mnie atakowali i na naukach i na skupieniu
![]() Jednego gościa, to już miałam dosyć, bo zawsze jak przychodziliśmy na nauki, to on byl i zawsze wciskał nam swoją wizytówkę. Mam ich chyba z 10!
#4607 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj zebrałam już 5 ulotek - między innymi był Pan Mikulski i wręczał swoje ulotki. Dzisiaj wzięłam sobie urlop i będę robiła najazdy na salony z sukniami ślubnymi z siostrą ![]()
![]() |
#4608 |
Raczkowanie
|
A oto moje zdobyczne ulotki....może sie komuś przyda:
1. Restauracja Gościniec http://www.gosciniec-lublin.pl/ 2. Fotografia ślubna - Piotr Chęć 509-925-664...nie słyszałam o nim. 3.Zespół DEMO...też nie słyszałam...na ulotce razem z Foto/Video Tomasz Mikulski. 4.Studio filmowe LUX - cyfrowe usługi filmowe...? 5. K.K. Ławicki Pracownia Złotnicza: ul.Zamojska 14, ul. Hempla 3-5 i ul. Lubartowska 17
#4609 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Mam takie małe pytanie, czy któraś z was była albo kupowała obrączki z Apartu. Jęsli tak to napiszcie jakie mniej więcej są tam ceny, bo powiem szczerze ze wchodziłam na ich stronę internetowa i niektóre ceny zwaliły mnie z nóg w ogóle średnio 1 obraczka ( nie wiem dlaczego 1 a nie para ) to koszt ok 800 zł, nie wspoomne takich po 2 000 ![]() A może znacie jakiś fajny sklepikz obrączkami ???? Jak tak to poprosze o namiary ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Już chyba kiedyś pisałam o małym sklepiku-jubilerze na przeciw Bramy Krakowskiej. Miła obsługa i naprawde tanio.
Zamojskiej nie polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
My kupowaliśmy obrączki w Kornie w Leclercu na Zana. 2 obrączki z białego złota - 749 zł
#4612 |
Zakorzenienie
|
A makijaż gdzie robicie? Same sie malujecie? Ja upatrzyłam sobie wizażystke ale niestety ona wyjechala czy cos (nie z Lublina).
Poradźcie, kogos kto pracuje na dobrych kosmetykach i ładnie maluje.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zadomowienie
|
Wojtusia jak kiedyś czytałam ten watek, to wynotowałam sobie Salon Casjopeja na Chopina 11 - Ewelina - włosy, Iwona - make up. Nie pamietam kto go wtedy polecał.
Ja chyba zrezygnuje z makijazystki. Na co dzień maluje się sama i własciwie lubie to ![]() Czytałam jak dziewczyny po próbnym rezygnowały, bo koncept artystki-stylistki nie wypalił ![]() ![]()
![]() |
#4614 |
Zadomowienie
|
No i trzeba jeszcze zwrócic uwage na kosmetyki. Jak nie masz swoich 'z górnej półki', bo np. rzadko się malujesz, to już lepiej iśc do dobrego salonu. Taki make-up kosztuje pewnie ze 100zł. (choć mogę się mylić
![]() No i w próbnym makijazu tez najlepiej poszaleć na jakiejś imprezie, żeby wypróbowac jego trwałość.
![]() |
#4615 |
Raczkowanie
|
Sympatyczny to prawda, tylko mi powidzial ze za zdjecia z przygotowan, slubu , wesela i pleneru liczy sobie 1.400. Dla mnie dosyc drogo, ale podtaram sie dogadac z nim, rezygnując jednoczesnie z jakis zdjec. Chyba zdjecia z przygotowania sa zbędne-masz racje!!! A orientowałaś się u innych ile kosztuja zdjęcia? a Jakiego macie kamerzystę?i kiedy Wasz ślub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Raczkowanie
|
Moge prosic o kontakt do kościoła Dominikanów i adres str. w necie bo nie jestem z Lublina. Mam co prawda wstępny termin do KAtedry Lubelskiej ale po kilku postach też coraz mniejszą ochote na zaslubiny w niej....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na codzień też maluję sie sama i też to lubię. Tylko przede wszystkim chodzi mi o dobre utrwalenie makijażu. Podkład dobry mam ale i tak planuję kupić jakiś trwały żeby przetwrał całą noc. Ale np. chciałabym też kupić sobie Kryolan, DermaColor, Fixing Spray http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=12767 ale gdzie to dostac to nie mam pojęcia. W sklepach tego nie sprzadają, a do Warszawy mi nie po drodze niestety ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Raczkowanie
|
k&m
To namiary na dominikanów; http://www.dominikanie.lub.pl/ To zabytkowa bazylika na Starym Mieście w Lublinie na Złotej. W kwestii ślubów proszą o kontakt mailowy, odezwij się do przeora, o. Roberta, adres na stronie. W kwestii oprawy muzycznej zasada jest chyba taka sama w każdym kościele, że jesli sami nie znajdziecie zespołu lub organisty lub skrzypiec, to gra organista z danego kościoła (czasami jest ich w jednym kościele kilku). A o kwiaty nalepiej pytać w każdym kościele. Nie pamiętam, bo na cudzych ślubach nigdy specjalnie nie zwracam na nie uwagi... A u nas będą kwiaty polne (rumianki, chabry itp) i jaśmin... Tak sobie wymyśliliśmy, bo takie lubimy. Rumianki już kiełkują w doniczkach;-) Poza tym chyba ważniejsze, żeby samemu przygotować czytania, poprosić kogos z bliskich lub przyjaciół lub znajomych o zaśpiewanie psalmu, zadbać o modlitwę wiernych, tak by modlić się za tych i o to, co dla nas szczególnie bliskie i istotne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.