|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zadomowienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zadomowienie
|
"Witam
Przy najbliższej wizycie w naszej siedzibie produkt zostanie wymieniony, prosimy o zabranie ze sobą wadliwego egzemplarza." ![]() ![]() ![]() eeee moze mysla ze sie tak zaraz nie pojawie tam czy co... a tu zonk, skladam dzis zamowienie i jutro to chyba zalatwie, ha;p ale mnie zaskoczyli... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Raczkowanie
|
Może jakaś dziwna jestem, ale naprawdę nie rozumiem, czemu niektórzy, czytający ten wątek, nadal zamawiają w korallo, przecież tyle jest złych opinii o nich... A już w szczególności, jak ktoś dostanie zły towar, albo w zamówieniu są braki, zamawia tam nadal, to mi po prostu wszystko opada...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zadomowienie
|
dla mnie akurat wygodnie jest zamawiac w korallo bo moge podejachac w kazdej chwili jak cos potrzebuje i nie musze czakac na przesylke z netu i zbierac wielkiego zamowienie ;] brakow nigdy nie mialam, teraz pierwszy raz zlozylam reklamacje i zostala ona rozpatrzona pozytywnie, poza tym nie byla to wina korallo a raczej blad produkcyjny ktorego golym okiem widac nie bylo - bigiel ktory pekl wczesniej ogladalam, wiec nie mam sie do czego przyczepic. a ludzie zamawiaja bo jest w miare tanio. jakbym chciala miec idealnie sparowane kamyki i najlepszej jakosci polfabrykaty to zamawialabym w bukowcu, niesety nie stac mnie na to. moze kiedys. droga internetowa bym pewnie testowala rozne sklepy, a tak jak mam korallo pod nosem to sobie moge tu jezdzic nawet co dwa dni i nie martwic sie ze czegos zapomnialam ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Rozeznanie
|
co sie dzieje z onyksem? zaraz mnie coś trafi, wsadziłam wszystko co mnie interesuje do koszyka, patrze a tam widac tylko jeden produkt.
Czy tylko ja tak mam?
#4596 |
Rozeznanie
|
W piątek przyszła przesyłeczka z bizu.pl .Zamawiałam u nich pierwszy raz,za niedużą kwotę,głównie porcelana,parę ALCEE i trochę drutu,nic specjalnego.Mimo tego,jestem zadowolona z przesyłki-szybko zrealizowana,wszystko ladne,porządne.Mają u mnie dużego plusa również za opakowanie-wszystko było opakowane folią bąbelkową i zapakowane nie w kopertę,a w pudełeczko.Aż się mama zdziwiła,jak odbierała pakę od listonosza-i chyba się zawiodła zawartością
![]() Aha,no i miły gratis był w postaci kilku koralików szklanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
Paczka od jubilexa ze sklepu nie z allegro. W czwartek opłacona po południu, w poniedziałek miałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
BAN stały
|
Najważniejsza jest szybkość wysyłki i realizacja ewentualnych reklamacji
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zadomowienie
|
Dostałam dziś przesyłkę z jubilex33. Pierwszy raz zamawiałam srebro i kamyki, wcześniej kupowałam na all mniej szlachetne materiały.
No i chyba mam ostatnio pecha, bo nie dość, że długo czekałam(wpłaciłam 22 a dziś juz 1) to : zamiast 2 kostek karneolu 6x6 dostałam 8x8 jeden z pary prostokątnych labaradorytów ma naprawdę brzydką dużą czarna skazę (zrobiłabym zdjęcie gdyby nie było tak późno..) nie wiem, nie znam się, może to normalne? tak się cieszyłam na te kamienie przy przymierzaniu srebrnego sztyfcika ten złamał się w miejscu lutowania- odpadła ta część wsadzana w ucho Zamawiałam niezbyt dużo, pojedyncze pary, żeby popróbować zabawy ze srebrem i kamieniami. Za 60zł w sumie, chociaż to dla mnie akurat sporo. Zniechęcajace to trochę... |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Sklep Bukowiec - tym razem zamówienie mikroskopijne za 60 zł, ale i tak dostałam gratisiki, aż mam wyrzuty sumienia...
![]() Jubilex33 - bigle, sztyfty i kilka kamyków, realizacja ekspresowa jak na ten sklep, ale oczywiście wszystko jak zwykle najwyższej jakości. KatiArt - zamawiałam tam pierwszy raz, tylko bigle i trochę się rozczarowałam... Nie jakością, a brakiem faktury... Teraz będziemy się musieli powymieniać korespondencją i będę musiała czekać...
#4602 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Rozeznanie
|
odebralam przesylke od jubilex33 wszystko ok tylko brak faktury wyslalam powtornie maila z danymi i cisza jestem ciekawa czy wyslali fakture tylko nie chce im sie odpowiedziec czy mnie zignorowali odpowiadanie na maile nic nie kosztuje a powoduje ze czlowiek czuje sie powaznie traktowany
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Raczkowanie
|
bukowiec.pl był moim faworytem do czasu odnalezienia skarbynatury.pl kamienie i półfabrykaty tańsze a wybór taki że aż się kręci w głowie.. zostawię tam chyba niedługo całą fortunę
![]()
#4605 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, jeśli waszym zdaniem marudzę na forum
![]() Oczywiście będę składać reklamację, tylko powiedzcie proszę, bo nie znam sie na kamieniach czy faktycznie mam rację i mam prawo się czepiać jesli labradoryt wyglada o tak : |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Wtajemniczenie
|
zależy ile za niego zapłaciłaś. standardowy labradoryt niskiej jakości - jak był tani, cóż, trzeba się było zastanowić, czemu tani. jesli zapłaciłaś sporo - no to możesz się spróbować czepiać, ale pewnie Ci odpiszą, że labradoryty mają naturalnie czarne inkluzje [bo mają, pytanie jeszcze jak duże..]. poza tym, to ten konkretny ma paskudne wybarwienie i jest po prostu brzydki.
#4607 |
Raczkowanie
|
ja też jestem bardzo zadowolona z bizu.pl
![]() nawet do małego zamówienie dodają gratisy, przesyłka jest zapakowana w pudełko, wszystkie rodzaje koralików, albo szpilki czy bigle są w osobnych małych woreczkach, dodali nawet karteczkę z podziękowaniem ![]() zrobili na mnie bardzo pozytywne wrażenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czy tani? tego nie umiem stwierdzić bo słabo się orientuję. kosztował 2,80 za sztukę, ma 18mm długości http://www.jubilex33.pl/Labradoryt_P..._1szt-650.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Wtajemniczenie
|
no wiec tani, można się było jakości spodziewać. w tej cenie tej wielkości labradoryty jakiejś akceptowalnej jakości to szybciej na sznurach znajdziesz. ło matko, to juz po fotce widać, że one paskudne..
Uważaj czego sobie życzysz, bo przy odrobinie pecha może się spełnić... Moja biżu FORZA FERRARI! Edytowane przez Darkling Czas edycji: 2009-06-02 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zadomowienie
|
Dzięki za odpowiedź.. Przy wyborze kierowałam się głównie opiniami o sklepie, które były bardzo dobre, dlatego zdziwiłam sie gdy dostałam taki egzemplarz. Drugi od pary też nie jest za piękny, w środku widoczne są takie jakby spękania. Generalnie kamienie 2 gatunku, szkoda, ze nie napisali tego w opisie przedmiotu
Mniejsze labradoryty z tego sklepu, też tanie, są naprawde śliczne bez żadnych skaz itd |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Wtajemniczenie
|
doczytaj o labradorytach - one mają 'jakby spekania'. polecam dowiedzieć sie najpierw coś o tym, co cchesz kupic
![]()
#4612 |
Zadomowienie
|
Masz rację Dark, labradoryty mają i inkluzje i spękania
![]() Obawiam się, że to słaby argument do reklamacji ![]() Dobra, kończe temat, dzięki za cierpliwość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zadomowienie
|
rzeczywiscie w skarbach maja sliczne kamienie i nawet tanie.... chyba zaczynam zbierac pieniadze na zamowienie tam;p bo w pobliskim korallo chyba juz wybralam wszystko co ladne i tanie;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Rozeznanie
|
pochwale swoat koralikow
nie zamawialam tam wieki cale, teraz skusilam sie na perelki stamtad Wczoraj rano zlozylam zamowienie, zrobilam przelew i dzis juz czekala na mnie przesylka z b. ladnymi perelkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Wtajemniczenie
|
czy ktos wie jakiej twardosci jest drut 930 0,6 mm od beadshop? Potrzebuje na bazy do wrapkow wiec nie moze byc za miekki
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio przyszło moje zamówienie z Kadoro - wszystko śliczne, a szare kostki dużo ładniejsze niż sobie wyobrażałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Raczkowanie
|
kulkam: zapraszam do kontaktu via GG (179487), zapewne da się przedłużyć ważność urodzinowego kuponu rabatowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
BAN stały
|
Będę pisała o Bukowcu
![]() Zamówienie za ok. 130zł, w gratisach dużo swarków 4mm w przeróżnych kolorach i dwie żmijki. W zamówieniu były 2 braki i jedna pomyłka. Przesyłka dosłana ekspresowo, pomyłkowe onyksy w złym rozmiarze w gratisie dla mnie i do tego dołożony znów woreczek ze swareczkami jako przeprosinowy gratis. Dziękuję! Te dziewczyny są nieziemskie! ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- zapomniałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Wtajemniczenie
|
Do tej pory zadowolona z kalait - zawsze szybko, bez problemów, jakieś gratisy ( choć takie na odwal się właściwie
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.