![]() |
#4621 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Karo_lka,
a na jakim kierunku byłas? i na krakowskiej ASP tak>? ja bym chciała tutaj zdawac na podplomowe,moze bys mi mogła cos opowiedziec ![]()
#4622 |
Konto usunięte
|
U mnie akurat był prodziekan. Ale przedstawiać pracy nie musiałam. I on nie zadawał mi żadnych pytań.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Raczkowanie
|
kwiatuszekkk21 no wlaśnie
![]() Co do kwiatków to rzeczywiście nie są dostępne ale Pani w kwiaciarni mnie zapewniła, że je dla mnie zdobędzie. KuNu Grafikę. Specjalizację z form reklamowych. Możesz pisać na prv i pytać co tam chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
Kolejne kroki do przodu
![]() Byliśmy po skrócone odpisy aktów urodzenia (jesteśmy ubożsi o 44zł ![]() ![]() DSC00213.jpgDSC00214.jpg Oczywiście jak widać są już moje ![]() ![]() Na pierwsze założenie są b.wygodne i nawet, jeśli okażą się niewygodne, to w razie umierania po dniu w 11cm będą jak papcie ![]() ![]() Także nieplanowanie załatwiłam spory problem ![]() Zapraszam zatem do ccc, gdyby któraś miała chrapkę ![]() Ps. ...a TŻ butów nie kupił. Chyba nikogo to nie dziwi ![]() edit: Wysokość obcasa to 5,5cm bodajże. Spoko zatem.
#4625 |
Konto usunięte
|
aaby a nie boisz się, że Ci sukienka będzie szurać po podłodze ja zmienisz obcas na dużo niższy?
ja też chciałam sobie kupić na zmianę niższe i pochwaliłam się tym w salonie, na co panie tam pracujące od razu mi ten pomysł z głowy wybiły bo raz , że ufajdolę i poniszczę sukienkę, a dwa będę po niej deptać i wtedy o upadek nie trudno szukam więc wygodnych (czerwonych) butów z 8 cm obcasem, ale nie znalazłam ani jednych butów które choć w połowie sprostałyby moim niezbyt wysokim wymaganiom, powoli zaczynam się już tym denerwować bo czasu coraz mniej, a kolekcji letnich raczej w sklepach (chyba) już nie przybywa ![]() Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-05-31 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Raczkowanie
|
niniona ja tez mam niższe buty na przebranie, zniszcze suknie to zniszcze. To moj slub i moj dzien. Nie bede cierpiec. I tak wiekszosc panien mlodych pod koniec tanczy na boso i nigdy nic sobie nie robią. Ja mam to gdzieś
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Fajne te buty, kupie druhna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Konto usunięte
|
no mi sukienka też niestraszna, a raczej jej uszkodzenie, bardziej przestraszyło mnie to nadepytywanie na nią w obcasach, bo ja to jednak sierota pod tym względem jestem, na prostej drodze potrafię się wyrżnąć a co dopiero nadeptując na suknię, co prawda kamery mieć nie będziemy ale nie chciałabym aby akurat takie atrakcje w pamięci gości zostały
![]() na bosaka chyba bezpieczniej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 |
Raczkowanie
|
Eee...niekoniecznie.
Kiecka do gory i tance w ruch ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4630 |
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27231851]U mnie akurat był prodziekan. Ale przedstawiać pracy nie musiałam. I on nie zadawał mi żadnych pytań.[/QUOTE]
u mnie był dziekan, promotor i recenzent, też konczylam grafikę ale na informatyce, musiałam przygotować krótką prezentację na temat pracy, omówić ją, a w trakcie zadawali mi pytania - banalne- tak żebym odpowiedziała ale żeby się nazywało że pytali ![]() więc idź i nie denerwuj się, obrona to taka konieczna formalność, musiałabyś mieć błędy w pracy (a to nie możliwe bo przecież masz promotora), albo nie przestrzegać jakiś tam ustaleń co do pisania pracy, terminów itp żeby cię oblali.. a co do przebiegu obrony u Ciebie to idźcie to dziekanatu i spytajcie poprostu jakie zasady są podczas obrony na twojej uczelni, nie będziecie potem niczym zaskoczeni a oni muszą wam udzielić takich informacji. a z promotorem można się dogadać czasem że "zdradzi" jakie chce zadać pytania ![]() aaby butki super, sama myślę nad podobnymi ![]() ![]() ![]() Asist22 bukiety wszystkie b.ładne, trzeci chyba naj, jednak ja też nie chciałabym takiego długiego "ogona" przy bukiecie, to będzie niewygodne.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Raczkowanie
|
minini no u mnie to nie była formalność, błędy miałam ( praca artystyczna zawsze jest narażona na gusta artystów), a pyatnia nie byly mi znane. Namęczyłam się strasznie ale na szczęście dobrze się skończyło. Gdzie można skończyć grafikę na informatyce? Co to jest ?
aaby a no jak wypozyczasz to tez bym się bała. Asist22 no to jest bardzo niewygodne. Okropnosc! |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oddałam ja promotorowi i po 2 tyg. poszłam do niego, bo miał dzwonić i nie zadzwonił. Powiedziałam mu na jaki temat pisałam a on na to, że dobra praca i żeby przynieść za tydzień oprawioną. On twierdzi, że jak jest wszystko ok to nie oddaje pracy, bo mamy ją u siebie na komputerze. O żadnych błędach nie wspomniał. Nie wiem czy w treści były ale stylistycznych, literówek itd było pełno. Wstęp pisałam na szybko i dopiero po oddaniu zauważyłam, że przy jednym słowie w nawiasie napisałam sobie parę wyrazów bliskoznacznych (żeby później zmienić w razie czego) i nie usunęłam tego... Nic o tym nie powiedział... W przypisach miałam bałagan, przy stronach internetowych nie było dat, bo już nie miałam czasu, żeby to poprawić... A on na to nic. Dopiero jak zaczęłam się dopytywać czy na pewno nie ma nic do poprawienia to powiedział, żeby byki poprawić, ale to można każdemu powiedzieć.... No i że dobrze opisałam problem.... Sama nie wiem czy on to w ogóle czytał... W związku z tym mam pytanie do dziewczyn, które już się broniły ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja się właśnie boję, że mi na obronie wyskoczą, że coś nie tak mam z pracą i mnie zatka i nie będę wiedziała co powiedzieć, bo myślałam, że wszystko mam dobrze skoro promotor zatwierdził...
![]() |
#4633 |
Rozeznanie
|
Nie wiem, mi się akurat takie podobają. Tylko kolor będzie raczej pomarańczowy. Przecież to tylko na 45min. Później pójdzie w odstawkę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny oto moj komplecik
![]() Ślub 2 lipca ![]() Nie mam jeszcze kolczykow ![]() i bielizny mam tylko tą na noc poślubną ![]() A co do fryzury to sie jeszcze zastanawiam, mialam juz probne czesanie ale nic mi sie bardzo nie spodobalo, ale mysle ze na forum cos znajde co chwile sa jakies ladne foteczki z fryzurami ![]() zaproszenia pierwsza fotka jest z katalogu a druga to juz nasza udoskonalona wersja ![]() zauwazylam ze zielony kolor jest ostatnio popularny dostalam jeszcze 2 zaproszenia w tym kolorze ![]() a co do kwiatow to swiadkowa bedzie miala maly bukiecik taakk mi pan doradzil w kwiaciarni a on ma do tego dryg i wyczucie, samochod bedzie tez z tymi samymi kwiatkami co w bukiecie ale beda pojedynczo lezec na masce z dodatkiem bialego ratanu w katalogu wygladalo to elegancko ![]() A co do obrony, mialam w zeszlym roku, denerwowalam sie okropnie Nie potrzebnie!!! Komisja spokojnie do wszystkiego podeszla dla nich to byla formalnosci, zreszta pracowalam z nia i z promotorem i recenzentem wiec ja znali ( na prezentacji troszke sie nudzili nie zwracali za bardzo na nia uwagi ![]() Edytowane przez marysiasmile Czas edycji: 2011-06-01 o 11:16 Powód: zapomnialam o jednym zalaczniku |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Przyczajenie
|
zapomnialam o butkach
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27243765]Sierota to ja jestem
![]() ![]() O kurcze! Co się stało? ![]() Zagoi się na pewno! Bo kiedy, jak nie do wesela? ![]()
#4638 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27245280]Spadłam ze schodka i skręciłam kostkę. Ależ łamaga ze mnie
![]() Oj Kochana, to pikuś! 3-4 tygodnie i będzie po sprawie ![]() ![]() ![]() Masz gips? Bo nie wiem, co to szyna gipsowa :P
#4640 |
Zakorzenienie
|
Aaby fajne masz te butki
![]() Oglądałam w moim miasteczku białe buty i to była po prostu porażka.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
witam witam, ja mam termin 2 lipca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Najgorsze, że sporo załatwiania teraz - jutro np. mieliśmy iść do poradni na nauki przedślubne.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
dyplom mam z informatyki, a tylko specjalizajcę grafika i multimedia, na śląsku jest mnóstwo uczelni z tym kierunkiem. czym chcesz się zajmować po skończeniu? masz już jakieś wizje? ja jestem w czasie otwierania swojej firmy i marzy mi się architektura wnętrz na ASP, ale ja ze swoim technicznym umysłem to nie wiem, tylko rysować umiem, ale to stanowczo za mało żeby się tam dostać... Cytat:
Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27243765]Sierota to ja jestem ![]() ![]() oj niedobrze!to zdrowiej szybko! i idź do lekarza niech Cię skieruje od razu po ściągnięciu szyny na jakąś rehabilitację, normalnie po skręceniu nie chcą kierować na rehabilitację, ale jak pomarudzisz że masz wesele i to swoje to powinien sie lekarz zlitować ![]() ![]() a teraz poradnia przedmałżeńska - żeby zrozumieć różnice między mózgiem kobiety a mężczyzny: http://www.youtube.com/watch?v=cl3Igpu0x0Y hehe |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardziej się martwię, że nie będę miała siły na wycieczkę, która jest przed ślubem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja dokładnie te same buty mialam kupić, ale te moje z różyczką mnie tak urzekły, że kupiłam końcu tamte ![]() 2 dni mnie nie było, a nadrabiania tyle, że szok ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27246937]To jest taki niepełny gips, tzn. z przodu nogi jest tylko bandaż. Usztywnienie jest pod stopą, z tyłu i po bokach.
Najgorsze, że sporo załatwiania teraz - jutro np. mieliśmy iść do poradni na nauki przedślubne.. ![]() Aaa, to takie coś. Ja miałam skręconą kostkę, to założyli mi taki wielki gruby ciężki gips, i dwa dni później biegłam z płaczem do chirurga w moim mieście, żeby mi to ustrojstwo zdjął i założył ten lekki. Co prawda zapłaciliśmy wtedy za niego chyba 160zł/rolkę (to było ok. 7 lat temu, więc cena spora), ale nie dość że lekki, to nawet w takiego dużego adidasa do fitnessu go włożyłam i normalnie chodziłam ![]() ![]() No ale ta szyna to na pewno lepsze, niż ogromny szpitalny dwudziestokilowy gips (pomijam fakt, że miałam pod złym kątem nogę ustawioną i nie mogłam przed te dwa dni kroku zrobić ![]() Wycieczka przed ślubem? Tzn. podróż przedślubno-poślubna?! ![]()
#4647 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A na razie za bardzo mnie boli, żebym chociaż mogła się na tej chorej nodze trochę podeprzeć przy chodzeniu, więc skaczę na jednej ![]() A wycieczka jest z pracy. Jadę sama, bez narzeczonego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Rozeznanie
|
Dziś skończyłam prace magisterską. Jeszce tylko kilka poprawek kosmetycznych i można oddać promotorowi do sprawdzenia. I może obronię się w pierwszym terminie
![]() Co do wygody sprawdzę 30 lipca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27251178]
A wycieczka jest z pracy. Jadę sama, bez narzeczonego.[/QUOTE] Tylko wróć na swój ślub ![]() Życzę szybkiego powrotu do zdrówka ![]() ![]() ![]() Dziś stwierdziłam, że mam grube ramiona. W dodatku przez ten cholerny bark nie bardzo mogę na nie ćwiczyć ![]() ![]() Poza tym chyba oszaleję. Oczywiście chodzi o bukiet ![]() Już byłam nastawiona, że storczyki. Ba! Ostatnie 3 lata chyba wiedziałam, że mój bukiet ślubny to będą właśnie zielone storczyki. I co się dowiaduję? Że nie dość, że to pioruńsko drogi kwiat, to oczywiście pod koniec lipca można takowego ze świecą szukać. No ok, zatem nie będzie storczyków. W takim razie co? Piękne są piwonie, ale co z tego, skoro mega delikatne. A my mamy sesję rano, przed ślubem. Jeśli będzie upał (a takowy zakładamy ![]() Inna sprawa, że powinnam mieć w bukiecie róże, bo ramiączko sukni ma naszyte róże... A tak się zarzekałam, że wszystko, tylko nie róże ![]() I co teraz? Pomysłu brak... Nawet nie wiem, jakie kwiaty wchodzą w grę o tej porze roku. Wklejam to, co wygooglałam i co zwróciło moją uwagę. Suknia to San Patrick - Capricho (zdjęcie się nie zmieściło). Chcecie doradzić? ![]() 2cfc2a37000c18be4dc430eb.jpg 2k049b92adaf.jpg 9bc80eb3000186a14dc43114.jpg 12ad6ef80000cd4c4dc430f3.jpg 9457e159002933844dc4311d.jpg 2458145894_5487592998.jpg bouquet_flowers_176_10_m.jpg bride-bouquet-01.jpg gardenia-tulips-bouquet.jpg img.php.jpg Pomijam fakt, że sen z powiek spędza mi też miejsce pleneru oraz fryzura ![]() ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-06-02 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Choroba zwyrodnieniowa nie tylko u starszych osób się pojawia, niestety. Miałaś kiedyś ten bark uszkodzony? Może jakiś stan zapalny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.