![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
ja sie z tym spotkałam. to niby żeby usztywnic sukienke, ale ponoć mega niewygodne i krawcowe i PMki nie polecają. Chyba że ktoś ma mały biust.
Cytat:
![]() ja szukam fryzury, mam dylemat, rozważam chyb a 6 róznych ![]() ![]() ![]() co do przybierania na wadze, to ja od zeszłego roku chyba z 1-2 kg przytyłam. Ale pije wode mineralną z cytryną, orzeźwia na te upaly i nie chce sie jeść. Czerwona chyba tez zakupię i będę pić na zmianę. Bo się zaczynam wszystkim martwić ![]()
![]() |
#4592 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
No to już po przymiarce
![]() ![]() Zdobienie będzie doszyte takie jak na tym zbliżeniu i będzie tylko przy dekolcie i na biodrach, z tego pośrodku, które było w pierwotnym projekcie, raczej zrezygnuję. Przymierzyłam też bolerko, niestety było tylko kremowe. Wygląda lepiej, niż takie w tafty ![]() ![]() Zdjęcie butów mam niestety tylko 1, TŻ się nie postarał ![]() Ramiączko będzie doczepiane na guziczki, żebym czuła się pewniej w tańcu. Przy okazji wypróbowałam też bardotkę z Esotiqa i jest idealna - szłam w niej przez miasto i w ogóle nie czułam, że mam na sobie stanik bez ramiączek, nic się nie przesuwało. |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Podczas ogródkowych ćwiczeń pierwszego tańca doszliśmy do wniosku, że już nie chcemy piosenki, którą wybraliśmy
![]() Teraz obstawiamy Nat King Cole - Fascination. |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Zadomowienie
|
zgadzam się
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() powiem Ci, że ta sukienka nawet fajnie wygląda i bez ozdób ![]() ![]() ![]() co do bolerka to ja ich nie cierpię, chociaż te które pokazałaś jest jeszcze ok, bo te z tafty... ![]() a tak z ciekawości... co będziesz robić z włosami? ![]()
![]() |
#4596 |
Wtajemniczenie
|
Karo_lka
GRATULUJE I ZAZDROSZCZE! JA BRONIE SIE 7 LIPCA CZYLI..TYDZIEN PO SLUBIE,I TO MNIE BARDZIEJ STRESUJE NIZ SLUB:/ CIAGLE TWORZE SWOJA PRACE ALE SREDNIO UMIEM SIE SKUPIC:/
wymiana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65135946 nałogi ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6682/ Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2011-05-30 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te zdobienia w oryginale były praktycznie białe, tylko lekko połyskujące, a dzisiaj babka przyniosła mi kilka różnych opcji do pokazania i wybrałam takie, które ma srebrne elementy - będzie pasować do butów i kolczyków. Księdza w ogóle nie mam, bo bierzemy ślub cywilny ![]() ![]() A co do włosów to za prawym uchem będę miała przyczepionego kwiatka (jeszcze nie wiem jak to wyjdzie, ale mój fryzjer ma wizję ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Raczkowanie
|
minini, kwiatuszekkk21 dziekuję
![]() ![]() ![]() KuNu No nie dziwię się. Ja Ci powiem, że to jest tak niesamowity stres, że póki komisja nie zaczęła mi bić braw to myślałam, że oblałam. Będzie dobrze ![]() Kasiek1987 Ładna suknia, musisz (chcesz) doczepiać ta ozdobną taśmę przy dekolcie? Ja osobiście bym jej nie dawała. Co Ty o tym myślisz? Edytowane przez Karo_lka Czas edycji: 2011-05-30 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Raczkowanie
|
dziewczyny
Bedę mieć bukiet z róż w kolorze ecru i z margaretek w kolorze niebieskim. i mam problem z makijażem, mam jasną oprawę oczu w kolorze niebieskim i jasna karnację, makijażystka powiedziała że widzi mój makijaż w kolorze fioletowym, co nie bardzi mi się podoba , wolałabym w niebieskim wtedy powiedziała że nie bardzo ten niebeski, więc nie wiem czy zmieniać makijaż czy bukiet, i czy te obie rzeczy muszą być w jednym kolorze?Podpowiedzcie coś. |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Aaby ja jeszcze nie wiem czy będę wychodzić z domu, w którym mieszkam (u TŻta) czy z mojego rodzinnego. Ale jeśli ta druga opcja, to muszę mieć jakąś kieckę na przywitanie bo goście przyjeżdżają najpierw przed dom, a potem z PM do kościoła....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale to tylko moje zdanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas jest tak, że ze strony młodej kto chce to przyjezdza do domu, potem przyjezdza mlody z goscmi ktorzy byli u niego w domu, szybkie blogosławieństwo i wszyscy jadą do Kościoła
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zadomowienie
|
zapomniałam napisać, że byłam dziś w kwiaciarni i babka ostatecznie zabiła moją nadzieję na bukiet ze storczyków
![]() ![]() ![]() ![]() Pytałam też o orientacyjną cenę bukietu, no i powiedziała że ok 150 zł, jeśli z samych róż to taniej... Większość kwiatków z moich zbiorów zawiera storczyki ![]() Co myślicie o tych bukietach? będą pasować? link do sukienki:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1305904048
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do bukietów, to ostatni jest przepiękny! ![]() ![]()
![]() |
#4607 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no ostatni piękny ![]() ![]() Cytat:
NO I WIADOMOŚĆ DNIA!!! kupiłam BUTY!!!! w silesii w katowicach, w małym sklepiku GAPA mieli kilka par butów z menbura no i były te! te moje upatrzone wymarzone takie jak chciałam!! tak się cieszę! teraz już mogę kompletować resztę dodatków - których odcień fioletowego zależał od tego jakie znajdę buty ![]() daję fotki i nie mogę się nimi nacieszyć! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
|
Jak to powiedziała pani z kwiaciarni: my na to mówimy świński ogonek
![]() Ten ostatni bukiet akurat też ma kilka storczyków ![]() aaby przejdę się jeszcze po innych kwiaciarniach, popytam o storczyki, może gdzieś indziej powiedzą coś bardziej optymistycznego ![]()
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4611 |
Zadomowienie
|
zobacz
#4612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zadomowienie
|
ładne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Menbur to też moje marzenie ![]() ![]()
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Minini śliczne buciki
![]() To może ja też daruję sobie tą przebierankę.... Tradycja tradycją, ale.... A jak Wam się podobają moje wybrane bukiety? Bardziej skłaniam się ku pierwszemu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Śliczne buty, ale bardzo drogie... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Rozeznanie
|
A ja zastanawiam się nad takim bukietem
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Raczkowanie
|
bernadka10
a ja bym nie zmieniala bukietu. Jak Ci sie podoba to tylko zrobilabym makijaz w kolorach naturalnych, perlowy krem, blyszczacy bialy lub cos takiego i do tego kreski na oczach, zebys nie wygladala za delikatnie. kwiatuszekkk21 Ja konczyłam Akademie Sztuk Pięknych więc ja mam pracę pisemna + prace artystyczną. u mnie jest tak: na poczatku dziekan czyta moje imie i nazywsko i temat pracy, pozniej dziekan prosi promotora o slowo wstepu. ( tutaj mnie chwali pod niebiosa i opowiada jak sie napracowalam i co zrobilam). Pozniej dziekan prosi o odczytanie i przedtswienie mojej pracy. Tutaj chwila prawdy, czytam + pokazuje slajdy i przedstawiam moja prace. Pozniej dziekan mi dziekuje i mowi komisji , ze otwiera dyskusje. Pytaja zazwyczaj o sama prace + ew. nawiazanie do pracy. Np. dlaczego Pani zle ustawila ten tekst, to prosze mi powiedziec ile liter powinno byc w kolumnie. Wiesz...Pytania zebys mogla sie obronic. Wiedza poza pracy musi byc ale ogolnie nawiazuje ona do pracy. Z tego co wiem to na wiekszosci uczelni tak to wyglada + ew. drobne zmiany. Np. moi znajomi znali juz wczesniej pytania (np.AWF), ktore sami sobie napisali. U mnie jest jeszcze taki minus ( i to jest najgorsze) , ze obrony mamy otwarte i mialam publicznosc ok 20 osobowa. To byl wielki stres. Na innych uczelniach jest tylko komisja i Ty. Kalpana U mnie duzo ludzi jedzie od razu pod Kosciol, ale tez wiele ludzi pod dom ( babcia, wujek, dziadek) no ale ja ich wpuszcze do domu. kwiatuszekkk21 Będa roże super pasowac. sama wybralam taki: http://bi.gazeta.pl/im/1/5648/z5648401X.jpg minini Piękne buty, naprawde! Będziesz z nich zadowolona. Mam duzo butów z menbura i nigdy mnie nie zawiodly ![]() Ja mam buty na 12 cm obcasie więc nie wiem jak dam rade ![]() Kalpana wg mnie pierwszy ![]() Ja mam uraz do dlugich kali po slubie przyjaciolki. Szla jak robot zeby tylko koncami logygi nie zahaczyc o suknie. Wsyztsko miala pieknie ale mega to bylo nie wygodne i beznadziejnie wygladalo jak trzymala tak dlugi bukiet. ODRADZAM! Edytowane przez Karo_lka Czas edycji: 2011-05-31 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
ja dzis juz zaklepalam bukiet
![]() zupelnie inny od tych co ogladalam...i w necie tez nie widze takiego zdjecia... generalnie:kremowe goździki przetykane tiulem w kolorze ciemnego fioletu, na mikrofonie i konczacy sie trawa,na ktorej beda naplecione koraliki ![]() sliczny jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.