![]() |
#4621 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie zmieszczę się do tej torby co planowałam wziąć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7308130 1]Cały tydzień nie jemy wiadomo xd Całe szczęście staniki są dobre ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No i bardzo dobrze, a tż nie zabije matki swojego dziecka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Vikunia używasz/używałaś może kosmetyków Balea z dm? Cytat:
Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2017-04-21 o 14:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak każda ziołowa, pokrzywa na przykład ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Rozeznanie
|
Talusia ja mam pieluszki i otulacze w ten wzorek. Jest cudowny!
![]() Nie wiedziałam, że jest dzisiaj dyspenza. Może w małopolsce nie ma? My jesteśmy dosyć dobrze wierzący i praktykujący. Rok przed ślubem wprowadziłam się do Tż, ale spaliśmy w innych pokojach... co nie przeszkodziło nam w robieniu przyjemnych rzeczy hehe ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj kupilam dwie litrowe wody kokosowe ![]() Balea, hmm, zdarzyło mi się kupić coś od nich, ale to raczej np. zel pod prysznic. Ostatnio w ogole stracilam zainteresowanie kosmetykami ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Mnie od wczoraj znowu pociagnela wegańska strona mocy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4627 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie zwracam uwagi czy piątek, czy nie piątek. Ale przez dwa lata nie jadłam mięsa w ogóle, w ciąży wróciłam do ryb i drobiu. I to też sporadycznie, sama przygotowuję dania bezmięsne, jak tż zrobi albo ktoś coś z ryby lub drobiu to zjem. A co do kościoła to moje podejście też bardzo się zmieniło, kiedyś chodziłam co niedziela, teraz praktycznie nie chodzę. Nie podoba mi się podejście do wielu spraw w kościele, w tym między innymi stosunek do zwierząt. Dziewczyny, która następna? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Czy tylko mi nie smakuje woda kokosowa? Jak maz kupil to obaj niemal puscilismy pawia po lyku 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to zalezy od producenta tez ![]() Mi nie smakuje z firmy kaluna czy cos takiego, jest bardzo mdla. I w puszkach tez nie lubie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4630 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ziołowe herbatki to ja też lubię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny a jakie przekąski bierzecie do torby na poród? I gdzie kupujecie wodę kokosową? Chciałam ostatnio w biedrze kupić, ale nie było, jeszcze w Tesco planuję popatrzeć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam lizaki (położna polecala) i ciasteczka typu belvita, spakuje jeszcze w woreczki strunowe daktyle, orzechy i migdały ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
Juz mam. To firma Coco Farm.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
Ja wzirlam batonik musli, kilka krówek. Wode z aloesem i planuje jeszcze biszkopty i dwa banany. Krówki sie u mnie sprawdzily bo to szybka i duza energia.
![]() |
#4639 |
Zadomowienie
|
Ja z przekąsek mam ciasteczka owsiane i białą czekoladę 😊
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#4640 |
Zadomowienie
|
U mnie z przekasek lizaki chupa chups, herbatniki maslane ale to raczej na oddzial po porodzie no i tabliczka bialej czekolady
![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#4641 |
Zadomowienie
|
A ja czekolade i lizaki, ale dokupie coś jeszcze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, już wiem mniej więcej w co celować
![]() ![]() A czy lubię wodę kokosową to nie wiem, bo nigdy nie piłam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Rozeznanie
|
Felliciti, ja pije, juz drugi tydzien.
Magnificence, jak takie ziolka. To 100% z lisci malin, z owocowym smakiem nie ma nic wspolnego, ja dolewam sobie soku malinowego. Mozna wode z aloesem przy karmieniu? Bo czytalam kiedys, ze w ciazy nie.. Ja spakowalam przekaski, ale na po porodzie, bo u mnie w szpitalu w czasie porodu nie pozwalaja jesc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
Ja mam daktyle, krakersy zytnie, orzechy, batony dla ciezarnych (wlasnie w DM byly) i takie tabletki jakby z cukru-dextro energy sie to nazywa. Jezeli nie zapomne to wezme banany, bo uwielbiam.
Zrobilam lody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4645 |
Konto usunięte
|
O i czekoladę muszę dokupić:p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Mamusia Luty 2016
|
Hej dziewczyny, ja na szybko
![]() Mohnka jeszcze raz moje gratulacje ![]() ![]() My juz w domku ![]() ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 19.04.2017 Agatka ![]()
#4647 |
Zakorzenienie
|
Mam batony musli na stanie więc już wrzucę je do torby.
Tz powiedział, że mogłabym już urodzic. I że dzisiaj mam zupełnie inny brzuch i on się nie zdziwi jak nas Michał zaskoczy. Musiałam mu uświadomić, ze to nie takie proste. Vikunia : dostanę paczkę z kosmetykami z Balei od koleżanki, która ma mi wysłać sab simplex i pytam bo ja ich nigdy nie używałam ![]() Za to żałuję, że Lush nie ma w Polsce. Maseczka z otrebami była moim hitem. Plus kocham kule do kąpieli. A póki jestem w ciąży to niezle znoszę laktoze w mleku. Jednak przed ciąża też kawa musiała być na mleku roślinnym lub bez laktozy bo bolał mnie brzuch. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2017-04-21 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Melka - nie piłam nigdy wody kokosowej
![]() ![]() Wstałam z drzemki - plecy mnie napie***... ![]() ![]() ![]() Felliciti - o proszę - malutka już spora i fajnie, że coś się dzieje ![]() Z przekąsek to mam ochotę wziąć 7days ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Marta - mój Tż też mi non stop mówi, że już by chciał itp. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem co tym tztom się spieszy. Mój właśnie pertraktowal z synem w sprawie wyjścia. A później próbował go ucalowac w stopę bo młody teraz mocno dokazuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Marta ja używam kosmetyków Balea tzn żeli pod prysznic, szamponów, odzywek i masła do ciała. Jak dla mnie świetnie kosmetyki za gorsze na dobra sprawę
![]() Co do jedzenie mięsa w piątek, dla mnie nie ma znaczenia co za dzień bo nie przestrzegamy postu. Strasznie mi sie zmieniło podejście do kościoła w ostatnim czasie wiec w ogole nie chodze. Chce ochrzcić dziecko ale duchowo jakos nie odczuwam potrzeby zeby chodzić do kościoła. W szpitalu ja głownie zajadałam sie bananami i biszkoptami, bo po cc jeden dzień mogłam jeść tylko kleik, suchary i biszkopty. Ale to inna bajka niż po SN ![]() Ja to nie moge sie napatrzeć jak śpi moja kruszynka. Wczoraj i przedwczoraj miał kolkę chyba bo strasznie podkurczał nóżki, ale to pewnie przez moje mleko bo nie odciagalam od niedzieli a w środę tyle zeszło i dostał do jedzenia. Teraz mu mieszam moje i mm. Kupiłam tez kropelki na kolkę wiec dzisiejsza nocka cała była przesłana z przerwa na jedzenie, dzisiejszy dzień tez spokojny wiec juz sie nie bedzie męczył ![]() Esor tez szybko Cie puścili, ale jednak w domu to w domu można sie nacieszyć tym małym szczęściem ❤️ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.