|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
*i zostawić to, co kiedyś było wszystkim *Nie mówcie nic... za późno na słowa! *I jest taki czas kiedy zamyka się rozdział i sprząta się swój świat * wszystko ma swój koniec, ale nie wszystko się zapomina... *Wszystko na świecie przemija powoli... i szczęście i smutek i to co boli *Nie ma szans. Rozdział trzeba zamknąć. *Zmiana. Ale dlaczego na gorsze? *Tyle obietnic i wspólnie spędzonych chwil... Tak poprostu o tym zapomnieć? *Nowi przyjaciele... Nowi ludzie... Nowe lepsze życie (można dodać "bez was") Mam nadzieję że coś wyierzesz. Większość jest z Wizażu więc za ewentualne powtórki przepraszam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Wtajemniczenie
|
jeanettex3
AnusiaPn r0zunia dziendobry Domiiniisiia 3martyna3 kocham Was;* jesteście cudowne;* kradnę wszystkie;* tylko teraz mam dylemat który tekst użyć do tej fotki... hmmm... ![]() Cytat:
Wolna jak marzenia ciesze sie życiem mój prywatny jednoosobowy raj bo szczęście wróciło bo czym jest miłość wobec wolności ![]() i chce się żyć... nie myśl, że jestes potrzebny mi do szczęścia szczęście którym nie musze sie z nikim dzielić^^ samowystarczalna... slodka... i szczęśliwa >>100% mnie sorki, ale tylko tyle. Mam nadzieje że cos sie przyda ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Boskie. Dziękuje Ci. <3 Zabieram. ^^ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Raczkowanie
|
There is something in her eyes and I think it's fear..
Mogłabym prosić o tłumaczenie tego opsiu ? ![]()
#4625 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się że:" Jest coś w jej oczach...myślę ,że to strach..."
#4626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja i tak Cie i Twoje opisy bardziej Kocham.! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2008-03
|
Witam dziewczynki mam prosbe..
sytuacja jest taka: Odkad bylam z moim obecnie bylym, qmpela caly czasy wypytywala czy jeszcze z nim jestem itp.. dodatkowo nasluchalam sie jaki to on jest a ze faktycznie okazal sie "dziwny" to w koncu z nim zerwalam ;/ minely 2 dni a ona juz z nim jest. teraz widze ze to wszystko bylo zaplanowane ![]() chodzi mi o opisy o tym ze ona tylko na to czekala, ze ma dziewczyna tupet.. wiem ze szybko sie na nim przejedzie i znowu bedzie beczala, ale wiedziala w co sie pakuje.. bardzo was prosze pomozcie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 |
Zadomowienie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest coś w jej oczach i myślę, że to jest lęk..
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
xoxo
|
Mówią, że z pamięci człowieka najtrudniej wyrzucić strach
#4631 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
piękne. Cytat:
oczywiście zabieram. Cytat:
wesoło mi. słońce świeci. w duszy szczęście gra. myślałam, że nie zapomnę. teraz wiem jak bardzo się myliłam. mogę się poskarżyć na moją wenę? więc. jest do niczego. odeszła. po prostu. pewnie teraz wyleguje się na ciepłej plaży i prędko nie wróci. przepraszam .
![]() |
#4632 |
Raczkowanie
|
There is something in her eyes and I think it's fear..
Zgodzę się z Christiną. A zamiast strachu moze być też obawa. _________________________ ________ Muzyką leczę pustkę, odlatując do świata marzeń. Wreszcie znalazłam kogoś, kto marzy tak jak ja… Każdego dnia i każdej nocy życzę sobie, abyś przy mnie była moja miłości ... Są tacy, co nigdy nie mieli nadziei i tacy, co wiecznie ja tracą… Przeminęli, zagubili się…czasem tęsknią skazani na przeszłość… Powiedz mi...co czujesz, kiedy nas wspominasz? Twoje czyny przemawiają tak głośno, ze nie słyszę Twoich słów. Bo gwiazdy zawsze spadają nie w porę… A kiedy uznasz, ze jesteś już gotów…pomogę Ci się zmienić Tylko nie wiem już...czy naprawdę istniejesz. Nie chcę by okradano mnie z mojego życia! Świat jest ten sam...tylko styl życia się zmienił. Ja mówię: kocham…Słyszę gorzkie: zapomnij... Płyną me łzy. Nie tylko ja czuję to zimno...jest już za późno. Świat pędzi. Ominie Cię prędzej niż zapyta, czemu płaczesz... Sekunda, koniec, wbite ostrze. Płonie krew, znika śmiech z życia, nonsens... Gdzie są? Gdzie są jej marzenia...? Proszę Cię...mów mi jak najczęściej, że jesteś...i że będziesz. Sumienie miał czyste...nieużywane. Czasami ceni się kogoś za bardzo, żeby można go było pokochać... Człowiek, jeśli zamierza żyć bez życia i kochać bez miłości, jest szaleńcem. Nie ma nic bardziej żałosnego od niespełnionych marzeń... Rozrzucone myśli układam w logiczną całość, Przemyślam każde słowo i niekontrolowany ruch. Staję się zimnym, idealnym aniołem, Twoim pożądaniem, twoim koszmarem. Znów umieram minuta za minutą Życie jest szare i zimne-jak ja Nadchodzi zima, zima mego serca. Umieram i rodzę się, znów na nowo. Nim odejdziesz na zawsze...
#4633 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny proszę o jakieś opisy na taki temat, że mi odwala.
![]() Takie najlepiej żeby były jakieś dziwne, wesołe.. ![]() No.. napewno wicie o co mi chodzi. :P A więc: * R0zunia * Domiiniisiia * xxxJuanaxxx * styrana * AnusiaPn * kee * Frizz * agattee * Plotkaraaa * oranzadkawproszku I chyba tyle ![]() ;*;*;* Licze na was. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i'm crazy , crazy. ;d liczę bąbelki w niegazowanej wodzie.^,^ Gotuje się w żyłach krew... ;D patologiczna radośc. ^_- wspinam się na drzewo i zbieram do słoika promienie słońca. ;] po kolana w trawie, po szyję w chmurach .; p Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę! ;] Muchy mówią, że jestem dziwna... częśc z wizazu. żeby nie było. myślę że pomogłam ![]() a ja mam prośbę. proszę o opisy o tym że On jest okropnie daleko. i boję się żeby odległość nas nie podzieliła. ale ze wierzę że to ma sens. i że jest moim słońćem, tlenem... i że rozmowy z Nim dają mi siłę na wszystko... 3martyna3 kee Frizz 12 stonka Plotkaraaa happysadowa [ aa.. i pozdrowienia dla Twojej weny ; ) ] Agatee. Dominisia styrana & reszta. ![]() pomożeciee? ; )
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Rozeznanie
|
jestem pod wrażeniem tych wszystkich opisow, sa cudowne.. dlatego tez prosze Was o pomoc..
![]() Potrzebowalabym opisow o tym, ze wiele mezczyzn jest wokol mnie, ktorzy sie staraja o zbudowanie czegos wiecej, ale czuje, ze zaden nie jest ta "druga polowka".. i skazani sa na zawod. tyle staran od facetow przez te lata, ale zadnego zaangazowania z mojej strony, nikt mi nie odpowiada. Przez to czuje sie inna, zagubiona i nauczylam sie byc sama i isc przez zycie z podniesiona glowa...odtracajac przy tym osoby, ktore cos poczuly w stosunku do mnie.. ![]() Jezeli cos znajdziecie pasujacego do tego opisu bede wdzieczna..
#4638 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* Prawdziwa miłość przetrwa wszystko.! Nawet tę odległość, która nas dzieli.. * Wierzę w nas..i naszą miłość. Damy rade.! ;* * Jesteś dla mnie całym światem..słońcem, wiatrem wodą latem. ;* * Myślami przy Tobie 70 sekund na minutę, 100 minut na godzinę, 40 godzin na dobę ;* * Kocham Cię tak bardzo..Jesteś dla mnie wszystkim a wszystko jest Tobą. ;* * Odległość nie ma prawa nas rozdzielić bo..nikt ani nic nas nie rozdzieli.! ;* * Bez Ciebie nie umiem oddychać.. ;* * Jesteś dla mnie światełkiem w cimnym tunelu, w którego kierunku podążam.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zadomowienie
|
3martyna3
często też mam takie stany ' błogiej radości' więc wiem , co dobre ;dd aa ... dziękuję za opiski, śliczne są ;** "Kotku - moge tak do Ciebie mówic? Każdy może sie pogubić"
![]() |
#4640 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
'wczoraj jak siostry. dziś zupełnie obce. ja dziękuję.!' 'zaufała tym którzy nie warci ufania. kochała tych co nie warci kochania.!' 'Jaka przyjaźń? hm. Troszkę się pozmieniało, troszkę bardzo.!' 'Tworzą przeszłość, zresztą paru spotykam to duplikat, te same twarze, reszta to falsyfikat' ------------------------------------------------------------------------------------------- Arletka990 proszę bardzo ![]() ![]() Domiiniisiia hehe ![]() ![]() xxxJuanaxxx oj tam ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------- Cytat:
'przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności.' 'Jak wiele krzyku może kryć milczenie..' 'Przemyśl jak bardzo rani Twe milczenie..' 'Bywają chwile, kiedy człowiek żałuje, że coś się w ogóle zaczęło.' 'Milczenie, którego nigdy miało nie być.' 'i tak nagle o mnie zapomniałeś? na powiekach ciężarki bezradności.' 'Nie pozwól by czas i odległość, zrodziły słowo 'zapomnij' 'milczenie na śniadanie zaserwowane..’ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny, za tłumaczenie ;D ;*
bardzo mi pomogłyście ;D
#4642 |
Rozeznanie
|
Czasem mam ochote cie zabic
![]()
#4643 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
najadła sie szaleju! haha <mój obecny^^> zamknę się w szafie, tam jest bezpiecznie ![]() powierze pachnie jak malinowa mamba ![]() kieszenie pełne cukierków o smaku nieposkromionej radości ![]() a ja słucham szybciej niz ty mówisz ![]() ej, chyba najadłam się sfermentowanych truskawek ![]() ![]() niebo ma dzisiaj smak waty cukrowej ![]() ![]() ___________________ To nie serce boli, to wspomnienia. Nie dlatego, ze wspominam, dlatego, że je zmieniam. A ty przychodzisz, przytulasz; nic więcej mi nie trzeba. A ty przychodzisz, przytulasz; zabierasz mnie do nieba Bo coś w szaleństwach jest młodości Wśród lotu, wichru, skrzydeł szumu Co jest mądrzejsze od mądrości I rozumniejsze od rozumu Satan knows you're a pozer! [szatan wie, że jesteś pozerem] Jestem najgorszą częścią ciebie. Nie wierz nigdy, gdy mówię, że nie chcę... Chcę krzyczeć, lecz niemym głosem nic nie mogę! Chcę patrzeć, lecz ślepa nic nie zrobię! Gdziekolwiek będziesz, ja będę z tobą; duchem Cokolwiek się stanie, ja wszytsko zrobię; umrę Dokądkolwiek pójdziesz, ja za tobą pójdę; do piekła Skądkolwiek przyjdziesz, ja będę czekac, przyrzekam Chodź opowiem ci szatanie o swoich koszmarach Spadam w dół bez zabezpieczenia, tu nikt nie czeka, nie widzę swego cienia środkowy palec w twoim kierunku Well, guess, I am dead. Dead to you as can be! [no cóż, więc jestem martwy. Martwy dla ciebie. Tak martwy, jak to tylko możliwe] Niewolnik w wirtualnych kajdanach Bo potrafię dostrzec rzeczy, których ty nigdy nie zobaczysz! Nie zatrzymujcie nas! To nasze marzenia! Zaszczuty w świecie paranoi, strachu, ambicji, honoru i walki I wszystko, czego chcę, to byc bardziej sobą aniżeli tobą! Bez znieczulenia sam siebie zszywam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wyjaśniają ![]() ![]() _________________________ _______ "słuchaj kolego, to nie dla Ciebie to co jest dla innego" ![]()
![]() |
#4645 |
Przyczajenie
|
Witam Laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potrzebuje opisów ktore mowia o tym ze teksnie o NIM! i spie ![]() np ![]() ![]() spie i o NIM snie ![]() w moich snach Tylko Ty ![]() ![]() ![]() ![]() Pilne bo jade do Krk zaraz i bd o o jakies 3 ;d ![]() OpiSiki : W szarej codzienności w pogoni za marzeniami... Niebo będzie naszym domem. dybym mogła schowałabym twoje oczy w mojej kieszeni.. Niebo będzie naszym domem. Kiedy niewiele już mam pewnych dróg.
#4646 |
Raczkowanie
|
Nie pytaj, skąd się biorą łzy, dlaczego świat jest czasem zły.
Jeżeli się nie uda coś, to nie mów, że masz całkiem dość. Zawsze z uśmiechem idź przez życie i nie trać ani dnia na myśli złe. Uśmiechnij się choć jeden raz, a będziesz miał przyjaciół wielu Kto szuka, ten swój znajdzie cel……. Parę opisów |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki baaaaaaaaaaaardzo.! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Bardzo proszę Słońce
![]() ![]() Opis taki sobie na dziś: 'serce ze strachu drży pod skałą uczuć zmiażdżone.’ PROŚBA: a nawet 2 ![]() 1. Prosiłabym o jakieś opisiki o bąbelkach.. ogólnie bąbelkowe takie, po polsku po angielsku jakieś takie 'sympatyczne' ![]() 2. Opisy o tym że mój brat się wyprowadził już do swojego domu, i stałam się taką sobie jedynaczką. Niby się cieszę bo mam swój pokój w końcu ale jakoś tak dziwnie. Mogą być niedosłowne ![]() nooo jeszcze by się coś znalazło ale już was nie zamęczam ![]() Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2008-08-15 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
100% szaleństwa... to jest jej opcja smerfastycznie nie ma szczęścia bez odrobiny szaleństwa hardcore w duszy w bani meksyk ...|->>szALEŃSTwo & OBłĘD-<<|... <hahaha> po prostu jestem taka zakręcona jak muszla po ogórkach ![]() the world is a better place when it's upside down / świat jest lepszy do góry nogami Patrzę rano w lustro i zastanawiam się cóż ten geniusz dzisiaj wymyśli ^^ tra la la la... tra la la la... (imię) odpie... tzn odwala^^ wariatka w sukience ze słońca Bo swiat nalezy tylko do ludzi...pozytywnie zakreconych oczywiście ![]() * *Ze śmiechem należy obchodzić się ostrożnie-jest zarazliwy ![]() głupawka raz...!:P nie ma zadnych dowodow na to ze zycie jest powazne ![]() jestem normalna. watpisz w to? masz racje ![]() ![]() Trzymaj się zdala, gdy mi odwala...xD Wszystko, na co mam ochotę, jest niemoralne, nielegalne albo tuczące. yyy... chyba nie do końca o to chodziło^^:P kochane, a mogę prosić o przetłumaczenie na angielski " bo życiem trzeba się bawić. maksymalne szaleństwo.. z moimi" prosze pilne;* nawet bardzo |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
And if I sleep just to dream of you I jeśli będę spać tylko po to, żeby śnić o Tobie A neverending dream, about you Nigdy niekończący się sen o tobie Może spotkamy się w snach póki co to nam musi wystarczyc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.