FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka?? - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-05, 12:29   #4621
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??

Ale z tego co pamiętam to w krytyce ich tagu nie wolno, bardziej chodziło o to jakim tonem to powiedziały, niż o samą treść.
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 12:31   #4622
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

o jednak ktos ma podobne zdanie do mnie a juz myslalam, ze mam jakies klapki na oczach i widzę cos innego niz cala reszta

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość

Mało kto je tu lubi.

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 12:32   #4623
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
A widzialyscie, jakie kupily gifty do swojego konkursu ?? Zaszalały dziewuszki... W szoku jestem. I to mi sie podoba. 3 perfumy chanel plus podrobka torebki chanel. Tematyka o chanel to i prezenty w tym kontekscie. Ja wole, zeby ktos zrobil od czasu do czasu konkurs i wrzucil porzadne prezenty, niz co chwile konkurs, a gifty beznadziejne. Nie jestem materialistka, bo tez nie biore udzialu w konkursach, ale fajnie jest wiedziec, ze ktos docenia swoich widzów!
Widziałam i też się bardzo zdziwiłam. Na prawdę się wykosztowały!

Cytat:

A co do tematow, jakie poruszaja - nie badzmy juz takie swiete, kazda z nas ma w sobie krytykantke, ciocie dobra rada itp. Kazda z nas lubi obgadywac, nasmiewac sie z tego, co widzi na ulicy. A one to zrobily publicznie A co do randek i rad - wg mnie bardzo trafione.
Jasne! Jak ja bym zrobiła taki tag to dopiero by się gromy posypały

a co do tematów radkowych to wg. mnie średnie, ale da się oglądnąć. Tylko ten odcinek w którym RGP opowiada o zalotach brata mnie znudził i generalnie mi się nie spodobał. Dziwię się bratu, że się na to zgodził

EDIT: Kawo Co do tonu to faktycznie RGP przesadziła w tym filmiku Mnie tym bardziej rozśmieszyła niż rozwścieczyła

Aga

Edytowane przez Ag4
Czas edycji: 2010-09-05 o 12:34
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 12:41   #4624
muszynianka
Zakorzenienie

wiesz pumas to zależy skąd są, w niektórych krajach np Irlandii czy Szkocji te perfumy wcale tak drogo nie wychodzą ale i tak ładne bardzo popieram rzadziej a porządniej
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 12:48   #4625
pumas
Zakorzenienie

Wiem Musz, wszedzie sa tansze niz u nas, ale jednak i tak wydaly pare funciakow na te perfumy. Popieram idee i wszystkie dziewczyny powinny od nich wziac przyklad. Bo jak widze nagrody w konkursie typu: lakier z wibo, maseczka za 3 zl - saszetka, czy pedzel do pudru z recenzji sponsorowanej.....
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 12:49   #4626
muszynianka
Zakorzenienie

Czy ja wiem czy w Rosji na przykład są tańsze, albo we Włoszech?;p

Nie no sponsorowany pedzel do pudru przygarnę, ale masz rację ze lakiery wibo czy maseczki to trochę przesada;p
Stary 2010-09-05, 12:52   #4627
Amnesti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
Ale z tego co pamiętam to w krytyce ich tagu nie wolno, bardziej chodziło o to jakim tonem to powiedziały, niż o samą treść.
otóż to.

Co do nagród jak najbardziej się zgadzam. Delikatnie mówiąc rozdawanie badziewnych prezencików jest trochę żałosne. Jakość nie ilość.
Amnesti jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 13:04   #4628
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Jula84 Pokaż wiadomość
którą którą?
Jej

Co do sióstr, co by było krótko i na temat - nie lubię, nie oglądam, nie uważam, że są naturalne, śmieszne też nie są, jestem na NIE (załącznik).

A co do konkursów - wiecie, ja nie przepadam za takimi sprawami To trochę naciągane i przyciąganie widzów na siłę. No, jeśli ktoś lubi mieć dużą oglądalność (a pewnie tak jest, skoro zakładają konta i kręcą filmiki - byle potem nie mówić, że robią to dla nas, bo to śmiech na sali Jeśli ktoś zakłada konto, to dlatego, że chce pokazać siebie, pochwalić się sobą, a nie iść i nawracać narody - to moje zdanie, można się zgadzać lub nie), to proszę, niech robi, nic mi do tego. Ale ogółem jest to dla mnie sztuczne. No i nie rozumiem tego w kwestii materialnej, bo jeśli z YT nie ciągnie korzyści majątkowych, to buli z własnego portfela na jakieś giveaway'e...

Moje zdanie
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 13:20   #4629
żurawinka
Zakorzenienie

Oglądałam jedną siostrę jakiś czas ale teraz sobie darowałam, niczego się nowego nie dowiaduję a ich rżenie do ekranu mnie zaczęło irytować. Może gdyby filmiki były treściwsze.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 13:24   #4630
anonyme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
ooo! już nie mogę się doczekać!
Aguś i ja dołączam do grona Twoich fanek, juz zasubskrybowałam Twój kanał. Dotąd podziwiałam Cię skrycie na MM, fajnie że teraz można Cię posłuchać i skorzystać z Twoich rad
Oby było więcej takich dziewczyn, które mają pojęcie o tym o czym mówią, a nie tylko paplają żeby sobie ponagrywać
Podpisuję się pod tym, również zasubskrybowałam twój kanał
anonyme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 13:46   #4631
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Kayako, żurawinka, zgadzam się z wami ("rżenie do ekranu" - aż kawę na siebie wylałam )
mi siostry Glam, a w zasadzie ta jedna od filmiku o facetach, kojarzą się z takimi starymi dobrymi ciotkami, które pouczają i udzielają rad życiowych, bo wiedzą tyyyle o życiu...

Edytowane przez KawaMarcepanowa
Czas edycji: 2010-09-05 o 13:47
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 13:55   #4632
Amanda:)
Zadomowienie

Wracając do tematu sióstr Osobiście na nimi nie przepadam, głównie dla tego ,że z ich filmików totalnie niczego się nie dowiaduje w kwestiach urodowych, natomiast rady "życiowe" są dla mnie trochę wątpliwej jakości.
Pamiętaj jak młodsza z nich zrobiła filmik o włosach i z konkretów dowiedziałam się,że ma naturalnie mocne włosy i używa kosmetyków tylko ze względu na zapach. Oczywiście cały filmik trwał standardową długość a okraszony był masą ciekawostek z jej życia, które stały się głównym tematem.

Widać ,że dziewczyny się starają by zdobyć widzów i popularność ale make-up guru nigdy nie będą z jednego powodu- nie mają odpowiedniej wiedzy.

Ostatnio zmieniłam też swoją ulubioną youtubowiczkę, w sumie niewielka zmiana bo imię pozostało to samo Teraz najbardziej lubię nissiax83. Widać ,że wie o czym mówi, ma sporą wiedzę, jest konkretna.

Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 13:57   #4633
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Kayako, żurawinka, zgadzam się z wami ("rżenie do ekranu" - aż kawę na siebie wylałam )
mi siostry Glam, a w zasadzie ta jedna od filmiku o facetach, kojarzą się z takimi starymi dobrymi ciotkami, które pouczają i udzielają rad życiowych, bo wiedzą tyyyle o życiu...
A ja mam zupełnie odwrotne zdanie o nich. Obie goszczą u mnie w subskrypcjach, uwielbiam je oglądać. Według mnie są naturalne, a jeśli coś odgrywają to celowo to wyolbrzymiają, żeby wszyscy załapali
Obie bardzo nie rozśmieszają.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 14:17   #4634
muszynianka
Zakorzenienie

pokazcie mi te siostry ;p proszę
Stary 2010-09-05, 14:22   #4635
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
pokazcie mi te siostry ;p proszę
tu młodsza
http://www.youtube.com/user/LitlleSt.../1/WTV8zwFEiSc

tu starsza

http://www.youtube.com/user/RockGlam...20/vmKQg3b7EFg

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
A ja mam zupełnie odwrotne zdanie o nich. Obie goszczą u mnie w subskrypcjach, uwielbiam je oglądać. Według mnie są naturalne, a jeśli coś odgrywają to celowo to wyolbrzymiają, żeby wszyscy załapali
Obie bardzo nie rozśmieszają.
ja mam identyczne zdanie

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 16:08   #4636
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
o matko i córko

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
ja tez za nimi nie przepadam - moze nie tak żeby w czambuł potępiać, ale już takie cuda - wianki opowiadają, że aż to śmieszne jest - stare ciotki - dobre określenie

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 16:12   #4637
BlackCat1990
Rozeznanie

Cytat:
A widzialyscie, jakie kupily gifty do swojego konkursu ?? Zaszalały dziewuszki... W szoku jestem. I to mi sie podoba. 3 perfumy chanel plus podrobka torebki chanel. Tematyka o chanel to i prezenty w tym kontekscie. Ja wole, zeby ktos zrobil od czasu do czasu konkurs i wrzucil porzadne prezenty, niz co chwile konkurs, a gifty beznadziejne. Nie jestem materialistka, bo tez nie biore udzialu w konkursach, ale fajnie jest wiedziec, ze ktos docenia swoich widzów!

A co do tematow, jakie poruszaja - nie badzmy juz takie swiete, kazda z nas ma w sobie krytykantke, ciocie dobra rada itp. Kazda z nas lubi obgadywac, nasmiewac sie z tego, co widzi na ulicy. A one to zrobily publicznie A co do randek i rad - wg mnie bardzo trafione.
ej a moze te perfumy to podróbki ?
Stary 2010-09-05, 17:08   #4638
Jamajkaa101
BAN stały

A posiadanie takiej repliki torebki Chanel jest legalne?
Jamajkaa101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 17:13   #4639
Kinaa1
Wtajemniczenie

hehehe

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

ostatnio ocknęłam się i uświadomiłam sobie ile rzeczy kupiłam pod wpływem YT - tez tak macie? w sumie zakupy były przemyślane i trafione, ale o wielu rzeczach nie miałam pojęcia np. o kremach BB - czekam na przesyłkę i juz nie mogę się doczekać )))

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 17:19   #4640
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinaa1 Pokaż wiadomość
hehehe

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

ostatnio ocknęłam się i uświadomiłam sobie ile rzeczy kupiłam pod wpływem YT - tez tak macie? w sumie zakupy były przemyślane i trafione, ale o wielu rzeczach nie miałam pojęcia np. o kremach BB - czekam na przesyłkę i juz nie mogę się doczekać )))
racja, racja - lepiej sie maluję(choc do idealu nadal daleko), wiedzą zadziwiam kuzynką wizazystkę
dzieki dziewczynom znalazlam idealne polaczenie kremów, dzieki którym zero zaskorników i przesuszenia
zaczełam uzywac pedzli (jak moglam korzystac z aplikatorów?)

YT ma na nas wplyw

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 17:20   #4641
BigGirlsDontCry2
Rozeznanie

http://www.youtube.com/user/madziiik2 widzialyscie ja ?? po co ona w ogole robi fimiki, jesli nie wnosza one nic nowego dla dziewczyny ktora choc troche dba o siebie ??

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=693962
BigGirlsDontCry2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 17:33   #4642
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
racja, racja - lepiej sie maluję(choc do idealu nadal daleko), wiedzą zadziwiam kuzynką wizazystkę
dzieki dziewczynom znalazlam idealne polaczenie kremów, dzieki którym zero zaskorników i przesuszenia
zaczełam uzywac pedzli (jak moglam korzystac z aplikatorów?)

YT ma na nas wplyw
zgadza się - na mnie ma wpływ.
zadziwił mnie tag - dzień bez pędzla czy jakoś tak. To po co ja sobie kupiłam te pędzelki, nauczyłam się nimi posługiwać (ułomnie bo ułomnie, ale zawsze ) - a one dzień bez pędzelka robią

Stary 2010-09-05, 17:45   #4643
Hortencja
Zadomowienie

Co do sióstr, chyba im się sponsor- Ziaja szykuje.
Robią zawrotną karierę, sama przyznam, że oglądam ich filmiki, zwłaszcza lubię tę młodszą

2 more months...
Hortencja jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 18:04   #4644
Velvetrope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BigGirlsDontCry2 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/user/madziiik2 widzialyscie ja ?? po co ona w ogole robi fimiki, jesli nie wnosza one nic nowego dla dziewczyny ktora choc troche dba o siebie ??
Żeby się pokazać

EDIT: Posłuchałam kawałek jej filmiku, ale irytujący ma sposób mówienia. jak dla mnie

Edytowane przez Velvetrope
Czas edycji: 2010-09-05 o 18:07
Velvetrope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 18:08   #4645
Amnesti
Raczkowanie

Cytat:
idealne określenie Ale żeby powiedzieć coś na plus to powiem, że podoba mi się JAK robią filmiki tzn. mają dobre tło (takie ciepłe i przytulne), mają dobrą dykcję choć właśnie dla mnie zbyt nienaturalną miejscami. Potrafię zrozumieć że komuś mogą się podobać jak ktoś lubi właśnie takie pogadanki typu ploteczki przy kawie z ulubionymi ciotkami plus obowiązkowe rady życiowe Jak kogoś to nie irytuje, to pewnie śmieszą je one, za to kto szuka czegoś merytorycznego to się zawiedzie.
Amnesti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 18:41   #4646
pumas
Zakorzenienie

A co sie stalo z kolezanka, ktora uzywala szamponu dla psow do stylizacji wlosow? I krecila swoja babcie i mame, jak plotkuja?

Ja tez wiele rzeczy kupilam pod wplywem YT i w koncu zaczelam wygladac jak ludzie

Ania z zielonego, co to za krem ???
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 18:55   #4647
Kayako
BAN stały

Jak zasponsoruje je Ziaja, to obiecuję uroczyście, że wywalę wszystkie produkty z tej firmy i choćby wyboru nie było, to nigdy więcej nic z tej firmy nie kupię. I pracować też tam nie będę (zaczynam chemię kosmetyczną ), pójdę do konkurencji (oczywiście teraz to ja jestem zwykły szarak, ale w przyszłości kto wie ).

Cytat:
Napisane przez Jamajkaa101 Pokaż wiadomość
A posiadanie takiej repliki torebki Chanel jest legalne?
Dobre pytanie Kiedyś mi się obiło o uszy, że któraś z takich większych firm zaskarżyła kogoś za posiadanie podróby... Nie wiem, czy w którymś programie MTV o tym nie mówili

Cytat:
Napisane przez BigGirlsDontCry2 Pokaż wiadomość
Yeah, nie jestem sama

Edit: nie nie wnoszący filmik Michelle Phan.
Edit2: która chce mieć swojego Edwarda?

Edytowane przez Kayako
Czas edycji: 2010-09-05 o 19:00
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 18:59   #4648
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak zasponsoruje je Ziaja, to obiecuję uroczyście, że wywalę wszystkie produkty z tej firmy i choćby wyboru nie było, to nigdy więcej nic z tej firmy nie kupię. I pracować też tam nie będę (zaczynam chemię kosmetyczną ), pójdę do konkurencji (oczywiście teraz to ja jestem zwykły szarak, ale w przyszłości kto wie ).
Kayako - super

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
A co sie stalo z kolezanka, ktora uzywala szamponu dla psow do stylizacji wlosow? I krecila swoja babcie i mame, jak plotkuja?
dobre pytanie

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
jak ja oglądam (bez względu na to co mówi i o czym) to mi serotonina wzrasta - więc dla mnie ganz egal i tak ja lubię oglądać

Stary 2010-09-05, 19:00   #4649
cao
Zadomowienie

a ja z ziaji lubie krem kakaowy ;p

Ale tak w ogole to fajnie ze jest taki wątek inspirujacyh się dziewczyn filmikami z neta;p
Ja osobiście lubie oglądac wsyztskie filmiki związane z makijaże,fryzurami z pokazu Victoria Secret Fashion a w szczególności Miranda Kerr

A tak w ogole to zapraszam do głosowania na mnie z góry dziękuję za głosy
cao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:13   #4650
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Cytat:
A
Ania z zielonego, co to za krem ???
po wielu latach żmudnych prób znalazlam w miarę dobre rozwiązanie

na dzien dzięki Izabell25
Olay (emulsja nawilzająca dla cery mieszanej), łacze ją czasem z filtrem
na noc Diacneal (dzieki makijaze KasiD)
i staram się dosc czesto stosowac jakies maseczki nawilzające, odzywiające

mam cerę mieszana, ale większosc kosmetyków do niej w ogole mi nie słuzylo. A teraz jestem zadowolona z efektów. Moze cera nie jest nieskazitelna, ale tak ładnej u siebie nie pamiętam.
Tylko niestety sprawa kosmetyków to sprawa wielce indywidualna i np. to co sluzy mojej kolezance (tez z mieszaną), u mnie ma tragiczny efekt

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości