|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Haj sobotni
![]() Kupiłam wóziol dzisiaj ![]() Zupełnie inny niż miałam w planach i przekroczyłam troszkę budżet jaki sobie zakładałam ( nic nowego )Dzieciaczki słodkie Jestem pod wrażeniem tego, jak Andree "biega" po całym pokoju i ta jego ekscytacja ( to dyszenie) jest boska ![]() Piotruś widzę smakosz stopek ![]() A Agusia to szybka jest, mój dopiero niedawno zaczął to bujanie, a starszy o wiele Karenina, masz fajną podłogę w pokoju Andree, to parkiet? My postanowiliśmy na razie nie kupować działki, więc robimy remont generalny mieszkania, był dzisiaj facet z firmy i chyba w lipcu zaczynają ![]() Mama pojedzie na urlop, a my będziemy mieszkać u niej ![]() Domi, skoro to wasza piosenka, to nie ma co się wahać Jak się czujesz przed jutrem?
|
#4622 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
domi, hihihih to ty jutro bedziesz Panna Młoda
![]() a o której startujecie z uroczystościami ? |
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Suonko mam nadzieję, że Lenka prześpi spokojnie noc i jutro poczuję się lepiej
![]() Xpressja, antybiogram to chyba dość kosztowny jest ? Robiłam kilka lat temu, to mnie kosztowało kilkaset złotych i urolog to wysyłał do jakiegoś laboratorium w Krakowie
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
niania super, 20 lat ma, mlodziutka, wzbudza zaufanie
wiec gitez majonez![]() czuje sie oki o 8 rano fryzjer, po fryzjerze (niby na 10, choc nie wiem czy mi tak dlugo u fryzjera zejdzie) komsetyczka..potem tato po mnie podjedzie i u rodzicow sie ubieram. A po Tz przyjezdzaja o12,30. niania o 13. Msza o 14 ![]() smichu co nie miara ![]() ale z ciekawostek Wam powiem...piosenke wybralismy 1,5 roku temu owszem...ale swiadkowa i swiadka dzis |
|
|
|
#4625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co ty opowiadasz??! chyba kilkanaście złotych... no max 20-30 razem z wymazem z gardła. |
|
|
|
|
#4626 | |
|
Rozeznanie
|
Brombi pochwal się wózeczkiem
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4627 |
|
Zadomowienie
|
tu jest przykład cennika z jakiegoś prywatnego lab
http://www.laboratorium.wroclaw.pl/cennik.html wymaz z gardła 23 zł antybiogram 15zl |
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#4629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeżeli o "tych" miejscach mówisz, a może dodatkowo robili badania na wirusy ??? bo to i owszem kosztowna zabawa. tak czy inaczej wymaz z gardła + antybiogram = grosze, a leczenie trafione i skuteczne . |
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
https://ssl.allegro.pl/item105571386...4_5xgrati.html
Mam ten czerwony. Wybierałam pomiędzy nim, a baby design sprint, bo po obejrzeniu na "żywo" pozostałe tiny, mini i pony odpadły, bo mi się jakoś wąskie wydawały i za drobne dla Filusia, zresztą we wszystkich ryczał dopiero sprint i espiro mu się spodobał ![]() Wahałam się długo, bo sprint ma szersze o 2 cm siedzisko i większy kosz na zakupy, ale za to espiro jest lżejszy i mniejszy po złożeniu, a oparcie obniża się do tego samego poziomu. No i moim zdaniem ładniejsze kolory ma, tylko z kolei sprint ma większe kółka, za to w espiro są amortyzowane.. Wóziol już w domu, a ja się dalej zastanawiam czy dobrze wybrałam
|
#4631 |
|
Rozeznanie
|
No fajniusi
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4632 |
|
Zadomowienie
|
fajny brombi ten woozio
![]() a rozkłada się ? |
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to nie masz sie nad czym zastanawiac ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- dziewczyny chyba już czas pomyslec o tytule do następnej części
|
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Brombi ja tez wybieralam miedzy tymi dwoma wozkami i wybralam sprinta i nie zaluje jest swietny
![]() espiro tez fajniutki
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Rozkłada się, nie całkiem płasko, ale do spania ok, w końcu Filuś już taki maluśki całkiem nie jest.
Na wakacje w sam raz, bo naszego roana, jakbym wpakowała do auta to zajmuje połowę bagażnika, mimo że to minivan
|
#4636 |
|
Zadomowienie
|
" dzieciaczki siadają, ząbkują raczkują, a mamusie na wizażu cały czas plotkują"
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- no taka parasolka to super sprawa! |
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko mnie nie pasowało, że tyle miejsca zajmuje złożony i że jak się wyjmie tę wkładkę redukcyjną dla mniejszych dzieci, to jest właściwie szary, a kolor ma tylko w budce od wewnątrz. A jaki masz kolor?
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo fajny |
|
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Brombi a Ty widze juz weekendem zyjesz ![]() : brzydal:toz to piateczek jeszcze
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro znajomi przychodzą świętować moją osiemnastkę Powinnam już iść spać, ale mi się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Jeszcze miałam napisać, że Oleńka Simpaticy słodka z tą marchewką na buziulce ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Jeszcze pytanie: Jakie macie, jeśli już macie, foteliki samochodowe 9-18 kg ? ![]() Ja dzisiaj już obmacałam i chyba wolę Romer King Plus od Maxi Cosi Priori . Tylko dlaczego to wszystko takie drogie
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
haaj
![]() o nawet widzę że pierwsza jestem dziś u mnie taka piękna pogoda sie zapowiada ze postatnowiłam to wykorzystac i od rana robie wielkie pranie ![]() Domi 3mam kciuki aby wszystko poszło pomyślnie, aby Polinka była grzeczna i aby ten dzień był jednym z najszczęśliwszych w Twoim życiu ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
a fotelika my nie mamy jeszcze - dopiero sie zaczynamy rozglądac
|
|
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam tylko na chwilę, żeby życzyć Domi wszystkiego co naj Obejrzałam wszystkie nowe zdjęcia - ależ mamy śliczne i zdolne skarby Cytat:
![]() http://allegro.pl/item1056446710_fot...ra_gratis.html O perfumach wczoraj było - też lubię![]() ![]() A i zapomniałabym - dostałam kombiaczka cobyśmy się mogli na dalsze wypady we czworo pomieścić... Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-06-05 o 09:22 |
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
Nadrobiłam Was wczoraj wieczorem, ale juz nie mialam sily pisać. Taka pogodaaaa wreszcie, cały dzień prawie na dworze, trochę dom musiałam wieczorem ogarnąc, bo ja za to wczoraj sama byłam. Tż musiał służbowo wyjechac, wiec długi weekend srednio długi, ale odbijemy sobie, dzisiaj wraca W temacie perfum, to je chętnie zawsze nowinki probuję, ale mam tez swoje niesmiertelniki, ktore no po prostu zwsze musze mieć i lubię do nich wracać np. Allurki, Moschino. Trusardiego tez uwielbiam Zdjecia świetne, Andre jak zwykle niesamowity Fotelika dopiero będziemy szukać. Domi, aby ten dzień był taki, jaki sobie wymarzyłaś.
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za komplementy
![]() Domi nie zastanawiaj się skoro tą piosenke chcecie i to od 1,5 roku:P Trzymam kciuki! Żeby wszystko było pięknie. A bladosćią sie nei martw Ja na studniówce byłam biała w czarnej sukience, na swoim ślubie także byłam biała... Ja zawsze jestem białaSimpatica Brombi fajny wózio, a to ze nadal nie wiesz czy dobrze wybrałaś to normalka... JA ze swoim też tak miałam... bo miałam sporo wymagań i on spełniał wszytskie poza wagą... Ale w końcu się na niego zdecydowałam i nie żałuję. Ale na to trzeba kilku jazd i spacerów
|
|
|
|
#4645 |
|
Wtajemniczenie
|
płakała, bo marchewka to jej ulubione danie
za to dynia jej bardzo smakuje! my na pierwszy taniec wybraliśmy Alicię Keys http://www.youtube.com/watch?v=3duSgotmyVs do tej pory kiedy ja słyszę to przechodzą mnie ciary! u nas kryzys powodziowy zażegnany ale działo się. Do tego wczoraj pod blokiem baba zarysowała nam samochód i trzeba będzie wydzwaniać do ubezpieczyciela i się tym zajmować ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- prawie zapomniałam: Andre świetny! bardzo energiczny chłopak! Domi, trzymam kciuki! no i STO LAT dla ALUSI |
|
|
|
#4646 |
|
Wtajemniczenie
|
ogromne życzonka dla 7 miesięcznej Alusi Domi i dla Ciebie wszystkiego naj naj i żeby ten dzień był jak najdłuższy i wszystko przeszło bez problemów no i pogoda Wam dopisuje słońce i niebo bez żadnej chmurki bawcie się super !!!
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane
ja tylko przelotem, bo u nas dzsiaj pieknie i przychodza do nas znajomi z blizniakami wiec bedzie sie dzialo ![]() Dziekuje w imieniu mojego kochanego "wszedzie-wlazika" za mile slowa... ![]() Wczoraj przylapalam go jak otwiera szuflady w szafce...udalo mi sie nagrac nawet... ![]() Domi mam nadzieje bedziesz na pewno piekna panna mloda Trzymam kciuki, zeby dzisiejszy dzien byl dla ciebie wyjatkowa i piekna pamiatka na cale zycie Zebra malutki wcina stopki bosko ![]() Simpatica widac, ze marcheweczka mniam mniaaammm... Brombi ladny wozio My mamy fotelik samochodowy Römer King, jest swietny ...wiem, ze cos zapomnialam, ale nie wiem co... ![]() To na razie tyle, milego dnia !!!!!
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-06-05 o 10:21 |
|
|
|
#4648 |
|
Raczkowanie
|
mamy ząbek!
wpadłam tylko na chwilkę żeby się pochwalić, bo jestem strasznie dumna
|
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcale sie nie dziwię że jesteś dumna ja też będę jak Oli coś urośnie wreszcie w buźce ![]() DiTu a jaki ten kombiaczek? ![]() Brombi, Zebra, Karenina <><><> wpadłam tylko na chwilę między praniem sprzątaniem, myciem podłóg |
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Vitreus
![]() A my ciagle na polku korzystamy ze słońca i maly bardziej wymęczony szybcij zasypia, dłużej się bawi. Tylko nie bardzo mam keidy sprzątać:P Dopiero teraz zasnął w domu to coś gmerne a mam co gmerać |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

)