|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
- Nie traktuj mnie z góry. - Trudno byłoby mi traktować Ciebie z dołu. Jesteś za niska on ma drgawki, czy tańczy? ![]()
![]() |
#4622 |
Raczkowanie
|
słowa tną jak chcą,
uwierają w boku. Ja za ciebie, ty za mnie - tak to działa. są słowa, co dają mi serca bicie. mój Eden jest tam, gdzie Twój rytm bicia serca kiedyś nadejdzie taki dzień pójdziemy za rękę, sami, daleko... czy to była naiwność? nie, to była wiara. niestabilny obraz własnego ja. pojawiłeś się przypadkiem. tylko przypadkiem nie odchodź ! szczęście. zapach stabilizacji marzeń. zniszczona strefa satynowych myśli... wciąż sama -a w kalendarzu na ścianie coraz mniej kartek czasem dobrze byłoby usłyszeć : 'dobrze że jesteś ' bez Ciebie nawet płatki smakują inaczej. brak wszystkiego i niczego. typowo. zgon emocjonalny może nie mam takich problemów, jak większa część społeczeństwa, ale proszę Cię.. bądź przy mnie.. -A co jeśli Cię kiedyś zostawie? -To Ci tak pie#&@^ne że już żadnej nie dotkniesz.!
#4623 |
Rozeznanie
|
z innej bajki, paralogiczna
![]() ![]() mrs de, cornels ![]() 'We've been to the top, we've been to the bottom.'
Byliśmy na szczycie, byliśmy na dnie. 'Oh yes the butterflies are still there.' O tak, motylki nadal tam są. 'We've accepted and we've laid blame...' Zgadzalismy się i obarczaliśmy winą...
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
dziękuje za wszystkie pochwały, bo jakieś tam mi mignęły.
![]() cornels, minimum4znaki, JustTheOne - w ciągu ostatnich kilku stron, wy najbardziej mnie urzekłyście. ![]() odczuwam skutki niewypowiedzianych myśli i nieprzemyślanych słów.
"Spotykasz kogoś i nie wiadomo dlaczego, zatrzymujesz się właśnie przy tej osobie, a ona przy Tobie. Zawsze warto się zatrzymać. Byłoby cudownie, gdybyśmy zatrzymywali się częściej" Edytowane przez beautiful_lie Czas edycji: 2010-05-12 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zabieram i uciekam! ![]() __________________ I wanna get into trouble, later You’ll carry me home.. Chcę się wpakować w kłopoty, później zaniesiesz mnie do domu..
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2010-05-12 o 11:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Spend all your time waiting for that second chance
[spędzasz cały czas na czekanie na kolejną szansę]
#4627 |
Zakorzenienie
|
wyrywam chłopaków na prawo i lewo .
![]() |
#4628 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W wielkim stylu
świat zawirował jej w głowie, po raz kolejny zgaga wywołana porażką. Biegnę do Ciebie przez mokrą trawę sięgającą mi do pasa, biegnę na boso bo po drodze zgubiłam swoje buty, biegnę chociaż deszcz zaczyna padać, biegnę ... chociaż Ty na mnie wcale nie czekasz ... Chciałabym być taką pszczółką Mają, Ona nigdy nie pomyliła przyjaźni do Gucia z miłością . Dziwne jest rozmawiać z osobą, która przed kilkoma dniami zawiodła Twoje zaufanie. Skąpiec mówiący o dobroczynności, Biedak mówiący o bogactwie, mężczyzna mówiący o makijażu, narkoman brzydzący się nałogami, Egoista mówiący o przyjaźni, pesymista mówiący o szczęściu - tak właściwie wygląda Nasz świat, Jest nieco fałszywy, tak jakby sztuczny ... Zgubiłam buta wraz z zaufaniem, osoby, które znalazły starego zużytego i poharatanego trampka proszę się zgłosić do mnie. Szukam otchłani w którą mogłabym się rzucić, wygodnego miejsca w którym mogłabym spędzić wieczność. _________________________ _ Pełnometrażowe nieszczęście <3 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
bajkowa - dziękuję ![]() ![]() MalutkaGwiazdka - ja ? dziękuję bardzo, talenciaro. ![]() ![]() uwielbiaj - czekam z niecierpliwością . ![]() ![]() Movement - ![]() ___ są rzeczy, których chciałabym nie pamiętać, ale żadnej z nich nie chcę się wyrzekać.a wiesz że moim hobby jest poznawanie Twoich upodobań, wad, zalet, całego Ciebie? ![]() "Bardziej od ognia nienawidził kobiecych łez." - Nora Roberts. wciąż szukam odpowiedzi na naszą miłość, która tak naprawdę nie istnieje. po raz pierwszy od kilku lat poczułam chęć na papierosa, ot tak, po prostu. widujemy się codziennie, nie spotykamy. jeszcze wczoraj byłabym w stanie zamordować za ciebie. zadzwonił, powiedział, że koniec, rozłączył się. jak na złość patrząc w niebo, widzę białe plamki przypominające w kształcie serce. siedziała na parapecie swojego okna, w wysokich szpilach, krótkiej mini i lekkiej koszulce, czekając aż minie deszcz, by mogła biec, pokazać światu, że jest coś warta. lecz padało wciąż i wciąż. zachwycił mnie, oczyma. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-05-12 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Raczkowanie
|
*Prywatny świat z widokiem na niebo *Zakochana w życiu *Złe myśli rozwiewać jak dmuchawce *Zatańcz ze mną w deszczowy poranek *Pyłki dmuchawca rozgoniła niczym negatywne myśli, których na wietrze się pozbyła.
#4631 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() znowu sama.
znowu szczęśliwa. każda z moich wielkich miłości się skończyła. każda odeszła i zabrała część mnie. Lubię romantyczne historie, które znam tylko z opowiadań. A to szczęście tak udawane. Sztuczne gorzki smak życia, kategorie wk.u.r.w.ień, pijemy to życie bezbarwne jak wódkę... coraz cieplej na dworze i w głowie coraz cieplej tu w środku z tobą przy tobie wybrałam życie bez miłości. bo tak łatwiej trochę. ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
<3
rudawiewiora ? przyszłość trzeba chwytać w biegu nikt mnie nie przysłał, sama się przysłałam ze wspomnień stu uplotę bukiet w kształcie łzy pozwól się dotknąć, pozwól się usłyszeć!
zgaś światło i nie wymyślaj zakończenia...
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
`moje życie. mój sen. więc dlaczego ciągle jesteś i tu i tu ?!`
`- nie chce mi się żyć... - zawsze byłaś leniwa...` jego brązowe oczyska. `a teraz bądz silny, bo wiesz że byłam tutaj dla ciebie...` to jest takie dziwne uczucie, a raczej pewien odruch. strasznie za tobą tęsknię, ale nie napiszę, nie potrafię. gdy patrzę na twoje zdjęcie, próbuję się uśmiechać, nawet gładzić palcem twoją twarz, ale nie mogę, wręcz odpycha mnie. to już siedzi mi głęboko w głowie. ten cholerny uraz, który zostanie na zawsze. Nie potrafię zapomnieć i iść dalej, jak gdyby nigdy nic. gdy tylko na ciebie spojrzę, wszystko wraca – cały ten wielki niesmak i ból... kocham cię nie wiedząc jak, gdzie i skąd. prosto i bezwarunkowo. strasznie blisko xxxLOLKAxxx - nie wierzę po prostu ! ;D straaaasznie miło ;* dziękuję Lolcia ;*<3
patrysiowa_ - o ni hu hu xD ja nie być przeboska :P !<3 Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-12 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zadomowienie
|
niby tak blisko, a tak daleko.
całuj mnie - moje największe pragnienie.
![]() |
#4635 |
Przyczajenie
|
i nigdy nie mów że gorzej być nie może, ale przysiągam że nie wyobrażam sobie by miało być gorzej.
to niby tylko Twoje ramiona, a nawet podczas trzesienia ziemi czułabym się bezpiecznie. bez Ciebie nie da się żyć, a teraz tak zyje bo musze. wiesz, kiedy jest ciemno, mam takie wrażenie jakbym czuła Ciebie obok. I teraz błagam Boga by słońce nie wzeszło. _______________ Powiedziałam Ci kiedyś, że nie zniszczą nas, ani ludzie, ani kraty. Możemy zrobić to jedynie sami. |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Raczkowanie
|
xsxs - dziękuję - takie spóźnione! <3.
lubię, gdy mnie ranisz,
lubię, gdy mi tak cudownie smutno. |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zadomowienie
|
Wiesz, napisałem tę książkę po to, żeby nie zapomnieć żadnego szczegółu z tych chwil spędzonych z tobą. Żeby nigdy nie zapomnieć, że naprawdę cię spotkałem. Że to się naprawdę wydarzyło.
mam odejść niezaspokojona. (...)przysięgnij na samego siebie, na ten uroczy przedmiot mych uwielbień.
#4638 |
Zadomowienie
|
Instead of talking let me demonstrate. Yeah. Zamiast mówić pozwól mi udowodnić. Tak.
![]() |
#4639 |
Raczkowanie
|
twoje słowa są jak śmiertelna trucizna.
nie chcę iść tam gdzie Ty nie zmierzasz, nie powstrzymam już tej wewnętrznej namiętności. Oboje wiemy, że nie jestem tym czego potrzebujesz. Słodko - gorzkie wspomnienia, zabieram ze sobą. twoja miłość jest moją miłością, a moja miłość jest twoją miłością. każdego dnia mojego życia pragnę z siebie dawać to co jest najlepsze. Czy mogłabym zatrzymać Cię na całe życie? Czy mogłabym patrzeć w Twoje oczy? Czy mogłabym zatrzymać Cię przy mnie? i przeżywać z Tobą każdą chwilę, smutne zmieniać w radosne, pełne uśmiechu, a radosne w jeszcze weselsze. Więc, czy mogłabym?
Sometimes the closest people to you make you feel protected, But those are the same people that hurt you most and leave you. Edytowane przez Ejvon Czas edycji: 2010-05-12 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zadomowienie
|
Tak mało trzeba by być szczęśliwym. dzięki Tobie nie potrzebuję już skrzydeł by unosić się ku chmurom. to Ty jesteś moim niebem..
#4641 |
Raczkowanie
|
![]() Witam wszystkie talenciary. ![]() ostatnio często śledziłam wasze wpisy i wszystkie były piękne ![]() ________ Wygląd nie wystarczy żeby Go zdobyć. W tym wypadku trzeba być po prostu nią, tą jedyną o której śni po nocach. Nie załamuj mnie. Przecież wiem że te Twoje żałosne „Kocham Cie” to tylko stek bzdur.
Domagam się korekty w moim życiu! Masz przestać być dla mnie tym najważniejszym. Jesteś taki cwany? Więc powiedz mi dlaczego jeszcze nie pojąłeś że mam Cie dosyć!
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-12 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zadomowienie
|
I wiesz co? Gówno mi da twoje przepraszam, bo i tak widze was nadal razem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po raz kolejny mnie urzekłaś, tym razem jednak owym opisem. ![]() _________ ' Jestem bo jesteś. ' dziewczyny,
i znów nic, przepraszam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zadomowienie
|
beautiful lie - jest mi straszmnie miło, szczególnie, że ja ciągle cos o Ciebie podkradam
![]() z innej bajki - o matko. nie wierze. Ty moja guru ![]() ******* it's okay to be lonely sometimes i've learned so much by being lonely /.bycie samotnym jest czasami w porządku nauczyłam się mnóstwo o byciu samotną./ He offered her his world. She said she had her own. /.zaoferował jej swój świat. powiedziała, że ma własny./ Little Girls cry Big girls say "fuck" /.małe dziewczynki płaczą duże dziewczynki mówią ... ![]() W porządku, mogę poczekać. Jestem całkiem dobra w czekaniu. ******* |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
przyjdź do mnie we śnie.
ramionami otocz mnie. szepnij wprost do ucha. |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Żona Idealna :)
|
"I taką wodą być co nawilży twoje wargi
Uwolni kąciki ust gdy przyłożysz je do szklanki I czarną kawę zmieni w płyn kiedy dni skute lodem A kiedy z nieba poleje się żar poczęstuje chłodem I taką wodą być A nie tą co żałośnie całą noc w gardle pali ogniem"
![]() |
#4647 |
Zadomowienie
|
dziękuje ![]() * Jest wiosna, pewnie dlatego ze cię kocham.. Śpiewam w rytmie twojego słodkiego oddechu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Konto usunięte
|
wiem.
![]() ![]() aaaaaaaaa,! <3 dzięękuję ![]() eheee. ![]() ________________________ Shut up . I love you, ok.?
/ zamknij sie. kocham Cię, ok?/ I've lost my phonr number. Can I have yours? / zgubiłam nr telofonu. mogę mieć twój?/ If you are cute you can call me babe. If you are nice you can call me sweety. If you are hot you can call me tonight /Jeżeli jesteś słodki możesz nazwać mnie kochanie. Jeżeli jesteś miły możesz nazwać mnie słodziakiem. Jeżeli jesteś gorący możesz zadzwonić do mnie dzisiaj wieczorem/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Przyczajenie
|
xJoYx , minimum4znaki , Kaaate90 , beautiful_lie , patrysiowa_ , latin , panna_miodowa , czii , Ejvon , Mrs Unfabulous , JustTheOne - ![]() Czy możemy udawać, że te samoloty na nocnym niebie są jak spadające gwiazdy?
Mogłabym właśnie teraz naprawdę skorzystać z życzenia. O co byś prosił, gdybyś miał jedyną okazję ? Złamane serce. Moje pierwsze i ostatnie wspomnienie. Moje serce obudziło się pod wpływem Twojego uśmiechu. Jestem gotowa na pustą ciszę. niczym nieskarzeni. niebo w opasce uciskowej. starałam się ze wszystkich sił by nie zapomnieć o wszystkich rodzajach szczęścia, wszystkich rodzajach radości.
![]() |
#4650 |
Raczkowanie
|
............٠۰۰۰♦۰۰۰۰
`ilu wolt-owy prąd musiał by przyciągnąć ciebie do mnie? `To nie jest serial, tu nadzieja umarła. `Pomyśl o mnie, jak ja myślę o Tobie. `Przepraszam?! Mówi się 'błagam o przebaczenie'. `Mamy dziś hotel wiesz? numer pokoju 666. ;p `oddechu na szkle już nie znajdziesz. .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.