Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-14, 10:57   #4621
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hello No właśnie takie pustki, że aż smutno. Aż taka niedobra ta glukoza? Nigdy nie piłam
Mam nadzieję, że ten stres będzie motywujący...
na pewno bedzie
to bardzo słodkie jest i nawet jak dla mnie (słodkozerce) bylo za mdłe
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 11:25   #4622
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

jeszcze tylko 380 postów do końca
tak długiego wątku chyba jeszcze nie miałyśmy

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 11:58   #4623
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
na pewno bedzie
to bardzo słodkie jest i nawet jak dla mnie (słodkozerce) bylo za mdłe
Pewnie ciężko to przełknąć. Jutro muszę wstać ok. 5 rano, o 6 planujemy wyjechać, jakieś 2 godziny jazdy do miejscowości gdzie ma siedzibę mój pracodawca, a jeszcze w dodatku miasta nie znam więc lepiej wcześniej wyjechać. Niby mamy nawigację no ale...Kadrowa kazała mi byc na 8 ale po chwili stwierdziła że może lepiej na 9 żebym miała więcej czasu ze względu na odległość. Bardzo sympatyczna kobieta
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
jeszcze tylko 380 postów do końca
tak długiego wątku chyba jeszcze nie miałyśmy
Albo aż No raczej takiej dłuuuugiej w czasie części nie było
Stary 2010-10-14, 12:26   #4624
metkaa
Zakorzenienie

asiulek1705 to kawał drogi przed toba

no nie bylo takiej długiej czesci bo wiecej sie nas odzywalo i zapełnialysmy strony
Stary 2010-10-14, 12:27   #4625
acelinka
Zakorzenienie

hej dziewczny
jestem tylko na chwilke bo byłam w jednej pracy (u małego Wojtaska) a zaraz jade do przedszkola na angielski później wszystko nadrobie a teraz chciałam tylko napisać, że w końcu zdobyłam płytke od fotografa mam co chciałam Dzisiaj ta pani całkiem miło ze mną rozmwiała zapytała nawet jak nam się żyje w małzeństwie i zaproponowała niższą cene na dodatkowe zdjęcia

Wszystkim które są nauczycielkami wszystkiego naj naj naj anielskiej cierpliwości, mocnych strun głosowych i stalowych nerwów
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 12:40   #4626
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
hej dziewczny
jestem tylko na chwilke bo byłam w jednej pracy (u małego Wojtaska) a zaraz jade do przedszkola na angielski później wszystko nadrobie a teraz chciałam tylko napisać, że w końcu zdobyłam płytke od fotografa mam co chciałam Dzisiaj ta pani całkiem miło ze mną rozmwiała zapytała nawet jak nam się żyje w małzeństwie i zaproponowała niższą cene na dodatkowe zdjęcia

Wszystkim które są nauczycielkami wszystkiego naj naj naj anielskiej cierpliwości, mocnych strun głosowych i stalowych nerwów
oooo popatrz jak człowiek na zwolnieniu siedzi to nawet nie wie jakie swieto dzis

fajnie ze plytka jest juz u was
Stary 2010-10-14, 12:41   #4627
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
asiulek1705 to kawał drogi przed toba

no nie bylo takiej długiej czesci bo wiecej sie nas odzywalo i zapełnialysmy strony
Oj kawał, no niestety nie da się tego wszystkiego załatwić na miejscu. Tak było,duzo dziewczyn, masa postów, aż tęsknię za tamtymi czasami
Cytat:
później wszystko nadrobie a teraz chciałam tylko napisać, że w końcu zdobyłam płytke od fotografa mam co chciałam Dzisiaj ta pani całkiem miło ze mną rozmwiała zapytała nawet jak nam się żyje w małzeństwie i zaproponowała niższą cene na dodatkowe zdjęcia
za upór i że nie odpuściłaś i wyegzekwowałaś co chciałaś, tak trzymać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-14, 12:43   #4628
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
hej dziewczny

gratuluję i cieszę się, że udało się wywalczyć.
A ja chora w domku, TŻ mnie zarazieł ,cieknie mi z nosa ...bleee
i przeglądam sobie http://inspiracje.leroymerlin.pl/ duzo fajnych inspiracji można znaleść..kupiliśmy narożnik i ławostół fajny (nie taki na korbkę tylko wyglada jak norlalny stolik a mozna podnieść i rozłożyć - w końcu coś takie znalazłam z paget meble) i teraz mnie strasznie mecza meble ktore mam w pokoju... bo to takie z BRW olcha i juz ich strasznie nie lubię...bleee
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:03   #4629
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cześć dziewczyny!
Widzę, że się sporo pozmieniało od mojej ostatniej wizyty. U mnie wszystko fajnie, tylko chroniczny brak czasu. W dzień praca, potem do domku, zjeść obiad, trochę posprzątać, chwilkę odpocząć, coś skrobnąć do pracy mgr i znowu spać do łóżka
Cytat:
Dziękuję bardzo Te struny głosowe dzisiaj się jak najbardziej przydadzą, bo mam jakieś zapalenie gardła i grypę, i rano ledwo co gadać mogłam. Dzisiaj lub jutro do lekarza i pewnie L4 na kilka dni. W sumie się przyda kilka dni odpoczynku
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:12   #4630
asiulek1705
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;22663513]
A ja chora w domku, TŻ mnie zarazieł ,cieknie mi z nosa ...blee[/QUOTE]
Kuruj się koniecznie, atakują nas zewsząd te okropne wirusy. Mnie od paru dni gardło piecze, zaczęłam łykać witaminy, ale nie wiem czy nie jest za późno
Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Widzę, że się sporo pozmieniało od mojej ostatniej wizyty. U mnie wszystko fajnie, tylko chroniczny brak czasu. W dzień praca, potem do domku, zjeść obiad, trochę posprzątać, chwilkę odpocząć, coś skrobnąć do pracy mgr i znowu spać do łóżka
Musisz nas częściej odwiedzać, w miarę możliwości oczywiście, bo masz bardzo zajęte dni. Ja zapewne też będę miała mniej czasu na wizaż, ale będę się starała wpadać tutaj jak najczęściej
Stary 2010-10-14, 17:20   #4631
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie ciężko to przełknąć. Jutro muszę wstać ok. 5 rano, o 6 planujemy wyjechać, jakieś 2 godziny jazdy do miejscowości gdzie ma siedzibę mój pracodawca, a jeszcze w dodatku miasta nie znam więc lepiej wcześniej wyjechać. Niby mamy nawigację no ale...Kadrowa kazała mi byc na 8 ale po chwili stwierdziła że może lepiej na 9 żebym miała więcej czasu ze względu na odległość. Bardzo sympatyczna kobieta

Albo aż No raczej takiej dłuuuugiej w czasie części nie było
No wątekdłuugi, i pustki tu ostatnio. Jak Asiulek zacznie pracować, to już w ogóle pustki będą ..
Asiulek, a w jakim mieście ma siedzibę Twój pracodawca? Jak nie chcesz pisać na forum to możesz na pw

Acelinka, nareszcie. Brawo za upór i nieustępliwość

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-10-14 o 17:24
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-14, 17:27   #4632
BlackAngel
Adwokat diabła

agawoo, a jaka to firma? pytam z ciekawości bo ja w jednej takiej workuje

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 18:07   #4633
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
agawoo, a jaka to firma? pytam z ciekawości bo ja w jednej takiej workuje

Black,
chodzi Ci o tą firmę leasingową?
Stary 2010-10-14, 18:07   #4634
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;22663513]gratuluję i cieszę się, że udało się wywalczyć.
A ja chora w domku, TŻ mnie zarazieł ,cieknie mi z nosa ...bleee
i przeglądam sobie http://inspiracje.leroymerlin.pl/ duzo fajnych inspiracji można znaleść..kupiliśmy narożnik i ławostół fajny (nie taki na korbkę tylko wyglada jak norlalny stolik a mozna podnieść i rozłożyć - w końcu coś takie znalazłam z paget meble) i teraz mnie strasznie mecza meble ktore mam w pokoju... bo to takie z BRW olcha i juz ich strasznie nie lubię...bleee[/QUOTE]
zycze powrotu do zdrowia jak moj tz jest chory to zawsze mnie zaraza

rzeczywiscie nam sie ten watek ciagnie i ciagnie.
Ja dzisiaj nie bylam w szkole , wiec inne rzeczy porobilam, wreszcie prawko odebralam ze zmienionym nazwiskiem i zlozylam NIP3 , i wniosek o paszport.Teraz wprowadzili te odciski palców ( nie wiedzialam )
Stary 2010-10-14, 18:32   #4635
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość

No to trzeba go skończyć Do dzieła,dziewczyny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-14, 18:34   #4636
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Black,
chodzi Ci o tą firmę leasingową?
tak, tak..

Stary 2010-10-14, 19:26   #4637
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
tak, tak..
To na priv Ci wyślę, bo nie chcę tak na forum pisać
Stary 2010-10-14, 19:27   #4638
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
To na priv Ci wyślę, bo nie chcę tak na forum pisać
to logiczne!

Stary 2010-10-14, 20:50   #4639
certina4
Wtajemniczenie

ja nawet nie wiedziałam, że teraz odciski palców są w paszporcie, wiem tylko jakie fatalne się zdjęcia robi do paszportu

asiulek nie martw się, dasz sobie radę, ja Ci to mówię, a wiesz jak to jest z moim optymizmem

witaj Aniołku

ciekawe jak tam Obca po ślubie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 21:24   #4640
Aaś
Zakorzenienie

Ok. To relacjonuję

Stresować to się zaczęłam dopiero w zeszły piątek kiedy poszłam na paznokcie. Babka mnie się pyta czy się stresuję a ja w tym momencie "ooo.. właśnie zaczęłam"
Jako że remont cały czas u nas w pełni to w piątek jeszcze przeleciałam mopem podłogę w mieszkaniu i wytarłam szafy i kuchnię, które to ludki montowali nam w czwartek przed ślubem Wróciłam do domu koło 20, wykąpałam się, dodrukowałam 6 winitek o których zapomniałam wczesniej, pomalowałam paznokcie u stóp i ległam jak długa
Aaa.. no i jeszcze poranno-piątkowa wizyta na sali - wchodzimy z sis a tu jeden z 5 stołów (nasz) ustawiony totalnie inaczej niż nam gościu wytłumaczył na szybko żesmy skleciły nowe ustawienie snajomych i jakoś poszło. no i okazało się, że 6 winietek mi brakuje... ale o tym później jak je żeśmy ustawili

Sobota:
Wstałam rano, zjadłam sniadanie i jak gdyby nigdy nic poszłam do fryzjera Fryz wyszedł super lekko zmodyfikowałam go w porównaniu z próbnym i baaardzo mi się podobał wróciłam do domu a tu nikogo nie ma mama poszła na zakupy () tata do babci a sis do fryzjera no to usiadłam, zjadłam drugie śniadanie i pooglądałam tvn24 nie ma to jak relaks przed ślubem
o 12 przyszła dziewczyna od make-up. miałyśmy duuuużo czasu więc nawet się nie spieszyłyśmy skończyła koło 13:30 a w międzyczasie na naszych rodzinnych 30m2 zaroiło się od ludzi ciotki, wujki, kuzyni fajnie było
Koło 15 dzwonię do tżta czy fotograf i samochód już jest. A on mi na to że przed chwilą dzwonił jeden i drugi i stoją w giga korku (tym samym) i obaj się spóźnią no bosko po prostu. spóźnili się chyba pół godziny. na szybko nakręcili przygotowania tżta i ziuuu do mnie. ja oczywiście cała w stresie ale zdążyli byli koło 16:15. krótkie błogosławieństwa (oczywiście ja z mamą się popłakałyśmy - pierwszy i ostatni raz tego dnia)
Nasza Warszawa spisała się super jak jechaliśmy to nawet dzieciaki nam machały
Ślub -bajka. Było mnóstwo ludzi, a po przysiędze aplauz że ho ho Ja cały czas się uśmiechałam - nawet miałam obawę że na przysiędze się roześmieję ale nie
Wesele-bombowe Szkoda tylko że załatwiliśmy powrotny autokar na 4 rano a nie np na 5 bo jeszcze do samiuśienkiego końca był tłum na parkiecie Wytańczyłam się za wszystkie czasy Szkoda tylko że kiecka trochę nie wygodna była i mi ją ludzie deptali
A co do książek zamiast kwiatów to powtórzyła nam się jedna A i tak w innych wydaniach ją dostaliśmy

Kurcze.. szkoda że to już po

Black - dostałam smsa. a nie odpisałam ci..? przepraszam.. ostatnio tak mam że wydaje mi się że coś robię a potem się okazuje że jednak nie

No i wszystkim dziękuję za życzenia
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 21:28   #4641
mmmmmm
Zakorzenienie

Witam i zmykam
Ach ten czas... Dobrze, że juz niedługo weekend
Stary 2010-10-14, 21:51   #4642
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Aaś: fajnie, ze sie weselicho udalo i sie wybawilas
Stary 2010-10-15, 08:04   #4643
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotka8765 Pokaż wiadomość
ten ślub jest przedewszystkim z miłosci a i tak bedzie tylko cywilny wiec przygotowan za duzo nie tzreba obiad w restauracji no i do domku, prawdziwe weselisko w przyszłym roku
no a jesli chodzi o mature to zamierzaam do marca wykuć wszystko a jak juz dzidzia sie pojawi to raptem miesiac do matury to troche popowtarzam jak bede miała czas, mysle ze dam rade, szkoła raz na dwa tygodnie w sobote i tez uczyc sie za bardzo nie trzeba, dla mnie wazne zeby mature dobrze napisac
Dobrze, że póki co bierzecie cywilny bo takie przygotowania do ślubu i wesliska w ciąży to męczace może być tym bardziej, że teraz masz wskazania do leżenia.
Super, że masz takie nastawienie do wszystkiego tak trzymać!
A powiedz jak zareagowali na Twoją ciąże chłopak, rodzice? Duży szok przeżyli?
Trzymam kciuki za Ciebie Słonko

Cytat:
Guska, już jakiś czas temu dostałam w spadku w pracy temat samochodów służbowych. Teraz zmieniła nam się firma leasingowa, i dzisiaj miałam przejścia z ta nową firma. Od 8:00 do 16:00 wisiałam na telefonie bo ciągle czegoś nie wiedzieli, nie dostali, nie przysłali. O ile przy poprzedniej firmie załatwiłam wszystko jednym telefonem, to tutaj od każdej rzeczy jest inna osoba - od ubezpieczeń, od kart paliwowych, od wyceny ... brrrrr .... i jeszcze kazali zutylizować zeszłoroczne opony do samochodu szefa i mu dziś ich nie wymienili ....
no to niezła firma cieprliwości kochana przy następnych sprawach na pewno pójdzie łatwiej

Cytat:
Ja też się witam Ostatni taki mój dzień, jutro jadę do pracodawcy a od poniedziałku wczesne wstawanie i praca Akurat jak ja przyjdę to na urlopie będą koleżanki, i to te, które do tej pory z doskoku zajmowały moje stanowisko, więc tak na prawdę sama będę musiała się wdrożyć, poprzypominać co i jak, a jeśli czegoś pamiętać nie będę to nawet nie bardzo będzie kogo zapytać, bo przecież jakimiś pierdołami nie będę zawracać głowy kierownikowi... Mam nadzieję jednak, że jak już tam będę to sobie wszystko przypomnę.
Na pewno dasz sobie radę trzymam kciuki

ultra .. ja nic nie wiem na temat tych piesków, tylko tyle ze są słodkie i ładnie wyglądają na spacerku :P Na pewno trzeba je czesać i podcinać te włoski. A może pomyślicie o jakimś innym piesku?

metka, mam nadzieję że szystkie badania są ok a ta glukoza to słyszałam że jest przeokropna ściskam Ciebie i maluszka

guska za zakupy

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Dziękuję bardzo Te struny głosowe dzisiaj się jak najbardziej przydadzą, bo mam jakieś zapalenie gardła i grypę, i rano ledwo co gadać mogłam. Dzisiaj lub jutro do lekarza i pewnie L4 na kilka dni. W sumie się przyda kilka dni odpoczynku
witaj całe wieki Cie u na snie było ale teraz ogólnie wszystkie mniej tu zaglądamy bo jakoś chyba pochłonęło nas życie małżeńsko -rodzinne
Mi tez już powoli siada głos ale biorę jakieś tabletki i póki się się jakoś trzyma
Zaglądaj do nas częściej kochana, chociaż na chwilke

A moja mama mi wieczorem dzwoniła z życzeniami i mi mówi "wszystkiego najlepszego pani półnauczycielko" to ja ją pytam dlaczego pół, a ona mi na to ze po licencjacie to jest półnauczyciel a po mgr dopiero cały

Aaś, super relacja ciesze się, że wszystko się udało

Ja teraz stwierdziłam, że super ze wymyślili coś takiego jak kamera bo normalnie kilku fajnych sytuacji nie pamiętałam a tak sobie fajnie zobaczyć na filmie np. była jakaś dedykacja dla nas i po oczywiście gorzko, no to my gorzko, potem drugie i trzecie a potem koleżanka (w ramach "zemsty" za swój ślub) zaczęła śpiewać "Tu tradycja taka całujemy na leżaka" reszta gości podchwyciła temat no i nie mieliśmy wyjścia ... tż na ziemie ja na niego
(ale z umiarem, wiecie ) no i buzi i zapomniałam np, ze po tym tż udawał ze zemdlał z wrażenia a ja go reanimowałam masażem serca ale było śmiechu a ja o tym zapomniałam ...

W końcu miałam czas nadrobić w ogóle dziś miałam pierwszy dzień w tygodniu w którym nie musiałam wstawać o 5.30 a poza tym to cudownie że już piątek mam tylko godzinke zajęć w przedszkolu a potem do Wojtaska mojego jade na 12 W sumie to troszke zabiegana jestem przez te dwie prace ale cięzko mi z czegokolwiek zrezygnować, z zajeć w przedszkolu ze względó fnansowych a z opiekowania się bąbelkiem z sesntymentalnych, przywiązałam się do niego baaardzo

Wiecie co, tv się nam wczoraj pospuło siedzimy sobie i jemy obiad ( no dobra, obiado-kolacje) i oglądaliśmy jakieś wiadomości bo jakoś się nam osttanio wkręciło oglądanie żeby nie być jaskiniowcami i nagle cyk zniknął obraz przez chwile był jeszcze głos ale później nastała cisza ... więc czeka nas chyba jeszcze kupno nowego tv musze tylko tż'ta namówić, żeby to tv wziąc na raty bo niechce brać z oszczędnosci na samochód bo potrzbeujemy go jak najprędzej a tak jeszcze troszke potrwa zanim znowu dozbieramy do kwoty potrzebnej na autko. A tż nie bardzo lubi brać cokolwiek na raty albo pożyczać nie wiem czzemu tak ma i już

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-10-15 o 08:09
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 09:01   #4644
obca7
Wtajemniczenie

Cześć
ja jak zwykle spóźniona... wszystkiego najlepszego kochane pmki(ślubujące razem ze mną i w późniejszym terminie)
i dziękuję Wam kochane za wszystkie życzenia

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
jciekawe jak tam Obca po ślubie
a dobrze, dobrze
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 09:06   #4645
Konto usunięte

Aś dziękujemy za relację, i tak mnie naszło, ze to już końcówka i zaraz przeczytamy ostatnie...a na deserek migotka ....
Ale mam od wczoraj powera w zmianach w mieszkaniu, takie fajne te mieszkanka poogladałam...tylko wiekszość jest na jedno kopyto- meble venge jasny naroznik i czerwone dodatki.... dobrze , ze w ostatniej chwili zmieniłam kolor mebli bo tez byłoby venge a ponoc to juz passe :P a polacy nadal kupuja bo sie podobaja ...

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć
ja jak zwykle spóźniona... wszystkiego najlepszego kochane pmki(ślubujące razem ze mną i w późniejszym terminie)
i dziękuję Wam kochane za wszystkie życzenia

a dobrze, dobrze
to opowiadaj szybcutko!
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 09:17   #4646
201701300931
Konto usunięte

Ja tam się mało udzielam, bo u mnie wiecznie to samo - szukanie pracy, gotowanie obiadków, nudzenie się w domu. Pogoda zniechęca do wyjścia, więc już w ogóle jak nie muszę, to zostaję w mieszkaniu.

Guska my już zaczynamy powoli szukać mebli do naszego nowego mieszkanka, ale i tak najpierw chwilę pomieszkamy, a dopiero potem coś kupimy. Jednak przed przeprowadzaką musimy kupić całe wyposażenie kuchni i to będzie jedna wielka makabra Już od jakiś dwóch tygodni zapisuję, co będzie potrzebne (czyt. co używamy normalnie) i lista nie ma końca
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 09:46   #4647
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja tam się mało udzielam, bo u mnie wiecznie to samo - szukanie pracy, gotowanie obiadków, nudzenie się w domu. Pogoda zniechęca do wyjścia, więc już w ogóle jak nie muszę, to zostaję w mieszkaniu.

Guska my już zaczynamy powoli szukać mebli do naszego nowego mieszkanka, ale i tak najpierw chwilę pomieszkamy, a dopiero potem coś kupimy. Jednak przed przeprowadzaką musimy kupić całe wyposażenie kuchni i to będzie jedna wielka makabra Już od jakiś dwóch tygodni zapisuję, co będzie potrzebne (czyt. co używamy normalnie) i lista nie ma końca
Standard...pamiętam jak kompletowałamrzeczy d mieszkania, zanim się przeprowadziłm zbierałam jak coś fajnego znalazłam..a poczatek była taki, że jeden pokój urządzony, stare meble w kuchni i pusty salin...potem powoli urządziłam resztę ale to było 7 lat temu i już mi sie nie podobaja niektóre rzeczy i czas na zmiany...
A jak tam odezwali się z dziekanatu? Kiedy na w sądzie rozmowę bo trzymma te kciuki ccałyy czas!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-15, 11:03   #4648
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ok. To relacjonuję

Kurcze.. szkoda że to już po

No i wszystkim dziękuję za życzenia
Skrocilam twoja wypowiedz - sorry
Brawa za relacje i ze sie wszystko fajnie udalo

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
zycze powrotu do zdrowia jak moj tz jest chory to zawsze mnie zaraza

Ja dzisiaj nie bylam w szkole , wiec inne rzeczy porobilam, wreszcie prawko odebralam ze zmienionym nazwiskiem i zlozylam NIP3 , i wniosek o paszport.Teraz wprowadzili te odciski palców ( nie wiedzialam )
Odciski juz?
Do dowodu czy paszportu?

Cytat:
Wiecie co, tv się nam wczoraj pospuło siedzimy sobie i jemy obiad ( no dobra, obiado-kolacje) i oglądaliśmy jakieś wiadomości bo jakoś się nam osttanio wkręciło oglądanie żeby nie być jaskiniowcami i nagle cyk zniknął obraz przez chwile był jeszcze głos ale później nastała cisza ... więc czeka nas chyba jeszcze kupno nowego tv musze tylko tż'ta namówić, żeby to tv wziąc na raty bo niechce brać z oszczędnosci na samochód bo potrzbeujemy go jak najprędzej a tak jeszcze troszke potrwa zanim znowu dozbieramy do kwoty potrzebnej na autko. A tż nie bardzo lubi brać cokolwiek na raty albo pożyczać nie wiem czzemu tak ma i już
Ja tez nie lubie pozyczac ani na raty.
Ale zobaczcie czy sie nie da naprawic tv.
U moich rodzicow taki sam byl problem - lampka pikala a nie chcial sie wlaczyc.
Niedaleko maja naprawe rtv wiec podjechali z tv. Facet wymienil przepalona czesc za 30 zl i jest ok
Czasami jakas czesc sie zepsuje z elekroniki.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head

Edytowane przez sjoanna
Czas edycji: 2010-10-15 o 11:05
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 11:37   #4649
201701300931
Konto usunięte

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;22679974]A jak tam odezwali się z dziekanatu? Kiedy na w sądzie rozmowę bo trzymma te kciuki ccałyy czas![/QUOTE]

Mieli się najpóźniej w środę odezwać A ciągle nic... Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, bo przynajmniej pójdę do sądu na tę rozmowę. Mam w poniedziałek o 10

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Odciski juz?
Do dowodu czy paszportu?
Do paszportu. I to już jakiś czas jest. Mój mąż jak robiła paszport rok temu, to też miał już brane

Przygotowałam "papkę" na obiad, żeby potem tylko usmażyć Jak miałabym się za to brać o 16, to by mi się nie chciało i znowu by nie było obiadu
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 12:54   #4650
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Aaś ładna relacja

Guska1979 ja tam nie patrze czy cos jest modne czy nie ma mi sie podobac i tyle, w duzym pokoju mam meble własnie koloru venge

tez sie ciesze ze dzis juz piatek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości