Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-03, 10:46   #4621
angel2705
Przyczajenie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Witam wszystkie drogie panie jestem tu nowa zarejesstrowałam sie tu bo wiem ze wlasnie wy drogie wizażystki jestescie nie zastapione jesli chodzi o rady moj ślub jest 16.06.2012 szukam inspiracji i dobrych rad bardzo mi milo
angel2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:51   #4622
(kicia)
Zakorzenienie

właśnie dzwoniłam do jubilera który nam ma robić obrączki i zrobi nam je tylko uzyskałam informację że złoto idzę w górę więc jeśli chcemy jeszcze po starych niższych cenach to żeby zamawiać już
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 10:58   #4623
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja też nie zmieniam nic na mojej sali oprócz sztucznych kwiatów na stołach na żywe
Gdybym miała salę, w której jest jakakolwiek dekoracja, to też bym nic nie zmieniała. A tam nie ma nic oprócz różowych wstążek na krzesłach i brzydkich serc nad stołem młodych. Dlatego zastanawiam się nad prostymi dekoracjami w kolorze niebieskim. Z pewnością nie będę szaleć z tym kolorem przewodnim.
Stary 2011-08-03, 11:09   #4624
__Paulinka__
Zakorzenienie

Heej

kiciu
ta bizuteria nie bardzo w moim guscie.. ale do Twojej sukni zapewne by pasowala wiec jak Ci sie podoba, to korzystaj z tego, ze Twoj TZ taki slodziak i kupujcie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
częsc dziewczyny niestety nie nadrobię was, wczoraj miałam straszny dzień mogę powiedziec tylko tyle że mój tż cudem uniknął śmierci,od wczoraj jadę na proszkach i non stop płaczę, trzymajcie kciuki za mnie i za mojego tżta żeby wszystko skończyło się dobrze, narazie nie będę na wizażu, nie jestem w stanie cokolwiek robic, pozdrawiam was
buu.... pamiętaj, ze jestesmy z TOba wszytsko sie ulozy

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość

To ja newsa zarzucę.... Moja bratowa jest w ciąży.
hej ciocia gratuluję

ja dzisiaj znowu mam wolne, bo wszyscy na wakacjach jeszcze są, wiec nie ma co robic u TZta to samo, dopiero od nastepnego tygodnia bedzie wiecej roboty bo narazie tam tylko siedzi ale wlasnie dzwonil czy nie chce z nim jechacc na zakupy, a ja na to, ze jasne ze chce wiec sie zbieram, bo dopiero co wstalam z lozka:P do klikniecia pozniej
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 11:10   #4625
jagodzia133
Zakorzenienie

o rzesz złoto idzie w górę?? fuck
a ja wczoraj widziałam piękne obrączki baaaardzo zdobne. Żółte i białe złoto na żółtym złocie jest taki wotyw roślinny z białego złota. Jak one pięknie wyglądają. Tżcikowi też się podobały ale nie jesteśmy pewni w 100% czego chcemy.... a szkoda
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 11:11   #4626
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Dziewczyny, myślę cały czas nad tym, co (poza fryzurą, którą już znalazłam i będę testować pod koniec sierpnia) powinnam mieć na głowie. Marzył mi się diadem, ale nie pasuje, więc teraz przyszła mi do głowy opaska, taka jak któraś z dwóch pierwszych w załącznikach. Przy okazji znalazłam też taką z woalką, ale wtedy to już chyba bez welonu? Jak myślicie?
No i do tego, obowiązkowo, żywy kwiat. Jakie kombinacje proponujecie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg opaska_slubna.jpg (56,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ok_21_zl_iloko_173811.jpg (38,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg merci1.jpg (53,8 KB, 7 załadowań)
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 11:25   #4627
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, myślę cały czas nad tym, co (poza fryzurą, którą już znalazłam i będę testować pod koniec sierpnia) powinnam mieć na głowie. Marzył mi się diadem, ale nie pasuje, więc teraz przyszła mi do głowy opaska, taka jak któraś z dwóch pierwszych w załącznikach. Przy okazji znalazłam też taką z woalką, ale wtedy to już chyba bez welonu? Jak myślicie?
Mi do Twojej sukni nie pasuje opaska. Ozdoba we włosach, przy takiej sukni, wg powinna być bardzo delikatna. A i wydaje mi się, że woalka tutaj nie będzie pasować. Jak już to welon albo bez.
Stary 2011-08-03, 11:27   #4628
jagodzia133
Zakorzenienie

haaaaa zobaczcie co znajoma wstawiła na fb
podpis pod foto jest taki :Taki mały bonus od serwisu (patrz poduszka)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 281569_2087099789881_1616779233_1957223_1928766_n.jpg (54,8 KB, 69 załadowań)
Lili & Gabryś

Stary 2011-08-03, 11:29   #4629
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Mi do Twojej sukni nie pasuje opaska. Ozdoba we włosach, przy takiej sukni, wg powinna być bardzo delikatna. A i wydaje mi się, że woalka tutaj nie będzie pasować. Jak już to welon albo bez.
No to mnie nie pocieszyłaś... A może coś takiego?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12fc6c4ef16d8d80db1c622fbaca3a6c.jpg (41,7 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-08-03, 11:30   #4630
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
A to łóżko obok dla kogo? Dla dziecka?
Stary 2011-08-03, 11:35   #4631
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Niezłe
Stary 2011-08-03, 11:36   #4632
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
A to łóżko obok dla kogo? Dla dziecka?
co najśmieszniejsze to było na szkoleniu w Turcji ;p i ona była w pokoju z koleżanką
a ich koledzy w pokoju obok mieli to samo i co najśmieszniejsze codziennie były inne motywy erotyczne
Lili & Gabryś

Stary 2011-08-03, 11:39   #4633
__Paulinka__
Zakorzenienie

jednak z zakupow nici kurde wkurzylam sie bo ja juz gotowa do wyjscia, a On dzwoni, ze jednak nie bo cos tam cos tam.. eh faceci.
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 11:39   #4634
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
No to mnie nie pocieszyłaś... A może coś takiego?
To wg mnie jest bardzo ładne i powinno świetnie uzupełniać suknię.

Obejrzałam sobie dla przypomnienia zdjęcia sukien, które już wybrałyście i napiszę Wam, że wszystkie są śliczne. To nie to, że się podlizuję, ale naprawdę każda mi się podoba. A i zazdraszczam Wam, że wybór już macie za sobą.... mnie przeraża samo chodzenie i mierzenie sukien bo sama nie wiem czego chcę....
Stary 2011-08-03, 11:41   #4635
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
A jaką będziesz mieć fryzurkę? Koka czy jakieś upięcie? Mi szczerze mówiąc diademik najbardziej podoba się do rozpuszczonych, pofalowanych włosów. Opaska już bardziej do upięć. Ta, co ostatnią wkleiłaś jest najdelikatniejsza i fajnie wygląda, ale nie pasuje mi do niej kwiat, zresztą tak samo jak do diademów. Ja raczej zrezygnuję z kwiatu, jeśli zdecyduję się na opaskę czy diadem, bo to samo w sobie będzie ozdobą fryzury, nawet po zdjęciu welonu. I odwrotnie - jak byłby welon i kwiat, to wtedy po zdjęciu welonu sam kwiat będzie ozdobą.

Cytat:
A jak w pierwszej chwili myślałam, że to taki łabądek, często coś takiego robią z pościeli w hotelach... a dopiero po chwili dotarło do mnie, że to nie łabądek, no cóż... kreatywna obsługa
Stary 2011-08-03, 11:44   #4636
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
co najśmieszniejsze to było na szkoleniu w Turcji ;p i ona była w pokoju z koleżanką
a ich koledzy w pokoju obok mieli to samo i co najśmieszniejsze codziennie były inne motywy erotyczne
<facepalm>

Cytat:
To wg mnie jest bardzo ładne i powinno świetnie uzupełniać suknię.

Obejrzałam sobie dla przypomnienia zdjęcia sukien, które już wybrałyście i napiszę Wam, że wszystkie są śliczne. To nie to, że się podlizuję, ale naprawdę każda mi się podoba. A i zazdraszczam Wam, że wybór już macie za sobą.... mnie przeraża samo chodzenie i mierzenie sukien bo sama nie wiem czego chcę....
A widzisz, jednak jakaś opaska się nadała I myślę, że z kwiatem (storczyk) i welonem to nie byłoby za dużo, prawda?

A co do sukni, to musisz się po prostu przemóc i poprzymierzać. A jak już znajdziesz tę jedyną, to będziesz po prostu wiedziała
Stary 2011-08-03, 11:48   #4637
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A jaką będziesz mieć fryzurkę? Koka czy jakieś upięcie? Mi szczerze mówiąc diademik najbardziej podoba się do rozpuszczonych, pofalowanych włosów. Opaska już bardziej do upięć. Ta, co ostatnią wkleiłaś jest najdelikatniejsza i fajnie wygląda, ale nie pasuje mi do niej kwiat, zresztą tak samo jak do diademów. Ja raczej zrezygnuję z kwiatu, jeśli zdecyduję się na opaskę czy diadem, bo to samo w sobie będzie ozdobą fryzury, nawet po zdjęciu welonu. I odwrotnie - jak byłby welon i kwiat, to wtedy po zdjęciu welonu sam kwiat będzie ozdobą.
Fryzurkę załączam, będę ją testować pod koniec sierpnia i wtedy się przekonam, czy moja fryzjerka potrafi ją odtworzyć

Kurcze kurcze, chciałabym opaskę + kwiat + welon, ale skoro to jest za dużo, to będę się musiała dobrze zastanowić...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4040_4c52.jpg (73,0 KB, 19 załadowań)
Stary 2011-08-03, 11:50   #4638
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
<facepalm>

A widzisz, jednak jakaś opaska się nadała I myślę, że z kwiatem (storczyk) i welonem to nie byłoby za dużo, prawda?

A co do sukni, to musisz się po prostu przemóc i poprzymierzać. A jak już znajdziesz tę jedyną, to będziesz po prostu wiedziała
Zastanawiam się czy opaska, kwiat plus welon nie byłoby za dużo. Przy takiej opasce zrezygnowałabym z kwiatka i wzięła tylko welon. Musisz zrobić kilka kombinacji (welon+opaska, welon+opaska+kwiat, opaska+kwiat) i sama ocenić które rozwiązanie będzie najlepsze.
A planujesz mieć kolczyki i naszyjnik? Bo jeśli będziesz miała kolczyki lub kolczyki+naszyjnik, to wtedy zrezygnowałabym z kwiatka na rzecz opaska+welon. Wg mnie zrobiłby się wtedy tłum na głowie

Śliczna fryzurka - sama bym taką chciała mieć na głowie.

Wiem, wiem, że muszę się przemóc, ale przecież mam czasss Wszystko zostawiam na "po urlopie" - wcześniej mi się nie chce

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2011-08-03 o 11:52
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 11:54   #4639
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiam się czy opaska, kwiat plus welon nie byłoby za dużo. Przy takiej opasce zrezygnowałabym z kwiatka i wzięła tylko welon. Musisz zrobić kilka kombinacji (welon+opaska, welon+opaska+kwiat, opaska+kwiat) i sama ocenić które rozwiązanie będzie najlepsze.
A planujesz mieć kolczyki i naszyjnik? Bo jeśli będziesz miała kolczyki lub kolczyki+naszyjnik, to wtedy zrezygnowałabym z kwiatka na rzecz opaska+welon. Wg mnie zrobiłby się wtedy tłum na głowie

Wiem, wiem, że muszę się przemóc, ale przecież mam czasss Wszystko zostawiam na "po urlopie" - wcześniej mi się nie chce
Bez kolczyków sobie nie wyobrażam, bo to jak bez ręki albo bez nogi, więc w zależności od tego, czy będą wkręty czy wiszące, dobiorę do nich albo naszyjnik, albo bransoletkę. Może masz rację, że w takim razie sama opaska, bez kwiata, byłaby najlepsza... Pytanie tylko jak to wszystko pomierzyć

No, ale po urlopie to już musowo Bo my tu bardzo lubimy oglądać suknie ślubne innych dziewczyn

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 11:56   #4640
jagodzia133
Zakorzenienie

a ja będę miała opaskę lub diadem(ale taki malutki a nie wielki) plus welon no chyba że się rozmyślę z welonem ale to się jeszcze zobaczy jak będzie suknia to będę myśleć
Lili & Gabryś

Stary 2011-08-03, 12:02   #4641
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
częsc dziewczyny niestety nie nadrobię was, wczoraj miałam straszny dzień mogę powiedziec tylko tyle że mój tż cudem uniknął śmierci,od wczoraj jadę na proszkach i non stop płaczę, trzymajcie kciuki za mnie i za mojego tżta żeby wszystko skończyło się dobrze, narazie nie będę na wizażu, nie jestem w stanie cokolwiek robic, pozdrawiam was
Madziulku, trzymaj się kochana . Wiesz, że w razie czego możesz na mnie liczyć. Jakieś plotki, wsparcie, duża paka lodów jestem pod ręką.
Trzymamy z TŻtem kciuki za zdrowie Twojego Grzesia, mamy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Trzymaj się

Cytat:

A poza tym nie wiem, dlaczego mi się nie zacytowało, ale: MagdziaS, butki absolutnie cudne i po raz kolejny się wypowiem w tym tonie: uważam, że nie ma czegoś takiego jak "bardziej ślubne" lub "mniej ślubne" - jeżeli coś Ci się podoba / jest Twoim marzeniem / zakochałąś się w tym to nie ma co się ograniczać, bo to jest nasz dzień i mamy prawo tak się ubrać jak to sobie wymyśliłyśmy i wymarzyłśmy
Święta racja

Cytat:
Opaska to świetny pomysł. Do Twojej sukni na pewno by pasowała. Woalka już raczej nie. Nie ten styl sukni.
Ja będę miała toczek lub samego kwiatka we włosach Chociaż opaska, ale taka grubsza, też by mi pasowała do koncepcji

Cytat:
Świetne.

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-08-03 o 12:04
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:05   #4642
Chatka
Wtajemniczenie

Madziu Kochana, cokolwiek się stało, 3mam mocno kciuki, żeby się odstało! I żeby wszystko było dobrze jak trochę ochłoniesz, to napisz nam, co się stało, bo tu się wszystkie denerwujemy

kiciu, jeśli Tobie się podoba ta biżuteria, to niech kupi Trochę nie w moim stylu jest, ale do Twojej sukni myślę, że będzie pasować

Cytat:
Wracając do ślubnych przygotowań, to ja już zdecydowałam się na kolor przewodni. Zostaje nim niebieski. Jeszcze nie zaplanowałam jakie będą dekoracje na stołach, ale na pewno z akcentem niebieskim. Poza tym bukiet musi być niebieski.
A i kolejną rzecz którą będę mieć to perły. Jak wybiorę już suknię to będę dobierać czy tylko same kolczyki czy też zawieszkę z pereł wezmę.
A jaki odcień niebieskiego? W sensie błękit, czy ciemny, czy taki pośrednio? Ciekawa jestem, czy podobny, jak u mnie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hmm... Wiesz, w mojej sali jakaś tam dekoracja jest (fota poniżej) - materiał pod sufitem, biały ekran materiału za nami, białe obrusy, serwetki w wybranym kolorze (do wyboru bordo, ecru, brudny róż, niebieski, pistacjowy), biała organza idąca przez środek stołu, pokrowce na krzesła do wypożyczenia za 5zł od krzesła Poza tym przy wejściu stawiają stojaczki z białymi, sztucznymi kwiatami (trzeba przyznać, że jak na sztuczne prezentują się całkiem nieźle) i to tyle Nie mamy w cenie jakichś cudów, żywych kwiatów czy coś... No i nie chcę się wypowiadać w imieniu wszystkich dziewczyn robiących samodzielnie dekoracje, ale ja np. chcę by ta właśnie sala podczas naszego wesela wyglądała inaczej niz podczas jakiegokolwiek innego wesela, by była taka NASZA, zawierała w sobie oryginalne elementy itd I uwierz, że nie jest to dla mnie żadne zmartwienie - bardzo się cieszę, że mogę to wszystko sama zaplanować i obmyślić w najdrobniejszych szczegółach Zdaję sobie sprawę, że większość gości nie zwróci na to uwagi, ale chodzi o nasze dobre samopoczucie i piękne wspomnienia oraz świadomość, że każdy element naszego wesela pasował do siebie nawzajem
Dokładnie tak samo do tego z TŻtem podchodzimy
A swoją drogą nawet nie pytałam, czy dekoracja jakaś jest w cenie. Tylko jak za pierwszym razem pytałam, czy możemy coś tu swojego dać, to Właścicielka powiedziała, a co to jeszcze dekorować (bo sala ma swój zdecydowany klimat). Ale fakt, że muszę się dowiedzieć, czy takie rzeczy jak wazoniki, jakieś podstawki na świeczki, serwetki itd. to będziemy musieli sami sobie zapewnić, czy można od nich wziąć.

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj dowiedziałam się, że solistka z naszego zespołu jest w ciąży. Podobno ma rodzić w styczniu. I zastanawiam się czy teraz będą szukać kogoś innego czy może w ogóle zrezygnują z solistki . Bo chłopak z zespołu też śpiewa. Ale kurcze, mi zawsze zależało, żeby u mnie na weselu był jednak jakiś kobiecy głos w zespole... Chyba, że do sierpnia zdąży wrócić po urlopie macierzyńskim, jak myślicie?
Jedyny sposób, żeby się dowiedzieć, to zadzwonić do nich i o wszystko wypytać. Teoretycznie powinna już wrócić, ale kto wie, jak to tam wymyślą.

Cytat:
Czy tylko ja jestem taka dziwna, że nie planuję żadnego koloru przewodniego i zdaję się na moją salę taką, jaka jest?...
Nie jesteś dziwna, po prostu nie masz takiej potrzeby Każdy ma swojego szmergla, Ty masz buty za 2000, a my mamy swoje winietki pod kolor

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hmm... sama nie wiem - a może taki fajny kolorowy majstersztyk by wyszedł, jeśli na kolorowych organzach byłyby jeszcze kolorowe świeczki ? Najważniejsze, że wszędzie te same kolory się przewijają więc myślę, że bajzlu nie będzie
O, czyli że w tym poście pisałaś o takayi Super, naprawdę - myślę, że to świetny pomysł byście pociągnęli temat w podobny sposób = jedynie zamiast fioletu ogarnąć różne elementy w kolorze niebieskim i byłoby pięknie Wtedy pasują te zielone dodatki do Waszej garderowy - naprawdę znakomicie
Widzę, że Wam tak samo zapro przypadły do gustu, rewelka Ale raczej bylibyście skłonni zrobić takie same niż zamawiać stamtąd, hm ?

Yeah, yeah - oczywiście, że na ślubie i weselu będą śliwkowe i taneczne buciksy Ale coś mnie kusi, żeby pokombinować coś na sesjach fotograficznych... ;p W sumie będziemy mieć ich 2 lub 3 (jeśli i koleżanka-amatorka zechce nas ślubnie obfocić), więc mogę sobie pozwolić i na różne stylizacje (fryzurki ) i dodatki - nie musi być tak samo jak w dniu ślubu
Hm, może i to faktycznie niegłupi pomysł... Hm, może wtedy zrobić organzę tylko zieloną i niebieską i postawić pomarańczowe świeczki, hę? Może to by jednak bardziej pasowało.
Eh, wiem, że ta zieleń wygląda cudnie... Ale ja tak kocham też niebieski i myślę, że niebieska stylizacja wyszłaby równie fantastycznie, naprawdę, uwierzcie Cholera, najgorsze, że teraz się stawiam, a może jakbyście mnie namawiały do niebieskiej, to bym się upierała na zieloną... Ale nie, chyba jednak dłużej niebieski w mojej głowie siedział, to swoiste something blue, no wiecie
Poza tym zastanawialiśmy się, jaki kolor lepiej by wyglądał na fotkach (tak, mamy to zboczenie ). Plener planujemy przede wszystkim w naturze, więc czy ten zielony nie zlewałby się trochę z wszechobecną zielenią? A niebieski nie byłby ciekawym kontrastem?

Zaproszenia oczywiście zrobimy swoje - ale wykorzystamy na pewno motyw zielono-niebieskiej grafiki i tekstu na papierze ecru, bo wygląda to czadersko! Najprostsze pomysły zawsze najtrudniej przychodzą do głowy

Co do Twoich sesji, to pewnie, że na każdej możesz mieć inną stylizację Ba, na jednej możesz mieć kilka, jak tylko masz czas i chcesz

My będziemy mieć 2 dni sesję, więc siłą rzeczy będę miała na nich inny fryz, a myślę, że jeszcze z jedną na pewno nam zrobić ktoś ze znajomych tutaj w Wawie (mamy kilka talentów), więc to będzie jakaś kolejna, inna trochę stylizacja na pewno.

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
To ja newsa zarzucę.... Moja bratowa jest w ciąży.
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
właśnie dzwoniłam do jubilera który nam ma robić obrączki i zrobi nam je tylko uzyskałam informację że złoto idzę w górę więc jeśli chcemy jeszcze po starych niższych cenach to żeby zamawiać już
To super
O, jak złoto idzie w górę, to my jeszcze poczekamy

Cytat:
Mnie się zdaje, że ta woalka nie bardzo, a już welon z woalką to w ogóle wg mnie odpada. Też uważam, że coś delikatnego do tej sukni, to w następnym poście co wkleiłaś, całkiem fajnie może wyglądać.

Cytat:
LOL

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:09   #4643
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel2705 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie drogie panie jestem tu nowa zarejesstrowałam sie tu bo wiem ze wlasnie wy drogie wizażystki jestescie nie zastapione jesli chodzi o rady moj ślub jest 16.06.2012 szukam inspiracji i dobrych rad bardzo mi milo
Witaj

i opowiadaj nam wszystko o Was bo my ciekawskie jesteśmy
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:15   #4644
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
oj gdzieś mi uciekł twój post a więc już się poprawiam witamy w naszym gronie to może napisz co masz załatwione skąd jesteście a gdzie wesele wtedy jest łatwiej coś doradzić
Lili & Gabryś

Stary 2011-08-03, 12:18   #4645
kindziulindzia
Zakorzenienie

wczoraj spotkałam swoją dawną nie widzianą dobrą koleżanką i okazało się że jest kosmetologiem i zaprosiła mnie dziś na zabieg kawitacyjny
czy któraś z Was była na takim zabiegu? bo ja ciemna masa nie znam się na takich rzeczach warto zaryzykować?
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 12:18   #4646
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
O, a kiedy urlop. I gdzie?

Cytat:
No, ale po urlopie to już musowo Bo my tu bardzo lubimy oglądać suknie ślubne innych dziewczyn
Jak tak piszesz, to czuję jakąś presję Ale kto wie, może mnie też we wrześniu zobaczycie już w jakiejś sukni jak mi przyjdzie wena na łażenie po salonach. Chociaż to i tak nie będzie to, bo będę miała szytą i już wizję mam, jednak w salonach na pewno takiej nie znajdę

Cytat:
a ja będę miała opaskę lub diadem(ale taki malutki a nie wielki) plus welon no chyba że się rozmyślę z welonem ale to się jeszcze zobaczy jak będzie suknia to będę myśleć
Ja tak samo kombinuję. Po sierpniowych weselach zobaczę jeszcze jaka fryzurka by mi odpowiadała (zdaję się totalnie na fryzjerki), ale jak będzie do niej pasował diadem to na pewno będę mieć taką ozdobę.
Stary 2011-08-03, 12:18   #4647
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
paska to świetny pomysł. Do Twojej sukni na pewno by pasowała. Woalka już raczej nie. Nie ten styl sukni.
Ja będę miała toczek lub samego kwiatka we włosach Chociaż opaska, ale taka grubsza, też by mi pasowała do koncepcji
Sam kwiatek to mi się za skromny wydaje - ja chcę błyszczeć Ale też boję się przesadzić... Albo żeby nie było tak, jak z suknią - napaliłam się na bogato zdobione i błyszczące, a mam taką, jaką mam, bo czuję się w niej najbardziej naturalnie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Dokładnie tak samo do tego z TŻtem podchodzimy
A swoją drogą nawet nie pytałam, czy dekoracja jakaś jest w cenie. Tylko jak za pierwszym razem pytałam, czy możemy coś tu swojego dać, to Właścicielka powiedziała, a co to jeszcze dekorować (bo sala ma swój zdecydowany klimat). Ale fakt, że muszę się dowiedzieć, czy takie rzeczy jak wazoniki, jakieś podstawki na świeczki, serwetki itd. to będziemy musieli sami sobie zapewnić, czy można od nich wziąć.

Nie jesteś dziwna, po prostu nie masz takiej potrzeby Każdy ma swojego szmergla, Ty masz buty za 2000, a my mamy swoje winietki pod kolor

Mnie się zdaje, że ta woalka nie bardzo, a już welon z woalką to w ogóle wg mnie odpada. Też uważam, że coś delikatnego do tej sukni, to w następnym poście co wkleiłaś, całkiem fajnie może wyglądać.
No u nas tak właśnie jest, że sala ma swój klimat (http://zlotedeby.pl) i nawet mi do głowy nie przyszło, żeby tam jeszcze coś dodatkowo kombinować, szczególnie że i tak chcemy maksymalnie skromnie i z okrągłymi stołami, które już same sobą będą ozdobą moim zdaniem Oczywiście tkanina, świeczniki i kwiaty na stołach będą, plus krzesła z pokrowcami i kokardami (chyba bordowymi, z tego co pamiętam), więc na pewno będzie ładnie. W tą sobotę jedziemy obejrzeć jak to wygląda przygotowane na ślub, więc porobię fotki i wam wrzucę jak chcecie

No muszę przyznać, że zaczęła mnie przekonywać ta ostatnia opaska. Aczkolwiek kwiat też mnie bardzo kusi...

Cytat:
Witamy! Opowiadaj wszystko! Jaka sala, suknia, co już masz! My tu uwielbiamy takie nowinki
Stary 2011-08-03, 12:19   #4648
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Bez kolczyków sobie nie wyobrażam, bo to jak bez ręki albo bez nogi, więc w zależności od tego, czy będą wkręty czy wiszące, dobiorę do nich albo naszyjnik, albo bransoletkę. Może masz rację, że w takim razie sama opaska, bez kwiata, byłaby najlepsza... Pytanie tylko jak to wszystko pomierzyć

Gdybyś robiła fryzury próbne albo czesała się na jakąś imprezę, to zawsze możesz pogadać z fryzjerką i poprosić o przymiarki. Czasem w salonach mają takie rzeczy jak opaski lub kwiaty do włosów.

Wiem, że po urlopie to muszę zacząć się porządnie rozglądać, bo mi zostanie jakieś pół roku do ślubu a słyszałam, że w niektórych salonach czeka się mniej więcej 3-4 miesiące na suknię, więc dla bezpieczeństwa chciałabym na początku października mieć już zamówioną wymarzoną suknię.

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

A jaki odcień niebieskiego? W sensie błękit, czy ciemny, czy taki pośrednio? Ciekawa jestem, czy podobny, jak u mnie
Z pewnością nie błękitny, gdyż na jego widok robi mi się tak:
Chcę intensywny kolor niebieskiego - coś w podobnym stylu jak na zdjęciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg B06.jpg (37,3 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-08-03, 12:24   #4649
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
witaj

Cytat:
Stary 2011-08-03, 12:24   #4650
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
O, a kiedy urlop. I gdzie?

Jak tak piszesz, to czuję jakąś presję Ale kto wie, może mnie też we wrześniu zobaczycie już w jakiejś sukni jak mi przyjdzie wena na łażenie po salonach. Chociaż to i tak nie będzie to, bo będę miała szytą i już wizję mam, jednak w salonach na pewno takiej nie znajdę
Jedziemy nad polskie morze we wrześniu. Nie wiem jak będzie z pogodą, ale jesteśmy z TŻtem tak nakręceni na to morze, że żadne nam Chorwacje czy Grecje w głowie

Ja chciałabym mieć szytą suknie, lecz najpierw muszę mieć rozeznanie w czym mi będzie dobrze.

Cytat:
Witaj

A na zdjęciu mój wymarzony kolor tulipana do bukietu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg niebieski-tulipan.jpg (25,6 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2011-08-03 o 12:27
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości