|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
moj chce portfel wiec problem z glowy. Na mikolaja dostal szalik i rekawiczki , zawse czegos potrzebuje
![]() dziewczyny nosicie czapki?? ja nie, ale w tym roku wyjatkowo mi zimno, mam plaszcz bez kaptura, czekam na promocje i kupie nowy. Myslalam tez zeby sobie sprawic komin ktory naloze na glowe ![]()
#4622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam też wszystkie czapki futrzaki, ze skandynawskimi wzorami, uszkami i innymi wieśniackimi elementami. Folklor ze mnie wychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | ||
Zakorzenienie
|
super pomysł
![]() Cytat:
a tak to chetnie nosze ![]() ![]() ![]() kominy uwielbiam, kup sobie, na pewno sie zakochasz ![]() ja mam 3. nie wyobrazam sobie zycia bez nich ;p juz nie nosze szalikow ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
Annabanna, co kupujesz swojemu TŻtowi?
![]() ![]() Kominy serio są takie fajne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
Też kocham kominy! Czapki też, ale niewiele fasonów mi pasuje, aczkolwiek tak, noszę. No i wielgachne kaptury
![]() ![]()
#4626 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() W końcu mam chwilę.Na wczorajszym zjeździe rodzinnym nie było aż tak źle.. Wszyscy zachwycali się Oliwką, przerzucali ją sobie z rąk do rąk i robili zdjęcia. w nocy udało się trochę pospać, ale za to ten tydzień mnie przeraża, bo TŻ ma na 6 do pracy i umówilismy się, że ja się zajmuję wtedy Oliwką. już czuję się jak zombie ![]() Cytat:
![]() mój tz uwielbia mnie w pizamie, bez makijazu i najlepiej rano jak sie obudze ![]() sukienka - ![]() Cytat:
![]() wczoraj liona odpuściłam, ale dzisiaj nadrobiłam milka z orzechami ![]() ![]() podkład kupiłam, bo obiecałam sobie,że jak wpłynie jakiś dobry pieniadz to idę po ten podkład i koniec ![]() ![]() ja nigdy nie kupuję drogich tuszy do rzęs, bo zawsze jestesm później zawiedziona. są drogie i beznadziejne. mam jakiś tusz za 10zł i mam takie rzęsy,że szok!! ![]() ![]() nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę,że możesz dłużej pospać ![]() już sobie wyobrażam miny tych facetów ![]() a własnie! bylam dzisiaj w galerii na zakupach z tżem. w koncu sobie coś kupił ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mój chcę perfum i mnie nago ![]()
![]() |
#4627 |
Przyczajenie
|
czesc jestem nowa
![]() ![]() postanowilam ze dolacze do watku, bo musze schudnac troche do studniowki i zabrac sie za poszukiwania sukienkii! mam nadzieje, ze mnie ktos tu wesprze i obrzydzi mi moja milosc ze tak powiem slodycze ! :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() on chce jakiś gadzet, ale co to dla niego oznacza? ![]() w razie WU jakbym nic nie znalazla, szukam pendrive z czytnikiem papilarnym, ale nigdzie nie moge takiego znalezc ![]() na ps3 nad ktora sie tu nieraz zastanawialam, nie zasluzyl, no way ![]() z sylwestrem nadal nic niewiadomo ![]() ![]() Kominy sa super ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez chce tusz za dyszke, kupilas moze w rossmanie albo naturze, czy jakiejs swojej lokalnej drogerii ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale dziewczyna by miala przygodę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4630 | |
Zadomowienie
|
rozowa kiedcka jest megggga!!mierzylam ostatnio taka podobna w c&a ale nad tylkiem robil mi sie jakis taki smieszny worek
Cytat:
nosze bo moj synek nie chce nosic do przedszkola wiec daje mu dobry przyklad a ze wczesnie rano jest zimno i ludzie siedza w domach to nikt na moj widok zawalu nie dostanie :P co tam u was? bylam dzis na odwiedzinach u siostry na holandii i bylo mega super...a teraz czekam az mi sie truskawki zetna w galaretce bo jutro musze zrobic tort 'koparke' mojemu duzoemu 3-letniemu mezczyznie bo ma urodzinki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego dla synka! btw, dobrze kojarze, ze masz 2 synow i faceta? ![]() ![]()
![]() |
#4632 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Ejj laski (z naciskiem na nasze cudowne farmaceutki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
1. bo pojawiasz się i znikasz, a zawsze wiesz o co chodzi
![]() 2. hehe no jak spie u siebie to czuje sie na tyle swobodnie ze spie bez pizamy i tak mi jest najlepiej ;d ale jak spimy u kogos no to wtedy niestety pizama jest obowiazkowa i mowi ze jest seksowna , to glupie ![]() ja probowalam i nie dawala efektow. ;/
#4634 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() U mnie od dzisiaj zbiorowe odchudzanie ![]() Ja, mama i siostra ![]() Ale mam superowy humorrrrrrr!!!!!!!!! ![]() Aniabania, nie byłam po kole na wagarach tylko po prostu na ekonomię chodzimy z dziewczynami wymiennie i później się dzielimy notatkami ![]() Komu by się chciało co zjazd siedzieć na uczelni do 20stej... A ja miałabym busa dopiero o 20.23 więc do domu dotarłabym po 21 ![]() Życie jest jednak piękne ![]() Zaraz idę po zakupy dietetyczne i do solarki, a później zabieram się za notatki z logiki, bo zapisałam się na zerówkę ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- A co do pidżamy to ja śpię bez ![]() ![]()
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super rrr rr że masz dobry humor. i ze jestes od dzis na diecie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 | ||
Wtajemniczenie
|
hej laski
![]() mmm wyspałam się ![]() ![]() Oli od rana grzeczna i chyba ma dobry humor bo śmieje się co chwile ![]() byłam juz w mopsie załatwiać drugiego i tysiaka ![]() udało sie! pod koniec grudnia bedzie kasa na prezenty ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tusz z firmy Lovely w rossmanie. opakowanie żółte ![]() nooo, dobrze ze nie zrobilam haha ![]() ![]() chce kupic szeroka wstazke w pasmanterii ![]() psyhe - daj mi troche tego dobrego humoru ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-12-12 o 10:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie że się wyspałaś ![]() ![]() dzieki za cynk o tuszu. kupie sobie taki ![]() ![]() ![]() dziewczynyyy w tamten poniedzialek wazylam 58,5, a dzis juz 57,3 ![]()
![]() |
#4638 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zarejestrowałam się do ginka i w czwartek na 18 mam wizytę ![]() ![]() ![]() ![]() gratuluję spadku ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-12-12 o 11:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
Agnes, jak chcesz mogę Ci go trochę dać
![]() ![]() ![]() Aniabania, gratulacje! ![]() Jak wygląda Twoje menu? ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- wiecie co? Ja chyba od dzisiaj nie jem pieczywa/ziemniaków/makaronu itp.... ![]() Właśnie kanapki mnie gubią! Mogę zjeść 5-6 jedna po drugiej ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 |
Zadomowienie
|
Aniabania gratuluję spadku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Ooooooo, kogo ja widzę!!!!!! Giovi!!!!!!!
![]()
![]() |
#4642 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tez wpadłam do Was bo mam problem z prezentem dla TZ, a poza tym milo Was poczytac od czasu do czasu ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Chcialam Was tylko popodglądac ale jak już mnie zobaczyąłs to postanowiłam napisac ![]() Ktoś coś zrzuciL :P ?
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Giovi, miałam tylko podejrzeć?!!!!!!???????!! !!!!!!
![]() Aniabania zrzuciła ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez giovinezza Czas edycji: 2011-12-12 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie obiecałam, że schudnę i to naprawdę!!!!
![]()
![]() |
#4646 |
Wtajemniczenie
|
ja już trzeci tydzień się odchudzam
![]() ![]() na wagę jeszcze nie wchodzę ![]()
#4647 |
Zadomowienie
|
Tez się wzięłam nawet dziś z rana się pomierzyłam po długiej długiej przerwie i powiem Wam, że tragedii nie ma, stoję w tym samym miejscu od 3 lat jak poznałam wizaz oczywiscie z paroma podwyżkami i zniżkami, ale ogólnie średnia swoja wagę trzymam, wymiary tez
![]() ![]()
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
No masakra;/ Zdrowa żywność jest mega droga;/ Ja dzisiaj za średnią podwójną pierś z kurczaka dałam 12zł.... o.O
Agnes, ja tam podczas diety się codziennie ważę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Co do wagarów!!! Ja się zastanawiam co tu często od rana i w ciągu dnia robi Aniabania ![]()
![]() |
#4649 |
Zadomowienie
|
agnesiuk ile przytyłaś w ciąży? 22 kg ? dobrze rozumiem ? i jak Ci spadało po ? tak szybo mi stresc bo nie w temacie jestem, a bardzo mnie to interesuje
![]()
![]() |
#4650 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja na wagę, nie wchodzę, bo pewnie nie zobaczę tam nic ciekawego ![]() co na obiad jecie? ![]() u mnie dzisiaj pieczarkowa, a na drugie danie kurczak z warzywami i ryżem ![]() Giovi - tak, w ciąży przytyłam 22kg. trochę dużo. ale nie będę ukrywać, pod koniec jadłam duuuużo. prawie same słodycze. po porodzie szybko waga mi zleciała. 2 tyg po było już 55. fakt,że mało jadłam, prawie nic, bo miałam wtręt do jedzenia. czasem tak się zdarza po porodzie ![]() teraz jestem już 3tydz na diecie i zrzucam dalej ![]() nic właściwie nie robiłam, mój organizm sam wszystko za mnie zrobił ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-12-12 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.