|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
i bez żadnych przeciwnosci, braku pokarmu czy kolek..to wszystko omineło mnie szerokim łukiem..i wiesz boje sie że kiedys zapragne 3 brzdąca..i jak ja to przezyje aby nie karmić....psychika by mi siadła chyba ..na dzien dzisiejszy pozostaje przy 2 ale wiecie jak to jesteh kłamstewka, z jednej strony idzie to zrozumiec bo gdyby Mój czuł sie źle we własnym ciele to tez starałabym sie go uszczęśliwic wspierając i tak też miałam jęsli chodzi o mnie..z jednej strony byłam zła i mówiłam ..mówisz tak bo mnie kochasz (bo przeciez zmieniłam sie w deskę eh) ale w tym samym momencie myślałam..przecież Tego Chcę by mnie pocieszał i kochał ehh zagmatwane to he mój nie miał wogóle obiekcji co do silikonu, zgodził sie by mnie uszczęśliwic, bardziej sie bał o moje zdrowie foczka jak starej babci z czasem beda bardziej miekszejsze napewno i sie zakocha, pewnie chodzi o to że miałas wczesniej sówj biust hmmmój tż od samego poczatku macał ile mógł, nie razi go to wogole, za to ze są..go bardziej podnieca Cytat:
Ise implant zwykle dobiera lekarz ale warto też poczytac co May diva pisze bo ma duża wiedźę na ten temat..bedzie dobrze
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2012-01-12 o 09:19 |
||
|
|
|
#4622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki za szybką odpowiedź ![]() Na razie jeszcze lekarz mi nic nie polecał , bo powiedział że po wycięciu guzka mam się zgłosić, więc nie mogę się doczekać wizyty i odpowiedniego "dobrania piersi". Czytałam gdzieś na forum ale już nie pamiętam, Czy robią się jakieś hmm rozstępy na skórze jak się ew. za duży implant wszczepi? czy to bez różnicy? czy ktoś może miał robiony implant przed planowaną ciążą i jest już po urodzeniu dziecka i powiększenie piersi miało jakiś wpływ na np. karmienie? albo czy pierś potem się bardzo zmieniła? Chcę mieć w przeciagu3-4 lat dziecko i mam nadzieje że potem się jakoś szczególnie nie zmieni ta pierś? pozdrawiam i dzięki! )))))))))))))))
|
|
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
![]() kamiluwa 16.01 - 5![]() Klaudeczka2010 20.02 - 46![]() ![]() mune 05.03 - 54![]() ![]() sherry.b 26.04 - 104![]() ![]() kicia_nh 11.07 - 180![]() ![]() Olivkaa200 12.07 - 181 Witam wszystkich ![]() Kiciu juz dodałam Cie Witaj w gronie lipcowych![]() Nie wiem dlaczego nie moge dodawac kometarzy w albumach Wiec napisze tu Violinko, Malinko, Kajuja piekne te wasze piersi
|
|
|
|
#4624 |
|
Raczkowanie
|
Tak czytam wasze watpliwosci co do rozmiaru wkladek i sama juz nie wiem czy noszac 350 ml nie wziac tych 440 zamiast 495 zeby nie rozciagac skory za bardzo
tez mam watpliwosci co do "zlotego srodka" nie chce za malych ale i nie chce zbyt duzych zauwazam ze wkrada sie we mnie takie ziarno niepewnosci ![]() Ise ja mialam wkladki na kilka lat przed karmieniem tu masz fotki jak obwisly po i sa do poprawki obok efekt jakiego oczekuje i wkladka jaka mi lekarz proponuje https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=563707&page=4 (str obecnie 4) rozstepy mi sie nie zrobily ale kilka dni po operacji skora sie naciagnela tak, ze zniknal przedzialek miedzy biustem troche stracha mialam ale w miare uplywu czasu piersi sie rozciagnely i jakies 2 lata moglam sie nacieszyc latem w topach bez biustonosza :Pczym dłuzej mysle rowazam tym bardziej sie boje, ze rezultat operacji mnie nie zadowoli ![]() mam podobnie z facetem jak i wy, ze mnie odwodzi na wszelkie sposoby od poprawki, zagrazając ze dzieci osierocę - to ma byc dla mnie terapia szokowa chyba! w dodatku mam do poprawki skore na brzuchu bo jest rozciagnieta i brzuch otłuszczony, to jakby nie miejsce na rozmowy o poprawkach pociazowych brzucha ale co sadzicie o liposukcji laserowej przy jednoczenym liftingu cieplem, ze niby skora sie ładnie obkurcza.Koszt to 5 tys. Jeszcze to i tamto a potem jeszcze cos i efekt bedzie jak z programu "łabedziem byc" hahahahaha
Edytowane przez Emma_25 Czas edycji: 2012-01-12 o 11:01 |
|
|
|
#4625 | |
|
Rozeznanie
|
wlasnie,
jak jest z tą skórą? ona się bardzo widocznie rozciąga czy się smaruje po operacji jakimiś oliwkami zeby nei było rozstępów? bo ja bazę wyjściową mam nijaką... ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
a jeśli chodzi o wagę to wahania 5-10 kg zrobi wielką różnice po operacji? dodam że nigdy mi kg nie poszły w biust zawsze w dolne partie ciała. przeczytałam gdzies że do operacji trzeba sie odchudzić i wygladać perfect żeby potem nie było jakiś wahań ehhh ![]() a takie odległe terminy operacji macie z własnego wyboru czy tyle się własnie czeka?? |
|
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Ise witaj
Myśle ze te dalsze terminy to dziewczyny same takie wybrały, zazwyczaj az tyle sie nie czeka Ja ja widzisz jestem ostatnia na liscie czekam juz 6 miesiecy i drugie tyle musze czekac. Ale chcialam wszysko pozalatwiac schudnac jak juz o tym wspomnialas i dopiero brac sie za piersi
|
|
|
|
#4627 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz zakończyłam edukację ale się zorientowałam że nie jestem odchudzona chyba odpowiednio... eh ale uznałam że jak nie teraz to już nie wiem kiedy, więc mam nadzieję że na wakacje będę mogła wyjechać z nowym biustem )))) (wszystkiego dowiem się 31 stycznia)
|
|
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To operacje planujesz na lato? Jezeli tak to nic straconego pare kg mozna sie pozbyc A jakie piersi planujesz okragle czy anatomiczne? Czy czekasz na decyzje lekarza?
|
|
|
|
|
#4629 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi czy biustonosz sportowy może być założony po tygodniu od zabiegu w połączeniu z pasem? Chcę mojego "pancernika" wyprać a lekarz mi powiedział że godzinke mam poleżeć bez- a mąż ma wyprać i wysuszyć ten co mi dał - ale myślę że to bez sensu - źle się czuję jeszcze bez stanika łazić godzinę czy nawet pół. Kupiłam sobie 2 sportowe bezfiszbinowe -całe z materiału w zasadzie nie różnią się prawie od tego triumpha od doktorka - mogę pod pas podmienić? Czy jestem skazana na pancernika doktorkowego przez cały okres rekonwalescecji??
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() Ja to mam nadzieję że mnie na 3 nie najdzie chęć - jeśli najdzie to dziewczynkę wezmę do adopcji - tak teraz myślę. A z drugiej strony - ciekawe czy przy ciąży zmieniłoby mnie się w biuście - nie wsadziłam sobie dużych więć może by się zachowało... chyba że znowu by zniknęły
|
|
#4630 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)a co do kształtu piersi to nie wiem właśnie, boję się że okragłe będa zbyt sztuczne bo mam klatkę i jak chucherko , za to tutaj piszą na forum niektóre z was że przy anatomicznych to nei jest pierś pełna u góry. więc cały czas rozmyślam ... |
|
|
|
|
#4631 |
|
BAN stały
|
witaj Ise! witamy serdecznie na forum
mam nadzieję, że będzie dla Ciebie pomocne ![]() magdalena - no chyba to nie jest reguła że może Ci się biust zmienić w ciąży ja też się zastanawiam jak to będzie, bo ciąża to jeszcze mi temat nieznany mam nadzieję, że mi nie zniknie......
|
|
|
|
#4632 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ise super, że do nas dołączyłaś na forum
. No to teraz czekamy na wrażenia po wizycie . Jeszcze jakieś 2 tygodnie .
|
|
|
|
#4633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zastanawiałam się tylko gdyby "zdarzyła" mi się trzecia ciąża - to jak zareagowałby mój jakże dziwny organizm - hmm
|
|
#4634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
samego zajscia w ciąże i zmian to sie nie martwie, pewnie cos piersi urosna ![]() :brzy dal:szukałam swoich fotek udokumentowanych miesiac, 2 po operacji i wyjsciowki i znalesc nie moge, zabije sie zarazzz...nie wiedzialam ze tak zatesknie za zobaczeniem wyjsciowki Magdaleno ale szukam to zobaczysz i moja, u mnie piersi były równe ale sutki pomarszczone własnie co implant ładnie wypełnił luke
|
|
#4635 |
|
Rozeznanie
|
Miło mi bardzo że tak mnie goraco witacie
przeczyatła prawie cały wątek z wielkim zapałem a wstydziłam się odezwać! ))Wyjściówka to to co mam przed operacją?
|
|
|
|
#4636 |
|
Raczkowanie
|
Ise chyba wiekszosc z nas sie naczytala a potem odezwała
![]() wyjsciowka to co przed operacja
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2012-01-12 o 12:28 |
|
|
|
#4637 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja wyjściówka jest okropna i jaka krzywa ![]() A tak - karmienie to już na pewno by sfatygowało cyca - ale teraz takie czasy że karmić nie trzeba - coraz to lepsze mleka i inne dla dzieci robią a ja karmiłam a teraz mam w domu dwóch "fusytów - niejadków" nic im nie pasuje - a tak gdybym ładowała słoiczki i inne to wszystko by lubili jeść - wybrzydzają i ciągle gotuje pomidorową! Jedyna zupa którą lubią - no jeszcze rosół - właśnie idę ugotować wspomnianą "pomidorową"
|
|
#4638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale koniec o tym...dwojka nam na dzien dzisiejszy wystarczy..parka za to jak widzisz zawsze ma sie z czym proplem..u mnie jadoki i spiochy..od malenkosci mimo ze karmilam piersia(niby po butelce sie dluzej spi) ale za to synek pelen energi, nadpobudliwy, z mowa trudno szlo , musze z nim pracowac, duzo rozmawiac bo bardzo szybko sie denerwuje i widze ze mlodsza siostra uczy sie od niego takiego zachowania ehh.. do 2 latek byl grzeczniutki wrecz aniol co do siostry teraz;/ he ale tak to jest..zawsze musi byc 'cos' ideałów nie ma
|
|
#4639 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj te chłopaki - duże dzieci duże problemy już się boję bo od września starszy zaczyna gimnazjum - to dopiero jest szkoła ![]() ok teraz na pewno spadam bo się zasiedziałam :P
|
|
#4640 |
|
|
oj to ja jeszcze nie mam takich doświadczeń. Ale powiem Wam, że z tego co widzę to macierzyństwo jest ciężkim kawałkiem chleba. Ale z drugiej strony jaki pewnie cudnym ...
|
|
|
|
#4641 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć dziewczynki
|
|
|
#4642 |
|
Rozeznanie
|
Nikt chyba nie poruszył tej kwestii ale ja się troszkę boję o swoja psychikę po operacji. Mama w sumie mnie zaniepokoiła bo jak już po tylu latach zaakceptowała mój problem i pomysł na siebie to spytała czy potem się chodzi na jakieś sesje do psychoterapeuty żeby zaakceptować swój nowy wygląd??? jest coś takiego, słyszał ktoś??? bo jak ktoś wcześniej miał jakieś piersi to rozumiem ze większe znaczenie nie wpłynęły ale ja mam praktycznie płaską klatkę i nie wiem jak się będę zachowywac hehehehee moze sie stresuje niepotrzebnie ale czasem tak o tym myśle czy to mnie jakoś też psychicznie zmieni. :P
|
|
|
|
#4643 | |
|
Raczkowanie
|
A tak poza tym to byłam dzisiaj na badaniu przedoperacyjnym, morfologia, mocz, czas krw. i krzepnięcia...resztę mam od listopada. No i wchodzę do ośrodka i ku....rcze blade zapomniałam moczu
Termin mam u dr Skwiercz na 24go Martwię się tylko, że mogę to wszystko tak przezywać, że okres mi się poprzesuwa ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
nowe piersi podwyższą twoją samoocenę zapewne lepiej niz światowej sławy psycholog, tudzież psychiatra
|
|
|
#4644 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4645 | |
|
Rozeznanie
|
witam Was kobitki
widzę, że dużo nowych dziewczyn przybyło. fajnie ![]() ja dużo bym chciała Wam napisać ale na razie... mam związane ręce ![]() za jakiś tydzień może napiszę co tam u mnie i jak z moimi cycuszkami stoję ![]() też się tak zastanawiam czy jak będę smarowała piersi po operacji jakimiś kremami na rozstępy to się nic z implantem nie stanie. czy jakoś się nie zniszczy? a co do facetów.. mój też na samym początku jakoś tak go podpytałam, to się wygadał, że większe są lepsze.. i ciężko mi było się przed nim rozebrać.. do tej pory z resztą czaję się, jakoś rękami zasłaniam bo się źle czuję.. mimo, że mówi, że są śliczne i w ogóle.. ale mówi tak bo mnie kocha.. ale ja się sama ze sobą źle czuję.. ten jego tekst nie był jakiś znaczący dla mnie bo jesteśmy ze sobą od dwóch lat a ja od 18 roku życia płaczę w przymierzalniach i oglądam cycki na necie ![]() opowiem Wam pewną historię... gdzie na samą myśl o tym płaczę teraz.. ale ze śmiechu ![]() jak miałam jakieś 19 lat babcia była w jakimś świętym miejscu (Licheń chyba ) i przywiozła nam wodę z jakiegoś świętego źródełka.. w takiej plastikowej figurce Matki Boskiej. i ja się zakradałam z tą wodą do łazienki, polewałam sobie piersi.. masowałam... i się modliłam ale jak widać nie pomogło... bo mam 24 lata a dalej jestem płaska jak 10latka ![]() tak więc została mi tylko operacja ![]() przepraszam za taką odskocznię trochę od tematu ale jakoś tak się chciałam podzielić moją głupotą i desperacją ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4646 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
od wrzesnia chodzi do przedszkola..w klasie mieli testy i wypadl na 75%, pani powiedziala że poszło mu bardzo ładnie jak na dzieci ktore np. juz 3 rok są i miały mniej, ze wiedzial odp. ale zle zaznaczal, np. matma no ale własnie jest uparty, kiedy ma swojego kolege tez rozrabiake to sluchac nie chce tak go ganianie za nim pochlania..i oboje maja reprymendy..tzn. my rodzice...a on sam cwaniak mowi..jak jest kuba to ja jestem niegrzeczny a jak jego nie ma to jestem grzeczny i juz sie boje okresu pozniej choc wiem ze los zmienny jest..ze mna tez mama sie musiala 'napeczyc' a jednak nie skonczylam tak zle he Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i krem na rostepy nie powinien zaszkodzic implantom
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2012-01-12 o 14:08 |
|||||
|
|
|
#4647 |
|
|
Mirabellla dokładnie - ah życie
![]() tonia87 wiadomo, że jest maleńki kryzys jak wszystko boli ale to jest do przejścia. Także nie można myśleć już dziś tymi kategoriami
|
|
|
|
#4648 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczatka! pisze raz jeszcze...bo chyba zostalam niezauwazona
Nie bylam jeszcze mama i moj biust to takie bardzo male B a chcialabym D! lekarz mowil cos o 350. ale juz sama nie wiem.... kurde! implanty beda okragle firmy Mentor!! czy mozecie pomoc, bo mam wrazenie ze oszaleje !! Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-01-12 o 14:31 |
|
|
|
#4649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Ja też mam 170, 50kg wagi, tylko że pod biustem 70cm. od dwoch lat jestem mamusią, a panie dr wybrala dla mnie anatomiczne 380 c.c. CPG 333. Również MENTOR. Mają wyjść coś około duże B - małe C wg rozmiarówki Trumpha. Obecnie nosze małe A.
Edytowane przez kamiluwa Czas edycji: 2012-01-12 o 14:37 |
|
|
|
|
#4650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

i bez żadnych przeciwnosci, braku pokarmu czy kolek..to wszystko omineło mnie szerokim łukiem..i wiesz boje sie że kiedys zapragne 3 brzdąca..i jak ja to przezyje aby nie karmić....psychika by mi siadła chyba ..na dzien dzisiejszy pozostaje przy 2 ale wiecie jak to jest
z czasem beda bardziej miekszejsze napewno i sie zakocha, pewnie chodzi o to że miałas wczesniej sówj biust hmm
Co nie znaczy, że kłamią mówiąc że kochają nesze maluszki- kochają nas a więc i nasze stopy, usta czy piersi .

- wybrzydzają i ciągle gotuje pomidorową! Jedyna zupa którą lubią - no jeszcze rosół - właśnie idę ugotować wspomnianą "pomidorową"