|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13
Cytat:
Polecam biblioteki ze sporym zbiorem czasopism, szczególnie gdy masz literaturę współczesną i tam szukać jakichś recenzji, opracowań (Zeszyty Literackie, Odra, ja najwięcej informacji dla mnie przydatnych znalazłam a czasopiśmie "Ruch Literacki" ). Dasz radę
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#4622 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi pisze mama :P
|
|
|
|
#4623 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sie za to jeszcze nie zabrałam
Chora znowu jestem
|
|
#4624 |
|
Zadomowienie
|
Zdrowiej szybko
|
#4626 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ciagle jestem chora i do tego zapalenie pecherza juz nie mam pojecia co sie dzieje ;(
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę, już mam dość szkoły
Cytat:
Jakie plany na weekend? Ja mam zamiar dziś porządnie wysprzątać pokój i posiedzieć trochę nad matmą, a jutro gegra i przedwiośnie ![]() W czwartek oblałam prawko z własnej głupoty i nadal nie mogę tego przeżyć Grrr...
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tydzień czasu przezywam to, w jaki sposób oblałam prawko. Wstyd się komukolwiek przyznawać. Ale - jak ja mówiłam - te 140 zł za egzamin to po prostu droga lekcja pt. "jak stres może ci spieprzyć szanse na prawko" czy coś. Nie warto się stresować
|
|
#4631 |
|
Wtajemniczenie
|
Oliwja , a co zrobiłaś? :c
Oj Ola tak się mówi , ze bez stresu , ale nie jest łatwo go opanować w takich chwilach ;o |
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
otarłam lusterkiem słupek przy cofaniu, milimetry dosłownie..
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro do szkoły
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
ja też do szkoły, ciężki tydzień mnie czeka :/
nie z tej bajki podziwiam też zdaję, jaki dział?
love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2013-02-10 o 11:39 |
|
|
|
#4636 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4637 |
|
Raczkowanie
|
Heej
Dziewczyny mam prośbę, mogłybyście napisać co uważacie w swojej szkole za pozytywne, a co za negatywne ? Potrzebne mi głosy ludzi do napisania pracy
|
|
|
|
#4639 | |
|
Zadomowienie
|
opowiadaj jak było!
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
Do negatywów: dyrekcja, która oszczędza na ogrzewaniu więc zdarza się, że siedzimy w klasach gdzie jest 18C Tak na szybko Jak coś mi wpadnie do głowy to napiszę.
|
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Plusy: nowoczesna szkoła, szerokie korytarze, dużo ławek na korytarzach, zieleni w szkole, wszystko jest odmalowane, miłe dla oka, szkoła co roku jest inaczej w środku pomalowana, suwane drzwi (niby szczegół, a jednak bajer, żadna inna szkoła nie ma, propsy
), komputer w każdej sali, komnata gier z xboxem z kinectem, gdzie chodzimy zamiast wf i gramy w jakieś gry (czy jak to tam się pisze), dość dobrze wyposażona siłownia i sala do gimnastyki korekcyjnej, można wychodzić ze szkoły na przerwach i żadna sprzątaczka czy nauczyciel nie gania cię jak śmierdzisz fajkami czy coś - generalnie na plus jest swoboda i że dyrektor ciągle mówi, że w liceum nie ma dzieci i jesteśmy dorośli, więc róbmy co chcemy , moja wychowawczyni pozwala mi samej usprawiedliwiać nieobecności np. tygodniowe.Minusy: nauczyciele są z dupy wzięci i myślą, że moje liceum to elyta tego świata i że jedyną rzeczą, jaką robię po powrocie z domu to nauka, nauka, nauka, nauka ... , małe szatnie na numerki, ludzie jak małpy krat się czepiają i wydzierają się na całe gardło wykrzykując swoje numerki (no, ale ja sobie normalnie wchodze wejściem dla sprzataczki, całe 3 lata, już nie mają siły mnie ganiać, więc nie stoję w tych korkach)Półplusy ( ) - brak dzienników papierowych na rzecz internetowych, z czego ok jest dostep do ocen od razu, a negatywne jest to, że jest zbyt duża kontrola nad nieobecnościami; identyfikatory - bo wkurza mnie, że mam je mieć ciągle na szyi (niektórzy nauczyciele mają to gdzies, generalnie połowę na lekcjach, jak mówią, że mam nałożyć, sobie zlewam, ale nawet nieuczący mnie na korytarzach biegną za mną i nie puszczą dalej, jak nie nałożę=przedszkole ), ale z drugiej strony usprawnia to pracę biblioteki.
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2013-02-10 o 22:36 |
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4643 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również powracam ! :O
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, coś ucichliśmy! Co u Was? Przygotowania pełną parą?
Ja niedawno wróciłam ze szkoły, tak w ramach walentynek.. od 8 do 17
|
|
#4645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W przyszłym tygodniu mam ambitny plan napisania prezentacji maturalnej, i to już ostateczny termin. a tak btw co sądzicie o walentynkach? |
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo, że jestem teraz sama, i cały czas leczę się po stracie kogoś naprawdę ważnego to nie przeszkadza mi ten dzień. Wiadomo, że wolałabym go z kimś spędzić, no ale co zrobić, i tak jest mi wyjątkowo smutno dziś
Chociaż miłość powinno się okazywać każdego dnia to fajnie, że jeden dzień w roku jest wyjątkowo celebrowany.
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Sama lubię to święto i nie rozumiem, dlaczego ma tylu przeciwników... Tu nie chodzi o to, że miłośc sie tylko tego dnia okazuje, to zdanie chyba musiał jakiś moherowaty singiel wymyślić ... I to nie są "walentynki" tylko Dzień Zakochanych. Miło jest na Dzień Dziecka coś od rodziców dostać, ale cyz to znaczy, że tylko w ten dzien nas kochają? Do babci z życzeniami dzwonicie w Dzień babci... czy tylko wtedy o niej pamiętacie?
No, właśnie
|
|
#4648 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że największymi przeciwnikami w większości są po prostu single.
Ja tam bardzo lubię te serduszka w sklepach , przeceny walentynkowe i wszelkiego rodzaju walentynkowe prezenty Bardzo nie lubię sylwestra i tłustego czwartku , ale Dzień Zakochanych myślę, że jest naprawdę sympatyczny
|
|
|
|
#4650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jutro znowu chyba siedzę w domu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

nie ma co mówić, postarali się
Polecam biblioteki ze sporym zbiorem czasopism, szczególnie gdy masz literaturę współczesną i tam szukać jakichś recenzji, opracowań (Zeszyty Literackie, Odra, ja najwięcej informacji dla mnie przydatnych znalazłam a czasopiśmie "Ruch Literacki"

->70 kg

Grrr...

), ale z drugiej strony usprawnia to pracę biblioteki.