|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Konto usunięte
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
hiper, ale to jest Twoje zdanie, a co do dobrego fryzjera- to polec mi jakiegoś dobrego- tylko nie takiego co zedrze ze mnie pół pensji.
Uwierz, że eksperymentowałam już u rzekomo dobrych drogich fryzjerów i lipa. a powiedz w jakiej fryzurze TY mnie widzisz |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie otworzyłam Applawsa łososiowego, sprawdzę czy ma zamknięcie strunowe i jeśli tak, to otworzę i wsypię Ci do majtek ![]() ![]() Cytat:
Swoją drogą, ciekawe czy po obcięciu na krótko miałabym takie loczki jak 20 lat temu...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-12-05 o 09:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Konto usunięte
|
Malla, tylko że ja na zimę i jesień nie lubię mieć krótkich włosów. Zauważ że hiper pwoiedziała że za KAŻDYM razem wyglądam do kitu.
poza tym jak komus nie pasuję to niech nie patrzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zadomowienie
|
Co do fryzjerstwa ja nudzac sie na studiach poszlam do policealnej szkoły fryzjerskiej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a miałyśmy iść do szkoły wizażu i co?
![]()
#4627 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja bym Cię widziała w czymś takim - http://fryzury.qever.com/katalog-fry...y2.jpg_542.jpg To jest własnie idealna fryzura do cienkich i rzadkich włosów. I oczywiście wysałabym Cię do Pawła ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Konto usunięte
|
no i nie ma czasu na to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zadomowienie
|
gg - w takim razie cierpliwie czekam
![]() Dwie wizyty w Taniej książce i kilka kliknięć w necie w większości załatwiło sprawę prezentów ![]() Zostały tylko gadżety dla teścia i brata (już mają po książce). W sobotę byłam w Decatlonie ![]() ![]() I matę - moje zwierze już dwa razy próbowało ją zeżreć. Piszę na forum, żeby trudniej było mi się wycofać: co rano robię ćwiczenia korekcyjne ![]() Malla - coś jest w tych kolorach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Konto usunięte
|
hiper, fryzurkę proponujesz mi uroczą ale uwierz że z moich włosów to jest niewykonalne. Nie mam ich aż tak dużo na czubie głowy
![]() ![]() no fajnie by było pod warunkiem zlewania włosów toną lakieru :P i jeszcze kształt twarzy - w czymś takim wygladałabym jak pucek |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I nie chodzi o to, żeby nie patrzeć, tylko coś z tym zrobić. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 |
Konto usunięte
|
już ty się o to nie bój, nie chodzę do żadnego fryzjera osiedlowego za 10 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Wszystkim!
![]() ![]() ![]() Cytat:
Zainteresowałas mnie tym rozrodem ssaków. Jesli nie trzeba ich tam zabijac, a patrzeć na ich ciążę, to ja bardzo chetnie. Co do myszoskoczków, to własnie w Krakowskiej widziałam czarne i są faktycznie bardzo ładne. Ale szokujące jest to, co napisałaś o tym sklepie ![]() Ja bym poszła na jakiś kurs ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Konto usunięte
|
no więc własnie - stylizacja codziennie - to musiałabym wstawać o 5.00 rano żeby się ogarnąć ze wszystkim
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |||||
Nie depcze krokusów
|
Wybaczcie, że piszę dużo, ale to z nerwów
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891978]Dobra. Alledrogeria chcę koniecznie przed świetami, bo to ma być na prezenty ![]() Jeszcze 1 podkład do przetestowania mi pozostał, dziś mam odcień Fair i najbardziej mi odpowiada z dotychczasowych, jest różowawy i dość jasny, choć nie tak jasny jak szyja. Czy podkład powinien być dobrany pod szyję? Mam trupią szyję, więc tylko mąka ma podobny odcień ![]() BB Cream lepiej się zachowuje na mojej skórze, jest trwalszy i nie zbiera się w zmarszczkach, ale testowałam wszystkie EDM na jednym kremie, a BB na gołą skórę i nie wątpię, że ma to wpływ... SdC, czy Twoje próbki też są semi-matte i też mają malutkie drobinki? ![]() Cytat:
![]() 2. Tylko na 1 zajęciach obowiązkowych szatkowaliśmy szczurze płody uśpionego przez prowadzącą zwierzęcia i robił to 1 ochotnik. Za to każdy biolog musi mieć za sobą sekcję i izolację jakiegoś narządu oraz testy na samym sobie ![]() Specjalizowałam się w dość morderczej dziedzinie, więc mam za sobą różne makabryczne doświadczenia, włącznie z dekapitacją i wykrwawianiem. Da się przeżyć, wbrew pozorom krew nie tryska po ścianach, organizmy ssaków są pięknie uformowane w środku, to małe i kolorowe dzieła sztuki ![]() 3. Może to przez stres związany z zakupem mieszkania? Znając moje jelita, w trakcie finalizowania zakupu i drobnych prac nad mieszkaniem wisiałabym nad kiblem 5x dziennie ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891875]Jezu, ja mam z kotami to samo. Jak tylko zobacza, że się budzę to słyszę tylko "grrrrrrau" i lecą do mnie na łożko na mizianie...[/QUOTE] Mój nie odstępuje mnie w nocy, dziś spałam na brzuchu, a on na moim tyłku ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Konsultowałam z poprzednią opiekunką dołączenie futrzakowi towarzystwa i nie zaleciła. Kotek wychował się z innymi i w ogóle nie zbliżał do ludzi, bawił sam lub z wybranym przez siebie jednym towarzyszem. Odkąd jest u mnie, wieczory spędza na kolanach, przynosi mi zabawki, gada ze mną. Jak przygarnę braciszka, to prawdopodobnie znowu zdziczeje. Mam odczekać parę miesięcy i przemyśleć ponownie sprawę. Podobno ciekawą sprawą jest dołączenie kociaka do dorosłego, znudzonego kota. Jest szansa, że przeżyje drugą młodość ![]() Cytat:
![]() Widzę Cię w kręconych włosach do ramion, w takich loczkach o średnicy 3 cm ![]() Masz ładny kształt twarzy, zwłaszcza ładny podbródek i duże oczy ![]() ![]() Cytat:
Jak chodziłam jako modelka na szkolenia do Romana, to robili mi różne cuda, za każdym razem wyglądałam inaczej, a przede wszystkim włosy SAME SIĘ UKŁADAŁY, z minimalną interwencją w postaci jedwabiu czy pianki, zero lakieru. Raz panna kilkoma ruchami zrobiła mi piękne loczki - chodziło o to, by obciąć pasma pod kątem, który ułatwia skręt, analizowała więc zachowanie włosów przed i po umyciu. Innym razem obcięto mnie tak, że mimo wyprostowania i nałożenia tony jedwabiu fryzura była puszysta. Raz zmieniono mi umiejscowienie przedziałka i od razu fryzura nabrała objętości (ale źle się czułam z przedziałkiem po tej stronie, więc wróciłam do starego, oklapniętego). Ale to byli profesjonaliści, a zarazem studenci, którzy wiedzieli, że nie będę się czesać na co dzień za pieniądze. Aby być chodzącą wizytówką salonu, dobry fryzjer musi dostosować cięcie do umiejętności klienta. Co ma fryzjer po pięknym cięciu, które po pierwszym myciu zmienia się w szopę, bo klient sobie nie radzi? Cytat:
![]() O nie, ja się nie nadaję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam że dopiero teraz odpisuje ale mój organizm chyba się zbuntował na zbyt szybkie tempo życia gdyż własnie jestem w ciągu 20 godziny migreny.... mogę podjechac gdzieś jutro (o 16.30 koncze zajecia i mam wolne) środa od 14 mam wolne czwartek miedzy 10 a 16 jestem wolna ![]() jak juz się obronie to będe miała wolne do konca lutego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mall, planujemy właśnie maluszka dla Meli, jak będziemy tylko mieli swój kąt ![]() ![]() Może jak twoje kocięcie się już Tobą na dobre zaprzyjaźni to nie odbierze braciszka jako konkurencji.. Kurczę, ciężka sprawa.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-12-05 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Na którychś zajęciach będziesz w końcu musiała wypatroszyć jakieś zwierzę. Nie znam osoby, która puściłaby pawia, zbyt się jest wtedy skupionym na tym, co trzeba zrobić, poza tym widok nie jest obrzydliwy, nie leje się rzeka krwi ani nie śmierdzi. Jak nie mdlejesz przy robieniu kotletów z kurczaka, to nie będzie problemu ![]() To ten kurs i świetna prowadząca, polecam do magisterki: https://www.usosweb.uj.edu.pl/kontro...od:WBNZ-373%29 Na ćwiczeniach trzeba było przeprowadzić zabieg sterylizacji w parach, więc możesz się umówić, że nie będziesz tą osobą, która tnie.
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-12-05 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zaraz założe wątek w klubie o szybkim zamówieniu kul ![]() ![]() Czytelnia wpędza mnie w depresję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tak, tak. Hard, jestem przekonana, że moja fryzjerka tak by Ci ścięła te krótkie włosy, że wystarczyłoby je wysuszyć ![]() ![]() Co do opinii hiper, że każdemu pasują długie i krótkie włosy, trzeba tylko dobrze dobrać fryzurę - nie zgodzę się. Ja w długich wyglądam okropnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Mnie tu fryzjerzy pieją peany, że będzie mi pięknie w krótkich włosach, ale ja wiem, że jak mam skrócone do brody wyglądam jak dziewczynka. Dlatego w tym momencie moje włosy do łopatek spokojnie rosną sobie do długości do stanika i tyle wystarczy. Zwłaszcza, że mam je całkiem ładnie pocieniowane z przodu.
Btw., zastanawiam się, co powinnam używać, żeby nabłyszczyć włosy, oleje? Myślałam nawet, żeby szamponetkę w tym samym kolorze, co moje włosy użyć. Ale może jednak zdecyduję się na jakiś olej...
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ajajaja musze pisac pracę a migrena mnie tak męczy że nie moge wysiedzieć przed kompem;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie idzie do mnie Orijen, chcesz? Rejestrowałaś się na stronie Royal Canin? Wysyłają próbki, jestem ciekawa, jak często. Zaznaczyłam, że kociak jest wykastrowany i wysłali mi karmę kociakową ![]() Kociak odbierał jako konkurencję Słodziaka i jak on był u mnie, to nie chciał się tulić i bawił się poza pokojem. Wczoraj go okrzyczałam, bo z łazienki wyniósł dywanik, przewracając szczotkę do kibla i wylewając to, co z niej ociekło, a on mnie ugryzł. O nie, nie będzie gryzł Pańci ![]() Cytat:
![]() Masz okrągłą twarz, a wyglądasz świetnie w krótkich włosach! Jestem strasznie ciekawa, jak byś wyglądała w długich ![]() Zawsze zasypiałam w czytelni.
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może połóż się i spróbuj usnąć? Z bólem głowy nic nie napiszesz, szkoda tylko abyś się męczyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Konto usunięte
|
Mall, wszystko fajnie ale moje włosy się nie kręcą zbyt łatwo :P a co do manipulacji facetami.... no nie mów żebym wróciła do swojego mysiego koloru lub o zgrozo zrobiła sobie blond balejaż, miałam już blond platynowy i dobrze że te czasy mineły, bo wtedy byłam postrzegana jako lodzia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Moja mama dziś zaszalała i kupiła mi 10 styropianowych kul, mnóstwo cekinów, wstążek i szpilek
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.