|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurde, to niefajnie się załatwiłaś przed samym ślubem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak masz wątki wspólne odchudzanie i jest nasz wątek to masz w tabelce: ostatnia wiadomość, odpowiedzi, wyświetlenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Dobra spadam spać, bo zostało mi niecałe 5 godzin snu ![]() Kolorowych snów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
nooooo wymyśliłam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Tyyyy no faktycznie !!!! nawet nie wiedziałam że takie coś jest ![]() ![]() wow! 1011 postów walnęłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no dobra, w końcu mogę iść się wysiusiać hehehe jakaś zmęczona dziś jestem więc spadam do wyrka zaraz ![]() Aaaaa i mam prośbę do Was ![]() ![]() ![]() To do jutra słoneczka moje ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-04-02 o 23:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wiele o zumbie slyszalam- ze swietnie modeluje sylwetkę i jest przyjemną i dosc syzbką formą spalania tluszczyku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | ||
Zakorzenienie
|
Oł maj gad
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ty i te Twoje znaki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piję kawę i spadam ![]() ![]() ![]() Miłego dnia laseczki!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zadomowienie
|
Ja pierdziuuuuuuuuu miałąm 6 stron do nadrobienia i zajeło mi to 50 min toż to czysta tragedia
![]() ![]() Nadrobiłam wszystko ale nie mam sił odpisywac ![]() Zjadłam owsianke, ale sie zapchałam za duzo walnełam se płatków, ale trzeba rozkrecic metabolizm, poza tym ide do pracy dziś więc spale w ciagu dnia :P Ide spac dalej bo cos mi sie oczy kleja:P
#4626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie obawiaj sie.. jak ja zajelabym sie żywieniem - w mig schudniemy ![]() ![]() a ja zaraz zbieram sie do pracy. Zostawie bidusia umierajacego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam juz wolne od piatku i jestem ''upadly aniol'' w kwestii diety. W sobote jadlam domowej roboty hamburgery, tort malinowy z bita smietana i czekolade mleczna. W niedziele smazone sznycle cielece z frytkami i ciasto bananowe wlasnej roboty. Wczoraj - czekoladki z nadzieniem, orzeszki, ciasto jak wyzej. Istna przedwielkanocna rozpusta ![]() Jest w Kopenhadze taka restauracja - ''Chili''. Serwuja tam klasyczne amerykanskie burgery, z frytkami i sosami. Pelne menu w stylu ''milion kalorii'' ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Raczkowanie
|
Poszedł pierwszy kilogram. Zastanawiam się, czy trochę nie za szybko (4 dni), ale słyszałam, że pierwszy zawsze najszybciej leci. Poza tym to pewnie głównie przez wczorajszy maraton łóżkowy XDDD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Tak jak myślałam, Heroine miałaś rację ![]() ![]() ![]() Zostawić dwie największe spamerki to nie ma co się dziwić ![]() ![]() Monia masz rację, teraz już siebie akceptuję i więcej chudnąć nie chcę ![]() Ale żeś miała przeżycia na ślubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czbasia zdrówka dla Tż ![]() Acabar tak tak, pierwsze kilogramy zawsze spadają najszybciej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj z Ewa z rana pocwiczyłam, ale fajny ten trening ![]() ![]() ![]() A dzisiaj po pracy tez na solarium ide tyłek wygrzac a co ![]()
![]() |
#4632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No Was nie moża tu samych zostawiać ![]() Ja mam dzisiaj wolne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki Powiem Wam tylko, że nie nadążam za Wami
![]() ![]() ![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
Damy rade
![]() ![]() ![]()
#4638 |
amor vincit omnia
|
ja nie umiem tańczyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4640 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Wtajemniczenie
|
Hej laski,
Ja też za wami nie nadążam ![]() Byłam wczoraj na tym stepie - suuuper było ![]() Tylko jeden minus- nie moglam patrzeć na siebie w tych lustrach , widziałam jak tłuszcz mi podskakuje, maskara ![]() Muszę też kupić sobie jakieś spodnie takie typowo treningowe ,bo wyskoczyłam w jakiś wsiurskich legginsach ,a tam wszystkie babeczki wylansowane. Po aerobiku zjadłam 1 naleśnika z mięsem ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
I ty to wszystko zjadłaś???? ![]() ![]() Baty!!!! ![]() Proszę tu koniecznie publicznie obiecać poprawę ![]() ![]() Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-04-03 o 10:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Raczkowanie
|
Wow dziewczyny, tyle stron do ogarnięcia z rana, nikt za wami nie nadąża;P
Ja tylko chciałam zameldować, że dzień zaczęłam udanie, dokładnie tak jak wczoraj czyli od 30 day shred, smarowania serum termoaktywnym i od śniadanka z owsianki i banana ![]()
#4643 |
Zadomowienie
|
Ja sie powoli zbieram do pracy na 13 mam małego stracha
![]() Dziś chyba juz nie wejde bo w pracy zejdzie mi pewnie do ok.21 a później prosto mycie i wyrko bo sił nie bede mieć ![]() Spowiadam sie od razu z dzisiejszego menu ( dobrze ze w pracy nie da sie podjadac, bo jak sie wezmie odpowiednie posiłki to nie ma wyskakiwania do sklepu, podjadania z lodówki czy z szafki ukrytych słodyczy ![]() Menu dzisiejsze: 6:30 - owsianka na mleku + łyżka just fitów 9:30 - garść orzechów + herbata czerwona 12 - sałatka grecka 15 - 2 duże marchewki + herbata 18 - 2 kanapki z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką + herbata Monia zapomniałam powiedziec ze kupiłam ten chlebek żytni Just Fit z ziarnami co polecałaś przepyszny on jest ![]() ![]() ![]() Medzik ja tez polecam pierogi te z biedronki bardzo je sobie chwale, wiadomo nie to co mama/babcia zrobi ale te też dają radę ![]() I tak jak Monia baaardzo polecam naleśniki z serem lub jabłkami ( ale ja jestem fanką z serem ) ![]() Uciekam na 13 do pracy mam nadzieje ze dam rade i nie wróce znowu kulawa ![]() Buziaki ![]()
#4644 |
Wtajemniczenie
|
Tineek , skromniutkie menu
![]() Ja tez polecam te biedronkowe wyroby mączne , chociaż wiadomo ,nie ma to jak domowe. Ja na razie staram się nie jeść takich rzeczy - wyjątek z tym wczorajszym naleśnikiem ![]() Chleb just fit to ja od dawna jem , dobry jest i w ogóle się nie starzeje - tydzień można trzymać w chlebaku ,a on dalej świeży. Ja bym kupiła te błękitne wranglery ,ale nie ma dla mnie rozmairu ![]() ![]() Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-04-03 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza????
Pozniej wieczorem bedziecie szalec.. Jakby to nie mozna bylo przez caly dzien pisac? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
![]() Byłam wczoraj cały dzień w szpitalu na badaniach !! myślałam że mnie coś trafi !;/ Dziś już troszkę lepiej , mniej boli ! i wogole wkońcu wgrałam na kompa zdjęcia z Zakopanego ! ![]() wgrałam nowe zdjęcie do galerii prywatnej Moich gruubych nóg i bioder ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze niby z której strony Ty gruba jestes???? ![]() Kochana super wyglądasz moim zdaniem a jaka opalona jestes ![]() ![]()
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
hej gwiazdeczki
![]() noo ja tu już na nowy watek sie nastawiłam a Wy tak malutko naskrobałyście ![]() ![]() U mnie na wadze tyle co wczoraj czyli 59,4. Trzy dni się nie załatwiałam więc dopóki tego nie zrobię to waga nie spadnie zapewne. Zaraz zrobię sobie porządną kawkę to może mnie pogoni później ![]() Pogoda brzydka, ciemno i zimno :/ na dwór raczej dziś nie wyjdę. Mój tata ma dzisiaj imieniny ![]() Napisałam koleżance że kupię tą kurtkę koralową i przyjdę jutro lub pojutrze po nią bo czekam na kase. Mąz ma dziś przelać wypłate to pewnie pojutrze rano już będzie na koncie. Jak mnie dzisiaj ta baba od tych skórzanych legginsów wkur...iła! Jak jej przelewałam pieniądze to poprosiłam ją żeby wysłąła szybko te legginy bo ja we wtorek wyjeżdzam do Niemiec. To odpisała mi bezczelnie : Ja na wysyłkę mam 4 dni i nie wiem kiedy wyślę. ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-04-03 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Masakra, ci sprzedawcy na allegro sa czasami tak chamscy ze szok;/ ostatnio facetowi napisałam emaila czy bluzki zostały wysłane a on mi , ze jak wysle to wysle i zebym spokojnie czekała;/ fakt ze w sumie w ciagu tygodnia juz byly u mnie, ale troche kultury nie zaszkodzi ![]()
![]() |
#4650 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ojj mam mam ![]() Cytat:
![]() No siostra ja mam nadzieję !!!! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja bym bardzo chętnie poszła ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.