Rozłąka z ukochanym - 2012 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-03, 11:29   #4621
201610170910
Konto usunięte

Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość
wiem, że nie możemy sobie całe życie wypominać tego wszystkiego z ostatnich dni czy ogólnie za całego naszego związku. Powiedziałam, mu że przecież ta Natalia ma kogoś i przecież on z nią już kontaktu nie utrzymuje, a tu nagle mi wyskakuje z tym, że on się jej zwierza? tak samo jak z tym facetem z którym byłam na studniówce. Od początku naszej znajomości powiedziałam mu wszystko o mojej przeszłości, o byłym, mojej trudnej sytuacji kiedyś, o tym, że ten kolega z tej studniówki kiedyś chciał ze mną być, ale ja poprostu go nie chciałam i traktowałam go jako kolegę. Kontaktu z nim nie mamy. On wychodzi mi z takimi hasłami, że ta jego koleżanka wszystko wie? no dla mnie dziwne to też jest, bo po 1) miał z nią kontakt ograniczyć, po 2) według niego ona kogoś ma i on sie wtrąca i nie rozmawia z nią, po 3) przecież jest tylko jego wirtualną koleżanką
powiem wam, że fakt zawiódł mnie ostatnio, ale nie myślałam o tym już tak i nie miałam zamiaru mu tego wypominać, chociaż też mu trochę wypomniałam o tych ostatnich rewelacjach. Powiedziałam mu, że tak się o mnie starał, że niby jestem dla niego taka ważna a teraz nagle mu coś odwala. Ogólnie napisałam mu długie wypracowanie po tym wszystkim, też wypominając rzeczy które mnie zabolały. nie wiem kiedy to przeczyta. Dodałam na końcu, że jeśli chce przylecieć w piątek do mnie niech zastanowi się czy to ma wgl sens, czy on faktycznie chce o mnie zawalczyć i jak to teraz widzi.
Chciałabym oddzielić przeszłość grubą kreską, ale jak on mi nagle zaczął wypominać tą studniówkę 2 lata temu kiedy razem nie byliśmy, to normalnie nie wytrzymałam. i nie wiem czemu ale ta cała jego koleżaneczka siedzi mi w głowie i wyjść nie chce.
No tak, jeśli on nie ograniczy bądź nie zerwie kontaktu z tą koleżanką to ona będzie ciągle siedziała w Twojej głowie. Tak jak pisałam Twój TŻ ma dużo do zrobienia, chyba się zagalopował i myślał, że już sobie Ciebie urobił na nowo i ugłaskał. Wypominanie sytuacji sprzed związku jest śmieszne i dziecinne. Twój TŻ mimo wszystko to jeszcze czasami taki mały chłopiec widzę, wypomniałaś mu to co sie działo całkiem niedawno, brakło mu pomysłu na usprawiedliwienie się więc postanowił wyciągnąć mało ważną sprawę z Twojej przeszłości i rozdmuchać ją jakby to się działo wczoraj Chyba jednak jeszcze niewiele do niego dotarło tak naprawdę. Dobrze mu napisałaś - niech sobie przemyśli wszystko jeszcze raz.
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-03, 11:33   #4622
booombelek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez biedronka91 Pokaż wiadomość
Z tą studniówką to naprawdę tak pojechał, że aż chce się śmiać. Twoje argumenty są zdecydowanie bardziej przekonywujące, co ta pipa knuje. Powinien ograniczyć te "koleżeńskie" kontakty, bo widać, że ona zdecydowanie ładuje się z buciorami w wasze sprawy. Nawet jeżeli on traktuje ją jako koleżankę, ona może mieć kompletnie inne zamiary. Ja już znam dobrze takie przyjaciółeczki..
podejrzewam, że jemu to raczej chodziło o to, że to zdjęcie jest na fejsie, i przecież wszyscy mogą to zobaczyć, a jak to wygląda! jeeeeny
ja się ogólnie o nią boję dziewczyny, z tego co widziałam ładne hasełka od niej w jego stronę lecą, niby ma chłopa, a do mojego mówi "kochanie, skarbie, słonko" no kurde nie wierzę, że nie ma jakiś dokładniejszych zamiarów tutaj.

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Pokaż wiadomość
No tak, jeśli on nie ograniczy bądź nie zerwie kontaktu z tą koleżanką to ona będzie ciągle siedziała w Twojej głowie. Tak jak pisałam Twój TŻ ma dużo do zrobienia, chyba się zagalopował i myślał, że już sobie Ciebie urobił na nowo i ugłaskał. Wypominanie sytuacji sprzed związku jest śmieszne i dziecinne. Twój TŻ mimo wszystko to jeszcze czasami taki mały chłopiec widzę, wypomniałaś mu to co sie działo całkiem niedawno, brakło mu pomysłu na usprawiedliwienie się więc postanowił wyciągnąć mało ważną sprawę z Twojej przeszłości i rozdmuchać ją jakby to się działo wczoraj Chyba jednak jeszcze niewiele do niego dotarło tak naprawdę. Dobrze mu napisałaś - niech sobie przemyśli wszystko jeszcze raz.
ja to widzę w nim dzisiaj tylko małego gówniarza
gdyby nie było tak jak jest, i gdyby ciągle o niej nie wspominał pewnie nie uczepiłabym się tak jej i pewnie powoli dałabym spokój, ale kurde zwierzanie się jej co się dzieje w naszym związku to już przesada
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-03, 11:35   #4623
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
podejrzewam, że jemu to raczej chodziło o to, że to zdjęcie jest na fejsie, i przecież wszyscy mogą to zobaczyć, a jak to wygląda! jeeeeny
ja się ogólnie o nią boję dziewczyny, z tego co widziałam ładne hasełka od niej w jego stronę lecą, niby ma chłopa, a do mojego mówi "kochanie, skarbie, słonko" no kurde nie wierzę, że nie ma jakiś dokładniejszych zamiarów tutaj.
Dobra, faktycznie, mógł się wkurzyć ale czemu na Ciebie? Przecież to nie Twoja wina, w ogóle nie widzę żadnego związku z teraźniejszością, tak jak mówi Frumoasa Domnisoara uczepił się tego bo nie miał lepszych argumentów.
Ta dziewczyna zdecydowanie coś tutaj knuje, po co się tak spoufala. Mam nadzieję, że on otworzy oczy i zda sobie sprawę z tego, że nie powinien się z nią w ogóle kontaktować, nie mówiąc już o dzieleniu się waszymi sprawami.
Stary 2013-02-03, 11:40   #4624
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
ja to widzę w nim dzisiaj tylko małego gówniarza
gdyby nie było tak jak jest, i gdyby ciągle o niej nie wspominał pewnie nie uczepiłabym się tak jej i pewnie powoli dałabym spokój, ale kurde zwierzanie się jej co się dzieje w naszym związku to już przesada
Szczerze Ci powiem, że chyba bym nie wytrzymała tego i bym postawiła ultimatum: ona albo ja No bez przesady: Skarbie? Słonko? i ona niby ma faceta? Jakoś mi się nie wydaje... A Twój TŻ wie jakie masz zdanie na ten temat i mimo to zwierza jej się Ona wie o wszystkim co się dzieje w Waszym związku i jeśli coś knuje to Twój TŻ sam jej w tym pomaga tym zwierzaniem
Stary 2013-02-03, 11:42   #4625
booombelek
BAN stały

Cytat:
Dobra, faktycznie, mógł się wkurzyć ale czemu na Ciebie? Przecież to nie Twoja wina, w ogóle nie widzę żadnego związku z teraźniejszością, tak jak mówi Frumoasa Domnisoara uczepił się tego bo nie miał lepszych argumentów.
Ta dziewczyna zdecydowanie coś tutaj knuje, po co się tak spoufala. Mam nadzieję, że on otworzy oczy i zda sobie sprawę z tego, że nie powinien się z nią w ogóle kontaktować, nie mówiąc już o dzieleniu się waszymi sprawami.
ja też mam taką nadzieje, póki co mnie chyba to najbardziej zabolało. Ja oprócz was i przyjaciółki nikomu nie zwierzam się z naszego związku, żaden mój kolega nie wie nic na jego temat, a tu jakaś koleżaneczka
Stary 2013-02-03, 11:43   #4626
Pia Gizela
Zadomowienie

Bombelku, ale to dobrze że mu dobitnie powiedziałaś. Książę zaczął Ci wypominać bo to jego tzw system obronny. a powiedział ci dlaczego się nie odzywał cały dzień?

mój wysłał mi w nocy dobranocnego sms z informacją, że dzisiaj kończy swoją alkoholową przygodę i wraca do domu. no niezmiernie się cieszę, że znalazł te 15 sekund i postanowił zmarnować je na napisanie do mnie sms więc może ja jutro poświęcę te 15 sekund żeby mu cokolwiek napisać

Pia Gizela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-03, 11:47   #4627
booombelek
BAN stały

Cytat:
Szczerze Ci powiem, że chyba bym nie wytrzymała tego i bym postawiła ultimatum: ona albo ja No bez przesady: Skarbie? Słonko? i ona niby ma faceta? Jakoś mi się nie wydaje... A Twój TŻ wie jakie masz zdanie na ten temat i mimo to zwierza jej się Ona wie o wszystkim co się dzieje w Waszym związku i jeśli coś knuje to Twój TŻ sam jej w tym pomaga tym zwierzaniem
ja też mam ochotę takie ultimatum mu postawić, ale już wiem co usłyszę "Kara, nie przesadzaj, przecież wiesz że mi zależy tylko na Tobie" już takie akcje były, kiedy lekko mu o tym wspominałam, na tym się skończyło w sumie, tematu zwyczajnie ciągnąć nie chciałam, bo nie chciałam kłótni, ale dzisiaj już nie wytrzymałam.
mi też się wydaje, że on poprostu sobie na to pozwala i wcale jej na ten temat nie zwróci uwagi, bo przecież po co? coś czuję, że ona jeszcze nieźle namiesza w naszym związku, a on jej pomaga i pozwala mieszać.. zapewne wszystko w jakimś gorszym czasie (być może nawet teraz jak się jej tak zwierzy) obróci przeciwko mnie, i w jej oczach to ja będę ta zła, bo przecież oni nic nie robią

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Pia Gizela Pokaż wiadomość
Bombelku, ale to dobrze że mu dobitnie powiedziałaś. Książę zaczął Ci wypominać bo to jego tzw system obronny. a powiedział ci dlaczego się nie odzywał cały dzień?
tak, ponoć cały dzień przespał, obudził się o 15 na obiad i poszedł spać dalej.. nie zmienia to faktu, że jak nawet jadł ten obiad to mógł napisać chociaż że śpi i żebym się nie martwiła

a ty masz rację, tak trzymaj.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 11:49   #4628
Pia Gizela
Zadomowienie

ona podbudowuje mu ego swoim zainteresowaniem i tym słodkim pierdzeniem w stylu 'słonko' itd. wrrr nienawidzę takich ludzi. jakoś do mnie kumple nie piszą 'kochanie'

trzeba było hrabiemu napisać, że skoro nie miał ochoty poświęcić Ci kilku sekund na wysłanie sms, to ty nie masz ochoty z nim rozmawiać. krótko i na temat.

Stary 2013-02-03, 11:54   #4629
biedronka91
Zakorzenienie

Ojj.. te miłe koleżanki są naprawdę irytujące. Zawsze muszą się wpychać w cudze sprawy, co za ludziska wstrętne..
Stary 2013-02-03, 11:54   #4630
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
ja też mam ochotę takie ultimatum mu postawić, ale już wiem co usłyszę "Kara, nie przesadzaj, przecież wiesz że mi zależy tylko na Tobie" już takie akcje były, kiedy lekko mu o tym wspominałam, na tym się skończyło w sumie, tematu zwyczajnie ciągnąć nie chciałam, bo nie chciałam kłótni, ale dzisiaj już nie wytrzymałam.
mi też się wydaje, że on poprostu sobie na to pozwala i wcale jej na ten temat nie zwróci uwagi, bo przecież po co? coś czuję, że ona jeszcze nieźle namiesza w naszym związku, a on jej pomaga i pozwala mieszać.. zapewne wszystko w jakimś gorszym czasie (być może nawet teraz jak się jej tak zwierzy) obróci przeciwko mnie, i w jej oczach to ja będę ta zła, bo przecież oni nic nie robią
Najgorsze jest to, że ona go pewnie pociesza i przedstawia Ciebie w złym świetle, a jego wychwala pod niebiosa Jeśli Twój TŻ jest łasy na pochwały i czułe słówka, które od niej słyszy to też mi się wydaje, że ona sporo jeszcze namiesza... Jeśli on w dalszym ciągu będzie się jej zwierzał i nie ograniczy kontaktu to nie wahałabym się przed postawieniem mu ultimatum i to takiego ostatecznego, bez żadnego zbywania: daj spokój, tylko Ciebie kocham. Ooo nie
Stary 2013-02-03, 12:01   #4631
booombelek
BAN stały

Cytat:

trzeba było hrabiemu napisać, że skoro nie miał ochoty poświęcić Ci kilku sekund na wysłanie sms, to ty nie masz ochoty z nim rozmawiać. krótko i na temat.
niestety pod wpływem chwili tego nie wymyśliłam, ale tak chyba byłoby lepiej.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Najgorsze jest to, że ona go pewnie pociesza i przedstawia Ciebie w złym świetle, a jego wychwala pod niebiosa Jeśli Twój TŻ jest łasy na pochwały i czułe słówka, które od niej słyszy to też mi się wydaje, że ona sporo jeszcze namiesza... Jeśli on w dalszym ciągu będzie się jej zwierzał i nie ograniczy kontaktu to nie wahałabym się przed postawieniem mu ultimatum i to takiego ostatecznego, bez żadnego zbywania: daj spokój, tylko Ciebie kocham. Ooo nie
dokładnie o tym mówiłam, masakra jaką ja muszę być zołzą w jej oczach i jaki ona mu makaron na uczy nakłada wciskając mu to na siłe. normalnie aż w 99% jestem tego pewna.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Ojj.. te miłe koleżanki są naprawdę irytujące. Zawsze muszą się wpychać w cudze sprawy, co za ludziska wstrętne..
koleżanki tak i owszem, ale czy któraś z was miała kolegę który zachowywał się tak jak koleżanki? myślę że faceci są mniej skłonni do mieszania w związkach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 12:06   #4632
biedronka91
Zakorzenienie

booombelek Nie znam żadnego faceta, który w tak perfidny sposób wkładał łapy w czyiś związek. Faceci są prostolinijni i zazwyczaj nie kombinują tak jak kobiety. Spotyka się niestety strasznie groźne zołzy, oczywiście z początku cudowne, miłe przyjaciółeczki.
Stary 2013-02-03, 12:09   #4633
booombelek
BAN stały

Cytat:
booombelek Nie znam żadnego faceta, który w tak perfidny sposób wkładał łapy w czyiś związek. Faceci są prostolinijni i zazwyczaj nie kombinują tak jak kobiety. Spotyka się niestety strasznie groźne zołzy, oczywiście z początku cudowne, miłe przyjaciółeczki.

dokładnie, faceci tak nie mieszają w związkach, szybciej odpuszczają chyba po tym jak widzą że nic z tego nie będzie.
co do pogrubionego, to ja chyba właśnie takową spotkałam, ale jak wsadzi łapy dalej to inaczej sobie z nią pogadam.
Stary 2013-02-03, 12:18   #4634
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie, faceci tak nie mieszają w związkach, szybciej odpuszczają chyba po tym jak widzą że nic z tego nie będzie.
co do pogrubionego, to ja chyba właśnie takową spotkałam, ale jak wsadzi łapy dalej to inaczej sobie z nią pogadam.
Lepiej dla niej, żeby już się nie mieszała.
Najgorsze jest to, że faceci często wierzą bardziej takim "przyjaciółkom" niż nam, bo jak już dziewczyny wcześniej powiedziały, one podbudowują ich ego, zgadzają się z każdym ich słowem i stawiają nas w złym świetle.
Stary 2013-02-03, 12:22   #4635
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

ehh ja bym te miluteńkie przyjaciółeczki najchętniej za włosy wytargała ciagnąc po chodniku twarzą w ziemię Też mnie irytują takie osoby.

26.04.2013 koniec szkoły
7.05, 8.05, 9.05, 14.05, 16.05, 21.05 matury
klatar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-03, 12:23   #4636
Pia Gizela
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klatar Pokaż wiadomość
ehh ja bym te miluteńkie przyjaciółeczki najchętniej za włosy wytargała ciagnąc po chodniku twarzą w ziemię Też mnie irytują takie osoby.
zrobiłaś mi dzień

Stary 2013-02-03, 12:25   #4637
booombelek
BAN stały

Cytat:
zrobiłaś mi dzień
mi też

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Lepiej dla niej, żeby już się nie mieszała.
Najgorsze jest to, że faceci często wierzą bardziej takim "przyjaciółkom" niż nam, bo jak już dziewczyny wcześniej powiedziały, one podbudowują ich ego, zgadzają się z każdym ich słowem i stawiają nas w złym świetle.
dokładnie tak jest, zaczynają sie chyba znowu dni milczenia.
Stary 2013-02-03, 12:28   #4638
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

Wiedziałam co napisać, żeby Wam trochę humory poprawić Moja przyjaciółka kiedyś tak powiedziała i mi to utkwiło w pamięci

26.04.2013 koniec szkoły
Stary 2013-02-03, 12:29   #4639
booombelek
BAN stały

Cytat:
Wiedziałam co napisać, żeby Wam trochę humory poprawić Moja przyjaciółka kiedyś tak powiedziała i mi to utkwiło w pamięci
ale żeby tak brutalnie je traktować? ja kiedyś miałam przygodę z krawężnikiem, nie wspominam tego za miło
Stary 2013-02-03, 12:31   #4640
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
Oooostro!
Cytat:
dokładnie tak jest, zaczynają sie chyba znowu dni milczenia.
Najważniejsze, że powiedziałaś, co leży Ci na sercu.
Stary 2013-02-03, 12:34   #4641
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

Cytat:
ale żeby tak brutalnie je traktować? ja kiedyś miałam przygodę z krawężnikiem, nie wspominam tego za miło
no w sumie gdybym miała takie coś zrobić to bym się chyba nie odważyła chyba, że już by mnie nieźle laska wkurzała haha

26.04.2013 koniec szkoły
Stary 2013-02-03, 12:34   #4642
Pia Gizela
Zadomowienie

dobra, to teraz mnie trzymajcie żebym księciunia przetrzymała troszkę

Stary 2013-02-03, 12:38   #4643
booombelek
BAN stały

Cytat:
dobra, to teraz mnie trzymajcie żebym księciunia przetrzymała troszkę
przetrzymamy ich razem!

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
no w sumie gdybym miała takie coś zrobić to bym się chyba nie odważyła chyba, że już by mnie nieźle laska wkurzała haha
a ja bym się odważyła, raz się żyje!

dziewczyny koniec mojego użalania się nad sobą, przetrzymam go, postawię ultimatum i tyle.
Stary 2013-02-03, 12:38   #4644
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

a tak poza.. To mój wspaniały nie odzywa się od wczoraj i mam chęć rzucić telefonem o ścianę, a pierwsza się nie odezwę, oj niee

26.04.2013 koniec szkoły
Stary 2013-02-03, 12:41   #4645
booombelek
BAN stały

Cytat:
a tak poza.. To mój wspaniały nie odzywa się od wczoraj i mam chęć rzucić telefonem o ścianę, a pierwsza się nie odezwę, oj niee
a mój mi właśnie wypisuje smsy takie piękne, że szok. Twierdzi, że wie że przesadził. Ehe..

przytrzymajmy ich dziewczyny, bo tak jak mówiła Gizela zbiorowo ich pogięło.
Stary 2013-02-03, 12:43   #4646
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

Cytat:

dziewczyny koniec mojego użalania się nad sobą, przetrzymam go, postawię ultimatum i tyle.
no i git

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
a mój mi właśnie wypisuje smsy takie piękne, że szok. Twierdzi, że wie że przesadził. Ehe..

przytrzymajmy ich dziewczyny, bo tak jak mówiła Gizela zbiorowo ich pogięło.
noo, to bierzemy się w garść

26.04.2013 koniec szkoły
Stary 2013-02-03, 12:48   #4647
booombelek
BAN stały

Cytat:

noo, to bierzemy się w garść

dokładnie tak!

dziewczyny nie wiem czy lubicie takie klimaty, ale to mój hicior na dziś: http://www.youtube.com/watch?v=uSuIf...&feature=share
Stary 2013-02-03, 12:49   #4648
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

booombelek wgl "50 twarzy Greya" wciąga niesamowicie

26.04.2013 koniec szkoły
Stary 2013-02-03, 12:50   #4649
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Szkoda tylko, że nie uczy się na błędach Ciągle przesadza, a potem przeprasza i wypisuje piękne smski... Chyba czas żeby wreszcie się czegoś nauczył.
Stary 2013-02-03, 12:52   #4650
booombelek
BAN stały

Cytat:
booombelek wgl "50 twarzy Greya" wciąga niesamowicie
mnie też, do 4 rano czytałam

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Szkoda tylko, że nie uczy się na błędach Ciągle przesadza, a potem przeprasza i wypisuje piękne smski... Chyba czas żeby wreszcie się czegoś nauczył.
dokładnie jest tak jak mówisz, nie mam ochoty ciągle ustępować na jego słodkie smsy i piękne słowa, niech pokaże to w czytach a nie cwany tylko przez smsy.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości