|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
wczoraj podczas wieczornego robienia za smoczusia obejrzałam "Listy do m". Faktycznie piękny, świąteczny film
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
![]() Daję, bo kocham tę istotkę najmocniej na świecie! I bardzo na nią czekałam, mówię do niej wtedy, że to minie i będziemy szczęśliwe ![]() Trochę pospałyśmy, tak z dwie godzinki, niunia dalej śpi po jedzeniu, ale do 14 walczyłyśmy. ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
Siostra niestety pojechała rano do narzeczonego, wróci jtr. ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
Ooo, my mamy tę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |||
Zadomowienie
|
Witam
![]() My dziś znowu niewyspani,nie wiem co się mu stało ![]() ![]() Jutro mamy chrzciny u siostry męża.Jej Piotruś równo tydzień młodszy od Kubusia.Wybieramy się też do Kościoła na chrzest i msze,ciekawe,czy Kubuś będzie spał ![]() Cytat:
Jest dobrze ![]() Cytat:
![]() Miłego weekendu!!!Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() co widzę reklame to mówie,że sobie kupie i od razu pochłone ![]()
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-11-24 o 17:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do tesco to pierwszy raz słyszę aby tak robili ![]() Cytat:
![]() Moja Lunka może i by chciała ale ja nie pozwalam. Brzydzę się. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Mamusie, a powiedzcie mi tylko jak to jest z tymi smoczkami do butelek?
![]() ![]()
#4627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- A tak w ogóle - widział ktoś mój telefon, bo nie mogę znaleźć, a odkąd Majeczka się urodziła mam cały czas wibrację i nie słychać ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Zielona mój tata ma 49 lat i często myślą, że to mój kolega:P ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
Też się tak pocieszam Kochana! Mówię też do Majeczki. Znalazłam telefon - na koszu na śmieci w łazience.... ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Nadrobiłam po łebkach... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do Tesco to mnie nie oszukali. Moja mama ma kiosk w tesco i zna niektórych pracowników, w tym kierowniczkę, która jej to zdradziła. Pewna kobieta też jej opowiedziała, że przyszła wcześniej i schowała jakąś zabawkę gdzieś między innymi produktami za ileś tam zł, a potem jak przyszła po nią kiedy była promocja to kosztowała już więcej... Edytowane przez Agnus21 Czas edycji: 2012-11-24 o 17:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Dearlie ja miałam w butelkach 1. Zmieniłam ostatnio w tej do mleka na 2 bo ciągnął, ciągnął i zasypiał ze zmęczenia tak się musiał nawalczyć. Teraz spokojnie pije, szybciej i nie krztusi się. Kup, spróbuj i sama zobaczysz, jak nie podpasuje je odłożysz na później.
Edytowane przez tamlin111 Czas edycji: 2012-11-24 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja odbijam po kazdym karmieniu ale nie zawsze cos wychodzi... Cytat:
moja mala placze od 1 do 5 a ok 6 wstaje synek.... :P dobrze ze chociaz wczas chodza spac |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
Jasiu chyba stwierdził że czas nadgonić swoich rówieśników i przewrócił się z brzuszka na plecy i złapał zabawkę na macie
![]() ![]() ![]() No i jest Kevin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
O ja pierdykam "Kevin sam w domu" leci :banghead:
Już mi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Wtajemniczenie
|
O Kevinie to już miałam wczoraj pisać bo widziałam w zapowiedziach
![]() A wyobraźcie sobie, że chyba wiaderko w kąt pójdzie. ![]() ![]() ![]() No to dzisiaj tak się głowiłam co tu zrobić - bo nie mam innej wanienki. I położyłam na dno wanny ręcznik co by miękko miał. Nalałam trochę wody. Małego połozyłam na ręczniku i umyłam ![]() A starszemu skróciłam dzisiaj włosy i chyba jeszcze bardziej przypomina dziewczynkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z pewnością pamiętacie.. Pisałam, że Melcia je mało, mniej niż jest na opakowaniu. No i cały czas piła na 1+ i wypijała max 90, krztusząc się przy tym, zasypiając. Jakieś 2tygodnie temu byłam w mieście i weszłam do sklepu, chciałam Małej, już na zapas, kupić smoczek 3+. No i kupiłam, ale ten TRÓJPRZEPŁYWOWY (na nim też jest napisane 3+). ![]() Dopiero zrozumiałam to jak zobaczyłam, że Meli brodą mleko się leje. Tzn. wtedy kuknęłam na kartkę przy smoczku. WIęc poprosiłam kuzynkę aby kupiła i jadąc do nas przywiozła ten prawidłowy 3+ ![]() I wiecie co? Melania wypija, ze spokojem, 150ml! A nawet to Jej mało ![]() Edytowane przez colds Czas edycji: 2012-11-24 o 20:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||
Zakorzenienie
|
Matiś będzie pięknym mikołajem nie?
http://allegro.pl/show_item.php?item=2801473001 ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Weronika może też zmień smoczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
Mój ma najmniejszy smoczek i też po brodzie mu leci czasami jak je albo usypia w trakcie jedzenia
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Zależy jakie masz butelki, bo w avencie smoczki nr 2 są od drugiego miesiąca więc już byś mogła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem durna
![]() No i ja durna baba mam właśnie potworne wyrzuty sumienia że chcę jej raz na dobę podać sztuczne. Głupia jestem? |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Wtajemniczenie
|
Wrociliśmy od wuja Tż własnie, w restauracji w której zarządza będziemy mieli chrzciny.I tu sa jaja wogóle
![]() Wuja spojrzał na zaproszenie dla niego i mówi "ale zrobiliście błąd,przecież zarezerwowałem dla was termin na 26 grudnia a nie 25.." dobrze ze reszte zaproszeń nie rozwieźliśmy.. jednak będziemy chrzcić w 2 święto.. a wszystko przez Tż bo pomylił daty.. muszę pędzić w tym tyg do kościoła bo mieliśmy już wstępnie powiedziane że chrzest ma być w 1 święto..jestem zła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Wtajemniczenie
|
o tym samym pomyślałam, jak wróciliśmy do domu na spokojnie
![]() bo u wuja mi do śmiechu nie było..ostatnio wogóle wypisywał zaproszenia z datą 25 lipca.. ten mój to zawsze coś musi odwalic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zadomowienie
|
Wpadam tylko z wiadomością od Angel
od dwóch tyg nie mam neta w domu tylko w komórce ale wszystko oprócz forum,na nim chodzi grr raz tylko udało mi Sie zalogowac i kolejny raz nie mogę. jagodka waży już 5kg a ją wszystko cały czas robie by mieć więcej pokarmu, bo nie chce by mi zaniku. jednak by pozucic mm nie ma szans. udało nam sie zejść z 500ml mm na dobę do 300. wszystko bym dała by mieć więcej dla niej swojego mleka ale nie ma już chyba na to szans. zastanawiam sie nad systemem sns z medeli ale nie wiem czy warto w niego inwestować. zapytaj się dziewczyn na wątku w moim imieniu, bo ją nie mam jak.byłabym wdzięczna. a tak pozatym u nas trochę zmartwień bo musimy rehabilitować mała. chyba konieczna będzie voita, bo mała nie trzyma główki przy próbie trakcji i lekko sie nadal pochyla na lewą stronę... w poniedziałek idziemy do fizjoterapeuty i zobaczymy co on na diagnozę neurolog. mąż przeciwny jest voity metodzie, bo boi sie, czy nie zaszkodzi małej, bo na brzuszku bardzo wysoko podnosi główkę i ją trzyma. ojoj sorki wielkie, że się tak rozpisałam, ale brakuje mi forum i musiałam sie wygadac. Dziewczyny wypowiedzcie się co z tą medelą,bo muszę jej szybko odpisać. Oczywiście obie z Jagódką nas wszystkie pozdrawiają! Matko a co to jest ta voita?Trzymajmy kciuki,by obyło się bez tego...
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-11-24 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | ||||
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Projektor że tak powiem średnio moją dziecinę interesuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- A i kupiłam pampersy 3 i kurcze ale są duże. A 2 trochę za małe. Jakieś to moje dziecko niewymiarowe.
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Voita to rodzaj masażu dziecka stymulujacy prawidłowe napięcie mięśniowe. Im wczesniej zacznie się rehabilitacje tym lepsze efekty. Chyba zaczyna się u nas problem z Nan. Jasiu nie zrobił dzisiaj kupki, a po południu trochę się preżył. Ale gazy odchodzą. Poczekam do poniedziałku i pójde do pediatry. Mam nadzieje, że jutro zrobi. Na jakie mleko zmieniałyście NAN?
#4649 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny jaka sytuacja.. pojechalam za nakupy do tesco, wychodzę i stwierdziłam ze sobie zapale bo gadalam na whatssapie z przyjaciolka, i patrzę podjezdza samochód wychodzi dwoch dryblasow a potem moja siorka ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katee - Ucałuj Angel i Jagódkę ode mnie i Meli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.