Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-21, 13:54   #4621
Vinnga
Zakorzenienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
rewelacyjną masz figurę oddaj zazdroszczę talii !

dokładnie ja schudłam 4 kg, a później przybrałam 3 w mięśniach

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Masz świetną figurę zazdroszczę

Ja już trochę wyspana po weselu super się wybawiłam no i powiem Wam szczerze, że czułam się mega kobieco i elegancko wytrzymałam nawet 12 godzin w wysokich szpilkach. Złapałam też welon, a mój TŻ krawat, ale to było akurat ukartowane zdjęcie wrzucę za chwilkę jak posilę się rosołkiem

To super, że się dobrze bawiliście Nie ma to jak rosół po imprezie - zawsze ratuje mój żołądek
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4189059 9]laseczka [/QUOTE]
Hihi
Cytat:
no to super

ja mam w maju bodajże wesele, ale tak ostatnio myślałam, że nie mogę ubrać na nie szpilek, bo będę wyższa od wszystkich kuzynów akurat z tamtej strony jedynie mój Tż i mój brat będą ode mnie wyżsi i tak się zastanawiałam co ja na stopy przyodzieję poszłabym w szpilkach, ale będę się głupio czuła wtedy
Oj tam, kochana, co się przejmujesz ? Od swojego TŻ nie będziesz wyższa, a reszta facetów będzie co najwyżej podziwiać Twoje piękne, długie nogi
Cytat:
Wrzuciłam do swojego albumu dwie fotki z wesela plus aktualizację włosów
Ładnie wyglądałaś Ależ długi ten welon miała PM Chciałabyś taki czy krótszy?
Włosy śliczne masz, takie zdrowe I ładnie urosły

Tato mnie dziś zaprosił na wspólne bieganie Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że w samo południe biegaliśmy wokół boiska, na którym nie było ani skrawka cienia Po 15 minutach ciągłego biegu dałam sobie spokój i przeszłam na marszo-biegi. Po 30 minutach stwierdziłam, że nie dam rady, poszłam sobie usiąść pod drzewem, ale na koniec tato i tak mnie namówił na dwa ostatnie okrążenia Oczywiście on biegał 45 minut bez przerwy i wyglądał jakby mógł zrobić drugie tyle Ja byłam czerwona jakbym przebiegła maraton

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-07-21 o 13:56
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 14:10   #4622
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Tato mnie dziś zaprosił na wspólne bieganie Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że w samo południe biegaliśmy wokół boiska, na którym nie było ani skrawka cienia Po 15 minutach ciągłego biegu dałam sobie spokój i przeszłam na marszo-biegi. Po 30 minutach stwierdziłam, że nie dam rady, poszłam sobie usiąść pod drzewem, ale na koniec tato i tak mnie namówił na dwa ostatnie okrążenia Oczywiście on biegał 45 minut bez przerwy i wyglądał jakby mógł zrobić drugie tyle Ja byłam czerwona jakbym przebiegła maraton
Ważne, że przebiegłaś cokolwiek:, lepiej mało niż w ogóle.
Zazdroszczę Ci talii
Ja jestem po pierwszym dniu nauki jazdy na rolkach, żadnego upadku nie było, pod koniec załapałam o co chodzi, ale jeszcze muszę się podtrzymywać kogoś
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 14:15   #4623
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Ważne, że przebiegłaś cokolwiek:, lepiej mało niż w ogóle.
Zazdroszczę Ci talii
Ja jestem po pierwszym dniu nauki jazdy na rolkach, żadnego upadku nie było, pod koniec załapałam o co chodzi, ale jeszcze muszę się podtrzymywać kogoś
Też racja

I jak Ci się podobało ? Gratuluję , mnie się zdarzyło kilka razy upaść w swoich początkach Lubię jeździć na rolkach, ale nie robię żadnego szału, po prostu umiem się na nich utrzymać i jechać średnią prędkością. Niestety nie mam z kim jeździć
Stary 2013-07-21, 14:31   #4624
IzzieSt
Zakorzenienie

Bardzo mi się podobało, chociaż na początku zwątpiłam, człapałam tylko i nie mogłam się odbić
Ja mogę jeździć z siostrą, która też dzisiaj się uczyła, no ale tylko na wakacjach i jak kupimy rolki bo dziś pożyczyłyśmy. W ogóle to mamy plan nauczyć się jeździć na łyżwach, nartach i rolkach, oraz powrócić do jazdy konno
Stary 2013-07-21, 18:15   #4625
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:

To super, że się dobrze bawiliście Nie ma to jak rosół po imprezie - zawsze ratuje mój żołądek

Ładnie wyglądałaś Ależ długi ten welon miała PM Chciałabyś taki czy krótszy?
Włosy śliczne masz, takie zdrowe I ładnie urosły
Welon był jeszcze dłuższy, ale na sali PM go podpięła ja raczej będę chciała krótki. W ogóle to znalazłam wymarzoną suknię ślubną ale narazie na necie

Cytat:
Też racja

I jak Ci się podobało ? Gratuluję , mnie się zdarzyło kilka razy upaść w swoich początkach Lubię jeździć na rolkach, ale nie robię żadnego szału, po prostu umiem się na nich utrzymać i jechać średnią prędkością. Niestety nie mam z kim jeździć
Też lubię rolki, w tamtym roku kupiłam porządne, ale w tym roku jeszcze nie jeździłam wszystko przez to, że muszę jechać autem nad jeziorko ładny kawałek
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 18:20   #4626
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Wrzuciłam do swojego albumu dwie fotki z wesela plus aktualizację włosów
super wyglądasz!
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 18:52   #4627
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi się podobało, chociaż na początku zwątpiłam, człapałam tylko i nie mogłam się odbić
Ja mogę jeździć z siostrą, która też dzisiaj się uczyła, no ale tylko na wakacjach i jak kupimy rolki bo dziś pożyczyłyśmy. W ogóle to mamy plan nauczyć się jeździć na łyżwach, nartach i rolkach, oraz powrócić do jazdy konno
Na łyżwach już umiem, na nartach TŻ mnie uczył w tym sezonie i to naprawdę świetna zabawa ! Koniecznie będziemy musieli pojechać w tę zimę również, nawet jeśli tylko na weekend
Jeździłaś konno Zazdroszczę, zawsze chciałam! Byłam na jednej lekcji w górach i tak wsiadłam na konia, że go przeskoczyłam Nawet koń prychnął na ten widok
Cytat:
Welon był jeszcze dłuższy, ale na sali PM go podpięła ja raczej będę chciała krótki. W ogóle to znalazłam wymarzoną suknię ślubną ale narazie na necie

Też lubię rolki, w tamtym roku kupiłam porządne, ale w tym roku jeszcze nie jeździłam wszystko przez to, że muszę jechać autem nad jeziorko ładny kawałek
Pokaż, pokaż

Wróciłam właśnie z dwugodzinnego basenu, jestem padnięta Przez prawie cały czas grałam w piłkę, jutro przewiduję zakwasy na całym ciele

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-21, 19:29   #4628
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Na łyżwach już umiem, na nartach TŻ mnie uczył w tym sezonie i to naprawdę świetna zabawa ! Koniecznie będziemy musieli pojechać w tę zimę również, nawet jeśli tylko na weekend
Jeździłaś konno Zazdroszczę, zawsze chciałam! Byłam na jednej lekcji w górach i tak wsiadłam na konia, że go przeskoczyłam Nawet koń prychnął na ten widok

Wróciłam właśnie z dwugodzinnego basenu, jestem padnięta Przez prawie cały czas grałam w piłkę, jutro przewiduję zakwasy na całym ciele
Zazdroszczę nart i łyżew. Na nartach próbowałam jakieś 8 lat temu, ale skutek był marny, na łyżwach próbowałam 2 lata temu, ale przyjaciółka zwątpiła we mnie

Haha, jak przeskoczyłaś? Całkiem na drugą stronę? Jeździłam, zakwasy miałam takie, że chodzić nie mogłam, ale za po każdym razie nie mogłam się doczekać następnego, to bardzo uzależniające

Zazdroszczę basenu, chwilowo nie mam z kim chodzić, jeszcze nie wypróbowałam tego stroju nowego

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-07-21 o 19:30
Stary 2013-07-21, 19:33   #4629
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:

Pokaż, pokaż
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,17707.html strasznie podoba mi się ten gorset, a co do dołu to mogłaby być trochę mniej rozłożysta
Stary 2013-07-21, 19:38   #4630
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę nart i łyżew. Na nartach próbowałam jakieś 8 lat temu, ale skutek był marny, na łyżwach próbowałam 2 lata temu, ale przyjaciółka zwątpiła we mnie

Haha, jak przeskoczyłaś? Całkiem na drugą stronę? Jeździłam, zakwasy miałam takie, że chodzić nie mogłam, ale za po każdym razie nie mogłam się doczekać następnego, to bardzo uzależniające

Zazdroszczę basenu, chwilowo nie mam z kim chodzić, jeszcze nie wypróbowałam tego stroju nowego
Jak już rolki załapiesz, to łyżwy też Mnie właśnie całkiem nieźle szło na nartach, choć nie ukrywam, że kilka razy zjechałam na tyłku Ale TŻ powiedział, że jak na osobę, która pierwszy raz w życiu założyła narty, to nieźle mi szło, bo przy skręcaniu zaczęłam prostować jedną nogę pod koniec dnia Tylko ja często mam coś takiego, że początki mam dobre, a później nie robię postępów Więc mam nadzieję, że za drugim razem też mi dobrze pójdzie i zrobię jakiś progres

Tak, całkiem na drugą stronę! Ach, gdybym znalazła zdjęcie to bym Ci pokazała Nogi mi zostały na siodle, ale głową wisiałam w dół

Żadna koleżanka nie da się wyciągnąć na basen ? Albo siostra ?

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,17707.html strasznie podoba mi się ten gorset, a co do dołu to mogłaby być trochę mniej rozłożysta
Śliczna góra Z ładnie opadającym dołem (bez koła) wyglądałaby bardzo romantycznie I chyba bym wolała bez ramiączek
Stary 2013-07-21, 19:42   #4631
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Jak już rolki załapiesz, to łyżwy też Mnie właśnie całkiem nieźle szło na nartach, choć nie ukrywam, że kilka razy zjechałam na tyłku Ale TŻ powiedział, że jak na osobę, która pierwszy raz w życiu założyła narty, to nieźle mi szło, bo przy skręcaniu zaczęłam prostować jedną nogę pod koniec dnia Tylko ja często mam coś takiego, że początki mam dobre, a później nie robię postępów Więc mam nadzieję, że za drugim razem też mi dobrze pójdzie i zrobię jakiś progres

Tak, całkiem na drugą stronę! Ach, gdybym znalazła zdjęcie to bym Ci pokazała Nogi mi zostały na siodle, ale głową wisiałam w dół

Żadna koleżanka nie da się wyciągnąć na basen ? Albo siostra ?

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Śliczna góra Z ładnie opadającym dołem (bez koła) wyglądałaby bardzo romantycznie I chyba bym wolała bez ramiączek
Mam nadzieję, bo zawsze mnie znajomi w zimie na łyżwy wyciągają, a ja się zniechęciłam.
Ja potrzebuję kogoś z dużą cierpliwością żeby mnie nauczył, bo ja jak powiem, że czegoś nie zrobię to nie zrobię dopóki się nie oswoję, ale z drugiej strony trzeba mnie też czasami kopnąć w tyłek

Wyobraziłam sobie

Koleżanka nie, bo "gruba jestem"/"nie mam stroju"/"po co"/"oj nie, chodź na piwo", a siostra złamała dwa palce u stopy, ma zaklejone i ratownik pewnie by jej nie wpuścił
Stary 2013-07-21, 21:01   #4632
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, bo zawsze mnie znajomi w zimie na łyżwy wyciągają, a ja się zniechęciłam.
Ja potrzebuję kogoś z dużą cierpliwością żeby mnie nauczył, bo ja jak powiem, że czegoś nie zrobię to nie zrobię dopóki się nie oswoję, ale z drugiej strony trzeba mnie też czasami kopnąć w tyłek

Wyobraziłam sobie

Koleżanka nie, bo "gruba jestem"/"nie mam stroju"/"po co"/"oj nie, chodź na piwo", a siostra złamała dwa palce u stopy, ma zaklejone i ratownik pewnie by jej nie wpuścił
Też tak mam, potrzebuję dużo zachęty i cierpliwości do nauki nowego sportu

Ale argumenty Moja koleżanka waży sporo więcej ode mnie, a codziennie przepływa 60(!) basenów i wiem, że w razie czego zawsze mogę na nią liczyć Zakłada jednoczęściowy strój i jakoś żyje
Jak ona złamała te palce ?! Biedna
Stary 2013-07-21, 21:09   #4633
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak mam, potrzebuję dużo zachęty i cierpliwości do nauki nowego sportu

Ale argumenty Moja koleżanka waży sporo więcej ode mnie, a codziennie przepływa 60(!) basenów i wiem, że w razie czego zawsze mogę na nią liczyć Zakłada jednoczęściowy strój i jakoś żyje
Jak ona złamała te palce ?! Biedna
Oj, to moje bliższe koleżanki raczej unikają sportu, akceptują chyba tylko rower.
Grała w siatkówkę plażową i niefortunnie upadła
Stary 2013-07-21, 21:12   #4634
Vinnga
Zakorzenienie

U mnie jedna pływa, jedna grała kiedyś w drużynie siatkarskiej, jedna jeździ świetnie na nartach, a reszta też średnio Ale za to mój TŻ gra w tenisa, pływa, jeździ na nartach, jak trzeba to i pobiega, generalnie jest dość wysportowany Ja natomiast, cóż, talentu do sportu nie mam, ale postanowiłam się nie zniechęcać z tego powodu
Stary 2013-07-21, 21:23   #4635
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jedna pływa, jedna grała kiedyś w drużynie siatkarskiej, jedna jeździ świetnie na nartach, a reszta też średnio Ale za to mój TŻ gra w tenisa, pływa, jeździ na nartach, jak trzeba to i pobiega, generalnie jest dość wysportowany Ja natomiast, cóż, talentu do sportu nie mam, ale postanowiłam się nie zniechęcać z tego powodu
Ja mam rodzinę dość sportową i to mnie trochę ratuje
Jak to nie masz talentu do sportu? Biegasz, pływasz, jeździsz na rolkach, łyżwach, nartach. Jedynie z końmi Ci trochę nie wyszło

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-21, 22:44   #4636
Vinnga
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Ja mam rodzinę dość sportową i to mnie trochę ratuje
Jak to nie masz talentu do sportu? Biegasz, pływasz, jeździsz na rolkach, łyżwach, nartach. Jedynie z końmi Ci trochę nie wyszło
Fajnie Moja siostra i tato też są wysportowani
Wiesz, to że uprawiam sport nie oznacza, że jestem w nim dobra Hahaha, no niestety Ale może kiedyś zrobię drugie podejście

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Strasznie drga mi warga od kilku minut, myślicie że to brak magnezu ? W dodatku mam okropne skurcze w nocy. Na wszelki wypadek sobie rozpuściłam jedną tabletkę w wodzie. To pewnie przez to, że siostra mi ostatnio codziennie serwuje kawę mrożoną z lodami
Stary 2013-07-21, 23:48   #4637
Aysell
Wtajemniczenie

Cześć
Nie odzywałam się, ale czytałam

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4185427 5]
[...]

youtuberka RhaeaEstelle jest prześliczna Dawno nie widziałam tak fajnej dziewczyny [/QUOTE]
Prześliczna
Cytat:
Zazdroszczę wszystkiego najbardziej tego ostatniego, marzę o nauce jazdy konnej, ale obliczyłam, że finansowo nie dam sobie rady To pochłania mnóstwo kasy. Dopiero za dwa lata będę miała szansę spróbować, kiedy skończę studia... Nie mogę się już doczekać czasem... Chciałabym robić wiele rzeczy, ale czuję się ograniczona
Cytat:
[...]
[...]
Haha

Dziewczyny, a czy ja bym mogła też należeć do Waszego klubu? Zechcecie mnie przyjąć?

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 23:57   #4638
Vinnga
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Cześć
Nie odzywałam się, ale czytałam

Prześliczna

Zazdroszczę wszystkiego najbardziej tego ostatniego, marzę o nauce jazdy konnej, ale obliczyłam, że finansowo nie dam sobie rady To pochłania mnóstwo kasy. Dopiero za dwa lata będę miała szansę spróbować, kiedy skończę studia... Nie mogę się już doczekać czasem... Chciałabym robić wiele rzeczy, ale czuję się ograniczona

Haha

Dziewczyny, a czy ja bym mogła też należeć do Waszego klubu? Zechcecie mnie przyjąć?
Jestem w szoku, że jeszcze Ci tego nie zaproponowałyśmy Jak Christi się pojawi, to pewnie Cie przyjmie
Co porabiałaś ostatnimi czasy ?

Stary 2013-07-22, 00:02   #4639
Aysell
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Jestem w szoku, że jeszcze Ci tego nie zaproponowałyśmy Jak Christi się pojawi, to pewnie Cie przyjmie
Co porabiałaś ostatnimi czasy ?
Dzięki

Cóż... maluję ogrodzenie wstaję rano, maluję, tak mi mija dzień, a wieczorami czytam/gram skończyłam "Ławę przysięgłych" - jeśli chodzi o opinię wystarczy napisać, że zamierzam kupić wszystko co gość napisał na allegro już sobie wypatrzyłam dwie następne, jutro zamówię Jeszcze film sobie obejrzę w najbliższym czasie. Poza tym przez malowanie czuję, że mi brakuje czasu - wszystko bym chciała zrobić, a nic nie mogę muszę angielski ogarnąć, bo taki miałam plan + przeczytać książkę dot. historii, a jeszcze prawie cały sierpień muszę poświęcić na naukę do poprawek Zgroza

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-22, 06:45   #4640
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

My dziś znów na siłownię
Cytat:
suknia ładna, ale wolałabym swobodnie opadającą i całą w koronce
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 07:35   #4641
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie Moja siostra i tato też są wysportowani
Wiesz, to że uprawiam sport nie oznacza, że jestem w nim dobra Hahaha, no niestety Ale może kiedyś zrobię drugie podejście

Strasznie drga mi warga od kilku minut, myślicie że to brak magnezu ? W dodatku mam okropne skurcze w nocy. Na wszelki wypadek sobie rozpuściłam jedną tabletkę w wodzie. To pewnie przez to, że siostra mi ostatnio codziennie serwuje kawę mrożoną z lodami
Koniecznie

Mój organizm bardzo szybko reaguje właśnie w taki sposób na kawę, tyle, że mi drgają powieki i mam skurcze

Aysell, mnie też właśnie finanse wstrzymały przed jazdą . Najpierw było to 25zl za pół godziny, później zdobyłam kontakty i było 15 zl za godzinę, a później ten facet tam przestał pracować i
Stary 2013-07-22, 08:40   #4642
Vinnga
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4189774 7] My dziś znów na siłownię

suknia ładna, ale wolałabym swobodnie opadającą i całą w koronce [/QUOTE]
Lepiej Ci się ćwiczy na siłowni niż w domu ? Ja oczywiście po wczorajszym sporcie zakwasy Wieczorem idę na kluby z koleżankami, więc może w tańcu się rozbiją

Respiro, nie rzuciły Ci się może w oczy na świebodzkim czarne cygaretki ? Coś w ten deseń: http://images.kangoo.pl/53551047/90/..._granatowe.jpg . Wiem, że czasami tam bywasz, dlatego pytam

Cytat:
Koniecznie

Mój organizm bardzo szybko reaguje właśnie w taki sposób na kawę, tyle, że mi drgają powieki i mam skurcze

Aysell, mnie też właśnie finanse wstrzymały przed jazdą . Najpierw było to 25zl za pół godziny, później zdobyłam kontakty i było 15 zl za godzinę, a później ten facet tam przestał pracować i
Dzięki za odpowiedź, zaopatrzę się w takim razie w kolejne opakowanie W ogóle stwierdziłam, że jak już wyjem Belissę sun i cynk, to kupuję sobie Falvit, który zawiera kompleks różnych witamin i minerałów
Teraz musisz do kolejnego pana się ładnie uśmiechnąć żebyś mogła ujeżdżać konie taniej
Stary 2013-07-22, 13:00   #4643
@na
Zakorzenienie

Vinga, kawa wypłukuje magnez więc sobie go uzupełnij

Ale pogoda piękna jest !! nic tylko nad wodę jechać, a nawet nie mam z kim, nie mam czasu dopiero w środę bym mogła, a wtedy pewnie się pogoda zepsuje

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 13:27   #4644
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:
Vinga, kawa wypłukuje magnez więc sobie go uzupełnij

Ale pogoda piękna jest !! nic tylko nad wodę jechać, a nawet nie mam z kim, nie mam czasu dopiero w środę bym mogła, a wtedy pewnie się pogoda zepsuje
Podobno ma być jeszcze cieplej. I upał od piątku. Liczę, że ta prognoza się sprawdzi, bo jedziemy nad jeziorko
Stary 2013-07-22, 19:36   #4645
lexie42
Zakorzenienie

U mnie też pogoda dopisuje, a tu trzeba do pracy chodzić dzisiaj miałam trochę nieciekawy dzień w pracy, taki dołujący no i do tego mój zatkany nos, który męczy mnie od dwóch miesięcy doprowadza mnie do szału ale zdrzemnęłam się no i moje humory przeszły

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

5km biegu zaliczone

mam pytanie do dziewczyn, które zajadają siemię lniane - jecie je tak w całości? chciałabym dodawać siemię do owsianki, a wiem że takie mielone szybko traci swoje właściwości.

Edytowane przez lexie42
Czas edycji: 2013-07-22 o 19:47
Stary 2013-07-23, 08:13   #4646
natalkaa7522
Zakorzenienie

Heeeeeeeeej!
Wróciłam! Było cudooownie POznałam tyle fajnych ludzi, kurcze facetów z Rosji, Słowacji, Czech że nie ogarniam I tylu polaków Strasznie fajnie było, uśmiałam sie, opalałam. Spaliłam sobie cały tył ciała, bo poszłam na chwilę na takie płytki z moim (czarnym) ręcznikiem położyłam się, muza i tak dalej i zasnęłam na około godzinę, i jak się obudziłam to tylko poczułam pieczenie na łydkach, plecach itd. więc teraz ładnie skórka schodzi W ogóle tam w mieście wieczorem grają indianie tacy fajni Jeden z nich mi seks proponował
Stary 2013-07-23, 09:58   #4647
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
U mnie też pogoda dopisuje, a tu trzeba do pracy chodzić dzisiaj miałam trochę nieciekawy dzień w pracy, taki dołujący no i do tego mój zatkany nos, który męczy mnie od dwóch miesięcy doprowadza mnie do szału ale zdrzemnęłam się no i moje humory przeszły

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

5km biegu zaliczone

mam pytanie do dziewczyn, które zajadają siemię lniane - jecie je tak w całości? chciałabym dodawać siemię do owsianki, a wiem że takie mielone szybko traci swoje właściwości.
ja sobie miele w młynku do kawy codziennie na bieżąco

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Heeeeeeeeej!
Wróciłam! Było cudooownie POznałam tyle fajnych ludzi, kurcze facetów z Rosji, Słowacji, Czech że nie ogarniam I tylu polaków Strasznie fajnie było, uśmiałam sie, opalałam. Spaliłam sobie cały tył ciała, bo poszłam na chwilę na takie płytki z moim (czarnym) ręcznikiem położyłam się, muza i tak dalej i zasnęłam na około godzinę, i jak się obudziłam to tylko poczułam pieczenie na łydkach, plecach itd. więc teraz ładnie skórka schodzi W ogóle tam w mieście wieczorem grają indianie tacy fajni Jeden z nich mi seks proponował
ale fajnie !! zazdroszcze Ci
Stary 2013-07-23, 10:31   #4648
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:

5km biegu zaliczone

Ja sobie gotuję całe ziarenka na kisielek i wypijam z sokiem malinowym.
Stary 2013-07-23, 12:52   #4649
Vinnga
Zakorzenienie

Dziewczyny, możecie mi wyjaśnić jedną kwestię związaną ze studiami? Bo zaczęłam panikować... Jak wiecie dostałam się na ten sam kierunek studiów, ale dziennie na inną uczelnię i przenoszę się tam. Jednak na razie nie rezygnowałam u mnie z wieczorowych, ponieważ nie chciałam pozostać bez legitymacji do października Błagam, powiedzcie mi, że tych dziennych studiów nie policzą mi jako drugi kierunek i nie będę musiała płacić ?
Stary 2013-07-23, 13:08   #4650
IzzieSt
Zakorzenienie

Ale skoro tam jesteś na wieczorowych i płaciłaś to wydaje mi się, że nie, bo masz prawo studiować te 5 lat za darmo, a to będzie Twój pierwszy rok na stacjonarnych
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości