|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Cytat:
[ On:Zostań dłużej ![]() ja: ciuchów więcej nawet nie mam on: Popiorę Ci i wyprasuje ]Swoją drogą - Poznański Uniwerek Medyczny jest niesamowity Cytat:
![]() Zastanów się, czy na pewno tego chcesz. Czy zniesiesz konsekwencje. I wtedy działaj. Dziewczyny... Mam siwe włosy. Znaczy, nie wszystkie, ale ostatnio parę mama mi znalazła . Mam 20 lat. To chyba ta powtórka z matury. Denerwuje się przed wynikami i wariuję lekko. Wiem, że jak nie lekarski to polibuda. Ale bardzo zależy mi na tym pierwszym. Inaczej nie próbowałabym podwyższać wyniku i od razu wbijała na politechnikę.Włosy mam teraz króciutkie. Znaczy odrost w kontraście do hennowanych. Zamówiłam kasję, może to trochę złagodzi różnicę. |
||
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, lecę na ten egzamin
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, to fajnie. Ja bym swoje chciała trzymać 3 dni w dobrym stanie, ale jest lato i to się nie uda, bo drugiego dnia ratuję już przyklap kozieradką.. Tłuste nie są, ale tak klapnięte, że żal patrzeć. ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- ![]() Jeszcze kop w ![]() I napisz nam jak poszło ! Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-06-25 o 09:01 |
|
|
|
|
#4624 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do naturalności... Maluję się u TŻta, on coś tam grzebie w kuchni. Naglę kicham i słyszę : Widzisz, mówiłem, że za dużo tego pudru Albo wychodzę z łazienki, totalny dziad leśny, buszmen, włos każdy w inną stronę: Ale ładnie wyglądasz, po co układasz włosy ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- daj znać jak wrócisz
|
|
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle lat ze mną mieszka i jeszcze nic nie ogarnia. ![]() Często też słyszę " po co Ci kolejna szminka, mało ich w domu masz ? " Ale on marynarek musi mieć setki i to już nie jest nic dziwnego.
|
|
|
|
|
#4626 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie zamartwiaj się tyle, kiedy Wy macie te wyniki? Do Poznania się wybierasz? W Białymstoku też podobno jest pięknie ![]() Czemu tak albo lekarski albo polibuda? Nie myślałaś o weterynarii? Mega fajny kierunek, bardzo podobne zajęcia, miła praca, zarobki niezłe, możliwość własnej praktyki i przede wszystkim mniej roszczeniowi pacjenci ![]() Co do farmacji to ja sama nie jestem przekonana, więc nie polecam. Ja jeszcze na stomę składałam, ale to jednak też nie dla mnie. |
|
|
|
|
#4627 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wyniki w piątek Składam na wiele uczelni. Do Białego też, podobno ładne miasto No i kiedy odłączyli się od Warszawy mają więcej kasy, co przekłada się na komfort studiów. Choć jakby się dłużej zastanowić - mnie obojętnie gdzie, byle ten kierunek. Czemu taki rozstrzał jak radziecki karabin? W sumie nie wiem. Cały rok się nasłuchałam, jak po niczym nie ma pracy [łaziłam po uczelniach, gadałam z wykładowcami, pytałam absolwentów]. I w sumie poli jest "bezpieczne" Choć - zanim na mnie nakrzyczycie, muszę to powiedzieć - uważam, że człowiek z pasją i operatywny pracę znajdzie nawet po kulturoznawstwie. No i też mam takie wrażenie, że ludzie zaraz po studiach chcą nie wiadomo jakich pieniędzy, do "byle jakiej" pracy nie pójdą. A trzeba od czegoś zacząć. Nie chciałam tym nikogo urazić, takie luźne myśli, z Wami nie związane Cytat:
|
||
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój dodatkowo uwilebia liczyć. liczy, ile dziennie zjadłam słodyczy, ile mam lakierów, pomadek, odżywek itp. a później łazi cały dzień i wszystkim gada, że Kasia ma 10 odżywek do włosów (co jak wiecie, wcale nie jest niczym dziwnym :P )
|
|
#4629 | ||||
|
Konto usunięte
|
WarOfWorlds będą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Włosowo: odrobina oleo i do tego słodkie migdały na noc i wieczorem umyję włoski, ułożę, bo jutro wstaję przed 5 na ten egzamin i strasznie się stresuję, ostatni egzamin w tej sesji, ustny, a wczoraj na 15 osób zdały 4
|
||||
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Tisiphone ja też mam już siwki, widać je nawet jak robię kucyka ;/ a mam 22 lata. u mnie to genetyczne, po mamie.
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja takie teksty słyszę niemal codziennie.
![]() Cytat:
![]() Mój mnie ostatnio rozliczył z butów i torebek... Ale nie ma się co burzyć, większość sam mi kupuje. Jego wina. Zrobiłam koka, bo mimo kozierdki jakieś takie.. brzydkie są. Nie chcę się narażać na wygląd zmokłej kury, tym bardziej, że dzisiaj czeka mnie bieganie po biurze. ![]() Spadam się trochę ogarnąć, pewnie koło południa do Was wpadnę.
|
|
|
|
|
#4632 |
|
Konto usunięte
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41479836]
zgadzam się Włosowo: odrobina oleo i do tego słodkie migdały na noc i wieczorem umyję włoski, ułożę, bo jutro wstaję przed 5 na ten egzamin i strasznie się stresuję, ostatni egzamin w tej sesji, ustny, a wczoraj na 15 osób zdały 4 [/QUOTE]To świetnie, gratuluję
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
aa i zapomniałam się pochwalić! wczoraj wieczorem chyba znalazłam sposób na fale dla mnie
![]() po kąpieli wcierałam w ciało masło do ciała i jak skończyłam, to resztki, które zostały mi na dłoniach wgniotłam we włosy. zrobiły mi się fale, nawet takie dosyć mocno widoczne jedyny problem był taki, że końcówki były lekko tłustawe... ale może jak dam mniej tego masła, to będzie spoko :P muszę to wypróbować w dzień
|
#4634 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przeoczyłam post Pieska, ale też się z Wami zgadzam ![]() Cytat:
![]() Jak nadarzy się okazja, to się tak ubiorę ![]() Muszę, muszę, dziękuję. Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41478019]Miranda powoli, na spokojnie i ułoży się z Prince Charming ![]() Ja też czasami jestem nieśmiała ![]() [/QUOTE] Dziękuję Ja też jestem nieśmiała i czasem mi to bardzooo przeszkadza, bo nie wiem jak zacząć rozmowę, lub jak ją dalej pociągnąć ![]() będą trzymane Cytat:
Właśnie sama nie wiem czego chcę. Boję się bardzo konsekwencji. Ale czy chcę ciągle żyć w tej niepewności? Dziewczyny, dziękuję Wam ślicznie za pomoc, nie wiem co bym bez Was zrobiła I przepraszam za tyle spamu ![]() Żeby nie było aż tak offtopowo, wczoraj wieczorem postanowiłam nałożyć coś na włosy i o 23 nakładałam olej lniany
|
|
#4635 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() TŻ też ma pojedyncze siwki. Jest 1,5 roku starszy ode mnie. W ogóle nasi rodzice mówią, że wyglądamy razem jak Flip i Flap
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4637 |
|
Konto usunięte
|
Mira, nie stresuj się tak. Za parę lat spojrzysz na to inaczej.
Spróbuj na luzie do tego podejść.
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4639 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
to może efekt pokażę jak umyję włosy
|
#4641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty w moim wieku. ![]() Idę się zaraz rypnąć metodą OMO. Chyba pierwszy raz tak będę robić, ale czuję, że długość tego nie chce, za to przy głowie trzeeeba, oj trzeba.
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieźle ciekawe dlaczego tak myślałaś kurcze, widziałam listonosza jak wchodził do naszego bloku, ale nie przyszedł do mnie z sukienką ( myślałam, że jutro na egzamin założę ![]() w ogóle w czwartek lub piątek mam pierwszy ustny egzamin na studiach... i to jeszcze z profesorkiem-fanatykiem trochę się stresuję, bo on może zapytać o wszystko... moją koleżankę rok temu zapytał tak: "wchodzi pani do kolegiaty w Pułtusku, przechodzi przez 3 kaplice, patrzy pani w lewo i widzi posąg. ile aniołków jest nad nim? " no, a teraz spadam się uczyć na jutrzejszy pisemny. pamiętajcie o kciukach! najlepiej, żebyście już teraz zaczęły trzymać, żeby mi dobrze wiedza do głowy wchodziła
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was z olejkiem khadi i winogronowym na mej czuprynie ;-) a teraz śmigam wszystkie moje kosmetyki skumulować w jedno miejsce i pokazać Wam co posiadam hihihiih
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-06-25 o 11:00 |
|
|
|
#4644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam ![]() I za mnie też poproszę, tak od 14 przez godzinkę. Poprawa ćwiczeń z mechany.
|
|
|
#4645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż marynarki u faceta to akurat fajna sprawa ![]() mój mnie ostatnio pocałował w ucieniowane oko i się mocno zdziwił [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41479836] zgadzam się Włosowo: odrobina oleo i do tego słodkie migdały na noc i wieczorem umyję włoski, ułożę, bo jutro wstaję przed 5 na ten egzamin i strasznie się stresuję, ostatni egzamin w tej sesji, ustny, a wczoraj na 15 osób zdały 4 [/QUOTE]dokładnie, u mnie ta sama śpiewka. a prawda jest taka, że w tym morzu ściągających i jadących na samych poprawionych trójach studentów naprawdę można się wyróżnić, jeśli tylko się człowiek odrobinę postara. poza tym, kochana, co powiesz na zajęcie niszy rynkowej? chyba nie ma w naszym kraju specjalistów od prawa kosmetycznego ![]() Cytat:
a nie, będą. w najgorszym razie zaczniesz się szybko rozglądać za kimś innym, może fajniejszym poza tym naprawdę, zaraz idziesz do nowej szkoły i się okaże, że zapomnisz o tym panu, nawet jeśli mu się przypomni Cytat:
![]() dobry profesor swoją drogą ja wczoraj czytałam sprawozdanie z naszej Rady Wydziału, obczajcie fragment: "Dodatkowo dr M. zwrócił się z prośbą do członków Rady, aby w nadchodzącym roku nikt nie umierał, ponieważ dzięki temu Wydział oszczędzi nawet do 60 tys. złotych na nekrologach i odprawach pośmiertnych. Dr M. zobowiązał się, że sam nie umrze." padłam
|
|
#4646 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
będą kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w 100% zgadzam się z pogrubionym padłam jak to przeczytałam
|
|||
|
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre, dobre Ale dzisiaj zrobiłam spa włosom, ciekawe czy się odwdzięczą..
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41482862]a u mnie na prawie rzymskim dr spytał się : kto znajduje się w tym pokoju w którym jesteśmy? Prawidłowa odpowiedź: Cyceron, Pan i ja. Facet ma popiersie Cycerona i jego duch również tam jest
ja właśnie zastanawiałam się nad tym w 100% zgadzam się z pogrubionym padłam jak to przeczytałam [/QUOTE]hahaha, w ogóle ci rzymianie to często mają nie po kolei w głowach ![]() to chodź, strzelimy jakąś publikację i założymy kancelarię specjalizującą się w prawie kosmetycznym! mój TŻ powiedział, że to dobry kierunek ![]() mam ochotę na zmianę avatara... ale chyba mnie zabijecie
|
#4649 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
może zmień na avatar, na którym będzie Bridget?
|
|
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbym go podliczyła, to daj Ty spokój. Łącznie 3 szafy samych marynarek, parę wisi na krzesłach, kilka u niego w biurze. I nigdy nie ma co na siebie włożyć. Nie mówiąc o koszulach, krawatach i spodniach. Ma tego więcej ode mnie. ![]() Mój nie lubi, jak mam rzęsy mocno pomalowane, bo go "dziobią" ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Tylko spróbuj wywalić Bridget. Znajdę Cię i zatłukę. ![]() Aaa i nabazgrałam nową notkę na blogu
Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-06-25 o 12:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

. Mam 20 lat. To chyba ta powtórka z matury. Denerwuje się przed wynikami i wariuję lekko. Wiem, że jak nie lekarski to polibuda. Ale bardzo zależy mi na tym pierwszym. Inaczej nie próbowałabym podwyższać wyniku i od razu wbijała na politechnikę.

Nie zamartwiaj się tyle, kiedy Wy macie te wyniki?