|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
lemurku kciuki za mame żeby jej cierpliwosci jeszcze troche starczyło a maleństwo niech jeszcze chwilke posiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4623 | |||
Zakorzenienie
|
Super
![]() Cytat:
![]() Biedna prpabcia się wystraszyła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
lemurki to trzymamy kciuki za mamę i za braciszka w gorącej wodzie kąpanego, coby się jednak zdecydował jeszcze trochę w brzuchu posiedzieć
![]() Kurcze dziewczyny, widzę, że leniwa niedziela nabiera nowe znaczenia ![]()
#4625 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() My dopiero pożegnaliśmy gości, a Kubuś pępuszek ![]() Akurat dziś skończył 2 tygodnie ![]() Idę nadrabiać. Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-08-04 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | ||
Wtajemniczenie
|
Info od Dzoan:
,,Hej, Mały zasnął to mogę coś naskrobać, jak każda mama powiem, że jest słodki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Roxi faza z Norbertem dobra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |||||||
Zadomowienie
|
Heeej
![]() Cytat:
DZOAN GRATULACJE!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ANTOSIU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No dzisiaj żeby już pięknie zakończyć ten uroczysty dzień wypadałoby wypchnąć tego mojego klocka ale chyba nie ma ochoty ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
super, że już w domku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Perse strasznie Ci kibicuję ![]() ![]() Magdalenne zaparcia u mnei zależały od rodzaju żelaza jakie przyjmowałam, zapychał mnie Hemofer np, a przy braniu Tardyferonu nie miałam żadnych problemów z 2 ![]() Lemurki super, że maluszek jeszcze siedzi w brzuszku ![]() Jakierka ![]() Roxi wreszcie dajesz znak życia ![]() Stokrotka sliczny maluch ![]() Wybaczcie, że nie wszystkim odpowiadam ale za chwilę mamy gości ![]() ![]() ![]() Niestety mimo TP mały nie prosi się na świat i prawdopodobnie jutro idę do szpitala ![]() ![]() Odezwę się później jak znajomi odjadą |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I za dojrzały wiek ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Sammi, to ty dzień po terminie będziesz miała już malucha wyganianego czy jak?
![]() |
#4629 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i Kwiatuszek dla Laurki ![]() A u nas dalej nic ![]() Tyle się nałaziłam i mały piernik dalej siedzi ![]() mam tylko parcie na tyłek i jakby chciało mi sie na dwójkę ale mi sie nie chce ![]()
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
Z nadrabiania:
Jakierka sama wykonałaś te karty? Rewelacja ![]() Stokrotka słodkiego masz synka ![]() Malaczarnakejt super, że już jesteście w komplecie ![]() ![]() Tweed brawa za torbę ![]() ![]() Perse a próbowałaś rozebrać Małego do pampersa? Może mu za gorąco? Samantha gratuluję dziabnięcia ![]() ![]() ![]() ![]() Skylie gratuluję pępka ![]() ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-08-04 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Dziewczyny, zalamka. Mąż kupił mi kapturki, przystawilam małego, z prawej piersi w miarę, chociaż się denerwował, bo pusto, natomiast z lewej siknela mi krew :-( ja już nie wiem co to będzie:-(
wstawiam foto z przytulania Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Malaczarnakejt ależ słodziak z niego
![]() ![]() ![]() Madi - ![]() ![]() ![]() Czarownica brawa dla Antosia za miesiąc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Sammi ja też dzień po TP urodziłam więc masz spore szanse
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4635 | ||||||
Zakorzenienie
|
ja na ból po cięciu w szpitalu dostawałam dożylnie lub domięśniowo ketonal lub pyralginę, ew. diclofenac w czopkach, do domu wyisali mi też diclofenac
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do poczucia humoru - scenka z bloku operacyjnego. Leżę na stole, znieczulona, panowie mnie kroją rozmawiając przy tym o dupie Maryni, potem o jakimś spotkaniu, nagle jeden mówi: "Tomek, prawie jakbyśmy dziecko królewskie odbierali", a drugi na to: "nooooo, może by z tej okazji jakąś muzykę puścić, włączcie radio". Na to pacjentka: "za ścianą mamy klasztor, pewnie tylko Radio Maryja tu gra - nie stresujcie mnie już bardziej". Sala w śmiech, dr Tomek mówi: "to fakt, tu najczęściej TYLKO Maryja odbiera". Jest to powód do radości, nie powiem... Co do porwania - ogólnie dobrze, że się nie rozdarła na cały Dom Wczasowy, bo byłby niezły kabaret... Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mówią, że kobiety nie wiedzą czego chcą... ![]() Cytat:
![]() Ona już taka panikara jest... niestety ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Polozna nic innego nie wymysli, musisz brodawek zaleczyc. Powodzenia. ![]() Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-08-04 o 18:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie
Malaczarnakejt - w szpitalu u mnie mówili, że jak będzie krew to zacisnąć zęby i ... karmić dalej. Smaruj własnym mlekiem-ponoć lepsze od każdej maści.
Idzia brawa za pokonanie kryzysu ![]() Rocky masz już "dorosłą" pannę w domu ![]() Magdalenne to czyść pępek jednego dnia sposobem położnej a drugiego tak jak pediatra ![]() Stokrotka nic więcej na te piersi chyba nie pomoże już. No laktator tylko i czas. Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-08-04 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polozna nic innego nie wymysli, musisz brodawek zaleczyc. Powodzenia. ![]() Kasiu doradzam to samo co Teso. U mnie było identycznie, tyle, że moje brodawki skończyły w takim stanie, że i laktator musiał dobę czekać, bo ściągał mi krew, mała więc dostała 1 dzień MM, potem ściągałam i podawałam butlą, 4 dnia już pierś. Teraz dalej boli, bo jeszcze mam jedno pęknięcie na sutku, ale wybrnęłam tak, że z tej piersi karmię nie klasycznie, a spod pachy i dzięki temu mała łapie sutek z innej, nie poranionaj strony. ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Surki w klubie
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Lila uwielbia tak spać i jak fajnie jej się wtedy pryka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Ależ tu dziś ruch
![]() Nakarmiłam Młodego a tu dwa posty do nadrobienia ![]() Idę się kąpać i spać, bo padam z nóg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
Roxi u teściowej jesteśmy żebym mogła dojść do siebie i zająć die tylko Ala, a ona ugotuje i Malgosi czas jakoś zajmie. Poza tym jest tu najstarsza jej wnuczka 13 letnia i Małgosia się zajmuje.
Moja kochana Malgos już kilka razy dziś powiedziała, że dziękuję mi, że urodziłam jej siostrę. Rozplywam się z miłości do niej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Zadomowienie
|
hejka
Cały dzień mnie nie było jednak nie byłam nad jeziorem cały dzień spedziłam u siostr na podwórku grilujac ![]() Lemurku ![]() ![]() Małaczarna kejt oby z karmieniem było dobrze ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
SAMMI Antos czekal na prezencik - kumpla do piaskownicy j co ? Oczywiscie zartuje. Gratuluje sterylnosci w mieszkaniu. Tak na marginesie my nadal wielu rzeczy remontowych nie ogarnelismy...ale teraz to mi sie juz nie chce o tym myslec. Pomysle pozniej...jak mawiala Scarlet z Przeminelo z wiatrem.
MAGOLINKA serce mi stanelo jak przeczytalam njusa na czerwono...dopiero po chwili zajarzylam ze to Dzoan a nie Ty ![]() ![]() My po imprezie spoznoonej imieninowej i Antosiowej miesiecznicy. Glowa mnie boli od rana wiec nie bylo mi to wszystko na reke ale dalam rade. Tz sie wstawil i dodatkowo przed chwila mialam atrakcje w postaci dyskusji na rozne temayy. Mile to nie bylo. No ale coz...jutro bedzie mial kare w postaci kaca...tralalalalaaaa. Z tego bolu zrobilam zdjecie tortu na pamiatke jak juz polowe pokroilam ![]() No i nie poszlismy na spacer z malym bo... byla ta nieszczesna dyskusja ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Od dzis zaczynam pić herbatkę na laktacje moze uda mi sie rozkręcić bardziej.szkoda tylko ze taka droga jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42086855]Jestem, jestem... Odciąganie dramat, ledwo 160 ml, a chcę chociaż na 2 karmienia, więc czekam na te 40 jeszcze żeby się naprodukowało...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ile teraz tWOJ MALY WYPIJA NA RAZ? bo moj od tygodnia 110ml i wiecej nie dam rady sciagnac, powinnam zwiekszyc mu dawke? on wypilby nawet z 200 ml abo nie ma hamulca |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zadomowienie
|
Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Witam sie wieczorkiem
![]() Mela, super, ze juz w domku ![]() ![]() Lemurki, ![]() Kejt, nie wiem co Ci doradzic. Mam nadzieje polozne Ci pomoga i z laktacja bedzie coraz lepiej, zycze Ci tego z calego serca ![]() Roxy, Norbert pieknie reaguje na siostrzyczke ![]() ![]() Neni, ![]() ![]() Kartki tak, zrobilam sama ![]() My dzis dokupilismy kilka brakujacych rzeczy do mieszkania. Spotkalismy sie tez ze znajomymi, bylismy z nimi w kawiarni a potem zaprosilismy do siebie. Jak milo bylo spedzic troche czasu z kims innym ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4650 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam hipp bo wpadłam dzis do cerfura i jedyne co było.w tym czasie tatus z glodnym synkiem czekali na zewnatrz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.