Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-23, 09:53   #4621
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

[QUOTE=tonia87;43388194]nic się tutaj nie ukryje

witam wszystkie

chciałam coś poczytać, kto jest, co słychać ale chyba nie ma czasu
zapomniałam odświeżyć forum i ostatni wpis jaki widziałam to był od seleny.

co u mnie. wyszłam za mąż, cycuszki nadal mi się nie naprostowały już się chyba pogodziłam z tymi krzywymi sutkami i z tym, że fabrycznie tak miałam tylko jak były małe to nie było to aż tak widoczne.
ta prawa pierś nadal mam wrażenie mi nie opadła i chyba mam jakiś zrost z blizny i coś tam trzyma... to jest tak jak się nie masuje...

kto tu ma nowe cycuszki? chwalić się

no i godzina odwiedzin mi się nie zmieniła

Toniu gratuluje zamazwyjscia

Widzisz wczoraj zasnelam z moimi dzieciami czytajac im bajke na dobranoc, obudzilam sie ok 23 i zasnac nie moglam to Cie wylapalam
Noc przekichana, corcia budzila sie pol nocy, plakala i tatusia wolala. Ciezko jest gdy maluszek tak teskni za tatusiem, pocieszam sie, ze starsza miala pod tym wzgledem duzo gorzej i ciezej przechodzila tesknote za tatusiem

Kachula, bardzo mi przykro z powodu choroby Twojej kolezanki, to bardzo ciezka choroba.
Mam nadzieje, ze zrobisz operacje bo kolezance nie pomozesz w chorobie. Jezeli czujesz sie nieswojo, ze "fanaberie" masz to podejdz do tego zadaniowo, kolejny plan. Ja tez sie nie cieszylam bo inne problemy radosc psuly ale teraz tak milo sie patrzy z rana w lustro i usmiechy meza bezcenne
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 09:55   #4622
agataka1979
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
O tóż to, ciężko patrzeć i wogóle rozmawiać z taką osobą, w szczególności że traktujemy ją jak członka rodziny. Jest to początkowe stadium i następny atak może być za miesiąc bądź kilka lat , nikt tego nie przewidzi
tak to są takie rzuty tej choroby ,,najważniejsze będzie jej podejście do tego tematu ... z tym się zyje tylko trzeba mieć dużo samozaparcia i wsparcia najbliższych!
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 09:55   #4623
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinkal1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Także planuję operację powiększenia piersi, wiadomo że mało się mówi o tym, że implanty po 10-15 latach trzeba wymienić; jak się na to zapatrujecie?

pozdrawiam
Witaj,
mowi sie i to calkiem sporo a dlaczego uwazasz, ze po takim czasie TRZEBA wymieniac?
Stary 2013-10-23, 09:57   #4624
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zan123 Pokaż wiadomość
Kochane, nie wiem kiedy nadrobię zaległości w czytaniu więc z góry gratuluję wszystkim nowym Cycolinkom pięknych cycorków
Star - wyszedł Ci kawał cyca Jak się z nimi czujesz?

Pochwalę się Wam, że ustaliliśmy dziś z doktorem termin operacji poprawkowej na 6 grudnia - Mikołajki Wierzę, że dostanę w prezencie "idealne" bimbałki No może nie będą idealne, ale liczę że uda się naprawić wszystkie "mankamenty" Jestem dobrej myśli
Buziaki
ZAN gratulacje, 6 grudnia - to musi być szczęśliwa data! a robisz poprawkę u JS?? mocno trzymam za ciebie kciuki!
Stary 2013-10-23, 10:03   #4625
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goddessss Pokaż wiadomość
Dziękuje !!! Kochana wiadomo ,że kobicie nigdy sie nie dogodzi , to pewnie ten problem .. hehe . Najpierw chciałam mieć" jakieś" piersi teraz większe :P to chore haha
Ja też bym wolała większe, strasznie drazni mnie to, że są takie płaskie od góry i w ogóle są małe... wiem, że brzmi to trochę jak brak pokory ale same wiecie, że jesli już się poddaje takiej operacji i płaci nie małe pieniądze, to chce się mieć efekt na 100% i nie chodzi mi o wielkie cyce bo takie by do mnie nie pasowały, ale o nieco więcej, po prostu ...

Twoje są śliczne i Ty w ogóle jesteś za☠☠☠ista!

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez zan123 Pokaż wiadomość
Kochane, nie wiem kiedy nadrobię zaległości w czytaniu więc z góry gratuluję wszystkim nowym Cycolinkom pięknych cycorków
Star - wyszedł Ci kawał cyca Jak się z nimi czujesz?

Pochwalę się Wam, że ustaliliśmy dziś z doktorem termin operacji poprawkowej na 6 grudnia - Mikołajki Wierzę, że dostanę w prezencie "idealne" bimbałki No może nie będą idealne, ale liczę że uda się naprawić wszystkie "mankamenty" Jestem dobrej myśli
Buziaki
Hej
cieszę się, że poszło gładko i bez dopłaty, mam nadzieję że będziesz w pełni zadowolona, chociaż Twoje piesi generalnie są fajniutkie trzymam kciuki i liczę na kolejne spotkanie z nowymi, lepszymi
a rozmiar jaki będzie?

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 10:15   #4626
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Zadowolona z rozmiarku ?
Oooo taaaak, ciesze się ze nie wzięłam większych ani tych mniejszych. Te są idealne!
A jak Kochana Twoje plecki? Bo ja byłam wczoraj z Mężusiem ma obiadku w mieście i po pół godziny siedzenia miałam straszne bóle, raz mnie strasznie kark napierdziela a raz piersiowo-lędźwiowy odcinek...
Stary 2013-10-23, 10:24   #4627
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Jeśli to do mnie, to zdjęć blizn jeszcze nie będę miała, bo dopiero w piątek jadę na pod cięcie końcówek i wtedy chyba je zobaczę, a tak to mam plastry. A u Ciebie ilovesleeping chętnie zobaczę jak to wygląda po wygojeniu
Selenko, zdjęcia w albumie Dodałam fotki, bo wczoraj 6 miesięcy minęło Blizny też są - szann Ty też prosiłaś
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 10:39   #4628
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

Także planuję operację powiększenia piersi, wiadomo że mało się mówi o tym, że implanty po 10-15 latach trzeba wymienić; jak się na to zapatrujecie?

pozdrawiam
Witaj, mnie też to nurtowało, zwłaszcza mając na uwadze swoje 26 lat to wizja paru wymian mnie przerażała. Pytałam swojego lekarza o to czy spotkał się z jakąś wymianą z powodu "zużycia". Odpowiedział mi, że nigdy o czymś takim nie słyszał. Owszem - kobiety wymieniają czasem, ale nie dlatego, że muszą - ale dlatego, że chcą - marzą o większym rozmiarze lub po parunastu latach kiedy biust trochę opadnie (grawitacja działa!) chcą znów mieć sterczące piersi.

A swoją drogą ostatnio mój mąż opowiadał mi, że w nocy widział program typu "niebezpieczne doświadczenia" gdzie goście testowali wytrzymałość implantów skakali po nich, deptali, rozciągali, przejeżdżali samochodami i... nic. Dopiero strzał z Magnum przebił implant. Mam nadzieję, że do mnie nikt nie będzie strzelał
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 10:41   #4629
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Oooo taaaak, ciesze się ze nie wzięłam większych ani tych mniejszych. Te są idealne!
A jak Kochana Twoje plecki? Bo ja byłam wczoraj z Mężusiem ma obiadku w mieście i po pół godziny siedzenia miałam straszne bóle, raz mnie strasznie kark napierdziela a raz piersiowo-lędźwiowy odcinek...
Kiedy fotki wstawisz?

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 11:12   #4630
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
nic się tutaj nie ukryje

witam wszystkie

co u mnie. wyszłam za mąż, cycuszki nadal mi się nie naprostowały już się chyba pogodziłam z tymi krzywymi sutkami i z tym, że fabrycznie tak miałam tylko jak były małe to nie było to aż tak widoczne.
ta prawa pierś nadal mam wrażenie mi nie opadła i chyba mam jakiś zrost z blizny i coś tam trzyma... to jest tak jak się nie masuje...

kto tu ma nowe cycuszki? chwalić się
witaj Toniu Gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny,

pozdrawiam
a trzeba? Z tego co wiem to nie jest konieczność a raczej wybór kobiety. Jak zawsze chcemy wyglądać pięknie i perfekcyjnie i po 10-15 latach od operacji tez będziemy chciały więc jeśli któraś uzna, że coś jej tam nie pasuje, to wymieni. Są dziewczyny, które planują wymienić wcześniej np. po 6 miesiącach właśnie dlatego, że coś im tam nie pasuje. Także perspektywa wymiany za ileś tam lat jakoś mnie nie dołuję, byle by zdrowie i kase mieć

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Ja też bym wolała większe, strasznie drazni mnie to, że są takie płaskie od góry i w ogóle są małe... wiem, że brzmi to trochę jak brak pokory ale same wiecie, że jesli już się poddaje takiej operacji i płaci nie małe pieniądze, to chce się mieć efekt na 100% i nie chodzi mi o wielkie cyce bo takie by do mnie nie pasowały, ale o nieco więcej, po prostu ...........
dla mnie to jest jak najbardziej zrozumiałe, to nie jest coś co dostajesz od matki natury, jest piękne a Ty marudzisz, że brakuje centymetra, to jest coś co sama wybierasz, płacisz za to więc masz prawo wymagać 100% zadowolenia a że przed op. ciężko jest sobie tak do końca wyobrazić efekt no to potem jest jak jest, jednym się udaje na maxa innym w iluś tam procentach. Ja też mam rozterki bo z jednej strony jestem szczęśliwa, że mam cycki, z drugiej wiem jakie mają niedociągnięcia i wiem, że nie są idealne z trzeciej wiedziałam, że u mnie się nie dało idealnie i lekarz odrazu mi mówił, że jeśli chce idealnie to trzeba się liczyć z drugim korygującym zabiegiem i czasami ale rzadko się zastanawiam czy się nie skusić na korektą ...echhhh...baby, baby

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-10-23 o 11:14
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 11:18   #4631
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Witaj, mnie też to nurtowało, zwłaszcza mając na uwadze swoje 26 lat to wizja paru wymian mnie przerażała. Pytałam swojego lekarza o to czy spotkał się z jakąś wymianą z powodu "zużycia". Odpowiedział mi, że nigdy o czymś takim nie słyszał. Owszem - kobiety wymieniają czasem, ale nie dlatego, że muszą - ale dlatego, że chcą - marzą o większym rozmiarze lub po parunastu latach kiedy biust trochę opadnie (grawitacja działa!) chcą znów mieć sterczące piersi.

A swoją drogą ostatnio mój mąż opowiadał mi, że w nocy widział program typu "niebezpieczne doświadczenia" gdzie goście testowali wytrzymałość implantów skakali po nich, deptali, rozciągali, przejeżdżali samochodami i... nic. Dopiero strzał z Magnum przebił implant. Mam nadzieję, że do mnie nikt nie będzie strzelał
Dziękuję Ci za ten wpis , czuję się po nim cudownie. Wniosek jest jeden, jak się dzieciaki do cycków dorwą, a synek lubi sobie je czasem pomiętosić... (po prostu mnie szczypie i pyta co Ty tam masz mamo?) to na 100% nic się nie stanie Ja też mam nadzieję, że do mnie nikt strzelał nie będzie...

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Toniu gratulacje !!!!
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 11:19   #4632
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Hej kobietki
Podczytałam co u Was , ale łatwo nie było takie macie tempo

Selenko super że dobrze się czujesz , gratulacje i z niecierpliwością czekam na fotki

Zan trzymam kciuki za Twoją poprawkę , swoją drogą pan doktor widać uczciwy ze masz poprawkę za darmo Myślałam ostatnio o Tobie

Dziewczynki moje drogie u mnie sytuacja z operacją trochę lepsza ale nie mogę powiedzieć ze rewelacja i ze na 100% się odbędzie. Zatrudnilismy kierowcę więc pomoc mąż bedzie miał w pracy ale u mojej koleżanki stwierdzono stwardnienie i jakoś tak nie potrafię się cieszyć swoimi cycuchami jak ona jest chora. Ogólnie jest w dobrej formie ale to cholerstwo nigdy nie wiadomo jak i kiedy zaatakuje .

Wiem ze muszę myśleć pozytywnie a wszystko się uda

Miłego dnia kochane!!!!
Kachuula Twoja operacja to jedno, przyjaciółka to drugie - ja wiem, że Ty zrobisz wszystko co w Twojej mocy a nawet więcej by pomagać i wspierać przyjaciółkę. Sytuacja jest ciężka. Natomiast jakąś cudowną siłą trzeba oddzielić te dwie sprawy cycki są dla Ciebie i mają dawać radość Tobie... cieszyć się jeszcze nie ma czym bo droga do new piersi nie jest łatwa ale jak już je będziesz miała, będziesz zagojona i w pełni sprawna to uwierz mi radość z posiadania biustu jest bezcenna. A szczęśliwa kobieta to również szczęście dla otaczających ją ludzi
Stary 2013-10-23, 11:21   #4633
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Selenko, zdjęcia w albumie Dodałam fotki, bo wczoraj 6 miesięcy minęło Blizny też są - szann Ty też prosiłaś
Cycuchy są naturalne i rozmiar w sam raz, a blizny piękne, też chciałabym takie mieć... Wiem, że każdy lekarz ma inne zalecenie co do pielęgnacji blizn, ale co Ty stosowałaś przez te pół roku, że tak ładnie Ci się wszystko wygoiło???
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 11:22   #4634
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Hej Toniu, dawno Cię nie było no ja się mogę pochwalić w końcu
no to gratulacje w końcu się udało

fakt, dawno mnie tu nie było
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 11:22   #4635
belseno
Zadomowienie

Cytat:
.......

hehe...wystrczy opanować klika sztuczek z Matrixa i żadna kula z Magnum nam nie straszna
Stary 2013-10-23, 11:28   #4636
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=Elminio;43387010]
Wiem, że pomyślicie, że jestem zdziwaczałą dewotką (nie jestem), ale ja wbrew wszystkiemu jestem bardzo wierzącą osobą i mam swój "nowoczesny" sposób na wiarę. Dobrze wiedzieć, że jest ktoś, kto czuwa nad wszystkim.

Elimnio,
na pewno nie jesteś "dziwaczałą dewotką", bo takie nie robią sobie cycków...hehe...nawet o tym nie myślą
A nowoczesne spojrzenie na wiarę jest jak najbardziej wskazane!!!

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

[QUOTE=tonia87;43388194]nic się tutaj nie ukryje

witam wszystkie

Toniu,
graulacje!!!
Zatem czekamy na zdjęcia "ślubnych cycków"....były już cycki na wakacjach, to teraz w sukni ślubnej....zapewne prezentowałaś się odjazdowo

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
ZAN gratulacje, 6 grudnia - to musi być szczęśliwa data! a robisz poprawkę u JS?? mocno trzymam za ciebie kciuki!
Na pewno jest szczęśliwa ta data-ja miałam 06 grudnia egzamin na prawo jazdy i zdałam....za pierwszym razem!!!

Edytowane przez iloona79
Czas edycji: 2013-10-23 o 11:30
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 11:31   #4637
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam dziewczynki

Toniu u Ciebie w lutym 2 latka kiedy to zlecialo

belsenomoze jak oczka zrobie to docenie moje cycuszki moja lista dlugasna jest, cycki mam, usta tez, teraz oczy ale wole chyba oczy zrobic niz cyki bo cycki mam moze nie duze ale sa

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 11:33   #4638
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość
Cycuchy są naturalne i rozmiar w sam raz, a blizny piękne, też chciałabym takie mieć... Wiem, że każdy lekarz ma inne zalecenie co do pielęgnacji blizn, ale co Ty stosowałaś przez te pół roku, że tak ładnie Ci się wszystko wygoiło???
Mój dr zaleca tylko plasterki, żadne tam silikonowe czy jakieś tylko przylepiec chirurgiczny włókninowy. Żadnego smarowania wazeliną, maściami, blizna może się tylko rozejść. Co tydzień zmieniałam plasterki i takie są jak widać na zdjęciach
Stary 2013-10-23, 11:46   #4639
iloona79
Zadomowienie

Kahuuula,
wysłałam Ci priva
Stary 2013-10-23, 11:52   #4640
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
no to gratulacje w końcu się udało

fakt, dawno mnie tu nie było
i oczywiście gratulacje i wszystkiego najwaspanialszego na nowej drodze życia

Stary 2013-10-23, 11:52   #4641
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
hehe...wystrczy opanować klika sztuczek z Matrixa i żadna kula z Magnum nam nie straszna

zaszalalam, dodalam "kilka" fotek
Stary 2013-10-23, 11:54   #4642
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=gawisz;43390481]Witaj, mnie też to nurtowało, zwłaszcza mając na uwadze swoje 26 lat to wizja paru wymian mnie przerażała. Pytałam swojego lekarza o to czy spotkał się z jakąś wymianą z powodu "zużycia". Odpowiedział mi, że nigdy o czymś takim nie słyszał. Owszem - kobiety wymieniają czasem, ale nie dlatego, że muszą - ale dlatego, że chcą - marzą o większym rozmiarze lub po parunastu latach kiedy biust trochę opadnie (grawitacja działa!) chcą znów mieć sterczące piersi.

Gawisz,
Mnie też trochę uspokoiłaś tym co napisałaś.
Ja myślę że te wszystkie wymiany są właśnie spowodowane tym że skóra wiotczeje z wiekiem,grawitacja też robi swoje i za te 10-15lat cycki już nie wyglądają tak samo jak kiedyś-to normalne.Pytanie jak my sobie z tym będziemy radzić,więc podejście do wymiany jest mocno indywidualne, o ile nie jest spowodowane-wiadomo-wadą implantu,jak pęknięcie czy jak było z tymi PIPami,no ale miejmy nadzieję,ze tkaiej "powtórki z rozrywki" już nam nie zaserwuje żaden producent
Stary 2013-10-23, 11:55   #4643
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

belsenomoze jak oczka zrobie to docenie moje cycuszki moja lista dlugasna jest, cycki mam, usta tez, teraz oczy ale wole chyba oczy zrobic niz cyki bo cycki mam moze nie duze ale sa
Nie wkurzaj mnie kobieto!

Stary 2013-10-23, 11:58   #4644
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wkurzaj mnie kobieto!
Matii ale tak wlasnie jest moze na zdjeciach wychodza duze ale zebys zobaczyla mnie bys zmienila zdanie anika ratujjjjj czy moje groszki sa duze?

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-10-23, 12:00   #4645
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Matii ale tak wlasnie jest moze na zdjeciach wychodza duze ale zebys zobaczyla mnie bys zmienila zdanie anika ratujjjjj czy moje groszki sa duze?
małe to są moje, 290

Stary 2013-10-23, 12:05   #4646
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
małe to są moje, 290
Ale Ty jaki jestes szczuplaka ze mnie kawal baby jak bedzie zlot cycolin to zobaczysz jakie mam groszki

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-10-23, 12:09   #4647
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
Kiedy fotki wstawisz?
Dzisiaj wieczorem wstawie bo mam zdjęcie z 2go dnia i dziś jak Małż wróci z pracy zrobię z 9go dnia i wstawie

Ilovesleeping blizny cudowne, takie cieniutkie chyba dzięki cięciu laserowemu, bo skalpel jest mniej precyzyjny w cięciu! Mam nadzieje że ja też takie będę miała
Stary 2013-10-23, 12:15   #4648
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Dzisiaj wieczorem wstawie bo mam zdjęcie z 2go dnia i dziś jak Małż wróci z pracy zrobię z 9go dnia i wstawie

Ilovesleeping blizny cudowne, takie cieniutkie chyba dzięki cięciu laserowemu, bo skalpel jest mniej precyzyjny w cięciu! Mam nadzieje że ja też takie będę miała
Selenko, na pewno takie będziesz miała Widziałam też inną pracę TK i blizny są w ogóle niewidoczne
Stary 2013-10-23, 12:31   #4649
gosiek78
Raczkowanie

Cytat:

Witaj Gawisz
Chyba wszystkie mamy taką nadzieję
Stary 2013-10-23, 12:53   #4650
Olivkaa200
Zakorzenienie

milego dnia dziewczynki

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości