|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4621 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 870
|
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? -w±tek zbiorczy
Dziêki dziewczyny za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Cze¶æ! Mam wielk± pro¶bê! Chcia³abym zmieniæ co¶ w mojej fryzurze.. Nudzi mnie po prostu, zawsze jest taka sama (rozpuszczone w³osy). Mam zamiar wybraæ siê do fryzjera lecz nie mam pomys³u na siebie i moje w³osy. Dwa lata temu by³am u fryzjera i Pani bardzo zepsu³a robotê, mianowicie ¶ciê³a mi o ok 25 cm wiêcej ni¿ mia³a... Od tamtej pory przycina³am tylko o 1cm koñcówki.. Mam d³ugie w³osy które s± do koñca moich ¿ebr, s± dosyæ ciê¿kie i grube jednak bardzo zniszczone od prostowania (prostownica ju¿ od ok 5 miesiêcy odstawiona
![]() ![]() do³±czam zdjêcia, niestety tylko takie mam Edytowane przez Aga3105 Czas edycji: 2011-12-15 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 870
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 808
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
7.11.2011- nie farbujê i zapuszczam w³osy 2.12.2011- olejujê https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579956 ¦mieræ jest spokojna...£atwa. ¯ycie jest trudniejsze... Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-12-19 o 20:40 Powód: post pod postem |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziêkujê za odpowiedzi ![]() Macie mo¿e pomys³ jaka fryzura by mi pasowa³a? Chcê co¶ zmieniæ, z d³ugo¶ci max 5 cm bêdê ¶cinaæ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
To maleñstwo jeszcze. Mój m³odszy synek ma 17 miesiêcy, a starszy 3 latka i 4mce. Znam ten ból moi te¿ lubili ci±gn±æ. Na szczê¶cie ju¿ wyro¶li z tego. W jakiej kondycji s± Twoje w³osy? Chodzi mi o to czy s± popalone prostownic±, rozdwajaj± siê?[/QUOTE]
Moja starsza córka ma prawie 10 lat ![]() ![]() Od sierpnia prostowa³am w³osy max 5 razy, wiêc nie jest z nimi tak ¼le - nie s± popalone i nie rozdwajaj± siê. W poniedzia³ek przychodzi do mnie fryzjerka i muszê wymy¶liæ jak±¶ fryzurkê... |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od sierpnia prostowa³am w³osy max 5 razy, wiêc nie jest z nimi tak ¼le - nie s± popalone i nie rozdwajaj± siê. W poniedzia³ek przychodzi do mnie fryzjerka i muszê wymy¶liæ jak±¶ fryzurkê...[/QUOTE] Ach te ch³opaki hihi ![]() ![]() Wyrównaj w³oski na prosto i zadbaj o fale. Moim zdaniem tak bêdziesz najlepiej wygladaæ ![]() Cytat:
7.11.2011- nie farbujê i zapuszczam w³osy 2.12.2011- olejujê https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579956 ¦mieræ jest spokojna...£atwa. ¯ycie jest trudniejsze... Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-12-19 o 20:40 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4630 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 592
|
(delete)
Edytowane przez GreyLovex3 Czas edycji: 2011-12-22 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zadomowienie
|
Proponowa³abym sko¶n±, d³u¿sz± na boku lub mo¿e prosta hm?
#4633 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 132
|
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - w±tek zbiorczy
Cytat:
W jakim sensie wyrownac je na prosto ? One w sumie sa na prosto sciete prucz bokow lekko scieniowanych , a o nawilzaniu pamietam niestety moja ciaza wysusza nei tylko wlosy ale i cale moje cialo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tu przyk³ady truskawkowego blondu. Nie wiem tylko czy w pl dostaniesz tak± farbê, ale my¶lê, ¿e dobry fryzjer powinien uzyskaæ taki kolor. Aha do nawil¿ania polecam oleje np. oliwa z oliwek czy z orzechów w³oskich ![]() ![]()
7.11.2011- nie farbujê i zapuszczam w³osy 2.12.2011- olejujê https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579956 ¦mieræ jest spokojna...£atwa. ¯ycie jest trudniejsze... Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-12-21 o 21:40 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 132
|
Kamila_Blondi dziekuje za propozycje , ja nie w POlsce mieszkam ( Austria ) wiec mysle ze da sie cos znalezc , Oliwe tez polubie jesli pomaga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4637 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
grzywka:P
Witam Wszystkich
![]() Mam jakze prymitywny problem:P tzn chcialabym zrobic sobie grzywke, ale nie mam pojecia w jakiej byloby mi dobrze. Buzke mam taka, ze sama nie wiem czy to owal czy okrag, czasem i kwadrat widze; wiec samej ciezko mi ustalic co byloby najlesze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 363
|
Proszê o radê.
Witam
![]() Mam pro¶bê dotycz±c± moich w³osów. Poni¿ej zdjêcie bardzo kiepskiej jako¶ci, ale co¶ zobaczyæ siê mo¿e da ![]() P.S Przepraszam za to, ale to by³o zdj. robione jeszcze przed depilacj± brwi;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Witam!
Mam cienkie, pusz±ce siê, ¶rednio krêcone w³osy( do ramion) i chcia³abym wykonac taka fryzure: https://polki.pl/uroda_wlosy_galeria...r_01_page_no=6 Próbowa³am juz wiele razy ale niestety mam problem z w³osami z grzywki( s± krótkie i bardzo sie skrêcaj±). Proszê o poradê. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4640 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: grzywka:P
Cytat:
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() |
#4641 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Czy ³adnie by mi by³o w krótkich w³osach?
Witam. Strasznie nie lubiê swoich w³osów. Zrobi³am sobie grzywkê na bok i czujê siê jeszcze gorzej. Zazwyczaj ta grzywka to taka wkurzaj±ca ma³a pêtelka. Ogólnie w³osy szybko mi siê elektryzuj± i wgl. s± nieciekawe. :/ Nie mam ju¿ pojêcia co z nimi zrobiæ. My¶la³am nad ¶ciêciem ich gdzie¶ tak do szyi. Ca³y czas spinam w³osy bo lec± mi na twarz przy ka¿dej czynno¶ci. >.<
Jak my¶licie, w jakiej fryzurze bêdzie mi dobrze? Chcia³abym czuæ siê wygodnie i mieæ krótkie w³osy. Mo¿e co¶ poradzicie? I co mam robiæ, jak w³osy bardzo szybko mi siê elektryzuj±? Jaka¶ odpowiednia pielêgnacja? http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4949686_n.jpg PS Wiem, m³oda jestem, ale chcê mieæ fajn± fryzurkê i czuæ siê w niej dobrze, bo teraz mnie to po prostu denerwuje. :c |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
Dot.: Czy ³adnie by mi by³o w krótkich w³osach?
ja na twoim miejscu bym po prostu zapu¶ci³a na takie, ¿e jak zepniesz to ¿eby nic nie wystawa³o, nie wylatywa³o i by³o wtedy dobrze =) chocia¿ zawsze mo¿esz spróbowaæ ¶ci±æ, je¶li ci nie szkoda w³osów =) na elektryzowanie w³osów to nie wiem, mo¿e jaki¶ jedwab czy co¶
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 134
|
Dot.: Fryzurka
Znalaz³am co¶, ale nie wiem czy do koñca o to chodzi³o. Sama oceñ
![]() http://ikf.styl.fm/emo/fryzura6480.htm |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 655
|
moim zdaniem powinna¶ mieæ d³u¿sze, nie krótsze w³osy - takie co najmniej do linii stanika
![]() ![]()
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Raczkowanie
|
kamila_blondi a czemu odpada? kiedy¶ mia³am i du¿o osób mi mówi³o, ¿e mi pasuje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 101
|
![]()
Nie wiem jaki mam kszta³t twarzy, wiêc tutaj zdjêcie:
http://imageshack.us/content_round.p...upload&newlp=1 My¶la³am o takie fryzurze:sexy-britney-spears.jpg mam w³osy za ramiona trochê, grzywka lekko pod skos od nosa do ust jest z d³uga i strasznie mnie dra¿ni... |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 453
|
Masz ¶liczna buzie i wg mnie ³adnie Ci jest w krókich w³osach
![]() ![]() Mo¿esz te¿ zapu¶ciæ ale, jak piszesz, krótsza fryzura to wiêksza wygoda ![]() Edytowane przez ona1960 Czas edycji: 2011-12-27 o 16:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4648 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
na elektryzacjê w³osów przydaje siê czasem odrobina lekkiego jedwabiu. Ja przez zimê stosujê ten z BioSilk, bo przez we³niane czapy, te¿ mam problemy z elektryzuj±cymi siê k³aczkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
7.11.2011- nie farbujê i zapuszczam w³osy 2.12.2011- olejujê https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579956 ¦mieræ jest spokojna...£atwa. ¯ycie jest trudniejsze... Edytowane przez Kamila_Blondi Czas edycji: 2011-12-28 o 09:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Raczkowanie
|
rozumiem i dziêkuje za odpowied¼
![]() Kurcze teraz ju¿ sama nie wiem czy robiæ czy nie robiæ. mo¿e kto¶ jeszcze siê wypowie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.