Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - w±tek zbiorczy - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-12-15, 10:55   #4621
misiaeel
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 870
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? -w±tek zbiorczy

Dziêki dziewczyny za pomoc.
misiaeel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-15, 15:50   #4622
Aga3105
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Cze¶æ! Mam wielk± pro¶bê! Chcia³abym zmieniæ co¶ w mojej fryzurze.. Nudzi mnie po prostu, zawsze jest taka sama (rozpuszczone w³osy). Mam zamiar wybraæ siê do fryzjera lecz nie mam pomys³u na siebie i moje w³osy. Dwa lata temu by³am u fryzjera i Pani bardzo zepsu³a robotê, mianowicie ¶ciê³a mi o ok 25 cm wiêcej ni¿ mia³a... Od tamtej pory przycina³am tylko o 1cm koñcówki.. Mam d³ugie w³osy które s± do koñca moich ¿ebr, s± dosyæ ciê¿kie i grube jednak bardzo zniszczone od prostowania (prostownica ju¿ od ok 5 miesiêcy odstawiona ), koñcówki s± rozdwojone. Zaczynaj± mi ju¿ przeszkadzaæ, d³ugo siê zastanawia³am co z nimi zrobiæ jednak pomys³u brak. Bêdê bardzo wdziêczna za pomoc! Pozdrawiam, Aga!
do³±czam zdjêcia, niestety tylko takie mam
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0017ok.jpg (77,7 KB, 17 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (38,0 KB, 21 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 60560285.jpg (13,5 KB, 18 za³adowañ)

Edytowane przez Aga3105
Czas edycji: 2011-12-15 o 19:40
Aga3105 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-16, 09:46   #4623
misiaeel
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 870

Cytat:
Napisane przez Aga3105 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ! Mam wielk± pro¶bê! Chcia³abym zmieniæ co¶ w mojej fryzurze.. Nudzi mnie po prostu, zawsze jest taka sama (rozpuszczone w³osy). Mam zamiar wybraæ siê do fryzjera lecz nie mam pomys³u na siebie i moje w³osy. Dwa lata temu by³am u fryzjera i Pani bardzo zepsu³a robotê, mianowicie ¶ciê³a mi o ok 25 cm wiêcej ni¿ mia³a... Od tamtej pory przycina³am tylko o 1cm koñcówki.. Mam d³ugie w³osy które s± do koñca moich ¿ebr, s± dosyæ ciê¿kie i grube jednak bardzo zniszczone od prostowania (prostownica ju¿ od ok 5 miesiêcy odstawiona ), koñcówki s± rozdwojone. Zaczynaj± mi ju¿ przeszkadzaæ, d³ugo siê zastanawia³am co z nimi zrobiæ jednak pomys³u brak. Bêdê bardzo wdziêczna za pomoc! Pozdrawiam, Aga!
Idz do jakiegos dobrego fryzjera zeby Ci jakos fajnie pocieniowa³ te w³osy. Masz je bardzo piekne wiec szkoda schodziæ z d³ugo¶ci.
misiaeel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-16, 14:03   #4624
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 808
Cytat:
Napisane przez misiaeel Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny pomocy. Chce co¶ zmieniæ bo ju¿ mam do¶æ takiej samej wiecznie fryzury. Wklejam swoje zdjêcie( ze ¶lubu), d³ugo¶æ w³osów mam za ³opatki pocieniowane . Bardzo gêste i bardzo jest ich du¿o, chocia¿ strasznie niesforne.
I moje pytanie, czy dobrze by mi by³o w krótkiej fryzurce(wklejam równie¿)
My¶lê, ¿e ³adnie by¶ wyglada³a. Tylko od razu Ci mówiê, ¿e ta fryzurka wymaga sporo modelowania. Skoro masz gêste w³osy to okej.

Cytat:
Napisane przez Wonski1992 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam chcia³bym zapytac czy bedzie mi w dobrze w jakiej¶ d³u¿szej fryzurze , sorry za s³abe zdjêcia nie mam lepszych.

zdjêcia :

Jak najbardziej

Cytat:
Pierwsze co to obetnij rozdwojone koñcówki. To konieczne ¿eby w³os dalej sie nie niszczy³. Na Twoim miejscu pocieniowa³abym sam przód w³osów nie ruszaj±c z d³ugo¶ci, bo naprawdê szkoda. Mo¿esz te¿ zacz±æ w³oski upinaæ w w lu¼ny kok, k³oski lub zrobic lekkie fale. Polecam zawijaæ w³osy po myciu w ¶limaczki, a gdy wyschn± rozpu¶ciæ i spryskaæ lakierem.

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny potrzebuje porady , jaki kolor nalozyc na te wlosy i moze jak je sciac , Jak widac jestam blada i nie hcce wygladac choro zwlaszcza ze omijam solaria szerokim lukiem i jestemw ciazy wiec trzeba mi cos praktycznego
Dziekuje z gory
Ja to ta wyplowiala ruda
Czy pasowal by mi kolor ze zdjecia drugiego?? I jaki to kolor
Wydaje mi siê, ¿e rudy kolor kompletnie nie pasuje do tak jasnej, bladej cery. Obstawia³abym na blondy np miodowy ewentualnie truskawkowy, ale rudy jest zdecydowanie zbyt intensywny. i wyrównanie w³osów na prosto, bo wygl±daja na bardzo cienkie i suche. Do tego polecam odpowiedni± pielêgnacjê gdy¿ w³osy trzeba nawil¿yæ.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg beznazwy.jpg (10,4 KB, 1 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCA54FMN0.jpg (3,3 KB, 1 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCADNXUY0.jpg (9,3 KB, 2 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCARO4YWL.jpg (9,4 KB, 1 za³adowañ)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579956
¦mieræ jest spokojna...£atwa. ¯ycie jest trudniejsze...

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2011-12-19 o 20:40 Powód: post pod postem
Kamila_Blondi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-16, 18:46   #4625
Aga3105
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Poka¿ wiadomo¶æ
Idz do jakiegos dobrego fryzjera zeby Ci jakos fajnie pocieniowa³ te w³osy. Masz je bardzo piekne wiec szkoda schodziæ z d³ugo¶ci.
Problem jest w tym, ¿e nie chcia³abym cieniowaæ, chce je wyrównaæ do jednej d³ugo¶ci.. Tañczê i gdy spinam w³osy czêsto dostaje nimi w twarz, zw³aszcza przy piruetach...

Cytat:
Pierwsze co to obetnij rozdwojone koñcówki. To konieczne ¿eby w³os dalej sie nie niszczy³. Na Twoim miejscu pocieniowa³abym sam przód w³osów nie ruszaj±c z d³ugo¶ci, bo naprawdê szkoda. Mo¿esz te¿ zacz±æ w³oski upinaæ w w lu¼ny kok, k³oski lub zrobic lekkie fale. Polecam zawijaæ w³osy po myciu w ¶limaczki, a gdy wyschn± rozpu¶ciæ i spryskaæ lakierem.
W³osy s± zbyt ciê¿kie aby utrzymaæ siê w koku, a fale po przejechaniu rêk± znikn±

Dziêkujê za odpowiedzi
Macie mo¿e pomys³ jaka fryzura by mi pasowa³a? Chcê co¶ zmieniæ, z d³ugo¶ci max 5 cm bêdê ¶cinaæ
Stary 2011-12-17, 16:31   #4626
patrycjaa84
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

To maleñstwo jeszcze. Mój m³odszy synek ma 17 miesiêcy, a starszy 3 latka i 4mce. Znam ten ból moi te¿ lubili ci±gn±æ. Na szczê¶cie ju¿ wyro¶li z tego. W jakiej kondycji s± Twoje w³osy? Chodzi mi o to czy s± popalone prostownic±, rozdwajaj± siê?[/QUOTE]

Moja starsza córka ma prawie 10 lat za w³osy nigdy mnie nie ci±gnê³a, to chyba faceci tylko tak maj±

Od sierpnia prostowa³am w³osy max 5 razy, wiêc nie jest z nimi tak ¼le - nie s± popalone i nie rozdwajaj± siê.
W poniedzia³ek przychodzi do mnie fryzjerka i muszê wymy¶liæ jak±¶ fryzurkê...
patrycjaa84 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-17, 19:07   #4627
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycjaa84 Poka¿ wiadomo¶æ
To maleñstwo jeszcze. Mój m³odszy synek ma 17 miesiêcy, a starszy 3 latka i 4mce. Znam ten ból moi te¿ lubili ci±gn±æ. Na szczê¶cie ju¿ wyro¶li z tego. W jakiej kondycji s± Twoje w³osy? Chodzi mi o to czy s± popalone prostownic±, rozdwajaj± siê?
Moja starsza córka ma prawie 10 lat za w³osy nigdy mnie nie ci±gnê³a, to chyba faceci tylko tak maj±

Od sierpnia prostowa³am w³osy max 5 razy, wiêc nie jest z nimi tak ¼le - nie s± popalone i nie rozdwajaj± siê.
W poniedzia³ek przychodzi do mnie fryzjerka i muszê wymy¶liæ jak±¶ fryzurkê...[/QUOTE]
Ach te ch³opaki hihi

Wyrównaj w³oski na prosto i zadbaj o fale. Moim zdaniem tak bêdziesz najlepiej wygladaæ

Cytat:
Problem jest w tym, ¿e nie chcia³abym cieniowaæ, chce je wyrównaæ do jednej d³ugo¶ci.. Tañczê i gdy spinam w³osy czêsto dostaje nimi w twarz, zw³aszcza przy piruetach...

W³osy s± zbyt ciê¿kie aby utrzymaæ siê w koku, a fale po przejechaniu rêk± znikn±

Dziêkujê za odpowiedzi
Macie mo¿e pomys³ jaka fryzura by mi pasowa³a? Chcê co¶ zmieniæ, z d³ugo¶ci max 5 cm bêdê ¶cinaæ
D³ugie w³osy upiête w niedba³e koczki i warkocze wygl±daj± super. Propozycje dla Ciebie:
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg beznazwycfyhuhbgfd.jpg (11,6 KB, 3 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg beznazwyhgfh.jpg (9,9 KB, 8 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg beznazwyhtf.jpg (11,6 KB, 6 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (12,7 KB, 0 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCABOD80Y.jpg (11,3 KB, 4 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesftg8u.jpg (10,2 KB, 6 za³adowañ)

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2011-12-19 o 20:40 Powód: post pod postem

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-12-17, 20:28   #4628
Aga3105
Przyczajenie

Cytat:
D³ugie w³osy upiête w niedba³e koczki i warkocze wygl±daj± super. Propozycje dla Ciebie:
niestety koczki siê rozwalaj±, a warkocze wygl±daj± dziwnie na moich w³osach... nie mam pomys³u jak ¶ci±æ w³osy... chce i¶æ do fryzjera bo koñcówki mi siê rozdwoi³y.. tylko nwm jak siê ¶ci±æ...
Stary 2011-12-18, 18:27   #4629
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
niestety koczki siê rozwalaj±, a warkocze wygl±daj± dziwnie na moich w³osach... nie mam pomys³u jak ¶ci±æ w³osy... chce i¶æ do fryzjera bo koñcówki mi siê rozdwoi³y.. tylko nwm jak siê ¶ci±æ...
Wyrównaj tylko w³osy. Mo¿e jeszcze jaka¶ grzywka?

Stary 2011-12-19, 14:47   #4630
Aga3105
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kamila_Blondi Poka¿ wiadomo¶æ
Wyrównaj tylko w³osy. Mo¿e jeszcze jaka¶ grzywka?
na 100% bêd± do jednej d³ugo¶ci ¶cinane my¶la³am nad grzywk± ale siê boje... poprzednie grzywki by³y pora¿k± -.-
Stary 2011-12-19, 20:17   #4631
GreyLovex3
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 592

(delete)

Edytowane przez GreyLovex3
Czas edycji: 2011-12-22 o 21:17
GreyLovex3 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-19, 21:50   #4632
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
na 100% bêd± do jednej d³ugo¶ci ¶cinane my¶la³am nad grzywk± ale siê boje... poprzednie grzywki by³y pora¿k± -.-
Proponowa³abym sko¶n±, d³u¿sz± na boku lub mo¿e prosta hm?

Stary 2011-12-21, 06:20   #4633
Kathi75
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 132
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - w±tek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Kamila_Blondi Poka¿ wiadomo¶æ
Wydaje mi siê, ¿e rudy kolor kompletnie nie pasuje do tak jasnej, bladej cery. Obstawia³abym na blondy np miodowy ewentualnie truskawkowy, ale rudy jest zdecydowanie zbyt intensywny. i wyrównanie w³osów na prosto, bo wygl±daja na bardzo cienkie i suche. Do tego polecam odpowiedni± pielêgnacjê gdy¿ w³osy trzeba nawil¿yæ.
W blondach wygladam na chora wrecz trupioblada i bez wyrazu , ten truskawkowy mnie zaciekawil
W jakim sensie wyrownac je na prosto ? One w sumie sa na prosto sciete prucz bokow lekko scieniowanych , a o nawilzaniu pamietam niestety moja ciaza wysusza nei tylko wlosy ale i cale moje cialo taki urok mam nadzieje ze po porodzie sie to poprawi

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-21, 13:28   #4634
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
W blondach wygladam na chora wrecz trupioblada i bez wyrazu , ten truskawkowy mnie zaciekawil
W jakim sensie wyrownac je na prosto ? One w sumie sa na prosto sciete prucz bokow lekko scieniowanych , a o nawilzaniu pamietam niestety moja ciaza wysusza nei tylko wlosy ale i cale moje cialo taki urok mam nadzieje ze po porodzie sie to poprawi
czyli ¶ci±æ do jednej d³ugo¶ci, tak ¿eby by³y równe. Mo¿e byæ te¿ np bob d³u¿szy czy krótszy. Oto przyk³ady:

tu przyk³ady truskawkowego blondu. Nie wiem tylko czy w pl dostaniesz tak± farbê, ale my¶lê, ¿e dobry fryzjer powinien uzyskaæ taki kolor.

Aha do nawil¿ania polecam oleje np. oliwa z oliwek czy z orzechów w³oskich sama stosujê i w³oski s± super miêkkie. Jest te¿ duuu¿o innych, ale jeszcze nie mia³am okazji testowaæ.Nak³adam na noc na w³osy na to reklamówka i czapka, a rano zmywam. Dziewczyny na w±tkach polecaj± Babydream Fur Mama https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cji-ciala.html i na cia³o i na w³osy te¿
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (11,0 KB, 6 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCA7E6E8T.jpg (10,1 KB, 1 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCAJS3WAI.jpg (10,1 KB, 3 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCAJU1TK1.jpg (13,6 KB, 2 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCAN9L5PT.jpg (10,6 KB, 4 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCAPC2K8Y.jpg (9,8 KB, 1 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCAB5TISV.jpg (11,5 KB, 2 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCAN5Q902.jpg (11,8 KB, 0 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCAVD3M6K.jpg (12,0 KB, 2 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg truskawkowyblond5.jpg (24,2 KB, 2 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg nice_n_easy-base-natural_strawberry_blonde-3d.jpg (23,0 KB, 4 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 41c1cQKO2PL__SX270_.jpg (19,5 KB, 1 za³adowañ)

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2011-12-21 o 21:40 Powód: post pod postem
Stary 2011-12-21, 15:43   #4635
Kathi75
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 132

Kamila_Blondi dziekuje za propozycje , ja nie w POlsce mieszkam ( Austria ) wiec mysle ze da sie cos znalezc , Oliwe tez polubie jesli pomaga DZiekuje jeszcze raz za porady

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:54   #4636
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
Kamila_Blondi dziekuje za propozycje , ja nie w POlsce mieszkam ( Austria ) wiec mysle ze da sie cos znalezc , Oliwe tez polubie jesli pomaga DZiekuje jeszcze raz za porady
Nie ma za co i powodzenia

Stary 2011-12-22, 17:33   #4637
Szasz00
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2
grzywka:P

Witam Wszystkich
Mam jakze prymitywny problem:P tzn chcialabym zrobic sobie grzywke, ale nie mam pojecia w jakiej byloby mi dobrze. Buzke mam taka, ze sama nie wiem czy to owal czy okrag, czasem i kwadrat widze; wiec samej ciezko mi ustalic co byloby najlesze... pomozcie
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg P9250362.jpg (9,2 KB, 15 za³adowañ)
Szasz00 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-25, 18:32   #4638
mysiunia81
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 363
Proszê o radê.

Witam
Mam pro¶bê dotycz±c± moich w³osów. Poni¿ej zdjêcie bardzo kiepskiej jako¶ci, ale co¶ zobaczyæ siê mo¿e da. Jak my¶licie jaka fryzura mi pasuje? My¶la³am nad prost± grzywk± oraz ¿eby w³osy ¶ci±æ na takie 'warstwy'. Nie wiem czy kojarzycie o co mi chodzi. Pierwsza warstwa sz³a by do koñca twarzy. Druga do ramion i trzecia to reszta + podciêcie koñcówek. Co¶ podobnego jak ¶ciêcie na tym zdjêciu. I my¶la³am nad farbowaniem. Mam bladziutk± cerê i my¶la³am nad 2 wariantami. Pierwszy jasny taki jak 3 zdj, a drugi taki jak na 4 zdj. Co o tym s±dzicie?
P.S Przepraszam za to, ale to by³o zdj. robione jeszcze przed depilacj± brwi;p
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Picture0002.jpg (28,6 KB, 41 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 216.jpg (56,8 KB, 30 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 159.jpg (24,6 KB, 16 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 2dv5t9f.jpg (44,1 KB, 20 za³adowañ)
mysiunia81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-25, 20:21   #4639
PaniCama
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Witam!
Mam cienkie, pusz±ce siê, ¶rednio krêcone w³osy( do ramion) i chcia³abym wykonac taka fryzure: https://polki.pl/uroda_wlosy_galeria...r_01_page_no=6
Próbowa³am juz wiele razy ale niestety mam problem z w³osami z grzywki( s± krótkie i bardzo sie skrêcaj±). Proszê o poradê.
PaniCama jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-26, 18:39   #4640
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Dot.: grzywka:P

Cytat:
Napisane przez Szasz00 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam Wszystkich
Mam jakze prymitywny problem:P tzn chcialabym zrobic sobie grzywke, ale nie mam pojecia w jakiej byloby mi dobrze. Buzke mam taka, ze sama nie wiem czy to owal czy okrag, czasem i kwadrat widze; wiec samej ciezko mi ustalic co byloby najlesze... pomozcie
Masz owaln± twarz wiêc i prosta bêdzie dobrze wygl±daæ i sko¶na.

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez mysiunia81 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam
Mam pro¶bê dotycz±c± moich w³osów. Poni¿ej zdjêcie bardzo kiepskiej jako¶ci, ale co¶ zobaczyæ siê mo¿e da. Jak my¶licie jaka fryzura mi pasuje? My¶la³am nad prost± grzywk± oraz ¿eby w³osy ¶ci±æ na takie 'warstwy'. Nie wiem czy kojarzycie o co mi chodzi. Pierwsza warstwa sz³a by do koñca twarzy. Druga do ramion i trzecia to reszta + podciêcie koñcówek. Co¶ podobnego jak ¶ciêcie na tym zdjêciu. I my¶la³am nad farbowaniem. Mam bladziutk± cerê i my¶la³am nad 2 wariantami. Pierwszy jasny taki jak 3 zdj, a drugi taki jak na 4 zdj. Co o tym s±dzicie?
P.S Przepraszam za to, ale to by³o zdj. robione jeszcze przed depilacj± brwi;p
Prosta grzywka zdecydowanie odpada. W ciemnych w³osach wygl±dasz dobrze, nie rozjasniaj.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez PaniCama Poka¿ wiadomo¶æ
Witam!
Mam cienkie, pusz±ce siê, ¶rednio krêcone w³osy( do ramion) i chcia³abym wykonac taka fryzure: https://polki.pl/uroda_wlosy_galeria...r_01_page_no=6
Próbowa³am juz wiele razy ale niestety mam problem z w³osami z grzywki( s± krótkie i bardzo sie skrêcaj±). Proszê o poradê.
Fryzurka jak najbardziej fajna. Co do grzywki to podpinaj wsowkami i cierpliwie czekaj a¿ odrosnie.

Stary 2011-12-26, 19:18   #4641
Mizuki20
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Czy ³adnie by mi by³o w krótkich w³osach?

Witam. Strasznie nie lubiê swoich w³osów. Zrobi³am sobie grzywkê na bok i czujê siê jeszcze gorzej. Zazwyczaj ta grzywka to taka wkurzaj±ca ma³a pêtelka. Ogólnie w³osy szybko mi siê elektryzuj± i wgl. s± nieciekawe. :/ Nie mam ju¿ pojêcia co z nimi zrobiæ. My¶la³am nad ¶ciêciem ich gdzie¶ tak do szyi. Ca³y czas spinam w³osy bo lec± mi na twarz przy ka¿dej czynno¶ci. >.<
Jak my¶licie, w jakiej fryzurze bêdzie mi dobrze? Chcia³abym czuæ siê wygodnie i mieæ krótkie w³osy. Mo¿e co¶ poradzicie?
I co mam robiæ, jak w³osy bardzo szybko mi siê elektryzuj±? Jaka¶ odpowiednia pielêgnacja?

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4949686_n.jpg

PS Wiem, m³oda jestem, ale chcê mieæ fajn± fryzurkê i czuæ siê w niej dobrze, bo teraz mnie to po prostu denerwuje. :c
Mizuki20 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-26, 20:01   #4642
drakus
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 47
Dot.: Czy ³adnie by mi by³o w krótkich w³osach?

ja na twoim miejscu bym po prostu zapu¶ci³a na takie, ¿e jak zepniesz to ¿eby nic nie wystawa³o, nie wylatywa³o i by³o wtedy dobrze =) chocia¿ zawsze mo¿esz spróbowaæ ¶ci±æ, je¶li ci nie szkoda w³osów =) na elektryzowanie w³osów to nie wiem, mo¿e jaki¶ jedwab czy co¶
drakus jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-26, 21:13   #4643
Gajuta
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 134
Dot.: Fryzurka

Znalaz³am co¶, ale nie wiem czy do koñca o to chodzi³o. Sama oceñ
http://ikf.styl.fm/emo/fryzura6480.htm
Gajuta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-27, 11:58   #4644
SceneQueene
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 655

moim zdaniem powinna¶ mieæ d³u¿sze, nie krótsze w³osy - takie co najmniej do linii stanika wygl±daj± na ca³kiem ³adne, wiêc gdyby by³y d³u¿sze, tym bardziej doda³yby Ci uroku

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy?
FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-27, 14:02   #4645
mysiunia81
Raczkowanie

kamila_blondi a czemu odpada? kiedy¶ mia³am i du¿o osób mi mówi³o, ¿e mi pasuje?
Stary 2011-12-27, 15:04   #4646
NATALA5214
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 101
Question Czy taka fryzura z grzywkom by mi pasowa³a?

Nie wiem jaki mam kszta³t twarzy, wiêc tutaj zdjêcie:
http://imageshack.us/content_round.p...upload&newlp=1

My¶la³am o takie fryzurze:sexy-britney-spears.jpg

mam w³osy za ramiona trochê, grzywka lekko pod skos od nosa do ust
jest z d³uga i strasznie mnie dra¿ni...
NATALA5214 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-27, 16:09   #4647
ona1960
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 453

Masz ¶liczna buzie i wg mnie ³adnie Ci jest w krókich w³osach Polecam Ci tak± prost± fryzurkê jak w za³aczniku. W³osy mo¿na spi±æ w kitkê a grzywka jest na tyle krótka, ¿e nie leci na oczy

Mo¿esz te¿ zapu¶ciæ ale, jak piszesz, krótsza fryzura to wiêksza wygoda
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg krótkie.jpg (32,0 KB, 27 za³adowañ)

Edytowane przez ona1960
Czas edycji: 2011-12-27 o 16:11
ona1960 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-27, 16:36   #4648
Lithium90
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25

na elektryzacjê w³osów przydaje siê czasem odrobina lekkiego jedwabiu. Ja przez zimê stosujê ten z BioSilk, bo przez we³niane czapy, te¿ mam problemy z elektryzuj±cymi siê k³aczkami Nak³adasz troszkê na koñcówki i tyle. Przynajmniej u mnie siê to sprawdza
Lithium90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-12-28, 09:32   #4649
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysiunia81 Poka¿ wiadomo¶æ
kamila_blondi a czemu odpada? kiedy¶ mia³am i du¿o osób mi mówi³o, ¿e mi pasuje?
Dlatego, ¿e masz okr±g³± buziê i prosta grzywka tylko j± jeszcze niepotrzebnie pogrubi. Efekt: twarz jak ksiê¿yc w pe³ni. Takie moje zdanie. Decyzja nale¿y do ciebie.

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Mizuki20 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam. Strasznie nie lubiê swoich w³osów. Zrobi³am sobie grzywkê na bok i czujê siê jeszcze gorzej. Zazwyczaj ta grzywka to taka wkurzaj±ca ma³a pêtelka. Ogólnie w³osy szybko mi siê elektryzuj± i wgl. s± nieciekawe. :/ Nie mam ju¿ pojêcia co z nimi zrobiæ. My¶la³am nad ¶ciêciem ich gdzie¶ tak do szyi. Ca³y czas spinam w³osy bo lec± mi na twarz przy ka¿dej czynno¶ci. >.<
Jak my¶licie, w jakiej fryzurze bêdzie mi dobrze? Chcia³abym czuæ siê wygodnie i mieæ krótkie w³osy. Mo¿e co¶ poradzicie?
I co mam robiæ, jak w³osy bardzo szybko mi siê elektryzuj±? Jaka¶ odpowiednia pielêgnacja?

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4949686_n.jpg

PS Wiem, m³oda jestem, ale chcê mieæ fajn± fryzurkê i czuæ siê w niej dobrze, bo teraz mnie to po prostu denerwuje. :c
I w krótkich i w d³ugich bêdzie ci ³adnie. Je¶li masz ochotê to scinaj. W³osy nie rêk±. Odros± Na elektryzowanie równie¿ polecam jedwab.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez NATALA5214 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem jaki mam kszta³t twarzy, wiêc tutaj zdjêcie:
http://imageshack.us/content_round.p...upload&newlp=1

My¶la³am o takie fryzurze:Za³±cznik 4407033

mam w³osy za ramiona trochê, grzywka lekko pod skos od nosa do ust
jest z d³uga i strasznie mnie dra¿ni...
Masz owaln± twarz. Co do fryzury to polecam je¶li masz gêste w³osy, bo na cienkich bêdzie nieciekawie wygl±daæ.

Edytowane przez Kamila_Blondi
Czas edycji: 2011-12-28 o 09:24
Stary 2011-12-28, 13:11   #4650
mysiunia81
Raczkowanie

rozumiem i dziêkuje za odpowied¼
Kurcze teraz ju¿ sama nie wiem czy robiæ czy nie robiæ. mo¿e kto¶ jeszcze siê wypowie?
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.