|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Myślałam, że norma dla kobiet ogółem to 12. Ale i tak nie ma dramatu.
![]() |
#4622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4623 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i od początku spała pod kołderką ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
kaja dzięki
![]() Marei my w tamtym roku zmienialiśmy samochód więc wiem co to za 'bul' ![]() Zmieniliśmy chyba gdzieś w listopadzie ale szukaliśmy od stycznia chyba ![]() Jak kupicie to pochwal się, co?? ![]() Nic nie robię ![]() ![]() W soboty zawsze mam problem ![]() A ja szaleję od rana. Wzięłam się za kuchnię, za wszystkie kable, podkułam krzesła bo okropnie rysowały podłogę, zmieniłam firanki i od razu jakoś tak ładniej, wiosennie ![]() Parapet cały w ziołach, szczypiorku, rzeżusze itp. ![]() W poniedziałek jeszcze pojadę na giełdę kwiatową i wyhaczę jakieś ładne kwiaty ![]()
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-03-28 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś jak zwykle bez pomysłu na obiad... od rana chodze i sprzątam, a zaraz czeka na mnie kupa prasowania
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() od wczoraj nieprzerwanie leje! ![]() U mnie na obiad zupa- chciałam coś lekkiego, gotowanego bo coś mnie brzuch boli ![]() Siacha dobre wyniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam przed chwilą ten mus z łososia i jest tak obłędny, że nie wiem czy dla gości coś zostanie http://www.przepisownia.pl/przystawk...3%B3rku/340818
![]() Nam kolega przywiózł auto tydzień temu i jak na razie jesteśmy zadowoleni. tzn przez tydzień stało pod domem bez ubezpieczenia. Wczoraj zdobyliśmy blachy i zacieszamy ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Siacha wyniki super ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Masija szalejesz, ja w ramach wiosny kupiłam sobie narcyza w doniczce a tż ma drugie podejście do okien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
Zepsuła nam się pralka
![]() polecacie jakieś marki? |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Mehja jak ładowana od góry to my wybraliśmy AEG i narzekać nie mogę
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam whirpoola i jestem zadowolona ![]() ![]() ![]() chciałam Candy, moi rodzice mają już z 10 lat i dobrze dopiera itd. Ale ja chciałam 1200obrotów i min 6kg a musiałam wziąć już, więc nie miałam możliwości czekania i zamawiania itd.. Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2015-03-28 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
industria
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
właśnie mnie oswieciłyście że dziś sobota, ja od rana myślałam że niedziela ....
![]() rybka, jestem w 29 tyg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
siacha ładne wyniki
![]() mehja my po świętach kupujemy tę pralkę http://www.oleole.pl/pralki/bosch-wlk20260pl.bhtml#opis Teraz mamy aristona- prawie 7 lat i długo był bez zarzutu, ale jakiś czas temu zaczął się psuć programator. Ciekawe jaki ten Bosh bedzie ![]() U nas na obiad pomidorowa i takie kotleciki http://www.przyslijprzepis.pl/przepi...i-z-tunczyka-2
#4638 |
Zakorzenienie
|
Irmusia też myslałam nad boschem tylko słyszałam opinie że zdziadział i części zamienne są koszmarnie drogie i zaczęłam się zastanawiać
Ja takie kotleciki robię z makreli i wychodzą pyszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zrobiłam sałatkę a na obiad były pierogi z truskawkami polane śmietaną. Mąż poszedł do pracy a ja nie mam pojęcia co robić. Pogoda do du.py, niby nie pada, ale jest pochmurno i strasznie wieje jak to w kieleckim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
mehja ten konkretny model ma dobre opinie, a ma wszystko na czym mi zależy. Różne długości programów, jest wąska, 6 kg A+++, jeszcze chciałąm "super silent" jak ariston, ale z takich cichych to tylko lg i samsung a one mają nieciekawe programy. Ja już jestem zdecydowana, bo szukałam od kilku tygodni na pewno i nie znalazłam nic lepszego. No i cena bardzo dobra. O częściach zamiennych nie myślę, bo aristona nigdy nie naprawiałam. Generalnie jak w tych nowych pralkach coś się zepsuje to raczej nie opłaca się kupować, bo to w głównej mierze elektronika... No nic. Zobaczymy, jak będzie działać.
#4641 |
Zakorzenienie
|
Masija - nie. po 1 praniu były koszmarnie wygniecione, długo prasowałam. teraz syn od tygodnia śpi na tym prześcieradle i poduszce, wieczorem będę zmieniać to pomacam jeszcze, wypiorę i zobaczymy co dalej. ja jestem przyzwyczajona do takich zwykłych prześcieradeł, których nawet prasować nie musiałam nigdy a nie były wygniecione i były miękkie. Mogę za kilka dni napisać jak po używaniu i kolejnym praniu się sprawują.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
Pszczoua mniam grill
![]() Irmusia z tym naprawianiem racja, teraz się nie opłaca raczej. Po południu może pojedziemy z tż do sklepu to zobaczymy jakie pralki mają. My musimy kupić w Euro rtv a tam ten twój bosch jest 200zł droższy bo ja też miałam go na oku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Konto usunięte
|
Pozdrowionka znad morza, o☠☠☠☠☠☠☠ilam rybkę i zaraz cisne na basen, mamy piękna pogodę
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
mehja kupcie sobie przez internet
![]()
#4645 | ||||||
Zakorzenienie
|
"Pampki to tylko drożeją, więc można wcześniej się zaopatrzyć ". On kupuje wielkie paki na amazonie. Ja jeszcze poczekam
![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba zdecydujemy się na focusa kombi, do kwoty, którą mamy jest to dobra opcja, nie za stary, z możliwym do zaakceptowania przebiegiem. Gdybym w zeszlym roku tyle kasy nie straciła na leczenie, to byśmy pewnie moim wymarzonym A4 śmigali ![]() ![]() Twój tz miał rację. My też od listopada szukamy. najważniejsze, że jesteście zadowoleni i że wózek się zmieści ![]() Cytat:
![]() ![]() Brokułowej jeszcze nie gotowałam. Cytat:
![]() My gotujemy ryż. Z jabłkami, tzn przecierem jabłkowym. Ryż naprawdę dobrze robi na moją opuchliznę. Albo urlop i brak stresu w pracy ![]() Cytat:
My z racji tego, że chcieliśmy być bardziej awangardowi czy tam nieprzeciętni (no bo przecież nie ze względu na cenę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie zacytowało mi, jak zwykle! ![]() Ja ten weekend spędzam w szkole, więc nawet nie wracam na noc do domu, tylko zostaję w Poznaniu ![]() ![]() Marei mnie mój Tż zaraził miłością do audi ![]() ![]() Industria Twoja Małgosia pięknie przybiera na wadze ![]() Szuuu Ty masz za dobrze ![]() ![]()
#4648 |
Zakorzenienie
|
Marei często taką robie. Do tego wrzucam filet z kurczaka, makaron ryżowy, kukurydzę, ogórka konserwowego, jajka, przyprawy, majonez, jak mogłam to dawałam pieczarki.
My w zeszłym roku zmieniliśmy auto z nissana primery w sedanie na Passata kombi. W nissanie ile trzeba było się nakombinować w sadzeniem wózka do bagażnika. |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tz choruje na Passata. cenowo się zmieścimy, ale do garażu już nie wejdzie... i .upa Moja mama ma passata w sedanie i ma ogroooomny bagażnik! A co dopiero kombi. Tam zapakujesz wózek, łóżko i psa z budą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Marei my rok temu mieliśmy forda mondeo i był ogromnyyyyyy
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.