![]() |
#4621 | |
bez kija nie podchodz
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Ja dzis robie rest. Nie mam sily na nic. Nie mialam sily wstac z lozka.
A jeszcze trzy dni pracy i dopiero wolne. ![]() Jutro pocisniemy z TZ na rowery ![]() pannaatopowa, dziwne rzeczy Ci sie dzieja z ta waga? Ile jesz kcal? Liczylas sobie proporcje b/t/w tak na poczatek? Kurde, bo cwiczysz duzo, a tu takie rzeczy sie dzieja ![]() pozeczkowa, bedziesz cos cwiczysz czy tylko skupiasz sie na zywieniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zadomowienie
|
na razie zostało mi 5 dni do urlopu, więc przez te dni postaram się trzymać michę. na urlopie pewnie i tak popłynę, nie oszukujmy się.
po powrocie planuję 2-3 razy w tygodniu minimum godzinę cardio na siłce. +3 dni pracy po 12h ![]()
![]() |
#4623 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Ja chyba kupie karnet na moja silownie, kosztuje 40 ÂŁ , ale jest w tym silownia, basen, wszystkie zajecia fitnessowe, pilates, yoga, no wszystko wszystko, wiec wg mnie tanioszka. Chcialabym chodzic z kims, ale nikogo nie mozna tu zmotywowac. Kazdy woli sie isc napier*olic do pubu za ta kase, bo inaczej nie mozna napisac. ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2015-08-22 o 11:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
też bym wolała chodzić z kimś na siłownię, najlepiej z moim chłopem, wtedy bym i na tą dalszą chętnie maszerowała. no ale... co on by miał tam robić, chuchro ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Moj nie chce chodzic bo jest leniwy ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zadomowienie
|
ale ja lubię chudzielców, nie chcę żeby robił masę
![]()
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuję za troskę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Raczkowanie
|
Wagi nie kupiłam, pożyczyłam od teściowej jakąś taką zabytkową
![]()
#4629 |
Rozeznanie
|
Unex, ćwiczyć często i fajnie ! Oczywiste, że jesteś moją motywacją. I dużo schudłaś więc dodatkowo mnie motywujesz
![]() I podesłałaś mi treningi z których ćwiczę ![]() Ten karnet na siłownię bym brała ![]() ![]() Szkoda, że nikt nie chce się przyłączyć do Ciebie. Ja bm mogła, ale wiesz, trochę daleko ![]() Ja dziś ćwiczyłam brzuch, pośladki i szybkie cardio. Mi bardzo zależ na udach i pośladkach. Chcę je wymodelować i zrobić z nich petardę ![]() Mój TŻ mówi, że zdrowe jedzenie jest pyszne i że jest bardzo dumny ze mnie, że ćwiczę ![]() Jutro planuję porządny trening, tak ponad godzinę i 3 litry potu ![]() Planują pośladki i uda z mel, pośladki z Centrum Sportu, brzuch, turbo spalanie. Wrzucam mój dzisiejszy obiad - pizza na ciemny- owsianym spodzie. Smaczne i bardzo bardzo sycące. |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj miałam swój pierwszy mały sukces
![]() ![]() ![]() Dzisiaj jedziemy w plener za miasto na cały dzień, a wieczorem ćwiczę!
#4632 | ||
bez kija nie podchodz
|
Ja dopiero z pracy wrocilam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Rozeznanie
|
Monte
![]() Serio, to jest sukces ![]() Jak widzisz pyszności i mówisz sobie - nie ![]() Unex może warto czasem odpuścić albo zrobić coś lekkiego ? Ja dziś dałam sobie moooocno w kość i już mam zakwasy. Ćwiczyłam z 1,5. Głównie na pośladki. Chce wypukłe, okrągłe i twarde dupsko miec ![]() Nurek mieszkam na Woli. Ja dziś ćwiczyłam : - mel b pośladki, - abs brzucha - pośladki z centrum spory - turbo spalanie - tabata b + godzinny spacer z psem ![]() Dziewczyny, pamiętacie jak mówiłam, ze mam sukienkę na wesele i moim celem jest się w nią zapiać i że są marne szanse ? To było miesiąc temu. Wesele jest za miesiąc, a ja dziś się w kiecke zapiełam ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze mam co robić, bo jest trochę opięta, ale wiem, że właśnie w niej pójdę i nie czeka mnie wydate na kieckę ( ostro oszczędzam na wakacje ). Ale też mam do Was prośbę o radę. Ta kiecka to ta z załącznika i zastanawiam się czy zostawić ją długą czy skrócić do kolan ? Planuje czarne szpilki, czarną kopertówkę i naszyjnik z załącznika. Skłaniam się ku skróceniu, bo wydaje mi się, że będę wyglądać nieco młodziej i mniej się umęczę niż w długiej. Jak sądzicie ? Paska nie zakładam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
bez kija nie podchodz
|
Must pocwicze tak do 40 min max bo nie mam dzis sily na ekstremalne treningi.
dla Ciebie megaaaa brawa! a co do sukienki, ja nigdy nie lubialam dlugich, wiec bym skracala ![]() No i super, ze sie dopinasz, dobra robota!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Must: gratulacje!
![]() |
#4636 | |
bez kija nie podchodz
|
Dalam sobie wycisk! Teraz ide sie wykapac i zrobie sobie domowe spa!
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do skrócenia to moim zdaniem ciężko powiedzieć, jak nie widać jak w niej wyglądasz. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Tabelka - wszystkich mam oprócz Untouched. Mam czekać czy dodawać? ![]()
![]() |
#4638 | |
bez kija nie podchodz
|
Dodawaj Mel, Untouched sie dawno nie ozywala to trudno, jak znow napisze to bedzie w nastepnej tabelce.
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Must to trochę daleko bo ja w Ząbkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa.
Już się zapinam, ale jest tak, że im więcej schudne tym lepiej ta kiecka bedzie wyglądać. Wczesniej okropnie mi sterczał brzuch, teraz jest lepiej. Dziś znowu w pracy ktoś mi powiedział, że dużo schudłam. Kurde, schudłam tylko 3kg, ale duzo w centymetrach. Bo do zapięcia kiecki brakowało mi 12 cm ![]() Więc sama jestem trochę w szoku ![]() Co do skrócenia to idze do krawcowej w weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to w ogóle muszę kieckę kupić, ale nie spieszy mi się do mierzenia. ;/
![]() |
#4643 |
Wtajemniczenie
|
Monte: ja swoją dyniową robiłam na dwa sposoby - jedna z pieczoną dynią (wychodzi słodsza), a druga po prostu w kosteczkę i podsmażona, obie bez mleka kokosowego. nie pamiętam dokładnie przepisu, ale najbardziej zbliżone sa te:
http://www.olgasmile.com/zupa-dyniowa-krem.html http://taka-babska-proba.blogspot.co...bez-mleka.html ![]() ![]() pozeczkowa: mam deal dla ciebie, też polegam na słodyczach i rzeczach po które sięgać nie powinnam i zrobiłam sobie postanowienie - ZERO rzeczy z zakazanej listy do końca września, co ty na to? a co do chęci ćwiczeń z chłopem i jego opór - cóż, ja mam to samo, chodziłam sama na siłkę ![]() ![]()
![]() |
#4644 | |
bez kija nie podchodz
|
hej laski.
![]() ja mam jakis kiepski dzien. W pracy ciezko, wiecznie jakies pretensje, wyrzytu, jestem wypruta. Od jutro mam wolne, az do pon, wiec sobie odpoczne ![]() Stanelam na wage a tam 75,5 ![]() Przez tabletki przeciwbolowe na plecy mam zaparcia ( niestety dosc czesty skutek uboczny) wiec moze to. Przyznam szczerze, ze mnie to dosc zdemotywowalo, meh. Ale od jutra ostro cisne, zobaczymy co waga pokaze w piatek ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
bez kija nie podchodz
|
Moj jutrzejszy jadlospis:
1. owsianka, mleko 2 %, jablko, cynamon, orzechy brazylijskie szt 3 2. jajecznica z 2ch jaj z pieczarkami, kromka chleba zytniego, duuuuuzo pomidorkow koktajlowych, papryka & cukinia grilowana 3. 2 filety z udek z kurczaka robione z przepisu KLIK ( robione bez wina, bez oleju) + frytki z batatow pieczone w piecu ( moja porcja ok 1/2 ziemniaka) + papryka 4. roladki z cukini, chudej wedliny z kurczka z odrobina sera plesniowego, pieczone w piekarniku ( roladki z calej duzej cukini) ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Wtajemniczenie
|
Unex, jak robisz te roladki?
![]()
![]() |
#4647 | |
bez kija nie podchodz
|
Kroje cienko cukinie ostrym nozem ( takie dlugie pasy wzdloz) sparzam je na goracej wodzie, zeby zmiekly.
Do srodka daje odrobine szynki i sera i zawijam w rulon. Przytrzymuje wykalaczka, przyprawiam i do pieca na 10 min max zeby sie przypiekly ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2015-08-25 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Rozeznanie
|
Unex brzmi to bardzo smacznie
![]() może zrobię jutro, bo mam wszystkie składniki. Ja się kiepsko czuje jakoś. W sensie, że jestem zmęczona i niewyspana. Wczoraj odwiedził nas kuzyn mojego TŻta. Jest miły i fajny, ale z TŻtem nie widzimy żadnego sensu w odwiedzinach w trakcie tyg, bo pracujemy 7-18 i nie ma nas, a jak jesteśmy to wiadomo - gotowanie, pies, cośtam i ostatecznie nie mamy jak i kiedy się nim zająć. Mam nadzieję, że kuzyn max jutro pojedzie do domu, bo sam widzi, że trochę słabo to wygląda. Zresztą on nie lubi psów, więc ciągle próbuje odganiać mojego i się dziwi, że pies może na kanapę ![]() Dziś poprosiłam TŻta, aby gdzieś do miasta zabrał kuzyna, bo chcę poćwiczyć i jakoś nie bardzo mam ochotę rezygnować z ćwiczeń na ten tydz. z powodu odwiedzin. Sorki, że tak się rozpisałam, ale nie lubię jak ktoś mi zaburza moje plany i ogólnie nienawidzę spać u kogoś i jak ktoś u mnie śpi. Dziś na obiad filet z kury pieczony na suchej patelni w papierze do pieczenia, cukinia i pieczarki z grila + brązowy ryż. Wczoraj była kolacja pełna kabanosów, serów itp i wiecie co ? Nic nie zjadłam z tego, bo nawet nie miałam ochoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, zaczęłam urlop. wracam do pracy dopiero 14 września
![]() stres przedślubny się trochę włączył, panikuję, czy wszystko mam, czy wszystko zrobiłam, załatwiłam, wszędzie napisałam, zadzwoniłam itp... uroki organizowania imprezy na odległość ![]() pilnuję picia wody. jem tak sobie. wracam do was na pełnych obrotach 10 września po południu, ważę się, mierzę, kupuję karnet na siłkę, zaopatrzam nowiusieńką lodówkę w warzywa, owoce, drób i łososia i jazda ![]() proszę trzymać za mnie kciuki w sobotę żeby wszystko się udało ![]()
![]() |
#4650 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Podziwiam Cie serio! Wracaj do nas pozeczkowa, tylek sie sam nie wyrzezbi! ![]() ![]() Ja wlasnie zjadlam moj obiad, byl taaaaaaaki dobry, ze bym mogla zjesc caly gar. Kto by kiedys pomyslal, ze dietetyczne zarcie moze byc takie pyszne ![]() No i dobry trening tez juz za mna ![]() Czuje, ze zyje, uwielbiam to uczucie!
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.