|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
Cytat:
Czytałam na bieżąco dyskusje na ista pana Olimpii i już miałam coś napisać, ale na szczęście się powstrzymałam. Powiedzcie mi ile mrolimpia ma właściwie lat? Bo mentalnie zatrzymała się chyba na poziomie gimnazjum |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Szkolenie mam, a co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- cooooooooooo D: walka trwa? D: a ja w bibliotece nad krytyką mityczną i archetypową ;-; |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Wilk co zjadł babcie.
|
Wole zeby sie tym chwalily. Ale pomysl kosmetykow dla dzieci tez wydaje mi sie dziwny... no coz takie jest moje zdanie. Cel mozna sobie wybrac osobiscie co kto preferuje. Ja zawsze pamietam o zwierzętach i ludziach ktorych los nie oszczedzil przykrosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Raczkowanie
|
Ja się cały czas zastanawiam o co chodzi jutuberkom z tym gadaniem za plecami. Jak mamy powiedzieć Szusz,że robi coś źle,jak ona komentarze usuwa? Albo jak mamy powiedzieć coś komuś w twarz,skoro nie znamy ich osobiście? Nie miałabym problemu powiedzieć-wiesz,ten kolor szminki do ciebie średnio pasuje,ale jak, skoro nie znam tych dziewczyn i nigdy zapewne na oczy żadnej nie zobaczę. A no i Paula się szczyci tym,że potrafi w filmie powiedzieć co myśli.Tylko że nie każdy z nas nagrywa...Pewnie jak ja bym nagrywała filmy,to nie szczypałabym się w język
![]()
Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmieniać samego siebie. - Aldous Huxley Insta-pierdoły Edytowane przez pamelka146 Czas edycji: 2015-12-14 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kupiłam wczoraj cienie, jakąś nowość chyba- Loreal Color Riche L'ombre Pure i są ulala. Konsystencja, pigmentacja, kolory(!), maluje się nimi jak marzenie. Mam 301, 302 i 502. Pomacajcie przy okazji.
Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2015-12-14 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Konto usunięte
|
https://www.instagram.com/p/_QyGasqlKh/
tak bez hashtagu o pracy? D: a u pinkpaulinki moja ulubiona Lulu :3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Rozeznanie
|
O rany rany! Ależ tu się działo przez weekend
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
♥
|
Dokładnie! Nie było mnie dwa dni,a tu proszę, jakie rzeczy się podziały.
![]() A tak na poważnie, przeczytałam dyskusję na insta Olimpii i jestem lekko mówiąc zażenowana, miałam ją za kobietę bardziej ogarniętą, ale jak widać trochę się oszukałam. Ciekawi mnie także o co chodzi z tym pingerem, co ona tam wypisywała? (niestety linki do screenów nie działają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale screeny nie działają i u mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, znacie jakiś fajny podkład rozświetlający do cery dojrzałej? Moja mama szuka fajnego podkładu, więc chcę jej go podarować na Święta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
lonelyrun
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
CzekoladoweLove
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Użyszkodniczka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Konto usunięte
|
mrolimpia18@loveeedith tak jak mowisz niech kazdy patrzy na siebie...nie jestes mna nie jestes w mojej syt wiec prosze nie wypowiadaj sie, najgorzej jak ktos poczuwa sie do pouczania innych a nie ma ziel pojecia w jakiej syt jest tej czlowiek to jest żałosne....ale tj norma yt, dziekuje ci za rady, zlote rady, ale pozwol ze zostane soba 😁 pozdrawiam
mrolimpia18Zamykam juz ten temat dyskusja nie przyniosla nic dobrego, tak jak ktos pisal byla o niczym, liczylam na cos wiecej no? ale trudno..nie odp na zaden komentarz pod tym zdjeciem 😁 podrawiam No właśnie, nie zna sytuacji Karoliny i Darka, nie wie ile pracy ich kosztowało dojście do miejsca, w którym są. Nie ma pojęcia co po drodze ich spotkało ale złośliwie będzie im wypominać i bóldupić, że w weekend wydali tyle ile ona nie może. Dyskusja była o konkretach, ludzie również liczyli na coś więcej, że ZROZUMIE. Czuję, że we vlogach teraz będą znowu smuteczki i żale. Ile to kasy na święta idzie, prezenty takie drogie. A nieee, o kasie na prezenty już było. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 | |
niepolubiecie
|
@ Olkaaaa_s
jeżeli 50kilka zł z wysyłką nie jest rujnujące Lumene Touch of Radiance polecam ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Wilk co zjadł babcie.
|
Uwaga Offtop.
Dziewczyny czy któraś posiada młynek do kawy?? Zastanawiam się jaki kupić i już w głowie mi wiruje. Czy warto wydać na żarnowy czy elektryczne noże wystarczą? Dla przeciętnego kawosza. |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam zarnowy reczny. Z tego co czytalam to na te z nozami lepiej nie patrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Przyczajenie
|
Youtuberki w moich oczach
Pozwolę sobie wyrazić moje zdanie o popularnych youtuberkach:
Mammy Doriska - mega sympatyczna kobieta, która brzmi jakby przed każdym filmikiem jadła kilogram cukru, bo tyle w niej słodyczy. Trochę dziwnym i sztucznym głosem mówi, ale widać, że ma super kontakt z córką Lily, która jak na 2,5 letnie dziecko jest bardzo rezolutna i wygadana. Mimo, że sama nie mam dzieci i tematyka jest mi trochę obca, to bardzo lubię podglądać ich życie. Glam Paula - wyluzowana dziewczyna, która świetnie wpasowała się jako idolka nastolatek. Ja będąc w jej wieku 22-23 lata raczej starałam się wydorośleć, a ona dalej czuje się i zachowuje jak 15 latka (styl ubioru, gry, słownictwo). Mimo wszystko szacun dla niej za to, że jest konsekwentna i mega pozytywna w tych swoich vlogach. Julia Kobus - dziewczyna, której mi szkoda, bo pogubiła się w życiu. Opowiada o bardzo intymnych problemach życiowych i zamiast skupić się na dziecku i dorosnąć to woli spowiadać się publicznie z nieudanych związków ze starszym facetem. Mega dziwnie mówi i bardzo sztucznie zwraca się do swojego syna, którego wizerunek publikuje na instagramie, ale na youtube robi z tego wielką tajemnicę. Małaczarna90 - największe rozczarowanie, zdziecinnienie i brak pomysłu. prowadzi/prowadziła fajny blog modowy, wydawała się ogarniętą studentką kończącą studia z planami na przyszłość. Odkąd vloguje robi się infantylna, wraca do poziomu gimnazjum i bawią ją zdrapki i głupie ozdoby. Dno i 3 metry mułu Alexmandosyle - podziwiam tysiące osób subskrybujących tą dziewczynę - wymowa i mimika naturalna jak w "Trudnych Sprawach" , wypowiedzi jak domorosły psycholog, Ejakeva - fajna babka po 30, naturalna, opowiada o życiu w Holandii, nie reklamuje chamsko dziadowskich produktów. Polecam! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 | |
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
Też mi się tak wydaje, że kupię żarnowy ale teraz problem ręczny czy elektryczny? Niby dla meżczyzny więc nie powinien mieć problemu z siłą przemiału ale elektryczne żarnowe mają wybór wielkości zmielonego ziarna. Jedyny problem, który mi zajmuje głowe to jak myć te ustrojstwo ?? heh... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Youtuberki w moich oczach
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Ma, Opla Corsa ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Nie odzywałam się długo, ale śledzę wszystko na bieżąco - i tu i na yt.
Co do Pana Olimpii, to wiecie co? Okropne to, co mówi i co robi... Jej kanał też mógłby być bardziej widoczny i bardziej doceniany (finansowo również), gdyby produkowała bardziej przyjemne dla oka i dla ucha treści. Włożyła w to oprócz serca po prostu trochę profesjonalizmu. Na pewno każdy by to docenił, a tak to trudno podziwiać kanał, który w swojej treści jest troszkę nudnawy.. Karolina i Darek nie dość, że mieli na siebie fajny pomysł, to jeszcze go fajnie sprzedali. Fajnie, że mają siebie, to po pierwsze, a po drugie kasę, z tego, co robią. Nie raz pod komentarzami Pauliny pojawiały się głosy, że powinna rzucić tę robotę w sklepie i zająć się zarabianiem na yt. I bylaby bardziej zadowolona i zdrowsza psychicznie, bo zazdrość to bardzo niefajna i niezdrowa cecha... Reasumując - Paulina idzie nowy rok. Przemyśl swoje zachowanie i się ogarnij.
#4648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
polecę teraz czitosem- ja nie myję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Tak odchodząc od tematu Olimpii, wrzucam nową Ewelinę Be'glashes i vlogmas: https://youtu.be/i8FgXgGhHYs
Poza tym Ewelina się zaręczyła ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.