Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-14, 08:54   #4621
Lady in Blue
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
O wielu twarzach - to się zgodzę.
Jak dla mnie Karolina i Darek robią profesjonalną robotę, zasługują na hajsy z YouTube. Kluczem do ich sukcesu jest również to,że czuć od nich prawdziwość,życzliwość i pozytywną energię, a nie wiele twarzy i ukrywaną frustrację.
10/10

Czytałam na bieżąco dyskusje na ista pana Olimpii i już miałam coś napisać, ale na szczęście się powstrzymałam.

Powiedzcie mi ile mrolimpia ma właściwie lat? Bo mentalnie zatrzymała się chyba na poziomie gimnazjum
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 09:01   #4622
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Munia, widzę,że dalej walczysz? ;-)
Szkolenie mam, a co nudnawo jest, a temat taki ciekawy ;(
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 09:08   #4623
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
mogłyby choć zrobić świateczną paczkę [czy jak ta akcja sie nazywała?!] .
cokolwiek byle nie to ;-;

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

cooooooooooo D: walka trwa? D:
a ja w bibliotece nad krytyką mityczną i archetypową ;-;
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 09:12   #4624
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Wole zeby sie tym chwalily. Ale pomysl kosmetykow dla dzieci tez wydaje mi sie dziwny... no coz takie jest moje zdanie. Cel mozna sobie wybrac osobiscie co kto preferuje. Ja zawsze pamietam o zwierzętach i ludziach ktorych los nie oszczedzil przykrosci.
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 09:32   #4625
pamelka146
Raczkowanie

Ja się cały czas zastanawiam o co chodzi jutuberkom z tym gadaniem za plecami. Jak mamy powiedzieć Szusz,że robi coś źle,jak ona komentarze usuwa? Albo jak mamy powiedzieć coś komuś w twarz,skoro nie znamy ich osobiście? Nie miałabym problemu powiedzieć-wiesz,ten kolor szminki do ciebie średnio pasuje,ale jak, skoro nie znam tych dziewczyn i nigdy zapewne na oczy żadnej nie zobaczę. A no i Paula się szczyci tym,że potrafi w filmie powiedzieć co myśli.Tylko że nie każdy z nas nagrywa...Pewnie jak ja bym nagrywała filmy,to nie szczypałabym się w język

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły

Edytowane przez pamelka146
Czas edycji: 2015-12-14 o 09:36
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 09:36   #4626
rickybobby
Wtajemniczenie

Dziewczyny kupiłam wczoraj cienie, jakąś nowość chyba- Loreal Color Riche L'ombre Pure i są ulala. Konsystencja, pigmentacja, kolory(!), maluje się nimi jak marzenie. Mam 301, 302 i 502. Pomacajcie przy okazji.

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2015-12-14 o 09:37
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 09:42   #4627
201605301111
Konto usunięte

https://www.instagram.com/p/_QyGasqlKh/

tak bez hashtagu o pracy? D:

a u pinkpaulinki moja ulubiona Lulu :3
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-14, 10:58   #4628
apiaQ
Rozeznanie

O rany rany! Ależ tu się działo przez weekend
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 11:05   #4629
xsun

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
O rany rany! Ależ tu się działo przez weekend
Dokładnie! Nie było mnie dwa dni,a tu proszę, jakie rzeczy się podziały.

A tak na poważnie, przeczytałam dyskusję na insta Olimpii i jestem lekko mówiąc zażenowana, miałam ją za kobietę bardziej ogarniętą, ale jak widać trochę się oszukałam.

Ciekawi mnie także o co chodzi z tym pingerem, co ona tam wypisywała? (niestety linki do screenów nie działają )
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 11:08   #4630
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość

A tak na poważnie, przeczytałam dyskusję na insta Olimpii i jestem lekko mówiąc zażenowana, miałam ją za kobietę bardziej ogarniętą, ale jak widać trochę się oszukałam.

Ciekawi mnie także o co chodzi z tym pingerem, co ona tam wypisywała? (niestety linki do screenów nie działają )
Kurcze, ja coś z pingerem ją kojarze. Wtedy miała tam mnóstwo zdjęc z ślubu, opisywała historię ciąży i zamążpójścia.

Ale screeny nie działają i u mnie
Stary 2015-12-14, 11:10   #4631
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Dziewczyny, znacie jakiś fajny podkład rozświetlający do cery dojrzałej? Moja mama szuka fajnego podkładu, więc chcę jej go podarować na Święta Problem koloru odpada, moja mama ma ciemną karnację z ciepłym podtonem Myślałam nad True Matchem i AA, co sądzicie? Aha, i fajnie by było, żeby cenowo mnie nie zrujnował, bo niestety mam ograniczony budżet
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-14, 12:03   #4632
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znacie jakiś fajny podkład rozświetlający do cery dojrzałej? Moja mama szuka fajnego podkładu, więc chcę jej go podarować na Święta Problem koloru odpada, moja mama ma ciemną karnację z ciepłym podtonem Myślałam nad True Matchem i AA, co sądzicie? Aha, i fajnie by było, żeby cenowo mnie nie zrujnował, bo niestety mam ograniczony budżet
Ktoś wyżej ten polecał https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...e-up-lumi.html a z true matchem z tego co czytałam bywa różnie, jedni go kochają, drudzy nienawidzą
lonelyrun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 12:08   #4633
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
krem CC z bourjois (ok 30 zł).
Stary 2015-12-14, 12:17   #4634
Paulincia1234
CzekoladoweLove

Cytat:
Jak dla mnie TM ma za dużo drobinek, ale dla dojrzałej cery może się sprawdzić
Paulincia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 12:17   #4635
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość

Pisała, że nagrywanie na yt ja męczy, bo ludzie w komentarzach za bardzo się czepiają bla bla I trochę bluzgów tam też było
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Stary 2015-12-14, 12:23   #4636
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Z tego co się orientuję, Ewa Gil używa do cer dojrzałych podkładów, uwaga uwaga! Oriflame, konkretnie Giordani Gold. Wiele osób je chwali, nie są drogie (zwłaszcza w promocji).
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 12:37   #4637
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Z tego co się orientuję, Ewa Gil używa do cer dojrzałych podkładów, uwaga uwaga! Oriflame, konkretnie Giordani Gold. Wiele osób je chwali, nie są drogie (zwłaszcza w promocji).
Ja używam Oriflame GG ale krem CC (o podkładzie też słyszałam same dobre rzeczy), bardzo bardzo lubię Ma średnie krycie, jest nawilżający, ładnie wyrównuje koloryt, bardzo polecam

Stary 2015-12-14, 12:45   #4638
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
z true matchem to jesli mama ma cere idealna bez porów - ale jak wiadomo tu szansa jest 50/50 ze przypasuje. Moja 40paro letnia koleżanka używa codziennie podkładu z AA wypełniającego zmarszczki. Czasem jak stawia na "glow" to wake me up z Rimmela lub pudruje się takimi kuleczkami różnokolorowymi one nadaja poblask. Obie często do pracy uzywamy tez Lovely HD [taniocha ale nie starcza na długo max 2 mies] wraz z rozświetlaczem z Wibo ^^
Stary 2015-12-14, 13:36   #4639
201701230959
Konto usunięte

mrolimpia18@loveeedith tak jak mowisz niech kazdy patrzy na siebie...nie jestes mna nie jestes w mojej syt wiec prosze nie wypowiadaj sie, najgorzej jak ktos poczuwa sie do pouczania innych a nie ma ziel pojecia w jakiej syt jest tej czlowiek to jest żałosne....ale tj norma yt, dziekuje ci za rady, zlote rady, ale pozwol ze zostane soba 😁 pozdrawiam
mrolimpia18Zamykam juz ten temat dyskusja nie przyniosla nic dobrego, tak jak ktos pisal byla o niczym, liczylam na cos wiecej no? ale trudno..nie odp na zaden komentarz pod tym zdjeciem 😁 podrawiam

No właśnie, nie zna sytuacji Karoliny i Darka, nie wie ile pracy ich kosztowało dojście do miejsca, w którym są. Nie ma pojęcia co po drodze ich spotkało ale złośliwie będzie im wypominać i bóldupić, że w weekend wydali tyle ile ona nie może. Dyskusja była o konkretach, ludzie również liczyli na coś więcej, że ZROZUMIE.

Czuję, że we vlogach teraz będą znowu smuteczki i żale. Ile to kasy na święta idzie, prezenty takie drogie. A nieee, o kasie na prezenty już było.
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 14:08   #4640
roseplum
niepolubiecie

@ Olkaaaa_s

jeżeli 50kilka zł z wysyłką nie jest rujnujące Lumene Touch of Radiance polecam

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że akurat podkłady z Oriflame nie są złe, szczególnie jeśli ktoś nie ma problemów z kolorem. Nie miałam z nim dłużej do czynienia, ale malowałam kiedyś wyżej wymienionym znajomą starszą panią. Po lekkim przypudrowaniu i utrwaleniu fixerem (kobo, więc żaden tam kryolan) utrzymał się całą noc, a na zdjęciach wyszedł ślicznie.
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 14:15   #4641
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Uwaga Offtop.
Dziewczyny czy któraś posiada młynek do kawy?? Zastanawiam się jaki kupić i już w głowie mi wiruje. Czy warto wydać na żarnowy czy elektryczne noże wystarczą? Dla przeciętnego kawosza.
Stary 2015-12-14, 14:32   #4642
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
Uwaga Offtop.
Dziewczyny czy któraś posiada młynek do kawy?? Zastanawiam się jaki kupić i już w głowie mi wiruje. Czy warto wydać na żarnowy czy elektryczne noże wystarczą? Dla przeciętnego kawosza.

Ja mam zarnowy reczny. Z tego co czytalam to na te z nozami lepiej nie patrzeć
Stary 2015-12-14, 14:35   #4643
manukah
Przyczajenie

Youtuberki w moich oczach

Pozwolę sobie wyrazić moje zdanie o popularnych youtuberkach:

Mammy Doriska - mega sympatyczna kobieta, która brzmi jakby przed każdym filmikiem jadła kilogram cukru, bo tyle w niej słodyczy. Trochę dziwnym i sztucznym głosem mówi, ale widać, że ma super kontakt z córką Lily, która jak na 2,5 letnie dziecko jest bardzo rezolutna i wygadana. Mimo, że sama nie mam dzieci i tematyka jest mi trochę obca, to bardzo lubię podglądać ich życie.

Glam Paula - wyluzowana dziewczyna, która świetnie wpasowała się jako idolka nastolatek. Ja będąc w jej wieku 22-23 lata raczej starałam się wydorośleć, a ona dalej czuje się i zachowuje jak 15 latka (styl ubioru, gry, słownictwo). Mimo wszystko szacun dla niej za to, że jest konsekwentna i mega pozytywna w tych swoich vlogach.

Julia Kobus - dziewczyna, której mi szkoda, bo pogubiła się w życiu. Opowiada o bardzo intymnych problemach życiowych i zamiast skupić się na dziecku i dorosnąć to woli spowiadać się publicznie z nieudanych związków ze starszym facetem. Mega dziwnie mówi i bardzo sztucznie zwraca się do swojego syna, którego wizerunek publikuje na instagramie, ale na youtube robi z tego wielką tajemnicę.

Małaczarna90 - największe rozczarowanie, zdziecinnienie i brak pomysłu. prowadzi/prowadziła fajny blog modowy, wydawała się ogarniętą studentką kończącą studia z planami na przyszłość. Odkąd vloguje robi się infantylna, wraca do poziomu gimnazjum i bawią ją zdrapki i głupie ozdoby. Dno i 3 metry mułu

Alexmandosyle - podziwiam tysiące osób subskrybujących tą dziewczynę - wymowa i mimika naturalna jak w "Trudnych Sprawach" , wypowiedzi jak domorosły psycholog,

Ejakeva - fajna babka po 30, naturalna, opowiada o życiu w Holandii, nie reklamuje chamsko dziadowskich produktów. Polecam!
manukah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-14, 14:35   #4644
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość

Ja mam zarnowy reczny. Z tego co czytalam to na te z nozami lepiej nie patrzeć

Też mi się tak wydaje, że kupię żarnowy ale teraz problem ręczny czy elektryczny? Niby dla meżczyzny więc nie powinien mieć problemu z siłą przemiału ale elektryczne żarnowe mają wybór wielkości zmielonego ziarna. Jedyny problem, który mi zajmuje głowe to jak myć te ustrojstwo ?? heh...
Stary 2015-12-14, 14:45   #4645
Lady in Blue
Zakorzenienie

Dot.: Youtuberki w moich oczach

Cytat:
Napisane przez manukah Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie wyrazić moje zdanie o popularnych youtuberkach:

Mammy Doriska - mega sympatyczna kobieta, która brzmi jakby przed każdym filmikiem jadła kilogram cukru, bo tyle w niej słodyczy. Trochę dziwnym i sztucznym głosem mówi, ale widać, że ma super kontakt z córką Lily, która jak na 2,5 letnie dziecko jest bardzo rezolutna i wygadana. Mimo, że sama nie mam dzieci i tematyka jest mi trochę obca, to bardzo lubię podglądać ich życie.

Glam Paula - wyluzowana dziewczyna, która świetnie wpasowała się jako idolka nastolatek. Ja będąc w jej wieku 22-23 lata raczej starałam się wydorośleć, a ona dalej czuje się i zachowuje jak 15 latka (styl ubioru, gry, słownictwo). Mimo wszystko szacun dla niej za to, że jest konsekwentna i mega pozytywna w tych swoich vlogach.

Julia Kobus - dziewczyna, której mi szkoda, bo pogubiła się w życiu. Opowiada o bardzo intymnych problemach życiowych i zamiast skupić się na dziecku i dorosnąć to woli spowiadać się publicznie z nieudanych związków ze starszym facetem. Mega dziwnie mówi i bardzo sztucznie zwraca się do swojego syna, którego wizerunek publikuje na instagramie, ale na youtube robi z tego wielką tajemnicę.

Małaczarna90 - największe rozczarowanie, zdziecinnienie i brak pomysłu. prowadzi/prowadziła fajny blog modowy, wydawała się ogarniętą studentką kończącą studia z planami na przyszłość. Odkąd vloguje robi się infantylna, wraca do poziomu gimnazjum i bawią ją zdrapki i głupie ozdoby. Dno i 3 metry mułu

Alexmandosyle - podziwiam tysiące osób subskrybujących tą dziewczynę - wymowa i mimika naturalna jak w "Trudnych Sprawach" , wypowiedzi jak domorosły psycholog,

Ejakeva - fajna babka po 30, naturalna, opowiada o życiu w Holandii, nie reklamuje chamsko dziadowskich produktów. Polecam!
Jest już cały wątek o youtuberkach

Stary 2015-12-14, 14:49   #4646
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
D:
D:
D:
i pewnie korsa tez nie masz, czo? D:

Ma, Opla Corsa

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
ej, ja mam ajfona, ale już starego

To bieda czy luksus? Czy może trochę tego, trochę tego - coś jak sushi z pasztetową?
Ja bym nie wyciągała, wiocha straszna. Ludzie Ci nie rzucają drobnych na ulicy, jak go widzą? Ja bym Ci dała kilka złotych i trochę sushi, współczuję takim biednym ludziom jak Ty

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 14:51   #4647
bubus900
Zakorzenienie

Nie odzywałam się długo, ale śledzę wszystko na bieżąco - i tu i na yt.
Co do Pana Olimpii, to wiecie co? Okropne to, co mówi i co robi... Jej kanał też mógłby być bardziej widoczny i bardziej doceniany (finansowo również), gdyby produkowała bardziej przyjemne dla oka i dla ucha treści. Włożyła w to oprócz serca po prostu trochę profesjonalizmu. Na pewno każdy by to docenił, a tak to trudno podziwiać kanał, który w swojej treści jest troszkę nudnawy..
Karolina i Darek nie dość, że mieli na siebie fajny pomysł, to jeszcze go fajnie sprzedali. Fajnie, że mają siebie, to po pierwsze, a po drugie kasę, z tego, co robią.
Nie raz pod komentarzami Pauliny pojawiały się głosy, że powinna rzucić tę robotę w sklepie i zająć się zarabianiem na yt. I bylaby bardziej zadowolona i zdrowsza psychicznie, bo zazdrość to bardzo niefajna i niezdrowa cecha...
Reasumując - Paulina idzie nowy rok. Przemyśl swoje zachowanie i się ogarnij.
Stary 2015-12-14, 14:58   #4648
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Mogłaby się ugryźć w język, bo co by nie mówić o Karolinie to wg mnie jest bardzo pracowitą osobą. Zna kilka języków i nie jest takim ignorantem jak Paulina w stosunku do otaczającej ją rzeczywistości. Nie obudziła się przecież z tym pewnego dnia. Odniosę się jeszcze do współprac o których tak dyskutuje Olimpia. Żeby móc przebierać w ofertach i mówić, że się nie będzie sprzedawać to trzeba najpierw takie oferty otrzymywać.
Karolina wydaje mi się inteligentną laską i lubię ją, chociaż czasami jej filmy ewidentnie są bardziej dla gimbazy niż dla mnie. I trochę za dużo z chińskich sklepów.

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
Wszyscy klamio ja nie wiem.
ponoć. Nie widziałam ale olimpi koleżanka wujka dziewczyny brata tak powiedziała to jej wierze.

Kupiłam za kradzione piniodze których nie wydalam na burzujskie itemy.
Stryjeczny wuj szwagra mego drugiego męża ponoć mówił, to wiadomo, że wierzę.

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 15:18   #4649
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:

Też mi się tak wydaje, że kupię żarnowy ale teraz problem ręczny czy elektryczny? Niby dla meżczyzny więc nie powinien mieć problemu z siłą przemiału ale elektryczne żarnowe mają wybór wielkości zmielonego ziarna. Jedyny problem, który mi zajmuje głowe to jak myć te ustrojstwo ?? heh...
ja mam hario slim, można ustawić drobność mielenia
polecę teraz czitosem- ja nie myję
Stary 2015-12-14, 15:30   #4650
kochanowska
Zakorzenienie

Tak odchodząc od tematu Olimpii, wrzucam nową Ewelinę Be'glashes i vlogmas: https://youtu.be/i8FgXgGhHYs
Poza tym Ewelina się zaręczyła

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości