|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Na pewno sobie dobrze poradzisz ze wszystkim. ![]() Cytat:
![]() Byłam u lekarza rodzinnego po drugie skierowanie do diabetologa - bez problemu je dostałam. Odebrałam sobie też paczkę z jakimiś drobniejszymi rzeczami wyprawkowymi, m.in. przyszedł ten biustonosz do karmienia z Babyono. Wydaje się fajny, z rozmiarem trafiłam - póki co. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |||
Zakorzenienie
|
DobraDusza śliczne zakupy! Witam w gronie posiadaczy torby skip hop
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() 2. Szerokie pieluchowanie dopiero gdy ortopeda po podaniach zaleci. Spróbować możesz tą oliwką ![]() ![]()
![]() |
#4623 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze o tym nie myślę, bo wpadam w panikę od razu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie dlatego, żeby nie za dużo rozmyślać odkładam niektóre rzeczy w nieskończoność. Jakoś przerażają mnie nadal niektóre sprawy związane z porodem i przede wszystkim tym wszystkim, co po porodzie. Staram się za dużo nie myśleć, bo to się kończy prawie że histerią. A u Ciebie jeszcze dodatkowo ta przeprowadzka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bodziaków na krótki/długi rękaw (w rozmiarach tak 56-64) mam minimum 50 sztuk ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do siedzenia na l4 - tak szczerze nie znosiłam mojej pracy, że odliczałam minuty do skończenia ostatniego dnia w niej. I już kilka razy wpadłam w histerię skończoną płaczem, że nie chcę tam wracać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niesamowite jak niektóre kobiety podchodzą do bycia matką, macierzynstwa i dzieci ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nadal boli mnie ten punkt z prawej strony przy zebrach, nasila sie w ciagu dnia. Strasznie denerwuje. Na szczescie maluch rusza sie dosc intensywnie wiec tak bardzo mnie to nie martwii. Czuje ze ma coraz mniej miejsca bo jak sie przesuwa to caly brzuch mi chodzi, az dech zapiera. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne zakupy..a kocyki z colorstories są prze-cudne Cytat:
ja bym mogła 17tego bo mam imieniny,ale dostosuje się do Tiji.. Cytat:
to już niedługo wszystkie będziemy to mieć..a niedawno jak czytałam to lipcówki miały to pobierane i się zastanawiałam co one takie wyluzowane przed porodami.. Cytat:
![]() to chyba bardzo zdrowe 2w1-mięso i warzywa.. ja też mam ten stanik z babyone,najpierw mnie przeraził swoim wyglądem i wygląd moich piersi w nim,ale wygoda wygrywa.. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Wtajemniczenie
|
Tez bym wolala Bydgoszcz
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie na szczęście rzadko deprechy łapią, ale jeśli już, to od razu kilkudniowe i konkretne... Też odczuwam coraz mniejszą ilość miejsca, wczoraj mi gdzieś się młody uwalił przed snem w taki sposób, że normalnie mnie dusiło. Oddechu nie mogłam złapać, tak mnie gniótł ![]() ![]() ![]() Po 20.06 będę miała czereśnie od dziadka w ilości jaką sobie zażyczę, więc nawet na ceny nie patrzę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-06-15 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Karta ciąży mi sie skończyła. Brak miejsca na wizyty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tylko proszę mojego dziecia, by nie zechciało mu się wychodzić w sobote, bo niestety w sierpniu mój TŻ ma 3 śluby... i jak w każdy inny dzień da rade przyjachać, tak niestety w sobote ślubną nie ma opcji z wiadomych względów... :P więc mała musi się zmobilizować i wychodzić na początku któregoś tygodnia :P
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() ![]() Ponadrabiam wieczorem bo idę świętować ![]()
#4632 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i wszystkiego naj, taka ze mnie egoistka, ze musialam to do posta dopisac, wybacz... ![]()
Dbam o siebie! ![]() Mani hybrydowy <3 Edytowane przez asicuha Czas edycji: 2016-06-15 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja urodziłam 29.08, do domu wyszłam 1.09, a na pierwszy spacer 4.09, 6.doba życia. Tego dnia zdjęli mi szwy i stwierdziliśmy, że już spoko można się ruszyć. Po co pielucha między nogi? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nam nikt nie zalecał. Usg bioderek było w porządku, więc myslę że najlepiej posłuchać lekarza i jego opinii. ![]() Młoda jedynie miała napięcie mięśniowe, więc dodatkowo Ją rehabilitowaliśmy. Cytat:
![]() Ale przy 1 dziecku dla mnie był to dodatkowy stres, że znowu coś nie tak ![]() Cytat:
![]() nie zjadłabym ... ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() To ja również Mohito bezalkoholowe ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
A ja obchodzę i urodziny i imieniny ![]() ![]() Edytowane przez iweczka Czas edycji: 2016-06-15 o 12:32 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poproszę 0% piwko ![]() Ja też ![]() Wstawiłam pranie młodego (jakieś tam pojedyncze rzeczy, które kolorystycznie do niczego nie pasowały ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() gratuluję zakupów. ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie czytałam same superlatywy o tych odplamiaczach. Na pewno się przydadzą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czkawkę odczuwam jako rytmiczne puknięcia.. Raz intensywniej, raz mniej, zależy jak Tosia jest ułożona. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Krefetko, spóźnione życzenia z okazji rocznicy ![]()
Nasze maleństwo ![]() Edytowane przez Babygirl1990 Czas edycji: 2016-06-15 o 12:52 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety truskawek wyslac sie nie da. Talantea nie jesteś jedyna. Moj mąż już przeżył wieczory pt. A co będzie jak się z Bobo nie polubimy? A co jak będę zmęczona? A wiesz że dzisiaj rano to samo sobie pomyślałam. Ze Bobo będzie miało najlepszą mamę, jedyną i żadną inną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Raczkowanie
|
Mała ma po raz trzeci dzisiaj czkawkę. Chyba idzie na rekord..
#4641 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Raczkowanie
|
Fanta wszystkiego najlepszego
![]() Dziewczyny gonicie i zaraz sie okaze ze trzeba bedzie zakladac nowy watek. Dzis przyszla mi paczka z gemini, na szczescie cala, w sumie to pare pierdół, jeszcze czekam na paczke z allegro ale to pocztexem wiec pewnie listonosz mi ja przywiezie niewiadomo kiedy:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie do wszystkich które maja zwierzęta. Zauważyłyście zmiany w zachowaniu zwierzaków? Mój kocur jakoś nigdy wylewny i uczuciowy nie był ale zawsze trzymał sie w mojej okolicy. Obserwował mnie z drapaka, łaził do łazienki przebywał w tym samym pokoju co ja ale zawsze na odległość.
Od jakiegoś czasu zauważyłam ze stał sie bardziej namolny. Kładzie sie mi w nogach, pcha sie w okolice brzucha, pomrukuje gdy leży obok mnie i dziecko kopie, jak idę spać kładzie sie albo zaraz obok łóżka "z mojej strony" lub kładzie sie pod łóżkiem "pode mną". Ogólnie od jakiegoś czasu mam wrażenie ze mnie pilnuje lub śledzi ![]() Wysłane za pomocą magii |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to imieninowe całusy przesyłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | ||||
Zakorzenienie
|
Przyszedł dla Esika transporter i drapak. Chłopak był tak przejęty rozpakowywaniem, że zasnął i nawet raz nie zadrapał
![]() Asia my się umawiamy na wspólny poród, jednego dnia ![]() Gorzej jak wda się w ojca i będzie miała ponad 4kg ![]() ![]() Mogą w szpitalu uznać za nieaktualny, więc wygodniej zrobić w "dobrym" terminie żeby jeszcze nie mieć z tym problemu ![]() Ulala ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4647 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Maksymalnie do 11 sierpnia
![]() ![]()
#4649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4650 |
Zadomowienie
|
Ja tez urodziłam sie w 35 tygodniu i wszystko ze mną ok
![]() Czereśnie u mnie po 12zl Dopiero wstałam ![]() Idę robić zupę i na 17 na SR nadrobię Was pózniej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.