Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-21, 08:05   #4651
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Tak, ten
[...]
Ja sobie ciapciam lakierami po takiej plastikowej płytce z jakiegos opakowania, ale nad wzornikami też myslałam. Tylko tak jak u Ciebie pewnie chciałabym miec na nich ładnie napaćkane a tu co chwilę coś nowego wpada lub wypada
I jak w smaku ten sernik? Warto robić?

Wczoraj pomalowałam prawie wszystkie, zrobiłam porządek w lakierach, zrobiłam nawet zdjęcia! Na razie nie wrzucę, bo zaraz jadę do babci, ale wieczorem to zrobię Wyszło 15 zdjęć Muszę je jakoś połączyć, czy coś
I dotarło do mnie, że mam za dużo lakierów, kupiłam 6 kółeczek z wzornikami - w sumie 120 pazurków... i co? I przydałoby mi się jeszcze jedno, bo np. lakiery czerwone razem z różowymi nie mieszczą mi się na jednym kółku!
Cytat:
No fakt, dziwne jakies masz te przyjaciółki
Też mam głównie takie dziwaczne koleżanki, jedna tylko wsiąkła w lakiery prawie jak ja (zresztą za moją sprawą)
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja myślałam, że Essie ma tylko Poppy Razzi jako letnią kolekcję, wypatrzyłam też Teeny Bikini - podoba mi się różowy i pomarańczowy
super wczoraj oglądałam ten kolor i jest naprawdę śliczny widziałam też Perle de Jade - ma o wiele lepsze krycie od French Riviery, jedna warstwa jest już mocno widoczna, gdzie w FR mega prześwity
Też tak myślałam, podobał mi się z z Poppy ten koralowy Ale te co wkleiłaś też są ładne - najbardziej podoba mi się ten różowy Natomiast pomarańcz ładny, ale ja nie mogę nosić tego koloru - mam dwa bardzo ładne pomarańczowe lakiery i nie znoszę ich u siebie na paznokciach, choć w buteleczkach mi się bardzo podobają...
Mam nadzieję, że w najbliższym czasie nie trafię na Perle de Jade
Wrzucam to zdjęcie z wczoraj, robione telefonem w drodze do pracy, niestety w autobusie obtarłam lakier na palcu wskazującym i zrobiła mi się czarna rysa

Też dostałam rabat do Sephory, oczywiście kusi, ale ja naprawdę nie mogę już wydawać pieniędzy w tym miesiącu, bo musimy kupić euro na wyjazd jeszcze, no ale może na wyjeździe trochę uda mi się poszaleć (choć pewnie mało, bo nikt z osób, z którymi jadę, nie podziela zainteresowania kosmetykami...)

Upiekłam dziś rano chleb, powiem Wam, że to najlepsze śniadanie - świeży własny chleb (wiem, że nie powinno się kroić ciepłego, no ale jaki on wtedy dobry!). Poprzedni mieliśmy od niedzieli, jeszcze wczoraj był naprawdę smaczny, taki ze sklepu nie nadawałby się już do jedzenia...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0217.jpg (68,3 KB, 45 załadowań)
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2012-04-21 o 08:07
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-21, 08:55   #4652
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Wrzucam to zdjęcie z wczoraj, robione telefonem w drodze do pracy, niestety w autobusie obtarłam lakier na palcu wskazującym i zrobiła mi się czarna rysa

Upiekłam dziś rano chleb, powiem Wam, że to najlepsze śniadanie - świeży własny chleb (wiem, że nie powinno się kroić ciepłego, no ale jaki on wtedy dobry!). Poprzedni mieliśmy od niedzieli, jeszcze wczoraj był naprawdę smaczny, taki ze sklepu nie nadawałby się już do jedzenia...
Fajny ten manicure, sama mam w planach zrobić coś takiego Podoba mi się też cieniowanie różnych odcieni na jednym paznokciu, takie jakby ombre manicure

Oj, ale bym zjadła taki świeży chlebek Mam kilka domów dalej piekarnię i czasem pachnie takimi wypiekami, że aż człowieka skręca

Ja się zwlokłam z łóżka przed 7.00, bo rodzice wstali po 6.00 i mnie obudzili I takie fajne słoneczko było rano a teraz się chmurzy.

Stary 2012-04-22, 09:49   #4653
kochanie
Wtajemniczenie

Widzę, że korzystacie z pięknego weekendu Ja wczoraj pomagałam dziadkom w ogrodzie, przycinaliśmy różne krzewy, sadziliśmy tuje... Mam lekkie zakwasy od tego, ale było super - świeciło słońce, śpiewały ptaszki i co jakiś czas padał deszcz (przy czym słońce nadal świeciło) - uwielbiam taką pogodę

Wrzuciłam wreszcie zdjęcia swoich lakierów

Stary 2012-04-22, 10:29   #4654
isa666
Zakorzenienie

kochanie, właśnie obejrzałam Twoj zbiór, imponujący

Ja też korzystam ze słońca, wczoraj mi nawet trochę słońce opaliło dekolt. U mnie popołudniu padało i teraz też takie chmury nieco burzowe, ale liczę na to, że jednak deszczu nie będzie

Wyszły mi kolejne gule na policzkach, nie wiem od czego Nie zmieniłam nic w pielęgnacji ani makijażu, więc może to jakaś drobna alergia? Ostatnio ciągle kicham i podejrzewam, że może jakieś pyłki mogą mi szkodzić i stąd te wypryski.
Stary 2012-04-22, 10:49   #4655
lizzie
Zadomowienie

Hej dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, udzielałam się w tym wątku jakiś czas temu, a żeby nie było że was tylko po "cichaczu" podczytuję, to postanowiłam się w końcu przywitać, bo jakoś tak do tej pory ciężko było mi się tu wbić ponownie

Cytat:
Widzę, że korzystacie z pięknego weekendu Ja wczoraj pomagałam dziadkom w ogrodzie, przycinaliśmy różne krzewy, sadziliśmy tuje... Mam lekkie zakwasy od tego, ale było super - świeciło słońce, śpiewały ptaszki i co jakiś czas padał deszcz (przy czym słońce nadal świeciło) - uwielbiam taką pogodę

Kochanie, ile lakierów wszystkie śliczne. U mnie też ostatnio trochę przybyło, w sumie nie wiem po co, bo w pracy na krzykliwe kolory nie mogę sobie za bardzo pozwolić.

Miłego dnia wszystkim życzę!
Stary 2012-04-22, 11:22   #4656
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że w najbliższym czasie nie trafię na Perle de Jade
podpowiem, że jest do dostania w Rossmanie na Centralnym, ale pocieszę, bo każdego koloru była 1 (jedna!) buteleczka, więc pewnie ktoś (nie ja ) już ją kupił i może nie być

fajnie to wyszło bardzo ładnie wygląda
Cytat:

tak, jest naprawdę pięknie, oby taka pogoda się utrzymała jak najdłużej
tylko bez tych burz, dziś 3 dzień z rzędu ma u nas padać

lakiery przecudne! wszystkie
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, udzielałam się w tym wątku jakiś czas temu, a żeby nie było że was tylko po "cichaczu" podczytuję, to postanowiłam się w końcu przywitać, bo jakoś tak do tej pory ciężko było mi się tu wbić ponownie

Kochanie, ile lakierów wszystkie śliczne. U mnie też ostatnio trochę przybyło, w sumie nie wiem po co, bo w pracy na krzykliwe kolory nie mogę sobie za bardzo pozwolić.

Miłego dnia wszystkim życzę!
kogo ja widzę! "wbijaj się" częściej

jakie lakiery Ci przybyły?

potrzebuję jakiś krem nawilżający, skorzystałabym z sephorowej promocji, ale kompletnie nie wiem co wybrać.. niby testowałam ostatnio Hydrationist i jest niezły, ale on nawet ze zniżką nie jest tak kuszący
może wezmę Hydrabio, ale nigdy go nie miałam
i widziałam, że toniki i micele Hydrabio będą miały buteleczki takie jak Sensibio - w końcu, bo do tej pory ta seria miała beznadziejne i brzydko wyglądające opakowania
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 11:36   #4657
isa666
Zakorzenienie

Lizzie, no pewnie że pamiętamy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-22, 11:38   #4658
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
kogo ja widzę! "wbijaj się" częściej

jakie lakiery Ci przybyły?

potrzebuję jakiś krem nawilżający, skorzystałabym z sephorowej promocji, ale kompletnie nie wiem co wybrać.. niby testowałam ostatnio Hydrationist i jest niezły, ale on nawet ze zniżką nie jest tak kuszący
i widziałam, że toniki i micele Hydrabio będą miały buteleczki takie jak Sensibio - w końcu, bo do tej pory ta seria miała beznadziejne i brzydko wyglądające opakowania
Hej Nina Postaram się częściej odzywać, choć czasami czas, a raczej jego brak stoi na przeszkodzie
A lakiery.... a takie tam trochę Essie, trochę OPIków, dwa z tej nowej kolekcji L'Oreal. Potrzebowałam jakichś letnich kolorów na stopy i się chyba trochę za bardzo rozpędziłam

A co do kremu to ja od lat wierna jestem Avene HOL lub HOR, wiem, wiem, mam już małe zboczenie na punkcie tego kremu ale jak nie mam przynajmniej jednej tubki w zapasie to nie mogę spać spokojnie Od czasu do czasu poczynię mały skok w bok z jakimś innym kremem, ale zawsze z podkulonym ogonem wracam do Avene.

Edytowane przez lizzie
Czas edycji: 2012-04-22 o 11:39
lizzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 06:03   #4659
isa666
Zakorzenienie

Jestem tłustym baleronem Ledwo się dziś rano dopięłam w jedne z moich ulubionych rurek. Są z tego sztywniejszego jeansu i są przez to opięte, jednak nigdy jeszcze nie musiałam się tak nagimnastykować żeby w nie wejść
Pora się wziąć za siebie i nie ma zmiłuj

Zmykam pracować, oby szybko minął cały tydzień i obym przyszły tydzień miała wolny
Stary 2012-04-23, 08:16   #4660
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
kochanie, właśnie obejrzałam Twoj zbiór, imponujący
[...]
Wyszły mi kolejne gule na policzkach, nie wiem od czego Nie zmieniłam nic w pielęgnacji ani makijażu, więc może to jakaś drobna alergia? Ostatnio ciągle kicham i podejrzewam, że może jakieś pyłki mogą mi szkodzić i stąd te wypryski.
Ja bym go nazwała przytłaczającym, więc dziękuję za miłe słowo
A może to od jedzenia?
Cytat:
Hej dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie
[...]
Hehe, ja pamiętam
Dziękuję, choć mi się przestało kilkanaście podobać i muszę się ich pozbyć, bo czekam na nowe
Cytat:
podpowiem, że jest do dostania w Rossmanie na Centralnym, ale pocieszę, bo każdego koloru była 1 (jedna!) buteleczka, więc pewnie ktoś (nie ja ) już ją kupił i może nie być
[...]
lakiery przecudne! wszystkie
No to wiem, którego rossmanna omijać

Cytat:
Jestem tłustym baleronem Ledwo się dziś rano dopięłam w jedne z moich ulubionych rurek.
też mam takie dni, na szczęście dzisiaj się obyło bez problemów
No ale też sobie ciągle obiecuję, że schudnę!

Ale piękna pogoda, zmokłam pomimo kaloszy, parasola i kurtki przeciwdeszczowej
A w temacie kosmetycznym coś czuję, że będę miała bardzo dużo zużyć w kwietniu, bo co chwila coś mi się kończy

Stary 2012-04-23, 09:31   #4661
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
ice, jeśli będziesz w Bonarce to przy głównym wejściu jest wyspa Flormar, ich żelowe kredki mają dobre recenzje.
Główne wejście to to od Kamieńskiego, tak?

Cytat:
Hej, witaj ponownie, jasne że pamiętamy

Oczywiście piątkowe zakupy poszły zgodnie z moimi przewidywaniami, moja stopa nie postała w żadnym sklepie kosmetycznym, więc nie obadałam sobie podkładów.
Powalowałam się dzisiaj Clarins Skin Illusion i jestem zadowolona, pierwsza próba mi się nie podobała, dzisiaj jest super naturalnie, ale nie wiem czy nie aż za jak na makijaż który ma wyglądać perfekcyjnie na zdjęciach.

I odebrałam z poczty miniaturki z Allegro - paletkę cieni Clinique, bazę pod tusz Clinique i tusz EL Double Wear Zero Smudge. Wielkie testy chyba jutro.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 10:04   #4662
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Lizzie, no pewnie że pamiętamy
Cytat:
Hehe, ja pamiętam
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Hej, witaj ponownie, jasne że pamiętamy

Boze, jak u mnie dzis leje... co prawda leje juz od dwoch tygodni bez przerwy, ale dzis to juz pobilo wszelkie rekordy A co chwila czytam gdzies w necie, ze w Anglii susza Strasznie sie ciesze, ze juz niedlugo wracam do Polski, zwlaszcza ze zapowiadaja goraca majowke
No nic, trzeba troche obeschnac i wracac do pracy. Przepraszam za brak plskich znakow, ale pisze z labu.
Stary 2012-04-23, 10:22   #4663
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Główne wejście to to od Kamieńskiego, tak?

Sama dziś muszę tam pojechać po pracy - szukania sukienki i butów ciąg dalszy. Rzuciłam okiem na te kredki jak byłam kilka dni temu, wydaje mi się, że był ciekawy fiolet no i kosztują chyba 10 zł.
Stary 2012-04-23, 10:26   #4664
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:

Sama dziś muszę tam pojechać po pracy - szukania sukienki i butów ciąg dalszy. Rzuciłam okiem na te kredki jak byłam kilka dni temu, wydaje mi się, że był ciekawy fiolet no i kosztują chyba 10 zł.
Ok dzięki ja zawsze tam się gubię z wyjściami, umiem tylko na parking do samochodu trafić. Będę dziś lub jutro, ale z marudą-TŻem to nie wiem czy popatrzę na kredki, ale spróbuję.

Co do sukienki to polecam ci wycieczkę na nieśmiertelną tandetę - szukałam w piątek po Galerii Krakowskiej sukienki na panieński i totalna klapa, a w sobotę na tandecie kupiłam idealną kieckę, bo akurat byłam tam z moją mama w poszukiwaniu sukienki dla niej na mój ślub. Od polskiego producenta, nie żadna chińszyzna - dekolt w serduszko, spódnica tulipan, ładny materiał, niebieska, jeszcze buty widziałam idealne do niej ale mój rozmiar był krzywo sklejony, może i dobrze bo by mnie TŻ chyba z domu wyrzucił za kolejną parę szpilek.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-23, 10:37   #4665
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem tłustym baleronem Ledwo się dziś rano dopięłam w jedne z moich ulubionych rurek. Są z tego sztywniejszego jeansu i są przez to opięte, jednak nigdy jeszcze nie musiałam się tak nagimnastykować żeby w nie wejść
Pora się wziąć za siebie i nie ma zmiłuj

Zmykam pracować, oby szybko minął cały tydzień i obym przyszły tydzień miała wolny
Ja też

Mierzyłam wczoraj spódnicę, w której chciałam iść na wesele brata TŻ i porażka ... Jeszcze niedawno leciała mi zaraz po ubraniu, a teraz lekko się wrzyna w brzuch Muszę znowu chodzić na fitness

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-23, 11:33   #4666
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja też

Mierzyłam wczoraj spódnicę, w której chciałam iść na wesele brata TŻ i porażka ... Jeszcze niedawno leciała mi zaraz po ubraniu, a teraz lekko się wrzyna w brzuch Muszę znowu chodzić na fitness
Tja, ciekawe czy ja w wiosenne spódnice wejdę, chyba nawet na razie nie będę próbowała ubrać moich 2 eleganckich-ołówkowych żeby się nie zdołować
Stary 2012-04-23, 11:43   #4667
iceflower
Przyjaciółka KWC

Spoko dziewczyny, ja wam na pocieszenie powiem, że pojutrze mam przymiarkę sukni i nie wiem czy się zapnę. Też przytyłam, niby niedużo, ale jednak może to być odczuwalne...
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-23, 12:09   #4668
Hosenka*
Zakorzenienie

Te przytyłam przed ślubem W maju suknia była w stanie do zwężenia i to sporego, a pod koniec września już nie

Instagram

Stary 2012-04-23, 12:13   #4669
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Spoko dziewczyny, ja wam na pocieszenie powiem, że pojutrze mam przymiarkę sukni i nie wiem czy się zapnę. Też przytyłam, niby niedużo, ale jednak może to być odczuwalne...
A tym się nie przejmuj, bo suknie są szyte z zapasem 2 rozmiarów, więc da się ją bardzo szybko dostosować do figury

Ja dzięki rowerom mieszczę się we wszystkie ubrania, polecam więc jakikolwiek sport

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-23, 12:22   #4670
Hosenka*
Zakorzenienie

No własnie, ja chcę wrócić na fitness, ale niezbyt mi zajęcia pasują
Trochę problem w tym, że chodziłabym do innego klubu, niż przez tych kilka lat - tam miałabym dalej, musiałabym jeździć samochodem, również dlatego, że trasa niezbyt przyjemna żeby iść na nogach, poza tym jak pisałam kiedyś zmienili zasady płatności i niezbyt mi one pasują. Z kolei plusem tamtego klubu jest to, że znam instruktorki, panuje fajna atmosfera no i chodziłam na zajęcia, które mi odpowiadały w 100% a niczego podobnego nie widzę w tym nowym klubie (albo przynajmniej po opisie nie rozpoznaję ).

W "nowym", który jest na moim osiedlu, zajęcia 2 razy w tygodniu kosztują 80 zł a 1 raz - 55 zł, więc ta różnica zmotywowałaby mnie do chodzenia 2 razy w tygodniu, ale z drugiej strony karnet obowiązuje miesiąc (tak jak teraz w "starym" klubie i to własnie mi sie nie podoba, bo niejako czuje się przymus, a chyba nie o to chodzi ... Poprzednio kupowało się karnet na iles tam wejśc i można było przez nieograniczony czas z niego korzystać).
Wstępnie zaciekawiły mnie 2 zajęcia: zumba (poniedziałek) i BUP (brzuch uda pośladki) połączone z BTB (brzuch talia biodra), ALE są dzień po dniu, a wolałabym rozłożyć zajęcia w tygodniu ... A drugie zajęcia z BUP+BTB są w czwartek 20-21, co z powodu godziny też raczej odpada.
Np. w czwartek o fajnej godzinie (18-19) jest Body shaper, ale opis niezbyt mnie przekonuje, bo nacisk położony jest na górne partie ciała, a akurat im nie mam nic do zarzucenia Godzine póćźniej (też w czwartek) jest Płaski brzuch, ale jak dla mnie zbyt mało zróznicowany zakres ćwiczeń

Rower muszę wziąć od rodziców .... ah gdzie te czasy, kiedy codziennie jeździłam po ok 30-35 km. Choć szczerze mówiąc, nie chciałabym żeby wróciły, bo wtedy nie pracowałam

Instagram

Stary 2012-04-23, 13:12   #4671
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A tym się nie przejmuj, bo suknie są szyte z zapasem 2 rozmiarów, więc da się ją bardzo szybko dostosować do figury
No akurat moja jest gotowa w rozmiarze 34 i na początku lutego była w stanie do zwężenia, ale teraz to ja nie wiem, obawiam się, że będzie w drugą stronę...
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-23, 20:54   #4672
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
ice, jeśli będziesz w Bonarce to przy głównym wejściu jest wyspa Flormar, ich żelowe kredki mają dobre recenzje.
W piątek byłam, po perfumy SPF i widziałam stoisko, nie mieli ładnego złotego cienia ale kilka lakierów mi wpadło w oko, na kredki nie patrzyłam.
Cytat:
I jak w smaku ten sernik? Warto robić?

Wczoraj pomalowałam prawie wszystkie, zrobiłam porządek w lakierach, zrobiłam nawet zdjęcia! Na razie nie wrzucę, bo zaraz jadę do babci, ale wieczorem to zrobię Wyszło 15 zdjęć Muszę je jakoś połączyć, czy coś
I dotarło do mnie, że mam za dużo lakierów, kupiłam 6 kółeczek z wzornikami - w sumie 120 pazurków... i co? I przydałoby mi się jeszcze jedno, bo np. lakiery czerwone razem z różowymi nie mieszczą mi się na jednym kółku!

Też mam głównie takie dziwaczne koleżanki, jedna tylko wsiąkła w lakiery prawie jak ja (zresztą za moją sprawą)

Też dostałam rabat do Sephory, oczywiście kusi, ale ja naprawdę nie mogę już wydawać pieniędzy w tym miesiącu, bo musimy kupić euro na wyjazd jeszcze, no ale może na wyjeździe trochę uda mi się poszaleć (choć pewnie mało, bo nikt z osób, z którymi jadę, nie podziela zainteresowania kosmetykami...)
Zdecydowanie warto, chociaż zimne brownie (w sensie z lodówki prosto) dziwnie się je ale serowa masa jest tak masakrycznie delikatna że

To masz więcej lakierów niż ja! do setki jeszcze nie dobiłam

Hmm ja w sumie mam takie nieinteresujące się zakupami w ogóle

I do mnie wysłali, ale raczej tam nie wstąpię. No, chyba że jakiś pędzel mnie porwie ale mogę nie zdążyć odwiedzić Sephory przed końcem promocji.
Cytat:
Pamiętamy
Cytat:
A w temacie kosmetycznym coś czuję, że będę miała bardzo dużo zużyć w kwietniu, bo co chwila coś mi się kończy
Mi też się zaczęło coś ruszać, będzie zacięta walka do końca o przynajniej zerowy bilans
Cytat:
I odebrałam z poczty miniaturki z Allegro - paletkę cieni Clinique, bazę pod tusz Clinique i tusz EL Double Wear Zero Smudge. Wielkie testy chyba jutro.
Ciekawe jak ten tusz- moje 2 dają radę, na prawdę podoba mi się efekt, wreszcie coś widać niż tylko przyczernione rzęsy jak z poprzednimi moimi przygodami z mini EL
Cytat:
No akurat moja jest gotowa w rozmiarze 34 i na początku lutego była w stanie do zwężenia, ale teraz to ja nie wiem, obawiam się, że będzie w drugą stronę...
Tia, a ja niedługo dobije do rozmiaru 44

AquaPrecis przetestowany- odzwyczaiłam się od kremów matujących i chyba trzeba mi więcej nawilżenia. Ale jest niezły. Będę się uganiać za próbką wersji z spf 20 zdradzisz w której aptece dorwałaś tę?
I tak jeszcze poszukując nawilżacza wpadł mi w ręce Aquaoptima Dermiki- lektura składu niespecjalnie zniechęcająca. I jakąś nową oczyszczającą linię Pure mają z ciekawym peelingiem enzymatycznym z żółtą glinką.
Testuję teraz Xerial5 ale na noc, za bogaty jest
Ech, nie dogodzę tej cerze mojej...
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 08:03   #4673
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
karnet obowiązuje miesiąc (tak jak teraz w "starym" klubie i to własnie mi sie nie podoba, bo niejako czuje się przymus, a chyba nie o to chodzi ...
A moim zdaniem to jest właśnie najlepsza motywacja
Cytat:
Ech, gdybym ja się mieściła w każde 36, a nie tylko te duże:marzy:
Cytat:
Zdecydowanie warto, chociaż zimne brownie (w sensie z lodówki prosto) dziwnie się je ale serowa masa jest tak masakrycznie delikatna że

To masz więcej lakierów niż ja! do setki jeszcze nie dobiłam
Już zrobiłam, pół sernika zjedzone To brownie mi nie pasuje, jakieś takie zbite przez te migdały jest... Ale masa serowa z tym karmelem... mmm pyszna

No nie, myślałam, że jednak mam mniej... Muszę się pozbyć tych, których nie lubię, to będzie poniżej setki

Stary 2012-04-24, 08:08   #4674
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ale może się zdarzyć, ze nie można pójść w danym dniu, a poza tym ma to byc przyjemność a nie obowiązek i przymus.

Instagram

Stary 2012-04-24, 08:30   #4675
isa666
Zakorzenienie

Matko jaka jestem dziś niewyspana, ledwo wstałam i całą drogę walczyłam z tym żeby nie zasnąć za kierownicą Nie wiem skąd mnie dopadło takie osłabienie.

Wkurzam się na moją cerę coraz bardziej Wczoraj wzięłam tabletkę odczulającą, bo może faktycznie to alergia. Jest minimalna poprawa (tzn. przez noc nic nowego nie wyskoczyło), ale jeśli nie przejdzie, to idę do dermatologa. Nie pamiętam kiedy ostatnio miałam całe policzki w gulach (to są takie dziwne gule - nie pryszcze, tylko po wyciśnięciu wylatuje samo osocze i długo jest czerwony ślad) i do tego mam identyczne wypryski na ramionach A jeszcze dodam, że oczy mi też łzawiły ostatnio.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2012-04-24 o 08:32
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 08:51   #4676
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
W piątek byłam, po perfumy SPF i widziałam stoisko, nie mieli ładnego złotego cienia ale kilka lakierów mi wpadło w oko, na kredki nie patrzyłam.
A ja oczywiście byłam wczoraj w Bonarce ale tylko w Auchan, jak skończyliśmy zakupy to już było dobrze po 21, więc nie było co iść na dalsze łowy.

Cytat:
Ciekawe jak ten tusz- moje 2 dają radę, na prawdę podoba mi się efekt, wreszcie coś widać niż tylko przyczernione rzęsy jak z poprzednimi moimi przygodami z mini EL
Testowałam wczoraj wieczorem ten tusz i jest fajny, ładnie wydłużył, ale nieco posklejał, muszę go rozpracować. Niemniej potencjał ma duży. No i to pierwszy tusz zmywalny ciepłą wodą, który nie nalazł mi do oczu, nie potraciłam przy jego zmywaniu rzęs i nie sprawiło to żadnego kłopotu.

Może bym uniknęła dzięki niemu zakupu kolejnego tuszu przed ślubem.

Cytat:
AquaPrecis przetestowany- odzwyczaiłam się od kremów matujących i chyba trzeba mi więcej nawilżenia. Ale jest niezły. Będę się uganiać za próbką wersji z spf 20 zdradzisz w której aptece dorwałaś tę?
I tak jeszcze poszukując nawilżacza wpadł mi w ręce Aquaoptima Dermiki- lektura składu niespecjalnie zniechęcająca. I jakąś nową oczyszczającą linię Pure mają z ciekawym peelingiem enzymatycznym z żółtą glinką.
Testuję teraz Xerial5 ale na noc, za bogaty jest
Ech, nie dogodzę tej cerze mojej...
Ja te próbki Uriage dostałam kiedyś w Eskulapie do zakupów, coś tam jeszcze miałam z tej firmy, ale pozużywałam. Z AquaPrecis na pewno miałam jeszcze maseczkę, była dobrze nawilżająca ale taka żelowo-klejąca, niezbyt przyjemna.

Kliknęłam dzisiaj Lumi Magique na Allegro w kolorze N1 Pure Pearl, oby mi podszedł.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-24, 11:22   #4677
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:

Już zrobiłam, pół sernika zjedzone To brownie mi nie pasuje, jakieś takie zbite przez te migdały jest... Ale masa serowa z tym karmelem... mmm pyszna

No nie, myślałam, że jednak mam mniej... Muszę się pozbyć tych, których nie lubię, to będzie poniżej setki
Jesli jest duży wybór pasujących zajęć to tak, a u Hosenki chyba właśnie nie ma

Właśnie, ono takie sobie. Jest następny serniczek do wypróbowania http://www.kwestiasmaku.com/desery/s...m/przepis.html ale z tym samym spodem. Możnaby coś zmodyfikować.
Szunałam czegos fajnego z użyciem mielonych migdałów i znalazłam to http://www.kwestiasmaku.com/desery/c...o/przepis.html niestety moje będzie białe, ale jak wyjdzie to kupię tę makę dyniową i zrobię zielone

Hehe, a ja muszę trochę pozużywać, ostatnio jakoś nie maluje pazurków, mam kłopoty se skórkami pryz macierzy u stóp- od nerwowego skubania I nie moge ich doprowadzić do porządku. I łapkom też się należy więcej uwagi, zaraz im zafunduję cos miłego z peelingiem
Cytat:
Może bym uniknęła dzięki niemu zakupu kolejnego tuszu przed ślubem.

Ja te próbki Uriage dostałam kiedyś w Eskulapie do zakupów, coś tam jeszcze miałam z tej firmy, ale pozużywałam. Z AquaPrecis na pewno miałam jeszcze maseczkę, była dobrze nawilżająca ale taka żelowo-klejąca, niezbyt przyjemna.

Kliknęłam dzisiaj Lumi Magique na Allegro w kolorze N1 Pure Pearl, oby mi podszedł.
Byłoby fajnie

Aha, może skoczę na rowerku kiedyś

Ciekawe jaki ten kolor się okaże.

Zrobię dziś na obiadek takie cuś http://forum.styl.fm/przepisy-z-miel...2.htm#p2472419
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 12:01   #4678
iceflower
Przyjaciółka KWC

Oby się okazał dobry, mam nadzieję że szybko dotrze, bo już wysłany, ale niestety u mnie na pewno listonosz zostawi awizo (muszę w końcu wysmarować na niego skargę ), więc nie wiem kiedy go odbiorę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-24, 12:11   #4679
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli jest duży wybór pasujących zajęć to tak, a u Hosenki chyba właśnie nie ma
No własnie .... Do wyboru jest ogółem 8 czy 9 zajęć, ale np. pilates, balet czy płaski brzuch mnie nie interesują

Instagram

Stary 2012-04-24, 13:03   #4680
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
podpowiem, że jest do dostania w Rossmanie na Centralnym, ale

Polecam olej kokosowy jest rewelacyjny

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości