|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4652 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- O kurcze ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4654 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja na pewno by płakała i to bardzo .... ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() za mało je, jest za szczupła, choruje bo chodzi do pkola, bo chodzimy z Nią do parku, bo w ogóle w zimę wychodzimy na spacery , bo ja pracuję (jak mogę przecież? ) ![]() ojjjj mogłabym całą litanię wymienić jeszcze ![]() Szok, masakra jak to mawia moja córka ![]() S ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
muszę chyba wypytać ... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Rozeznanie
|
Piernik i zobacz co narobiłaś
![]() ![]()
#4656 |
Wtajemniczenie
|
okejka dzięki za wszystkie rady odnośnie parawanu do wanny
![]() ![]() piernik ulepiłam te pierogi z Twojego przepisu, w sumie to nie bardzo wiem jak powinny wyjść bo jak mówiłam to mój debiut w tym temacie, ale smakowały nam bardzo ! ![]() będziesz moim kulinarnym źródłem inspiracji ![]() ![]() ![]() tija a to nie jest tak, że u ciężarnej ma prawo wyjść do białko w moczu tylko że <300mg? tak mi się coś wydaje, że <300 to spoko a >300 + wysokie ciśnienie to stan przedrzucawkowy, więc Twoje ciśnienie w normie i białko 150 brzmi uspokajająco. dziewczyny a w jakim rozmiarze i ile par skarpetek dla dzidziusiów posiadacie? ja zamówiłam skarpetki na tej skarpetkowej promocji którą kiedyś wrzucałyście z 5-10-15 ale przyszły takie ogromne, że muszę nabyć nowe :P
#4657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4658 |
Raczkowanie
|
jak nie pierogi to zapieksy...z Wami to normalnie do 100 kg dobije
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Muszę zobaczyć czy u nas jakaś położna w przychodni jest, bo nie miałam zielonego pojęcia, że coś się podaje☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |||
Zakorzenienie
|
no to lipa..
Cytat:
Cytat:
ja mam 3pack chyba ciut większych 3pary malutkich cienkich, jedna parę małych grubych..polecam skarpetki soxo z allegro, o te:http://allegro.pl/skarpetki-niemowle...572015235.html wyglądają na dobre jakościowo..choć w sumie to taka część garderoby,że chyba trudno ją zniszczyć.. Cytat:
![]() jak mam byc gruba to wolę ,żebyście też były ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Raczkowanie
|
Chyba tak waliła, ze zakłócała rejestracje pracy serduszka ....
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- FYI - polecam w związku z tym, ze mam używany wózek drogą kupna nabyłam wkład do gondoli (tą wewnętrzną wyściółkę plus materac) i mogę śmiało polecić Będzie pasować na wszystkie wózki, porządnie uszyte, materiały wyglądają ok. http://allegro.pl/wklad-wkladka-do-g...2.html#thumb/1 |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() czy któraś z Was ma otulacze bambusowe motherhood? możecie się o ich jakości wypowiedzieć? ![]()
![]() |
#4664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4665 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Piękny prezent ![]() ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
Cześć.. Melduje się ze szpitala
![]() ![]() ![]() Rozwarcie cały czas na 2cm więc mam nadzieję, że po weekendzie mnoe wypuszcza |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
Tija mi w badaniu ogolnym bialko nie wyszło a w badaniu pod kątem białka było 4.61mg/dL. Norma do 15.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4670 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
Joasia to kciuki za Was!!
a mi na ktg takie skurcze się zapisują ze pytają mnie czy nic nie czuję ....
#4672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jakie są konsekwencji zbyt małej ilości wód płodowych?
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
tija to dobrze że lekarz Cię uspokoił
![]()
![]() |
#4674 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale kontroluję to ciśnienie i od kiedy przestała boleć mnie głowa ciśnienie wróciło do normy. A tak mi mówili, że to może być od bólu głowy. Mógł to być wirus jakiś, ale ja podejrzewam, że to było od zgagi...Teraz przez ostatnie dni, zmniejszyła się baaaardzo i nic mnie nie boli i ciśnienie jest ok. ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Moja też dziś dzwoniła ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Spacer i schody dziś zaliczyłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
W sumie nie wiem jak opisać swoje. Jakbym miała opisać to do bólu okresowego? Chociaż niektóre już mniej przypominają ten okresowy a mam wrażenie, że ściąga mi coś w dół;/ Na pewno mogę opisać to jako skurcz, bo czuję wtedy, jakby mnie ktoś w środku złapał mocno za coś i powoli puszczał. Niektóre są słabe, niektóre mocniejsze. Ostatnio zauważyłam, że towarzyszą mi skurcze przy siusianiu? Szczególnie rano i to taki z tych mocniejszych. I się wtedy zastanawiam, czy puszczą wody czy nie ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Uwaga ![]() Będzie teraz obrazowo więc ominąć dla wrażliwych ![]() Wróciliśmy ze spaceru z psem i standardowo musiałam na kibelek. Podcieram się i widzę krew ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Także ten, odradzam spożywanie ich przed wyczekiwaniem porodu...
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
Tija, a jak ja jestem zarejestrowana w przychodni A, córka w B i drugie dziecko też chce w B to może położna z przychodni B wezmę? Bo niby w A nawet nie będą wiedzieli że urodziłam
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Tinkerr, zawalu bym juz dostała. Nie jem już buraków; ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zadomowienie
|
Turcja dziś do kolekcji
![]()
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo ja mam tak, ze w dol mnie coagnie caly czas ![]() Dzis w ogole bolala mnie jakby kosc ogonowa od srodka? Nie wiem czy Mala juz tak schodzi w dol, czy o co chodzi... Dobranoc ![]()
![]() |
#4679 | |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Pocieszylas mnie, dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() ___ Mąż jest na wieczorze kawalerskim, ja wróciłam od znajomej. Zgaga nieprzeciętna mnie męczy.. ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4680 |
Zakorzenienie
|
Czyli krociutkie skurcze mi sie dosc czesto trafiaja.
Wczoraj bylismy w tesco wieczorem i kasjerka wolajac typowo mnie i tza otwarla dodatkowa kase. Baba z kolejki obok tak wyprula przed nas, ze jakbym stala obok koszyka prowadzonego przez tza to dostalabym ostro w brzuch. Nie chcialo nam sie z baba uzerac, wiec zostala bardzo niedyskretnie wysmiana przez nas po prostu, kaskerka miala takiego karpia na ta babe, ze tez nie wiedziala co zrobic i babiszon po skasowaniu zbil sobie buteleczke piwa, strasznie nam wszystkim przykro bylo z tego powodu :P ale chyba baba nie widziala brzucha, bo jak cos skomentowalam przesmiewczo to spojrzala i troche zglupiala ![]() W ogole to w tym tesco mnie takie dziwne bole wziely, ze zgieta szlam. Na wysokosci zoladka dziwne rwanie, a na dole totalny ucisk, od przodu i od strony kosci ogonowej, tak jakby mlody sie zsunal o dobre kilka cm, kijowe uczucie ![]() ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-07-15 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.