|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Dzien dobry dziewczyny
![]() pogoda taka jakas szaro-bura, bez grama sniegu, do bani. Opis Koty powrotow ze szkoly. Ech... Wracaja mile wspomnienia... Wychowywalam sie w niewielkiej miescowosci, pieknej, malowniczej. Pamietam, ze droga powrotna wiosna to dlugasny szpaler z krzakow bzow (niebieskich). Jesien to dywany z roznokolorowych lisci kasztanow. Zima, w drodze powrotnej zawsze ladowalismy na "gorce grabarczuka". To byla najwieksza gorka do zjezdzania, najbardziej stroma. Lato spedzalam zwykle u dziadkow, w srodku lasu ![]() Piekny czas, naprawde. Oby moj syn mial podobbie dobre wspomnienia... Kurka, wzielo mnie na sentymenty... |
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle to piątek wieczór, po ostrym i męczącym tygodniu relaks, włączam olewaczkę, jak mówi znajomy z pracy. Zasłuzony relaks. |
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba też. Obiecywałam sobie, że dzisiaj posprzątam w pokoju, ale chyba nie mam sił. Przynajmniej nie przez najbliższą godzinę.
|
#4684 |
|
Rozeznanie
|
Witam serdecznie
Trafiła mi się dodatkowa praca,jestem śmiertelnie zmęczona. Zapomniałam jak się nazywam,to już nie dla mnie mam te swoje latka.Pomyślałam sobie że pogodzę dwie prace zwłaszcza że po świętach krucho z kasą. Dodatkowo przyplątała mi się infekcja,chyba z przemęczenia. Sypią mi się opryszczki jedna za drugą i czuję łamanie w kościach,oby się na tym skończyło. ![]() Zwykle radzę sobie z opryszczkami,przypiekam je. Ostatnio i na to brakowało czasu,wyglądam koszmarnie ![]() Pociesza mnie tylko to że mam wolną niedzielę i poniedziałek,tak zakładam a co będzie zobaczymy. Miłego wieczoru i miliony Ps Gorąca kąpiel plus aspirynka może się uda??????? OBY !!!!ja nie mam czasu chorować. Taka ze mnie już Zosia samosia i w przenośni i rzeczywistości
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Alketko, trzymaj się jakoś kochana.
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Alketo, zdrowiej i nie przesadzaj z pracą
pozdrowiena dla Wszystkich Babygio, co u Ciebie, dawno się nie odzywałaś ? |
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2008-01-17 o 08:50 Powód: dubel |
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
napiszę post pod postem, żeby ruch w wątku był
![]() miałam dziś dobry dzień, byłam z córką na zakupach i pysznym obiedzie przeważnie moje pobyty w sklepie kończą się tak, że wychodzę ze sklepu wściekła i poirytowana, dochodzę do wniosku, że jestem brzydka i gruba, wszystko jest na mnie za male i za drogie, a dzisiaj było zupełnie inaczej kupiłam sobie płaszcz i spódnicę, bez nerwów oglądaam kosmetyki, przeglądałam się w lustrach przymierzalni bez wstrętu ![]() chyba mnie ktoś podmienił ![]() ![]() może to ten tygodniowy pobyt na nartach tak zadziałał, bo rzeczywiście, mimo nawału pracy mam lepszy nastrój i więcej siły Alketo, jak zdrowie ? Dziewczyny, dzie Wy wszystkie jesteście? |
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tu, przy laptopiku, wyżęta jestem jak flak.
Kończę aktualnie kawa (nie kawę- tak mówią Kaszubi), piję więc kawa, siedzę sobie, relaksuję się. Kupiłam dzisiaj spodnie, z czego się cieszę, bo podobnie jak Tako u Ciebie chodzenie po sklepach jest w 90 % udręką. I w dodatku ta baba w lustrze naprzeciwko złości mnie. Poprzychodziły próbki od dziewczyn z Perfum... będę miała zbowu porcyję testowania. Dzisiaj tworzyłam w pracy fakturę pro forma invoice- w środę (a może się uda jutro...) wysylka tych zabagnionych przeze mnie rzeczy... Inwentaryzujemy z doskoku- wszystko na chybcika. Zobaczy się, co będzie dalej. Dzisiaj nastawiam się na oglądanie- tak rzadko patrzę w telewizję, a o 20.30 będzie na Kulturze Opowieść zimowa Rohmera Już jest dłuższy dzień, co mnie dźwiga z upadku nastrojowego. |
|
|
|
#4690 |
|
Rozeznanie
|
Witam serdecznie
Takusiu Dzięki,wiesz u mnie samoobsługa więc ratuję się jak mogę,trochę lepiej. Wyglądam koszmarnie aż trzy opryszczki a jutro cały dzionek w pracy.Zakupy z córcią to musi być frajda nie znam i nie poznam....szkoda Wypoczynek czyni cuda Kota Kapitalne to powiedzenie,włączam olewaczkę Ja też nie cierpię tego babska w lustrze,może by tak zrobić jak Takuśna,wypocząć wtedy może będze ktoś inny w lustrze????? Sukcesów w pracy. Danusiu Rzadko zaglądasz ,może coś mi umkneło???? Dzięki za mail. Miłego wieczorku dla wszystkich
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy ktoś jeszcze ogląda z nami? Alketo, wypoczywaj, kiedy tylko się da i nie przemęczaj się, a tę babę z lustra trzeba polubićmiego wieczoru dla Was |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4692 |
|
Zadomowienie
|
Baba w moim lustrze jest stara,brzydka ,gruba i skończyła dziś rano 67(!!!!!) lat.Proszę o nie składanie kondolencji.
|
|
#4693 |
|
Rozeznanie
|
Danusiu , na kondolencje to długo poczekasz , przyjmij proszę moje zyczenia :
Życzę Ci... ...spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...abyś zawsze była komuś potrzebna; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę na końcu peronu; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazła szczęście, którego szukasz. A przede wszystkim mnóstwo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia i usmiechu każdego dnia .
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Danusiu kochana,
zdrowia do cieszenia się wszystkim, co Ci dnie następne będą przynosiły i tego, żeby Ci przynosily uśmiech, miłość bliskich, i dalszych, radość życia, słońce w oczach, i w ogóle wszystkiego, czego pragniesz i sobie życzysz, |
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przyjrzyj się lepiej tej babie w Twoim lustrze, bo ja w nim widzę świetną, wiecznie młodą dziewczynę edit; filmu nie obejrzałam, był w oryginalnej wersji językowej i zaczęłam coś kombinować, żeby włączyć napisy, a że nie umiem tego robić, uciekło mi pół filmu, więc nawet nie popatrzyłam
|
|
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez każdy widzi ,że ty jeszcze młódka jest Życzę duzo dobrego i takiego samopoczucia jak ma moja mama ( wczoraj skończyła 77 lat , choruje na Rzs , ktora o swoich rówieśnicach mówi , stare baby ale o sobie bron Boże. Ona jest ciagle na etapie swojej 50-tki i tak będzie trzymac ![]() czego i Tobie zyczę.
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Danusiu Kochana, nawet pod groźbą karabinu nikt nie powiedziałby o Tobie "stara", o innych epitetach w rodzaju "gruba", nie wspomnę!
Spóźniłam się, ale ... życzę Ci aby ta Twoja młodość trwała jeszcze i trwała i żebyś do kompletu miała zawsze dużo okazji do radosnego usmiechu! Zgadzam sie z Rozterką i jej mamą, najlepiej zatrzymac się na jakims tam etapie (jakby kto nie wiedział, ja mam ciągle 26 albo "góra 27" lat ) i ignorować swoje kolejne urodziny, bo co w koncu (jak mawia Mikołajek) ![]() Sonato, oooo jak miło Cie widzieć!
|
#4698 |
|
Zadomowienie
|
St.Pani nie jesteś stara ,brzydka!!!!!Masz w sobie duzo piękna,,,,,,,,
Z okazji urodzin wszytskiego naj....i proszę chandrę wyrzucić przez okno. |
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Starsza Pani!
Dlaczego się wcześniej nie chwaliłaś? ![]() Życzę Ci wiele zdrowia, spokoju, samych słonecznych dni, spełnienia wszystkich marzeń i stu lat z nami na Wizażu
|
#4700 | |||
|
Zadomowienie
|
Umysłowym? Zatrzymałam się.
Wewnętrznego,niestety,tyl ko wewnętrznego. I to głęboko ukrytego. Przepraszam,czym? ![]() I całe szczęście,bo nie wszystko w nim widać. ![]() Cytat:
![]() [/quote] Cytat:
Cytat:
Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2008-01-15 o 22:53 |
|||
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli zatrzymałas się na poziomie powyżej nastolatka (bo wtedy hormony nam rozum przycmiewają
) to wszytsko w porządku
|
#4702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Ranyrety, Danusiu, narobiłaś mi ochoty na coś słodkiego.
A miałam nie jeść słodyczy...
|
#4704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spozniona o 24h skladam najserdeczniejsze zyczenia:
Zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, dobrych wynikow badan, zdrowia, zdrowia oraz jeszcze raz zdrowia Bo coz innego czlowiekowi potrzebnego do szczescia?Nauczylam sie juz ze jak czlowiek zdrow to szczesliwy ![]() Zdrowia Ci zycze kochana St.Pani No i wygranej w totolotka ![]() Tak juz nie urodzinowo. Mam maly problem... okej, gigantyczny. Problem ze snem. Jakims cudem moj organizm nauczyl sie zasypiac miedzy 3 a 4. Nawet jesli wstane o 6, to do tej 3,4 bede siedziec i sie meczyc. W dodatku zawsze obudze sie z bolem glowy. Leki ktore mialyby mi ulatwic zasypianie (hydroxizina) nie pomagaja :/. Wczoraj dzieki nim zasnelam godzine wczesniej (ok.2). Ja was blagam, sprzedajcie mi jakis dobry sposob na wczesne zasypianie ![]() Spacery, wysilek fizyczny nie pomaga. Pokoj jest wietrzony. Cieple mleko guzik daje... tylko wywoluje sensacje zoladkowe. W piatek musze zasnac ok 21. :/
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Starsza Pani.
Wszystkiego dobrego. Radosci. Zdrowia. I niechby sie spelnily choc przyslowiowe "trzy zyczenia" Twoje... Pozdrawiam cieplo ze slonecznego dzis Gdanska
|
|
|
|
#4706 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ps.Szpiegu,ja kladę się do łóżka ze słuchawkami na uszach i muzyką którą lubię.Przy piątym utworze już śpię.
Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2008-01-15 o 18:27 Powód: ps.ZASYPIANIE |
||
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Z zasypianiem to padam jak kłoda, ale często budzę się okolicy czwartej nad ranem i miotam po łóżku, już nie zasypiając.. liczę godziny wybijane rzez zegar... wiem, że np za godzinę będę musiała wstać, więc tłumaczę sobie- zasypiaj, zasypiaj... a tu nic.
![]() A na zasypianie dobre jest kakao ale tuczące.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4708 |
|
Zadomowienie
|
Starsza Pani....spoznione,ale szczere..... wszystkiego najlepszego Ci zycze
Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
#4709 |
|
Rozeznanie
|
Danusiu
Nie mam ani banalnych ani niebanalnych życzeń. Życzę zdrówka i żebyś była zawsze z nami iskierczko
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- wysłałam juz tą zabagnioną przeze mnie spawę za ocean, z głowy juz to mam, jeśli DHL nie jej zagubi, to załatwione w terminie, udało się, hura
Dzięki z atrzymanie kciuków! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

mam te swoje latka.

Bo coz innego czlowiekowi potrzebnego do szczescia?
No i wygranej w totolotka