|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Myślałam że naprodukujecie jeszcze ze dwie strony a ja wkońcu skończyłam zajęcia
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
|
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
sliczna, gratuluję Ci z całego serca znalezienia tej jedynej sukni
![]() witam również nowe PM-ki trochę mnie nie było ale podczytywałam, ogólnie w jakiś marazm popadłam nie chciało mi się ani sukien szukać ani nic związanego ze ślubem czy weselem, ale już mi przeszło ![]() w weekend był u nas kuzyn Tż-ta zaprosić nas na wesele w lipcu, padlam jak opowiadał ile płacą- 2 dni- 180 zł od osoby ![]() :mdl eje: w tym mnóstwo rzeczy, stół wiejski , pieczenie prosiaka.Madziuniusia- gratuluję zalatwienia sali!!!! ![]() madziaS- modlę się za zdrównko Twojej chrześnicy, wiem co przeżywasz, moja chrześnica parę lat temu, tez wylądowała w szpitalu, jej stan był bardzo ciężki, wyszła z tego! trzeba być dobrej myśli!! nie miałam wcześniej okazji, ale teraz wklejam mój pierścionek fotka brzydka bo z telefonu ale cos tam widać ;0 Edytowane przez vesna84 Czas edycji: 2011-05-10 o 19:00 |
|
|
|
#4684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszymy się razem z Tobą ![]() Cytat:
Kciuki się trzymają za zdrowie chrześnicy ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o menu weselne to sami całe ustalamy, bo mamy kucharkę. Jednak nie obejdzie się bez konsultacji z nią, bo ona bardziej doświadczona w końcu
|
|
#4685 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze, że już jesteś ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
za zdrówko!!Cytat:
aby do przodu !!Cytat:
nad Tobą to już kochana nie nadążam, nie wiem który już raz gratuluję zaklepania sali ![]() Cytat:
|
|
#4686 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak to w Madonnie Nie spodobała mi się na szczęście żadna (bo jeszcze bym zaczęła kombinować z budżetem, a po co Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję Dziewczyny za gratulacje
|
|||||
|
|
|
#4687 | |||
|
Zadomowienie
|
Ah te Wasze magiczne kciuki! Oczywiscie, ze pomogly! Dziekuje Wam wszystkim! Wydaje mi sie, ze poszlo naprawde przywzwoicie
Teraz chce jak najszybciej o tym zapomniec i cieszyc sie wolnoscia Oficjalnie oglaszam - trzeci rok zakonczony, mam wakacje! ![]() TZcik moj wraca jutro poznym wieczorem, wiec pewnie bede pichcic caly dzien Znalazlam fajny przepis na ciasteczka czekoladowe, wiec pewnie wyprodukuje Ahhh, jak ten osttatni egzamin napisala, to poczulam, ze zyje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jedna rzecz z listy mniej ![]()
|
|||
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje Dotk4
|
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuniusia gratuluję zaklepania sali, już się bałam, ze znowu coś rodzicom nie będzie pasować . teraz już będzie tylko z górki
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- D0tk4 ja od razu wiedziałam, że będzie dobrze ![]() dziś ja Was prosze o kciuki dla mnie: jutro na 10.40 idę na rozmowę kwalifikacyjną (chcę zmienić pracę) a po południu mam wizytę u endokrynologa. mam nadzieję, że te leki, którymi się ostatnio faszerowałam coś pomogły
|
|
|
|
#4690 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję I wszystkim dziewczynom, które mają silną wolę i którym kilogramy lecą w dół - również gratuluję ![]() Cytat:
![]() Co do mojego planu odnośnie pieśni w kościele - tak w ogóle to może zacznę od tego, że KOCHAM i UBÓSTWIAM męskie głosy, które wykonują religijne/pielgrzymkowe pieśni. O wiele bardziej podoba mi się męskie wykonanie niż kobiece (oczywiście facet musi mieć TEN głos). I tak sobie pomyślałam, żeby:1) poprosić (zamówić) faceta, który zawsze śpiewa na naszych pielgrzymkach. gra też na gitarze. wprost uwielbiam jego głos! koleś jest za✂✂✂isty. 2) poprosić chłopaka, który też super śpiewa (ma chyba jakiś zespół, nawet koncertował u nas w kościele, nagrał też płytę z pieśniami religijnymi) żeby zaśpiewał u nas na mszy ślubnej. Chłopak też chyba gra na jakimś instrumencie. Dodatkowo jest to moja rodzina (dalsza, ale zawsze rodzina - jego tata to dalszy kuzyn dla mojego taty. moja babcia utrzymuje kontakt z jego rodziną więc zawsze mogę ją wysłać na zwiady czy on w ogóle się na takie coś zgodzi i za ile ). Poza tym chłopak śpiewał teraz w "Bitwie na głosy" więc no...potrafi śpiewać ![]() Zawsze jak jestem na ślubach i PM zamawiają kogoś do śpiewania to jest to kobieta. Ja chcę żeby u nas po 1-wsze było inaczej a po 2-gie najzwyczajniej "wolę facetów" (ich wykonania) ![]() Cytat:
za wszystko!Cytat:
Wiem co to, gdy maleńkie dziecko dostaje się do szpitala, jest poważnie chore/jego życiu zagraża niebezpieczeństwo.... Przechodziłam przez to 2 razy więc Wiem co czujesz.... Trzymaj się, a Marysi życzę zdrówka Cytat:
Cytat:
gratuluję! w końcu ![]() Ewusia_marchew - jeeee jak super, gratuluję Kochana Ależ dziś miałam pogoniony dzień. Najpierw pół dnia siedziałam w bibliotece.... potem wolontariat.... i dopiero niedawno ściągnęłam do domu. Miłego wieczorka |
||||||
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie chodzisz do ginekologa?
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
no to witaj w klubie
|
#4695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam podobny Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
nie biorę i powiem Ci, że nie mam zamiaru bo jak poczytałam o tym leku to mi się słabo robiło
a jego skutki uboczne wołają o pomstę do niebaw piątek się okaże co dalej z moim leczeniem ale na pewno nie obejdzie się bez leku na prolaktynę ale rękami i nogami będę się zapierać przed tym lekiem i będę prosiła najwyżej o jakiś droższy bez takich skutków bo to nie na moje nerwy
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem dlaczego, ale jak sobie porównałam obecne wyniki z poprzednimi, to się załamałam, bo jest niewielka różnica
zobaczymy co mi powie jutro, jak zobaczy pełne wyniki wszystkich badań
|
|
|
|
#4699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluje!!! ![]() Ja już kolejna rzecz z listy mogę wykreślic mianowicie chodzi o ORKIESTRE...też już mamy zaklepaną... ciesze sie że w jednym dniu to wszystko udalo sie zalatwic...jeszcze fotograf i bede spokojna a pozniej pomału bedziemy wszystko przygotowywac...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
D0tk4- gratuluję z całego serca
evoonia86- kciuki będą się trzymać
|
|
#4702 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4703 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie nie ma mnie 3h a tu jak zwykle jest co nadrabiać.
Wybaczcie że piszę ogólnikowo ale po raz już któryś próbuję z woelocytowaniem ale niestety efekty, jak widać są kiepskie Wiec Wszystkim GRATULUJE pozałatwianych pozytywnie wszystkich spraw i mam nadzieje że wszystkie inne zakończą się równie pomyślnie.vesna84 - piękny pierścionek - mój jest bardzo podobny, wręcz nawet bardzo ![]() A teraz uciekam do TŻ-ta na kolacyjkę.Do jutra
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
martucha, Dotk4
![]() za załątwione sprawyMadziuniusia data zmieniona evonia, kindziulindzia trzymajcie się
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Dotk4 wielkie
i gratulacje. Teraz ciesz się spokojem od uczelni. Zasłużyłaś na odpoczynek ![]() Vesna84 Pierścioneczek ładny, klasyczny. Kto by pomyślał, że ci nasi mężczyźni tak trafią z pierścioneczkami. Myślę, że każda z nas jest zachwycona swoją zaręczynową błyskotką. Ja bardzo. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() D0tk4 ![]() oczywiście też gratuluję dziewczynom załatwienia spraw ![]()
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- jeszcze 300 postów ![]()
|
|
#4710 |
|
Wtajemniczenie
|
<pączkowaty> wygląd -dobre
ja w sumie pączkowato nie wygładam, ale musze zgubic z brzuszka i udek i 8 kg musi pójść w dół...Madziuniusia nareszcie ostateczna data. gratulacje Dotk4 gratulacje zakończenia ![]() a ja kupiłam buty dziś załączam zdjęcia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.

a ja wkońcu skończyłam zajęcia 

Dopiero teraz jej stan zaczyna się poprawiać, ale i tak nie jest za dobrze. Nie mam teraz do niczego głowy, więc wybaczcie, że na razie nie będę nadrabiać zaległości. Cała rodzina jest postawiona na nogi i każdy teraz żyje stanem zdrowia Marysi. Powoli zaczynamy wracać do normalności. Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki by było lepiej!
Kciuki się trzymają za zdrowie chrześnicy
Widzę te same "buzie" i od razu moja się uśmiecha
ale dobrze, że już jesteś
Może być na priv 

a jego skutki uboczne wołają o pomstę do nieba
18.08.2010 - zaręczyny