|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 9
Cytat:
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zjadlam sniadanie, jakas mala dupka mi sie wypina pod cyckami boje sie, ze moje dziecko bedzie duze bo ostatnio tak sie pcha jakby faktycznie juz tam miejsca nie mial 😂Jakie plany na dzisiaj macie? Ja musze ogarnac prasowanie, bo troche zaleglosci mi sie zrobilo. Dobrze, ze male ubranka juz mam ogarniete bo coraz ciezej przy desce stac ![]() Popoludniu musimy z mezem ogarnac jakies wieksze zakupy spozywcze na jego urodziny. Co roku mam oferowana pomoc od rodzicow, ze cos upieka czy ugotuja, ale z niej nie korzystam. W tym roku sie skusze to bedziemy mieli mniej roboty. Jednak jestem na koncowce ciazy juz to zawsze lzej bedzie. Maz i tak chce wziac w piatek urlop zeby mi pomoc w kuchni i posprzatac mieszkanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Rybcia trzymam kciuki za ta Wasza rodzinna sprawe, oby Wam sie udalo to wygrac
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Stokrotka moje plany są takie,że muszę ogarnąć moje piersi No a tak serio to pisanie pracy lic, będzie mnie tu mniej dzisiaj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To oby sprawnie Ci szlo pisanie pracy, ja nie wspominam tego zbyt dobrze 😎 tzn. jak juz siadlam do tego to zawsze cos tam sie stworzylo, ale strasznie ciezko mi bylo sie zabrac za pisanie. Z mgr bylo to samo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4718 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
Urodziłam we śnie ![]() Ale był tak realny ze spanikowałam ze zapomniałam wam napisać ze młody już na świecie. Nat, Flo już 2,5 kg o kurczę ...przystojniak rośnie jak na drożdżach super! Polasia, bardzo dobrze robisz ze idziesz dziś jeszcze do innego gina się skonsultować w końcu chodzi o wasze zdrowie. kciuki ✊️Kciuki również za Nalesnikona, Rumianka, Fryge.✊️ Domima kochana za Ciebie tez trzymam kciuki oby szybciutko poszło ❤️ Skorpio, Myboy zdrówka mam nadzieje ze płukanki wam pomogą. Ja na zmianę z płukałam solą i tantum płukanka. Wczoraj był u nas bardzo aktywny dzień. Pojechaliśmy oglądać kanapy no i skończyło się zakupem calkiem innej niż planowaliśmy także dziś mąż jedzie odebrać i będziemy robić przemeblowanie w domu, także chyba dziś zapowiada się dzień sprzątania generalnego ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zostaje tata, od zaraz zaczyna remont na górze. Znam trochę tę historię, opowiadałaś kiedyś. Trzymam kciuki! |
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy rozdział mam napisany, zmotywowałam się w lutym i sprawnie poszło, z metodologią już trochę gooorzej ![]() Co do plamek to tak miałam w połowie ciąży, podobno to były pierwsze oznaki siary. A teraz leci raz przezroczysta, raz biała, raz żółta i od tygodnia zalewa mi bluzki na całeeego :/ na szczęście tylko w nocy, za dnia się nie zdarza. ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Dziękuje za wszystkie kciuki związane z rozprawą Stokrotka i inne zainteresowane dziewczyny, wrzucam plan porodu, który znalazłam na internecie wczoraj. Co o nim myslicie? Chcę tam jeszcze dopisać kilka punktów, tak żeby był komplet. http://www.szpital.ostroleka.pl/user...planporodu.pdf
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Zapowiada sie dzisiaj cieplutki dzień. W końcu wiosna
![]() Domima, Fryga, Rumianek, Nalesnikona i Polasia mocne czekamy na wieści![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj wizytujących dużo
Nalesnikona, Fryga777, Panirumiankowa, Domima, Polasia trzymam za każdą z was mocne kciuki
|
|
#4723 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4724 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A patrzylas na ten ze strony rodzicpoludzku? Tam masz jakby wersje robocza i sobie zaznaczasz wybrane punkty + jest miejsce na dopisanie swoich osobnych. I jak juz dobrniesz do konca to otwiera Ci sie wersja do druku tylko z tymi przez Ciebie wybranymi. Wczoraj patrzylam. Dzwonilam do laboratorium mikrobiologicznego przy szpitalu w jakie dni mozna podjechac na pobranie wymazu na gbs, dobrze ze zadzwonilam bo tylko pon lub czwartek wchodzi w gre, w inne dni nie ma tam u nich poloznej zeby to zrobic. Wiec w poniedzialek czeka mnie gbs i pierwsze ktg, pojade sobie tak zeby za jednym wyjazdem to i to zalatwic 😎 Moje dziecko to jest uparte, myslalam ze skarpetek nie zaloze bo tak sie dupka wypinal ze jak sie schylalam to wydawalo mi sie ze go gniote Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Dubel.
Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-04-04 o 09:11 |
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Dubel.
Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-04-04 o 09:12 |
|
|
|
#4728 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, ale był tak realny ze sama w łóżku rano spanikowałam! Pewnie dlatego ze młody od 3 dni jest dosc aktywny...nie był taki i mam wrażenie ze szuka już sobie pozycji ![]() Kinia to róża? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4729 |
|
Wtajemniczenie
|
Kciuki za dzisiejsze podglądania maluchów : ))
|
|
|
|
#4730 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
#4734 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej hej
Witam się po świętach Na szczęście synek już zdrowy.. w weekend miał najgorszy kaszel ale mu przeszło i już od wczoraj śmiga do przedszkola ![]() Ja wczoraj wybrałam się na mały shopping..chciałam kupić młodemu kurtkę wiosenną i buty..ale nic nie było..wróciłam z niczym i drugie pół dnia spędziłam na leniuchowaniu ![]() Wczoraj zaczęłam 33 tydzień i ogarnęła mnie "lekka" panika że to już tak blisko a ja jeszcze z wieloma rzeczami jestem w lesie.. muszę zrobić wreszcie zamówienie z Gemini.. pozamawiac koszule i bieliznę do karmienia i wreszcie spakować torbę do szpitala...Poza tym musimy pomyśleć co zrobić z synkiem na czas mojego porodu i pobytu w szpitalu.. teściową mamy na miejscu( na drugim końcu miasta) ale ona w ogóle się nie nadaje do opieki..Olek ma z nią słaby kontakt i czuje ze mógłby być straszny hardcore z tym żeby został u niej czy nawet ona u nas...moi rodzice są 100 km od nas..tata w razie w mógłby pewnie przyjechać..ale to jednak czas..a moja mama zapracowana z brakiem możliwości wzięcia urlopu z dnia na dzień...ehhh... strasznie mnie to dręczy że nie mamy tak naprawdę z kim zostawić synka... ![]() Oczywiście w nocy śnił mi się poród... co najlepsze urodziłam chłopca zamiast dziewczynki i byłam przerażona bo cała wyprawka w różu hehe ![]() Cytat:
synek na szczęście już zdrowy..w sumie to miał "tylko i az" kaszel..ale inhalacje pomogły i już jest dobrze Z tą ospa w przedszkolu współczuję.. :/ u nas była epidemia w grudniu i akurat mój Młody chorował na oskrzela i go nie było w przedszkolu a po chorobie go zostawiliśmy w domu dłużej żeby nie złapał..niby był szczepiony..ale tylko jedna dawka..druga mamy za 3 tygodnie. Cytat:
hehe ![]() Nat ale już duży synek Rybcia za pozytywne rozwiązanie rodzinnej sprawy Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty !
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Ale piękna pogoda
![]() ![]() ![]() mam ochotę posiedzieć na dworze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4736 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam za kciuki za wizytę. Mąż jednak pojedzie ze mną, i do mojego gina też powiedział że już będzie jeździł ze mną (do tej pory sama jeździłam i dwa razy zawiozla mnie szwagierka bo auto nawaliło). Tak więc cieszę się z tego.
Naleśnikona dziękuję że pytasz o córkę. Córka ma zapalenie krtani niewiadomo skąd. Wczoraj byliśmy u lekarza, dostała nowe leki, w tym antybiotyk. Więc siedzi ze mną w domu. Oby Twoje dziecię się uchowało przed ospą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez polasia Czas edycji: 2018-04-04 o 09:31 |
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() nocka średnia - tzn jak zwykle połowa nie przespana i wstałam po 9 ![]() Kinia ale co to jest? bo nie widzę - w sumie może nie znam? hmmm Kciuki za wizyty
|
|
#4738 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia o kurdę to nie pomogę - w życiu nie miałam ani 1 rosnącej
![]() ucięłabym tak jak net każe
|
#4740 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

walczymy o prawa do mojej siostrzenicy z mężem mojej siostry. Długa historia i staraczki ją znają jedynie..ale o kciuki i tutaj poproszę bo to bardzo istotne dla mnie

boje sie, ze moje dziecko bedzie duze bo ostatnio tak sie pcha jakby faktycznie juz tam miejsca nie mial 😂

we śnie 

Nalesnikona, Fryga777, Panirumiankowa, Domima, Polasia trzymam za każdą z was mocne kciuki