|
|
#4711 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
a dlugo z nim piszesz?
ja mysle czy nie powiedziec Matiemu w weekend ze chce sprobowac nim byc..wiem ze normalnie ze szczescia by pod sufit skakal hehe ale nie wim co czuje chcialabym sprobowac ale znam go tydzin ledwo hehe szalenstwo ale......ale w sumie bylam z klesiem 2 lata i wyszlo ze tez go tak naprawde nie znalam bo odstawil mi n koniec szopke ze sie bym nigdy nie spodziewala...wiec czemu by nie zaryzykowac... |
|
|
|
#4712 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim zdaniem nic nie tracisz, owszem późńiej możesz żałować, ale lepiej żałować, że się czegoś spróbowało, niż póżnie, że się nie spróbowało
|
|
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie rzeczy jak związek dzieją się naturalnie, spotykacie się, powoli następują kolejne gesty i oboje wiecie, że jesteście razem Bez mówienia dosłownie (przypomina się hasło z podstawówki: "chcesz ze mną chodzić?" Poza tym, nie znasz go, on Ciebie zresztą też nie, skąd możecie wiedzieć już teraz, czy chcecie być ze sobą czy nie? Ja bym była za spokojnym rozkręcaniem znajomości ![]() Gdyby mnei sasiad na pierwszy, drugim czy nawet trzecim spotkaniu zapytał czy chciałabym z nim byc, to bym mu sie roześmiała w twarz - bo skąd ja bym miała wiedziec, skoro się nie znaliśmy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-21 o 19:16 |
|
|
|
|
#4714 | |
|
Raczkowanie
|
Specjalnie sprawdziłam: od 9 września
![]() Ale na żywo poznaliśmy się dopiero tydzień temu. A on jeszcze przed spotkaniem pisał że się we mnie zakochał Cytat:
|
|
|
#4715 |
|
Konto usunięte
|
Trohę nie do tematu, wiecie jak można zmienić nick??
|
|
|
|
#4716 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co ci szkodzi byc M. jak fajny jest i wogole i jak z anim tesknisz...nawet podswiadomie....:rolleyes :![]() Cytat:
Cytat:
A u mnie dziewczynki czekam az P. wroci do domku i poagdam z nim przez koma... :r olleyes: OJJ pieknie by bylo.... :rolley es: Tak mysle hehe....sie zobaczy..... |
|||
|
|
|
#4718 |
|
Konto usunięte
|
Nie, nie hosenka źle mnie zrozumiałas. Nie że pyta czy chcesz że mną chodzić to głupie by było on nie ma pięć lat tylko 22
mówi mi po prostu że chciałby być z kimś takim jak ja etc. Wiele idzie też wyczuć. Jeśli w sobotę się będzie miło układało zobaczymy jak nie to nie, właśnie chce na którymś spotkaniu by to wyszło a nie przez telefon jak już motyliacaja a ty z P. Się czemu nie spotkasz wreszcie jestem ciekawa jak by to było
|
|
|
|
#4719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a już się bałam, że u mnie coś nie tak jest... heheh między mną a kolegą też nie ma jakiś deklaracji... tzn tak jak mówię obojgu nam zależy i będziemy chcieli rozwinąc znajomość w kierunku bycia razem... a jakiś pytan typu ... chcesz ze mna chodzic?.... nie bylo spotykamy sie i wszystko..pocałunki, przytulenia wychodzą z czasem same z siebie i myślę, że tak powinno być... także kachaaa spotykaj sie z matim i poznawaj go a dalej zobaczysz czy chcesz z nim być ![]() pozdro laski
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi chodziło o to co napisałas, że powiesz mu że "spróbujesz z nim być". Poza tym, to troszkę niefajnie brzmi, tak jakbyś robiła mu łaskę i to był wielki zaszczyt. Z tego co piszesz ("właśnie chce na którymś spotkaniu by to wyszło"), to nadal wydaje mi się, że chcecie się w jakiś sposób "deklarować" ("chcesz ze mną chodzić" było z przymrużeniem oka napisane, miałam na myśli ogólnie sens, a nie dokładne słowa). Wiek faceta 22 lata o niczym nie świadczy. Męźczyźni przed 30 rokiem życia nie dorastają Mając i 27 (to naprawdę niewiele jak na faceta)dalej mają pstro w głowie nie mówiąc o 22
|
|
#4721 | |
|
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Pozatym on nie ma za duzo kaski zeby do krk przyjechac.,..i ma noge w gipsie.. gadlam dzis z nim cale 1h i 18 minut..... ![]() ![]() ![]() On ma takie teksty ze mnie rozbrajaja
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Konto usunięte
|
Motylica to szkoda
eh. Ale kiedyś myślę że to spotkanie i tak nastąpi ja stoję na przystanku właśnie zimno jak cholera eh
|
|
|
|
#4723 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba bym umarla jakbym cos takiego zobaczyla ![]() Cytat:
ile ma lat? tzn on i potomek
|
|||
|
|
|
#4724 | ||
|
Zakorzenienie
|
No proszę
Cytat:
Chyba nie można mówić o tym od pierwszego spotkania bo wtedy się raczej jeszcze nie znamy prawda? Cytat:
![]() Chociaz powiem wam, że po pierwszym spotkaniu chłopak (5 lat starszy) powiedział mi, ze chciałby się ze mną spotykać! Szybko, prawda? A ja mu odp, że jeszcze nie wiem no bo 1 spotkanie to dla mnie za malo, żeby ocenić człowieka...Myślę, że mam rację... Czuję, że z tym G.nic nie wyjdzie... Widzę, że stara sie o mnie ale...jak już pisałam wcześniej mamy dość utrudniony kontakt... W tygodniu on pracuje na zmiany, ja teraz też idę do pracy prawdopodobnie...I on nie ma wtedy jak do mnie dojechać... Bo mało autobusów jeździ a auta nie ma Ja też nie mam ![]() Pasują mu tylko niektóre niedziele, wtedy jak ja nie mam szkoły... Wiem, że są jeszcze telefony i internet... Ale wydaje mi się, że to za mało... Co to za związek, żeby od czasu do czasu się spotykać i to tylko na jakieś 2-3 godzinki? Nie uwazacie, że to nie ma sensu?Może lepiej teraz powiedziec mu, że to nie ma sensu?
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy byłam z Exem, zapytał mnie kiedyś od kiedy jesteśmy razem, ile czasu mineło, ja mu podałam jakiś dzień (spędziliśmy wtedy cały dzień razem, zostałam u niego na noc i cały następny dzien znowu razem) a on się zdziwił, bo liczył 2 tygodnie wcześniej Wydaje mi się, że w większości przypadków liczą od jakiegoś "przełomowego" wydarzenia - np. znają się długo, ale zawsze spotykają sie w większym gronie, więc czas mogą liczyć od pierwszej randki "sam na sam", może pierwszy pocałunek, seks. No chyba, że faktycznie sprawa została postawiona i określona jasno. Nie wiem, tak mi sie wydaje
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-22 o 11:33 |
|
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba, że tak
![]() Widzę, że ile osób tyle teorii na ten temat
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Ta, tylko, ze z tym pocalunkiem, to tez moze tak nie byc do konca. Bo to moze byc pod wplywem chwili, a na nastepnym spotkaniu wogole o tym "nie pamietamy". wiecie o co mi chodzi?
|
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie z sexem tez tak się zdarza. Generalnie chodzi mi o to, że "to się czuje, wie". Żeby nie było - nie "potępiam" jasnego deklarowania się, tylko ... po co? Zresztą to przeciez tez nie jest tak, że z chwilą gdy sytuacja zostaje jasno określona. Ale wiecie, ja stara jestem, więc mogę mieć inne poglądy
|
|
#4729 |
|
Raczkowanie
|
On 28, potomek na oko z 3. Nie rozmawialam z nim na ten temat, ale o potomku wiem i on wie że ja wiem. ![]() Właśnie... To się wie.
|
|
#4730 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4731 |
|
BAN stały
|
Co tu taka cisza!!????
Halooo>>>> |
|
|
|
#4732 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku....
Ale jestem wsciekla na tego mojego.. Piszemy ze soba 8 miesiecy!!!! Widzielismy sie raptem 2 razy.... Chcialam skonczyc to widywanie sie... to on... ze cos ciagnie go do mnie... ze mu sie podobam, ze takie tam bzdety... Ale jak przychodzi do spotkania to.... ja nie moge w tygodniu on zazwyczaj zawala weekendy... Chyba sobie odpuszcze goscia... ;/ Wrr...
|
#4733 | ||
|
Konto usunięte
|
bo ja jestem inna
![]() nie nowosc ![]() u mnie Cytat:
Cytat:
ja jutro sie z Matim widze hehe ![]() mamusia urodziny ma ale nie ma sily, on przyjezdza hehe gadamy czesto przez tel i o kilka godzin
|
||
|
|
|
#4734 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A u mnie wczoraj mnie P. zaskoczyl... Pisalam wczoraj z P. na gg i mi sie pyta czy chcialabym byc jego? A ja na to ze pewnie...a ten" to fajnie bo chcialbym miec taka dziewczyne jak ty ![]() Wiec...nie rozbie sobie nadzieji...ale fajnie by bylo.... :rolley es:Ojj jak za nim tesknie...a do tego koma ma zablokowanego..i smskow nie moze wysylac..wiec dopiero po 20...bede miec z nim kontakt |
||
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie na razie wszystko ok
gadamy sobie codziennie na skypie, nie wiem jak bedzie potem, ale na razie jest fajnie i nie moge doczekac sie kiedy wroci aaaa i o aparacie powiedzialam - byl w lekkim szoku
|
|
|
|
#4736 |
|
Konto usunięte
|
Motylica widzę też cię wzięło
marynka dobrze że powiedziałas tak bys miała wrażenie że go oklamujesz. A jak mądry chłopak to przeszkadzać mu nie będzie bo aparat nic złego przecież |
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie - jesli wysylamy smsy za granice - czy jest to mozliwe bez jakis zwiekszonych kosztow itd? czy pojawia sie info jakies ze sms idzie za granice itp?"
Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2009-10-23 o 18:29 |
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie napisal do mnie nowy chłopak Nie dość, że z mojego miasta to jeszcze z mojego osiedla praktycznie! Ale zbieznosc!!Gadamy wlasnie na gg i już proponuje mi spotkanie he he
|
|
#4739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo ślicznie... myślę, że jeśli pojawił się ktoś interesujący to spróbuj z nim się zapoznać... popisz z nim... wyczuj jaki jest i jak będzie spoko to szykuje się kolejne spotkanko... ślicznie dziewczynoo ślicznie... trzymam kciuki ![]() a jeśli czujesz, że z tym wcześniejszym co ma kilka kilometrów do ciebie nic nie wyjdzie to pamiętaj nic na siłe ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Ten wcześniejszy G.ma do mnie az 50 km ![]() A ten nowy kilka minut spacerkiem ![]() Zaproponowal spotkanko, żeby było spontanicznie A na gg nawet fajnie się gada
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

ale nie wim co czuje chcialabym sprobowac ale znam go tydzin ledwo hehe szalenstwo ale...

Takie rzeczy jak związek dzieją się naturalnie, spotykacie się, powoli następują kolejne gesty i oboje wiecie, że jesteście razem 

nie wiem sama. Nie fair czekać tyle do listopada a do tego czasu zwodzic mateusza. Spotkam się z nim i jak mi serce coś podpowie żeby spróbować dam mu szansę. Postanowiłam. E. Mi tylko dziś humor zje.bal nagle wyskakuje a tak nie ma czasu nie będę tu czekać jak głupia nawet go nie znam.. Eh no

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)