|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
do tego służy przycisk "multicytowanie", który znajduje się pomiędzy "cytuj" a "odp". Jesli na nim klikniesz zaznacza sie na czerwono, zaznaczasz (czyli klikasz na tan przycisk ![]() ![]() Ad2 Nie wiem czy to największa, ale jest duża ![]() Ad3 tu już ci odpowiedziała Nikita ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was serdecznie kochaniutkie!!!!
![]() Nikita cieszę się, że z synkiem już lepiej ![]() lila i jolineczka trzymajcie się i nie załamujcie wszystko się ułoży ![]()
#4715 | ||||||
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Witajcie kochane
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jutro idę do gina na usg i przy okazji odbiorę wyniki badań, powiem wam że trochę się boję że wyjdą kiepskie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-27 o 13:16 Powód: post pod postem |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Wtajemniczenie
|
Madzia to wnet bedziesz miała aparacik
![]() ![]() Może zaprezentujesz nam swoje okularki i torebkę ![]()
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Wtajemniczenie
|
To nawet taka moze być przeszkoda do noszenia aparatu
![]() ![]() Czekamy na zdjątka ![]()
#4719 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zadomowienie
|
dziewczynki miłego popołudnia życzę.
![]() ja na 16 lecę pazurki wypełnić, ale wieczorkiem zajrzę wiec piszcie ![]()
![]() |
#4721 |
Wtajemniczenie
|
Jak raz jest pod górkę to tak będzie przez jakiś czas, a potem dopiero z górki. Wiem to po sobie
Magdalenko miłego relaksu paznokciowego u kosmetyczki życzę
#4722 |
Zakorzenienie
|
Madziu chciałabym Ci złożyć spóźnione ale bardzo szczere życzenia urodzinowe wszystkiego kapuścianego
![]() ![]() Dziewczynki nie wiem czy powinnam iść do doktorowej, bo ona mnie uprzedzała, ze po półrocznym leczeniu tak silnymi lekami, może się worganiźmie wszystko pokręcić i może się okazać, ze na okres sobie poczekam, albo wogóle nie nadejdzie bo będę w ciąży. Po zrobieniu testu miałam już o tym nie myśleć, ale nie da się niby miałam czekać tylko na okres, ale cały czas cos mi się dzieje, że myślę, ze może się jednak udało. Od czterech dni bardzo bolą mnie sutki,a wcześniej bolały mnie całe piersi. Zrobiałam wczoraj test, ale wyszła znów jedna kreska. Natomiast dziś niespodziewanie temp skoczyła mi do 36,8 a jak na mnie to dużo i ciągle pobolewają mnie jajniki. i jak tu o tym wszystkim nie myśleć, przecież ja zwarjuję ![]()
#4723 |
Zadomowienie
|
a u mnie rozpętała się śnieżna zawierucha
![]() ![]() mam nadzieję, że za chwilę przejdzie bo inaczej nici z paznokci. nie będzie mi się chciało wychodzić z domu. ![]()
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
witam was dziewczyny. zrobiłam test bo juz nie moge tak czekac na @ przyjdzie nie przyjdzie, ale wyszło jak przewidywałam jedna krecha
![]() ![]() Z synkiem jednak grypa żołądkowa ma diete przez 3 dni i leki ma brac ale nareszcie nasza doktor wyjąsniła co i jak z tym wszystkim ![]() Jutro na badanka żołnierzyków rano idziemy a reszte dnia z synkiem bede siedziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Wtajemniczenie
|
U nas to sniegu dawno nie było
![]() ![]() Nikita trzymam kciuki, żeby badania się nie potwierdziły ![]() Misia a może przez to miałaś duzo później owulkę a na test było za wcześniej. Jak się nie zjawi to zrób ponownie może test albo podejdź do lekarza to coś poradzi ![]()
#4726 |
Zakorzenienie
|
Hello kobitki
![]() ![]() ![]() Poza tym u mnie 23 dc ,bez termometru i bez testow-ciekawe co bedzie ![]() ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od jutra Luteinke biore i niech ta @ przychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Tż mi obiecal ze do konca tygodnia zalatwi sprawe z badaniem nasienia.Zobaczymy ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Wtajemniczenie
|
Ja tempke mierzę pierwszy raz regularnie ale mam ten wykres jakiś dziwny. Nie miałam konkretnego, nagłego skoku temp tylko tak z 36,6 skoczyła na 36,7, potem 36,8 ; 36,9 i dzisiaj 37. Nie wiem jak to zinterpretować
![]() jukolku ja tez mam takie przeczucie, że znowu nici z tego cyklu ![]()
#4731 |
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozostał mi jeden dzień do badań... próbuję się przygotować psychicznie. Właśnie obejrzałam doskonały film o potężnej sile przeżycia "Życie ukryte w słowach" - niesamowity... poruszający... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
![]()
Czesc dziewczyny
![]() -ale pogoda ![]() ![]() Porobiłam sobie zakupy zjezdziliśmy tylke sklepów i mam dość a TZ padł odrazu hihiih teraz śpi sobie a ja odrazu na wizaz. Wczoraj całe popołudnie byliśmy u kuzynki - i u małej Izuni - jest świetna kuzynka ciągle mi ją dawała na ręce żebym sie mogła napatrzec bo przydała by jej sie rówieśniczka (albo rówieśnik ![]() ![]() ![]() Kuzynka mi powiedziała ze już trzyma dla mnie popakowane ubranka te z których Izunia juz wyrosła - może cos wywróży - ![]() Ale by było fajnie jak by nam sie udało w tym miesiącu -ale mam mieszane uczucia co do tego ![]() Brzuch mnie czasem zakluje ale bardzo rzadko - jajniki tez troszke ale nie nakrecam sie - bo i tak wiem ze nici z tego bedą...
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
dzięki za trzymanie kciuków i dobre słowo. Ale możecie poluzować ręce, bo wam tak zostanie...Wszystko będe wiedziała..za tydzień. Wk...łam się tak, że nie wiem. Pojechaliśmy, pani (zupełnie rozmemlana) założyłam nam kartę, poszliśmy pod gabinet, a Pan prof w tym czasie...WYSZEDŁ Z KLINIKI. Wiecie co?? Normalnie ręce mi opadły...Tz powiedział parę konkretnych słów i cała przychodnia wiedział, że...Taki przywilej profesora, on nie musi pilnowac swoich pacjentów, ok. Ma od tego pielęgniarkę i to ona (zanim on wyjdzie) powinna zapytać w recepcji, czy nie ma jeszcze jakichś pacjentów...Najlepsze, że widziałam faceta, który wychodził z gabinetu, ale byłam pewna, że to pacjent od niego wychodzi...Bo skąd mam do diabła wiedzieć, jak ten prof wygląda, jak go nigdy na oczy nie widziałam?? Panie nas przepraszały, że nie można się z nim niby skontaktować (a komórki to co - pies??) i zapisały nas na za tydzień, nawet godzinę wizyty mogliśmy sobie wybrać... Mało się nie poryczałam. TZ zabrał mnie na pociechę na naleśniki i powiedział, że co sę odwlecze, to ...Niby tak, tylko znów tydzień niepewności. Odebrał też wyniki hormonów i wg tych norm podanych na wydruku wszystko jest ok. Miałam piękny pęcherzyk 14 mm w 13 dc, codziennie robię testy (każdego dnia blada druga kreska), czekam aż pęknie...a to już dziś 19 dc...Pękł, czy nie pękł - oto jest pytanie...A 21 dc miałam robić prol i prog i zacząć luteinę. I bądź tu mądry... Swiat jest szurnięty, a życie złośliwe...każdego dnia się o tym ostatnio przekonuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Rozeznanie
|
Dzień mnie tu nie było i takie zmiany
![]() ![]() Ale do rzeczy. U mnie nic ciekawego się nie dzieje. Tzn jutro wzięłam wolne i idę zrobić fotkę moich zębów. Mam nadzieję, ze uda się w tym tygodniu zrobić rwanko i będę miała kłopot z głowy ![]() ![]() Madziu, przepraszam, ze dopiero dzisiaj, ale chciałam Ci szczerze życzyć tylko jednego. Żebyś jak najszybciej zobaczyła dwie kreski a potem fasolkę na USG ![]() ![]() Kończe, bo zaraz przyjdzie TŻ i znowu zacznie okupację kompa ![]() A na mnie angielski czeka, sam się nie zrobi ![]()
#4738 | ||||
Raczkowanie
|
Och.dobrnelam do konca,tyle natrzaskalyscie postow
![]() Madziorka,spoznione,ale bardzo bardzo serdeczne zyczenia,owocnej kapusty ![]() Cytat:
![]() Ja zrobilam takie same oczy ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia dla meza na jutrzejsze badania, oby okazaly sie pomyslne |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Raczkowanie
|
Na razie zmykam,bo musze mezowi pomoc przy zakladaniu listew podlogowych. A i cos mam z wizazem,bardzo wolno mi sie strony laduja,normalnie to u mnie jest szybkie ladowanie.
Niepodoba mi sie ten pasek z menu po lewej stronie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Hej!! Sluchajcie - nie wytrzymalam i dzis rano zrobilam test, a wlasciwie dwa.
I wyszly.... dwie kreski (na jednym bardzo wyrazne dwie kreski, na drugim - druga slabsza) ![]() Ale szok! NIe moge wciaz w to uwierzyc. Strasznie sie ciesze! Jejku, ale sie teraz boje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.