![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Działa już,działa
![]() ![]()
#4712 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Zaczęło lać,więc nie poszłam w kiecce ![]() ![]() ![]() Może i macie rację co do tego rodzeństwa ![]() ![]() LoLcia Och Ty fajtłapo ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurdę ja już się cieszyłam,że nie będę musiała nosić fartuszka,a będę sobie musiała kupić cały zestaw jak dla kucharki,bo raz w tygodniu będę miała zajęcia praktyczne i będę sobie musiała przynosić jedzenie z domu,już widzę jak jadę z Kostuchny do Tychów z udkiem kurczaka ![]() Czy Wam też się chce spać? ![]()
![]() |
#4714 | |
xxyy
|
Cytat:
![]() ![]() nie jezdzilam odkad zdalam prawko ( od listopada), i starsznie sie boje mimo ze wtedy jezdzilam dobrze i wiem ze im dluzej odwlekam to tym trudniej bedzie mi pozniej zasiasc za kierownice ![]() ja, 5 lat ![]() ![]() ![]() ale laciny nie lubie i tak ![]() ania i agness, gdzie wyjezdzacie? ![]() agness, pochwal sie butkami ![]() ATher ![]() dzis bylam w pracy 10 zl, padnieta jestem, caly dzien na nogach.. starsznie mnie bola stopy i lydki, mam nadzieje ze to tak tymcasowo i ze przyzwyczaje sie ![]() jutro wolne ale musze isc do ginekologa bo mialam juz isc dawno a czasu nie mialam. dziewczyny, mam problem, chyba musze przytyc, ciagle slysze ze jestem za chuda, i wszyscy pytaja czy mam anoreksje i co sie ze mna stalo. nie mam anoreksji, jem normalnie, tylko troche schudlam.. ale juz nie ochudzam sie.. tylko boje sie ze przytyje.. w pracy mowia ze mam jesc, bo nie wygladam na osobe ktora by probowala wszystkich ciastek i klient mi nie uwierzy jak bede mu polecala towar i mowila ze probowalam ![]() wszyscy, nawet osoby ktore znam kilka dni mowia ze wygladam starsznie chudo, pytaja ile waze itp ![]() ![]() w ogole nie wiem o czym oni mowia, ja tego nie widze, nie czuje sie za chuda. no ale postanowilam dla swietego spokoju troche przytyc, tylko nie wiem jak sie za to zabrac ![]() no i nie wiem ile kg mam przytyc, i jak mam przytyc skoro tego nie chce a musze ![]() a jutro u ginekologa bedzie wazenie, chyba wypije duzo wody przed, bo mam juz tego dosc, jak jeszcze ta babka bedzie mnie dobijac i powie ze nie przytylam a mialam przytyc do nastepnej wizyty 1 kg ![]()
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Atram Ja jadę w góry do Murzasichle
![]() ![]() ![]() ![]() Co do Ciebie,to uważam,że Ty za bardzo się boisz tego,że przytyjesz ![]() ![]() Gdybyś umieściła swoją fotkę,to byłoby nam łatwiej ocenić Ciebie ![]() Też bym się chciała łaciny uczyć ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Lolcia- ja chodzę strasznie senna i chyba zaraz klapnę na łózko :/
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się trochę chce spać,chyba zaraz się położę ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do fryzury - najważniejsze że jesteś zadowolona, a co do uczulenia - zjadłaś coś 'nowego' ? Może to od tego... ![]() Ja również, dlaczego przez jakiś czas uczyłam się sama... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale Atram, co innego gdy z pewnych powodów naprawdę trzeba przytyć (gdy zanika miesiączka, itd.) - i nawet lekarz uważa że to konieczne... Wtedy to już inna rozmowa. Ale ważne abyś zrobiła to dla siebie, a nie bo inni ciągle gadają... Ostatecznie to Twoje życie i nikt go za Ciebie nie może przeżyć ![]() Uch... uciekam robić gruntowny format kompa, trzeba nowy system zainstalować... żeby tylko ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
xxyy
|
Cytat:
zdjecie moze wrzuce, ale nie obicuje, bo nie lubie ostatnio siebie na zdjeciach, myslalam ze jak schudne to bede sie sobie podobac a jest wrecz przeciwnie ![]()
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobranoc dziewczynki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
anniaa - gratki
![]() LoLcIa123 - no jak tam sprawy ? powiedziałaś że nie chcesz wracać tak późno zrozumiał? ![]() Wróciłam ![]() ![]() ![]() poniedziałek Polańczyk i Solina ![]() ![]() ![]() ![]() Wtorek Chrewt ale słonko cały czas chowało się za chmurką więc pojechaliśmy na Połoninę Caryńską - a tam na górze dopadła nas ulewa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i wogóle to zaczne malować i rysować na nowo ![]() ![]() ![]() noi jeszcze myslalam o tym zeby wybrać sie do hufca pracy dla mlodziezy po jakas pracke zeby kaski troche wpadlo zamiast nudzic sie w domu ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Atramku ja nie będę się rozpisywać,powiem tylko tyle,że aby przytyć,trzeba tego po prostu samemu chcieć,jeżeli nie chcesz,to nie zwracaj uwagi na to co mówią inni,sama prędzej czy później dojrzejesz do takiej decyzji
![]() Aa,powiedziałam mu i zrozumiał,przełożyliśmy seans na 17,więc będziemy mieć po seansie jeszcze chwilkę dla siebie ![]() Chcecie zdjęcie lolci? ![]()
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
No fajny chłopak
![]() ![]() ![]() Kucyk mi gdzieś uciekł,nie obcinałam włosów ![]()
#4725 |
Zakorzenienie
|
Lolcia
![]() ![]() emm dobranoc... padam.. ![]()
![]() |
#4726 | |
Rozeznanie
|
śliczne zdjęcie
![]() no to cieszymy się bardzo ;D tak wogóle to też miałam problemy z komórką i jedna niestety nie przeżyła:P o drugą dbam "nieco" bardziej ![]() ![]() Cytat:
![]() staram się jeść normalnie, nie za duzo nie za mało (tylko kalorii nie licze bo wtedy tez nie liczyłam - jak już to na oko, zeby nie yło za dużo.) ale ciagle boje sie ze jem zle.Bo jak zjem za duzo to przytyje a jak bede jesc za malo to jeszcze schudne a to też źle Nieiwem czy ja wogole nie popełniłam takiego błędu jak chyba Mongolina. Zawsze byłam dość szczupła ale chciałam być idealna... no i teraz masz babo placek ![]() mi teź się chce spać....zaraz ide pod prysznic ![]() i jeszcze, tak wogole Ather witaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
coś tam staram się zmieniać
kupiłam makaron razowy, przygotowałam sobie na śniadanko na jutro, na początek 30g ![]() ![]()
![]() |
#4728 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() słyszałam ze strajki sie kończą.. ale nie wiem czy to prawda.. no i teraz nie wiem co mam robić.. załatwiać tą klinikę czy nie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję za wiarę we mnie ![]() normalnie jakąś wizażową szkołę języków starożytnych założę ![]() ![]() Cytat:
![]() nie wiem co Ci poradzić.. na pewno jakbyś spróbowała troszkę przytyć to wyszłoby Ci to na zdrowie ![]() ![]() super że wycieczka się udała ![]() śliczna fotka ![]() obejrzałam 2 filmy (świadek koronny - beznadziejny ![]() ![]() ![]() a zaraz idę spać ![]() dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki.
Przepraszam, że tak żadko wchodzę na forum ale podłapałam wakacyjną pracę w agencji reklamowej i biegam zapracowana od rana do nocy. I właśnie leżę i mam dylemat bo spodobał mi się okropnie pewien pracujący tam, mlody obcokrajowiec (portugalczyk) i zaobserwowalam też z jego strony zainteresowanie pewne tj uśmiechy, spojrzenia ukradkiem itp I teraz nie wiem czy raczej powinnam udawać niedostępną i czekać aż zacznie jakoś nawiązywać znajomość (ponoc południowcy chcą brać zwykle inicjatywe na siebie) czy jakoś okazywać mu sympatię, i jeśli tak to jak, żeby nie pomyslal że się narzucam ![]() ![]()
#4730 |
Zakorzenienie
|
Ather już sobie z nim pogadałam, jest OK. Powiedziałam, że musi tak być i żeby się tak tym nie przejmował i że i tak pewnie będzie miał mnie jeszcze dość
![]() ![]() Vixeen89 no dobra, byłaś u fryzjera ale gdzie jakieś zdjęcie? ![]() Atram zgodz się na autko, trochę pojeździsz i sobie przypomnisz. Tak sobie myślę, że chyba bym już nie przeżyła bez własnego samochodu ![]() Lolcia 123 piękności Ty nasze! ![]() Stokrotka007 gratuluję pracy, dobrze, że przynajmniej nas odwiedzasz ![]() ![]()
#4731 |
Zakorzenienie
|
stokrotko zgadzam się z sweetpinky poczekaj chwilkę a jak ten Portugalec okaże się ciutek nieśmiały to do akcji
![]() ![]() ![]() ![]() a tak na marginesie sweetpinky tak lukam na te Twoje wymiary i szczerze to ja nie wiem co Ty od nich chcesz, moim zdaniem superowe, szczególnie o pierwsze.... ![]()
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Lolcia noo noo blond włosy i do tego duże niebieskie? oczy
![]() Stokrotka możesz sie uśmiechnać jak sie uśmiecha poprostu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o te pierwsze wymiary to jestem z nich dumna i za żadne skarby nie mogę pozwolić na to by spadły. Odkąd przytyłam te parę kilogramów to powiększyły mi się piersi z rozmiaru 70B na 80C ![]()
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
wczoraj napisałam dłuuugiego posta, ale nagle padł mi net, także jak wrócę do domciu to go ponownie wkleje, bo sobie zapisałam ;P
Siedze na praktyce, narazie luzik, pogoda fatalna, deszczowo buu ![]() Po 13 pojade chyba na zakupy, mam nadzieje, bo nie mam w czym chodzić ![]()
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() naprawdę moim zdaniem wymiary są oki i przede wszystkim proporcjonalne, na pewno ślicznie wyglądasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4737 |
♥
|
atram nad morze
![]() ![]() ![]() lolcia piekna zdjecie ![]() dzisiaj pakowanie nie nawidze sie pakowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Aniu - eee tam
![]() ![]()
#4740 |
♥
|
nefre tylko ja jak zaczyne wszystko wyjmowac to co chce zabrac to sie nigdy nie mieszcze w torbie bo ja zawsze najchetniej bym wszystkie ciuchy wzieła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.