Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-04, 18:37   #4711
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Działa już,działa

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 19:24   #4712
agness51
Zakorzenienie

Wróciłam
Zaczęło lać,więc nie poszłam w kiecce I włosy sobie wyprostowałam,a przez ten deszcz miałam całe potargane

Może i macie rację co do tego rodzeństwa Tak to już jest z rodziną

LoLcia Och Ty fajtłapo (to odnoście telefonu)

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 19:37   #4713
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Wróciłam
Zaczęło lać,więc nie poszłam w kiecce I włosy sobie wyprostowałam,a przez ten deszcz miałam całe potargane

Może i macie rację co do tego rodzeństwa Tak to już jest z rodziną

LoLcia Och Ty fajtłapo (to odnoście telefonu)
Jaki tam znowu fajtłapo no może troszeczkę
Kurdę ja już się cieszyłam,że nie będę musiała nosić fartuszka,a będę sobie musiała kupić cały zestaw jak dla kucharki,bo raz w tygodniu będę miała zajęcia praktyczne i będę sobie musiała przynosić jedzenie z domu,już widzę jak jadę z Kostuchny do Tychów z udkiem kurczaka.
Czy Wam też się chce spać?

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-07-04, 20:03   #4714
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
aaa dobrze jutro mam na 13 , zobaczymy jak to będzie. Na łuk mnie wziął ostatnio i ebzproblemowo sobie radziłam JUż zaczynam wierzyć na nowo, ze mogę być kierowcą :P
a moj tata dzis rano zapytal mnie czy kupic mi samochod tzn mowil juz cos wczesniej, a teraz powiedzial ze ma kase i jak chce to mozemy kupic. ale przerazila mnie wizja mnie jako kierowcy, przestarszylam sie odpowiedzialnosci itp i powiedzialam ze lepiej zebysmy poczekali do konca roku bo wtedy beda tansze.
nie jezdzilam odkad zdalam prawko ( od listopada), i starsznie sie boje mimo ze wtedy jezdzilam dobrze
i wiem ze im dluzej odwlekam to tym trudniej bedzie mi pozniej zasiasc za kierownice

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
uczył ktos sie z Was kiedys łaciny ?
ja, 5 lat 3 lata w liceum, i mialam serdecznie dosc tych deklinacji konigacji itp, na zaliczenie nauczylam sie na pamiec tlumaczenie 4 stronicowego tekstu ( w akcie desperacji) i udalawalam ze tlumcze na biezaco i myslalam ze to koniec lacinki.. a tu na studiach 2 lata ktore przezylam, i w dodatku zostalam zwolniona z egzaminu koncowego i mam 4,5 na koniec
ale laciny nie lubie i tak

ania i agness, gdzie wyjezdzacie?

agness, pochwal sie butkami

ATher

dzis bylam w pracy 10 zl, padnieta jestem, caly dzien na nogach.. starsznie mnie bola stopy i lydki, mam nadzieje ze to tak tymcasowo i ze przyzwyczaje sie
jutro wolne ale musze isc do ginekologa bo mialam juz isc dawno a czasu nie mialam.

dziewczyny, mam problem, chyba musze przytyc, ciagle slysze ze jestem za chuda, i wszyscy pytaja czy mam anoreksje i co sie ze mna stalo. nie mam anoreksji, jem normalnie, tylko troche schudlam.. ale juz nie ochudzam sie.. tylko boje sie ze przytyje.. w pracy mowia ze mam jesc, bo nie wygladam na osobe ktora by probowala wszystkich ciastek i klient mi nie uwierzy jak bede mu polecala towar i mowila ze probowalam
wszyscy, nawet osoby ktore znam kilka dni mowia ze wygladam starsznie chudo, pytaja ile waze itp mam juz tego dosc , mam wrazenie ze wszyscy sie zmowili przeciwko mnie.
w ogole nie wiem o czym oni mowia, ja tego nie widze, nie czuje sie za chuda. no ale postanowilam dla swietego spokoju troche przytyc, tylko nie wiem jak sie za to zabrac
no i nie wiem ile kg mam przytyc, i jak mam przytyc skoro tego nie chce a musze
a jutro u ginekologa bedzie wazenie, chyba wypije duzo wody przed, bo mam juz tego dosc, jak jeszcze ta babka bedzie mnie dobijac i powie ze nie przytylam a mialam przytyc do nastepnej wizyty 1 kg
Stary 2007-07-04, 20:09   #4715
agness51
Zakorzenienie

Atram Ja jadę w góry do Murzasichle Butki to takie sportowe,żeby dobrze się po górach chodziło Jutro pochwalę się zdjątkami

Co do Ciebie,to uważam,że Ty za bardzo się boisz tego,że przytyjesz Jak ostatnim razem Cię widziałam na fotce,to byłaś bardzo szczupła,a jeśli jeszcze bardziej schudłaś,to moim zdaniem powinnaś przytyć,dla własnego zdrowia O ile pamiętam,to nie masz okresu prawda?
Gdybyś umieściła swoją fotkę,to byłoby nam łatwiej ocenić Ciebie

Też bym się chciała łaciny uczyć

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2007-07-04, 20:10   #4716
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Lolcia- ja chodzę strasznie senna i chyba zaraz klapnę na łózko :/

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 20:13   #4717
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Jaki tam znowu fajtłapo no może troszeczkę
Kurdę ja już się cieszyłam,że nie będę musiała nosić fartuszka,a będę sobie musiała kupić cały zestaw jak dla kucharki,bo raz w tygodniu będę miała zajęcia praktyczne i będę sobie musiała przynosić jedzenie z domu,już widzę jak jadę z Kostuchny do Tychów z udkiem kurczaka.
Takie zajęcia praktyczne to pewnie ciekawe będą

Mi się trochę chce spać,chyba zaraz się położę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-04, 20:18   #4718
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vixeen89 Pokaż wiadomość
wróciłam ;D
z fryzurki jestem zadowolona
jak szłam do fryzjera to po drodze złapał mnie okropny deszcz( zapragnęłam iść na piechotę;P) i musiałam się wracać i przebrać bo wstyd było się ludziom na oczy pokazać:P
No, a teraz siedze i się mecze, bo wyskoczyło mi okropne uczulenie (niewiem od czego) i krostki mam nawet na stopach;/
Hm... to może na początku - Salve Nie miałyśmy okazji się 'poznać' bo dołączyłaś jak widzę niedawno, a ja byłam na wczasach

Co do fryzury - najważniejsze że jesteś zadowolona, a co do uczulenia - zjadłaś coś 'nowego' ? Może to od tego...

Cytat:
Hey stęskniłam się

Cytat:
Jejć zawsze chciałam się nauczyć łaciny
Ja również, dlaczego przez jakiś czas uczyłam się sama...

Cytat:
Bawiłam się w 'robienie sobie zdjęć' i telefon mi się zepsuł tylko 1doszło,jejć mam nadzieję,że zaraz sie naprawi,bo nie przeżyje bez telefonu
Cytat:
Działa już,działa
Uff... no to masz szczęscie

Cytat:
.
Jechałam 10h (... nie pytajcie jakim cudem... ech - ojciec zrobił mi na złość i pojechał naokoło, a do tego władował się w trójmiasto = 2 h w korkach)... byłam w domu o 1 w nocy, pół godziny później spałam a o 7 wstałam jak nowo narodzona Jak zwykle zresztą ^^

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam problem, chyba musze przytyc, ciagle slysze ze jestem za chuda, i wszyscy pytaja czy mam anoreksje i co sie ze mna stalo. nie mam anoreksji, jem normalnie, tylko troche schudlam.. ale juz nie ochudzam sie.. tylko boje sie ze przytyje.. w pracy mowia ze mam jesc, bo nie wygladam na osobe ktora by probowala wszystkich ciastek i klient mi nie uwierzy jak bede mu polecala towar i mowila ze probowalam
wszyscy, nawet osoby ktore znam kilka dni mowia ze wygladam starsznie chudo, pytaja ile waze itp mam juz tego dosc , mam wrazenie ze wszyscy sie zmowili przeciwko mnie.
w ogole nie wiem o czym oni mowia, ja tego nie widze, nie czuje sie za chuda. no ale postanowilam dla swietego spokoju troche przytyc, tylko nie wiem jak sie za to zabrac
a jutro u ginekologa bedzie wazenie, chyba wypije duzo wody przed, bo mam juz tego dosc, jak jeszcze ta babka bedzie mnie dobijac i powie ze nie przytylam a mialam przytyc do nastepnej wizyty 1 kg
Heh, mam to samo. Ludzie ciągle gadają... Ale nie zwracam na nich zbytnio uwagi, męczy mnie wysłuchiwanie jednego i tego samego, więc postanowiłam ignorować. Kiedy będę gotowa sama przytyję dla siebie nie dla innych. Tyle ile będzie trzeba...

Ale Atram, co innego gdy z pewnych powodów naprawdę trzeba przytyć (gdy zanika miesiączka, itd.) - i nawet lekarz uważa że to konieczne... Wtedy to już inna rozmowa.
Ale ważne abyś zrobiła to dla siebie, a nie bo inni ciągle gadają... Ostatecznie to Twoje życie i nikt go za Ciebie nie może przeżyć

Uch... uciekam robić gruntowny format kompa, trzeba nowy system zainstalować... żeby tylko , bo to co się dzieje w moim ukochanym 'pudle' to przechodzi ludzkie pojęcie
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 20:18   #4719
Atram
xxyy

Cytat:
Atram Ja jadę w góry do Murzasichle Butki to takie sportowe,żeby dobrze się po górach chodziło Jutro pochwalę się zdjątkami

Co do Ciebie,to uważam,że Ty za bardzo się boisz tego,że przytyjesz Jak ostatnim razem Cię widziałam na fotce,to byłaś bardzo szczupła,a jeśli jeszcze bardziej schudłaś,to moim zdaniem powinnaś przytyć,dla własnego zdrowia O ile pamiętam,to nie masz okresu prawda?
Gdybyś umieściła swoją fotkę,to byłoby nam łatwiej ocenić Ciebie

no boje sie starsznie przytycia. w ogole jak cos zjem kalorycznego to mam okropne wyrzuty sumienia , chcialabym moc jesc normalnie i sie nie przejmowac niczym.
zdjecie moze wrzuce, ale nie obicuje, bo nie lubie ostatnio siebie na zdjeciach, myslalam ze jak schudne to bede sie sobie podobac a jest wrecz przeciwnie
Stary 2007-07-04, 20:22   #4720
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
no boje sie starsznie przytycia. w ogole jak cos zjem kalorycznego to mam okropne wyrzuty sumienia , chcialabym moc jesc normalnie i sie nie przejmowac niczym.
zdjecie moze wrzuce, ale nie obicuje, bo nie lubie ostatnio siebie na zdjeciach, myslalam ze jak schudne to bede sie sobie podobac a jest wrecz przeciwnie
Tak jak Ather pisała,musisz to zrobić głównie dla siebie,dla własnego zdrowia Rozumiem,że po przytyciu możesz czuć się źle,grubo itp... ale...musisz wybrać,i mam nadzieję,że dokonasz właściwej decyzji

Dobranoc dziewczynki

Stary 2007-07-04, 20:50   #4721
śnieżka_
Zakorzenienie

anniaa - gratki
LoLcIa123 - no jak tam sprawy ? powiedziałaś że nie chcesz wracać tak późno zrozumiał?

Wróciłam pogoda nas przepędziła do domu ale itak było ahh
poniedziałek Polańczyk i Solina aah dziewczyny lubią brązz i do tego uroczy chłopak na parkingu płatnym który ojcu powiedział 6zł za parking a jak dla mnie skończyło się na 3
Wtorek Chrewt ale słonko cały czas chowało się za chmurką więc pojechaliśmy na Połoninę Caryńską - a tam na górze dopadła nas ulewa w drodze na dół co piorun trzasnął to tylko zdrowaśki zaczynałam a jak potem wygladalismy rozbierałam sie na parkinku do biustonosza i majtek co za atrakcje

i wogóle to zaczne malować i rysować na nowo w koncu cos mi z tego wychodzilo kiedy robilam to czesciej, a jak zobaczyłam ceny obrazów too itak by mi nikt tego nie kupił ale jak narazie to potrzebuje dla wlasnych celów
noi jeszcze myslalam o tym zeby wybrać sie do hufca pracy dla mlodziezy po jakas pracke zeby kaski troche wpadlo zamiast nudzic sie w domu
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 20:52   #4722
LoLcIa123
Zakorzenienie

Atramku ja nie będę się rozpisywać,powiem tylko tyle,że aby przytyć,trzeba tego po prostu samemu chcieć,jeżeli nie chcesz,to nie zwracaj uwagi na to co mówią inni,sama prędzej czy później dojrzejesz do takiej decyzji.
Aa,powiedziałam mu i zrozumiał,przełożyliśmy seans na 17,więc będziemy mieć po seansie jeszcze chwilkę dla siebie.

Chcecie zdjęcie lolci?

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-07-04, 21:07   #4723
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
Atramku ja nie będę się rozpisywać,powiem tylko tyle,że aby przytyć,trzeba tego po prostu samemu chcieć,jeżeli nie chcesz,to nie zwracaj uwagi na to co mówią inni,sama prędzej czy później dojrzejesz do takiej decyzji.
Aa,powiedziałam mu i zrozumiał,przełożyliśmy seans na 17,więc będziemy mieć po seansie jeszcze chwilkę dla siebie.

Chcecie zdjęcie lolci?
a no to luziq chłopak
chcemy
Stary 2007-07-04, 21:18   #4724
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
a no to luziq chłopak
chcemy
No fajny chłopak.
Kucyk mi gdzieś uciekł,nie obcinałam włosów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg af.jpg (65,9 KB, 43 załadowań)

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-07-04, 21:50   #4725
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Lolcia pikne, pikne!

emm dobranoc... padam..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-04, 22:07   #4726
vixeen89
Rozeznanie

Cytat:
No fajny chłopak.
śliczne zdjęcie

Cytat:
Działa już,działa
no to cieszymy się bardzo ;D tak wogóle to też miałam problemy z komórką i jedna niestety nie przeżyła:P o drugą dbam "nieco" bardziej

Cytat:

wiesz co, chyba mam ten sam problem najgorsze jest to, że osiągnęłam wymarzoną wage, było cudownie, tylko sposób żywienia mi został w psychice, jadłam jak na redukcji cały czas i gdy zważyłam się po ok miesiącu, zauważyłam że schudłam jeszcze kilka kg...wiem, że waga jest za niska o ok.3kg ale teraz mi się podoba jak jest...tylko okresu brak...
staram się jeść normalnie, nie za duzo nie za mało (tylko kalorii nie licze bo wtedy tez nie liczyłam - jak już to na oko, zeby nie yło za dużo.) ale ciagle boje sie ze jem zle.Bo jak zjem za duzo to przytyje a jak bede jesc za malo to jeszcze schudne a to też źle Nieiwem czy ja wogole nie popełniłam takiego błędu jak chyba Mongolina. Zawsze byłam dość szczupła ale chciałam być idealna... no i teraz masz babo placek Nieiwem czy nie zamotałam tutaj wszystkiego;P mam nadzieje że rozumiecie ogolny sens wypowiedzi i mą historyje:P

Cytat:
Lolcia- ja chodzę strasznie senna i chyba zaraz klapnę na łózko :/
mi teź się chce spać....zaraz ide pod prysznic

i jeszcze, tak wogole Ather witaj
vixeen89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 22:26   #4727
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Hm... czyli nic się nie zmieniło u Ciebie jeśli o węgle chodzi ?
coś tam staram się zmieniać
kupiłam makaron razowy, przygotowałam sobie na śniadanko na jutro, na początek 30g

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 23:32   #4728
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewuś - TŻ złożył na informatykę stosowaną do Jastrzębia-Zdroju.Taki oddział - nalezy to do AGH w Krakowie
fajnie trzymam kciuki żeby się dostał

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość

Przykro mi
Ale dasz radę Słońce - tymczasem głowka do góry, chociaż troszeczkę

... 1500 - dużo
Ech te piep***** strajki
dziękuję
słyszałam ze strajki sie kończą.. ale nie wiem czy to prawda.. no i teraz nie wiem co mam robić.. załatwiać tą klinikę czy nie bo może mnie jednak przyjmą na państwowe niedługo... nie wiem ...

Cytat:

Jejć zawsze chciałam się nauczyć łaciny szkoda,że nie mogę nic zrozumieć tak na odległość,chociaż jak dla Ciebie,to nawet lepiej

Poradzisz sobie,wierzę w Ciebie
no proszę, rzadko takie rzeczy słyszę ze ktoś łaciny uczyć się chciałby ja tam bym Cię chętnie pouczyła

dziękuję za wiarę we mnie

Cytat:
normalnie jakąś wizażową szkołę języków starożytnych założę

Cytat:
też rozumiem co czujesz.. chociaż a ż taka szczupła jak Ty nie jestem to codziennie słyszę że ja to chyba nic nie jem i takie tam... a ja jem, naprawdę... chociaż też mam wyrzuty sumienia jak np się najem słodyczy
nie wiem co Ci poradzić.. na pewno jakbyś spróbowała troszkę przytyć to wyszłoby Ci to na zdrowie a ludźmi się nie przejmuj... na pewno Ci zazdroszczą po prostu i nie zdają sobie sprawę że mówić komuś że jest chudy to tak samo jak wytykać inne rzeczy w wyglądzie i że to też może być wkurzające...

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość

Wróciłam
super że wycieczka się udała

Cytat:
No fajny chłopak.
śliczna fotka

obejrzałam 2 filmy (świadek koronny - beznadziejny i Wakacje - fajny ) i nic poza tym nie zrobiłam .. w sumie dobrze mi z tym.. wyrzuty sumienia niewielkie
a zaraz idę spać

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 01:29   #4729
stokrotka007
Rozeznanie

Hej dziewczynki.

Przepraszam, że tak żadko wchodzę na forum ale podłapałam wakacyjną pracę w agencji reklamowej i biegam zapracowana od rana do nocy. I właśnie leżę i mam dylemat bo spodobał mi się okropnie pewien pracujący tam, mlody obcokrajowiec (portugalczyk) i zaobserwowalam też z jego strony zainteresowanie pewne tj uśmiechy, spojrzenia ukradkiem itp I teraz nie wiem czy raczej powinnam udawać niedostępną i czekać aż zacznie jakoś nawiązywać znajomość (ponoc południowcy chcą brać zwykle inicjatywe na siebie) czy jakoś okazywać mu sympatię, i jeśli tak to jak, żeby nie pomyslal że się narzucam Z językiem problemow nie ma bo znamy biegle angielski (blogoslawie teraz godziny zakuwania przed egzaminem na certyfikat FCE) tylko ja nie wiem jak mam postępować, ciężko tak flirtować z kimś o totalnie innej kulturze, nawykach i pojęciu o związkach napewno też. Doradźcie mi coś

stokrotka007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-05, 07:26   #4730
sweetpinky
Zakorzenienie

Ather już sobie z nim pogadałam, jest OK. Powiedziałam, że musi tak być i żeby się tak tym nie przejmował i że i tak pewnie będzie miał mnie jeszcze dość więc po co się spieczyć
Vixeen89 no dobra, byłaś u fryzjera ale gdzie jakieś zdjęcie?
Atram zgodz się na autko, trochę pojeździsz i sobie przypomnisz. Tak sobie myślę, że chyba bym już nie przeżyła bez własnego samochodu
Lolcia 123 piękności Ty nasze!fajna fotka
Stokrotka007 gratuluję pracy, dobrze, że przynajmniej nas odwiedzasz a jeśli chodzi o tego Portugalczyka to poczekaj może sam wyskoczy z inicjatywą a jak nie to do dzieła

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 07:35   #4731
oreganka
Zakorzenienie

stokrotko zgadzam się z sweetpinky poczekaj chwilkę a jak ten Portugalec okaże się ciutek nieśmiały to do akcji w końcu flirtowanie to bardzo przyjemne zajęcie wiem co mówię

a tak na marginesie
sweetpinky tak lukam na te Twoje wymiary i szczerze to ja nie wiem co Ty od nich chcesz, moim zdaniem superowe, szczególnie o pierwsze.... ,

Stary 2007-07-05, 07:49   #4732
śnieżka_
Zakorzenienie

Lolcia noo noo blond włosy i do tego duże niebieskie? oczy

Stokrotka możesz sie uśmiechnać jak sie uśmiecha poprostu a tak poza tym to poczekałabym raczej na jego inicjatywę
Stary 2007-07-05, 07:53   #4733
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
stokrotko zgadzam się z sweetpinky poczekaj chwilkę a jak ten Portugalec okaże się ciutek nieśmiały to do akcji w końcu flirtowanie to bardzo przyjemne zajęcie wiem co mówię

a tak na marginesie
sweetpinky tak lukam na te Twoje wymiary i szczerze to ja nie wiem co Ty od nich chcesz, moim zdaniem superowe, szczególnie o pierwsze.... ,
Dzięki no niby nie jest tak źle, ale chciałabym się ogólnie trochę ujędrnić bo jak sobie zmierzyłam na www.mybodycomp.com poziom tłuszczu to troszeczkę jest go za dużo i to o to mi w szczególności chodzi.
Jeśli chodzi o te pierwsze wymiary to jestem z nich dumna i za żadne skarby nie mogę pozwolić na to by spadły. Odkąd przytyłam te parę kilogramów to powiększyły mi się piersi z rozmiaru 70B na 80C ładnie co?

Stary 2007-07-05, 07:57   #4734
Apiska
Zakorzenienie

wczoraj napisałam dłuuugiego posta, ale nagle padł mi net, także jak wrócę do domciu to go ponownie wkleje, bo sobie zapisałam ;P

Siedze na praktyce, narazie luzik, pogoda fatalna, deszczowo buu
Po 13 pojade chyba na zakupy, mam nadzieje, bo nie mam w czym chodzić
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 07:57   #4735
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
Dzięki no niby nie jest tak źle, ale chciałabym się ogólnie trochę ujędrnić bo jak sobie zmierzyłam na www.mybodycomp.com poziom tłuszczu to troszeczkę jest go za dużo i to o to mi w szczególności chodzi.
Jeśli chodzi o te pierwsze wymiary to jestem z nich dumna i za żadne skarby nie mogę pozwolić na to by spadły. Odkąd przytyłam te parę kilogramów to powiększyły mi się piersi z rozmiaru 70B na 80C ładnie co?
Zazdroszczę
naprawdę moim zdaniem wymiary są oki i przede wszystkim proporcjonalne, na pewno ślicznie wyglądasz

Stary 2007-07-05, 08:29   #4736
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
Zazdroszczę
naprawdę moim zdaniem wymiary są oki i przede wszystkim proporcjonalne, na pewno ślicznie wyglądasz
Dzięki wielkie

Stary 2007-07-05, 09:51   #4737
anniaa

atram nad morze trudno jakos przeboleje ta łacine a moze mi sie spodoba no zobaczymy bo chciałam sie uczyc 3 jezyków a na bio chemi obowiazkowym 3 jezykiem jest własnie łacina
lolcia piekna zdjecie

dzisiaj pakowanie nie nawidze sie pakowac

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 09:54   #4738
anniaa

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
super
no a jakbyś miała problemy z łaciną przypadkiem to wiesz gdzie się zgłosić (do mnie oczywiście i to poważnie mówię, jak coś to pw i lecę z pomocą )
ale zdolniacha jesteś wiec na pewno dasz sobie rade, nie taka łacina straszna jak ją malują

dziękuje jak jakeis problemy beda to na bank sie zgłosze

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2007-07-05, 10:26   #4739
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Aniu - eee tam pakowanie fajna rzecz , tylko ja zawsze później się stykuję, ze czegoś zapomniałam..

Stary 2007-07-05, 10:41   #4740
anniaa

nefre tylko ja jak zaczyne wszystko wyjmowac to co chce zabrac to sie nigdy nie mieszcze w torbie bo ja zawsze najchetniej bym wszystkie ciuchy wzieła

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości