Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-01, 12:10   #4711
SiSleyS
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Jelonku na pewno pojawi się niedługo te szóstka EL Ja miałam tak ze swoją- widząc, że się kończy mój puder, czaiłam się na nią i jakoś w ciągu 7 dni się pojawiła na truskawie. Ale, że miałam załatwiane przez inną wizażankę, to dopiero po dwóch dniach go kupiłyśmy, bo przelew musiał dojść.
Więc ten puder nie schodzi aż ta szybko Na pewno go upolujesz niedługo Jak już nic nie masz to mogę Ci troszkę odsypać i wysłać byś miała co używać zanim go kupisz

Snow spójrz na mój avatarek- ja nie jestem aż tak blada, a używam Lucidity nr 06 Mnie on nie beli ani trochę Nawet latem używałam, gdy podkład miałam dużo ciemniejszy. Teraz postanowiłam, że gdy już będzie dużo cieplej to kupię puder Clarins, który lepiej matuje, bo niestety gdy jest gorąco to ja mocniej się świecę Mam na oku też 03 z Lucidity i może go kupię by mieszać z tym Clarinsem.
A potem znowu frru do Lucidity
Stary 2008-02-01, 12:16   #4712
snowqueen
Zakorzenienie

Jelonku bardzo Ci dziękuję za opis, jest jak najbardziej czytelny Myślę, że 01 mogłaby być dobra, ale trochę obawiam się tej różowości - mam dużą tendencję do rozszerzonych naczynek i żółty odcien cery, unikam wszystkiego z różowością. Do matowienia mam Clinique, więc z Clarinsa rezygnuję. Będę polowac na LU, jak 01 nie będzie, to zaryzykuję z 06, chociaż z drugiej strony jak się opalę, to będzie bez sensu Ale co tam

W ramach poprawienia sobie humoru dzisiejszego koszmarnego dnia właśnie zakupiłam JT na truskawie

SiS to w takim razie i 06 powinien mi pasowac Sądząc po fotce mam nieco zbliżony odcień cery. A jak wygląda 03?
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 12:16   #4713
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
To zawsze można strzelić w Decleora lub Clarinsa
Już siedzę cicho
Jak wygram w totka, to poszaleję. Póki co naciągam siostrę na serum z aloesem TBS.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 12:23   #4714
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Jelonku na pewno pojawi się niedługo te szóstka EL Ja miałam tak ze swoją- widząc, że się kończy mój puder, czaiłam się na nią i jakoś w ciągu 7 dni się pojawiła na truskawie. Ale, że miałam załatwiane przez inną wizażankę, to dopiero po dwóch dniach go kupiłyśmy, bo przelew musiał dojść.
Więc ten puder nie schodzi aż ta szybko Na pewno go upolujesz niedługo Jak już nic nie masz to mogę Ci troszkę odsypać i wysłać byś miała co używać zanim go kupisz

Snow spójrz na mój avatarek- ja nie jestem aż tak blada, a używam Lucidity nr 06 Mnie on nie beli ani trochę Nawet latem używałam, gdy podkład miałam dużo ciemniejszy. Teraz postanowiłam, że gdy już będzie dużo cieplej to kupię puder Clarins, który lepiej matuje, bo niestety gdy jest gorąco to ja mocniej się świecę Mam na oku też 03 z Lucidity i może go kupię by mieszać z tym Clarinsem.
A potem znowu frru do Lucidity
Póki jeszcze tu jestem
Za propozycję dziękuję serdecznie, napisałam właśnie do agabil czy nie chciałaby wymienić Clarinsa za EL 06, bo to ostatnia deska ratunku (łudzę się, że może się skusi ), ale jeśli nie wypali to pomyślimy Odsypałabym Ci wtedy multi-eclat żebyś sobie poużywała
Zobaczymy co odpowie Aga jak się pojawi na wizażu, ale wiesz, jak coś to uderzam na PW

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Jelonku bardzo Ci dziękuję za opis, jest jak najbardziej czytelny Myślę, że 01 mogłaby być dobra, ale trochę obawiam się tej różowości - mam dużą tendencję do rozszerzonych naczynek i żółty odcien cery, unikam wszystkiego z różowością. Do matowienia mam Clinique, więc z Clarinsa rezygnuję. Będę polowac na LU, jak 01 nie będzie, to zaryzykuję z 06, chociaż z drugiej strony jak się opalę, to będzie bez sensu Ale co tam

W ramach poprawienia sobie humoru dzisiejszego koszmarnego dnia właśnie zakupiłam JT na truskawie

SiS to w takim razie i 06 powinien mi pasowac Sądząc po fotce mam nieco zbliżony odcień cery. A jak wygląda 03?
Clarins matuje o wiele lepiej niż Clinique, jest lżejszy, mniej kryjący, inna bajka zupełnie. Ja Blended nie lubiłam, szybko się twarz przetłuszczała po nim i jakiś taki mało delikatny dla mnie był
Z tą 01 dziwna sprawa, bo na mnie naprawdę nie widać tej różowości, a też unikam jej bardzo, bo jestem bardziej w kierunku neutralno-żółtym Może w opakowaniu, ale na twarzy różowości nie ma na 100% u mnie
I też sądzę, że 06 mogłabyś kliknąć spokojnie, LU jest za delikatny żeby robić białą maskę na twarzy kogoś o ciemniejszym kolorycie
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 12:27   #4715
SiSleyS
Zakorzenienie

Jelonku oczywiście od razu pisz jak będziesz już wiedziała, wiem jak to jest gdy ukochany puder się skończy

Snow 03 jest już dość ciemne
Jak dla mnie to raczej na lato bo nie cierpię jak puder sypki przyciemnia mi podkład który zawsze próbuję mieć idealnie dobrany.
Przy okazji- wczoraj Pani w Sephorze była zdziwiona jak ja mogłam sama sobie tak dobrze dobrać odcień podkładu Już nie chciałam mówić, że one w większości tego nie potrafią (są oczywiście wyjątki- konsultantki które doradzą naprawdę świetnie).

Snow może coś Ci to da, że z pudru Chanel prasowanego Mat Lumiere używam 40 Sable.
Stary 2008-02-01, 12:51   #4716
zizou
Zakorzenienie

w m1 nie ma benefita w krakowie chyba w ogole nie ma ale ciekawe, jak losowali miasta i sephory, w ktorych sie pojawi...
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 12:55   #4717
snowqueen
Zakorzenienie

zizou nie trać nadziei, we Wrocławiu ma być w 2 sephorach, ale w jednej jeszcze nie wystawili.

Mam dla Ciebie info - będzie na pewno w Krakowskiej od 25.02

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-01, 12:56   #4718
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
zizou nie trać nadziei, we Wrocławiu ma być w 2 sephorach, ale w jednej jeszcze nie wystawili.
czekam na wiesci od Mag i rzyrafy czy w kaziemierzu czegos nie ma... jesli nie to bede musiala czekac w takim razie, ale ja strasznie niecierpliwa jestem
Stary 2008-02-01, 13:00   #4719
snowqueen
Zakorzenienie

Wyedytowałam poprzedniego posta, nie wiem skąd takie opóźnienie albo przyspieszenie we Wrocławiu, ale będziesz miała na pewno
Stary 2008-02-01, 13:04   #4720
zizou
Zakorzenienie

u a skad masz takie info? poczekam dlugo bo dlugo ale dam rade
Stary 2008-02-01, 13:08   #4721
snowqueen
Zakorzenienie

A bo mi się nudzi i zadzwoniłam tam z benefitowym pytaniem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-01, 13:13   #4722
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A bo mi się nudzi i zadzwoniłam tam z benefitowym pytaniem
dzieki ze tez ja o tym nie pomyslalam

bardzo mi sie podoba TO
zamaist kupowac wszystkie trzy moznaby bylo sobie przyoszczedzic i kupic trzy w jednym
Stary 2008-02-01, 13:35   #4723
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Kurcze, dziewczyny, miałam oszczędzać! Wczoraj pojawiła mi sie na koncie jakaś kasa, na którą dawno machnęłam ręką i bez zastanowienia poleciałam na zakupy. Zaczęłam od maskary Miss Sporty, którą wszyscy tak chwalą, stwierdziłam, a co tam, zaryzykuję za śmieszne 10 złotych. Potem wziełam piska do weterynarza by zabezpieczyć go przed pchełkami- wydałam stówkę (no bo jeszcze szamponik trzeba było dokupić) i stwierdziłam, że nie może być tak, by piesek miał lepiej niż ja. Więc usprawiedliwiając się w pełni pobiegłam na miasto po "najpotrzebniejsze" rzeczy, czyt. Active C (bo mi się kończy, i co z tego ze pięć innych kremów stoi napoczętych skoro bez niego już sobie życia nie wyobrażam), w Pharmie pojawiły się wyprzedaże na marki selektywne niby tylko pooglądać, ale skończyło się zakupami. I tak kasa się rozeszła. a miałam oszczędzać na remont

MagJu, miałam Clinique Perfectly Real MakeUp w kolorze 04, nie zachwycił mnie ten fluid, wręcz rozczarował. Dlaczego tak na niego polujesz? Jeśli jesteś w wielkiej potrzebie gdzieś chyba miałam jeszcze próbki najjaśniejszego odcienia. jeśli siostra nie zużyła, mogę podesłać.
0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 13:38   #4724
isa666
Zakorzenienie

Wink Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Wklejam tu moje nowe zakupy
Zwłaszcza bronzero-róż H&M, jest śliczny, te 2 jaśniejsze kolory mają drobinki a ten brązowy jest matowy Był jeszcze wariant różowy, ale różowy kolor był bardzo ciemny(jakbym się burakami wysmarowała na policzkach ) i taki jeden brązujący puder w wielkim okrągłym pudełku(chyba na 10 lat by wystarczył ).
Błyszczyk H&M fajny, ma smak jak pomadka Nivea melonowa, właściwie nie daje koloru, ma drobinki, ale subtelne.
Pędzelek Rossmanna do różu - wygląda, ze będzie ok, jeszcze nie użyłam
Perfumy Versace - Stałam najpierw pól h w Sephorze i nie mogłam się zdecydować jaki zapach chcę kupić(wogóle strasznie gorąco w tej S. było), więc poszłam do Douglasa i kupiłam Versace

Oprócz tych zakupów kupiłam żel Isana pod prysznic o zapachu tropikalnych owoców i odżywkę do włosów Elseve.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P2010076.JPG (73,5 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2010077.JPG (85,0 KB, 37 załadowań)
Stary 2008-02-01, 13:40   #4725
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
dzieki ze tez ja o tym nie pomyslalam

bardzo mi sie podoba TO
zamaist kupowac wszystkie trzy moznaby bylo sobie przyoszczedzic i kupic trzy w jednym
Ja już się nauczyłam dzwonić z pytaniami, bo nie mam czasu na bieganie w ciemno

Fajne to, ale niestety nie widziałam w sephorze

isa fajny ten rózo-bronzer, ile kosztował?
Stary 2008-02-01, 13:48   #4726
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne to, ale niestety nie widziałam w sephorze
moze z czasem sie pojawi na juz chce miec tusz, boi-ing i hollywood glo zamowilabym sobie na stronie ale boje sie cla :/ ale moze naciagne kogos, kto siedzi w stanach i potem przysla mi to paczka
Stary 2008-02-01, 13:50   #4727
isa666
Zakorzenienie

snowqueen jak dobrze pamiętam to chyba 12.90 Ale na pewno nie więcej niż 20 zł .
Błyszczyk 7.90 zł. Tak więc ceny zachęcające.
Stary 2008-02-01, 13:57   #4728
snowqueen
Zakorzenienie

zizou jak taka niecierpliwa jesteś to ja mogę Ci kupić, żebyś nie narażała swoich nerwów

O przesyłce z USA też myślałam, jakbyś coś skombinowała, dasz znać?

Aha - raz mi oclili przesyłkę z USA przesłaną przez znajomego

isa to taniutko, a wygląda ślicznie. Chyba się wybiorę do H&M w najbliższym czasie.
Stary 2008-02-01, 13:59   #4729
zizou
Zakorzenienie

snow dzieki, ale poczekam zmacam, naciesze oczy
do mnie paczki ida przez firme paczkowa, zadnej mi jeszcze nie oclili a dostaje regularnie, co dwa miesiace od kilku lat. i to wielkie paczuchy takze o to jestem spokojna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-01, 14:18   #4730
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki on ładny
Boski, tylko w nazwie jest złoto a na fotce ja go nie wqidzę ale i tak mi się będzie podobał
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to już mam Was dwie na sumieniu I pomyśleć, że jeszcze 2 dni temu nie miałam pojęcia o istnieniu tego odcienia
Ja o nim marzyłam od jesieni- wtedy się pojawił ten kolor z całą 'panterkową' kolekcją tylko oczywiście do PL weszło wszystko prócz różu
Cytat:
Na pewno to zrobimy Właśnie się powoli zbieram do wyjścia, bo tym razem, to rzyrafce się zaspało
tylkp parę minutek
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A mi się dzisiaj przyśnił ten nowy róż Deborah. Chyba kupię go w weekend. Jakby nie było - mamy już luty, a poza tym to niewielki wydatek.
Nie chce mi sie jechać an Wielicką, musze sprawdzić pod Biprostalem bo tam mają te małe standy z kolekcjami
Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Tak myślałam, żeby kliknąć zanim inne maniaczki się dobudzą na pocieszenie - na nowościach wiosna/lato wkleiłam nową kolekcję Pupy z apetycznym cukierkowym różem
sypki mnie tak nie kusi jak wypiekany koralek
Cytat:
Cytat:
czekam na wiesci od Mag i rzyrafy czy w kaziemierzu czegos nie ma... jesli nie to bede musiala czekac w takim razie, ale ja strasznie niecierpliwa jestem
Pytałam w Kaziu- babeczka powiedziała, że cała ofert abędzie tylko we Wrocławiu i w Wawie w Arkadach a w kraku tylko 'baza', nie wiem o co jej chodziło- może o FeelGood'a?
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
snowqueen jak dobrze pamiętam to chyba 12.90 Ale na pewno nie więcej niż 20 zł .
Błyszczyk 7.90 zł. Tak więc ceny zachęcające.
Ładne zakupki
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 14:24   #4731
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Pytałam w Kaziu- babeczka powiedziała, że cała ofert abędzie tylko we Wrocławiu i w Wawie w Arkadach a w kraku tylko 'baza', nie wiem o co jej chodziło- może o FeelGood'a?
dlaczego? czemu traktuja nas po macoszemu? moze baza jako takie bazowe kosmetyki bez *******ek. ech
Stary 2008-02-01, 14:46   #4732
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
I dla mnie już nie został róż 18, wykupiłyście wszystkie

No cóż, powalczyłyście z moim nałogiem za mnie
Hehe

Cytat:
A mi się dzisiaj przyśnił ten nowy róż Deborah. Chyba kupię go w weekend. Jakby nie było - mamy już luty, a poza tym to niewielki wydatek.
Kolejny sen proroczy ice

Cytat:
a weicie co mi sie snilo? benefit. jak babcie kocham stalam przed ta ogromna szafa i dostawalam oczoplasu
ziz, a może i u Ciebie okaże się to snem proroczym, kto wie...

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
MagJu, miałam Clinique Perfectly Real MakeUp w kolorze 04, nie zachwycił mnie ten fluid, wręcz rozczarował. Dlaczego tak na niego polujesz? Jeśli jesteś w wielkiej potrzebie gdzieś chyba miałam jeszcze próbki najjaśniejszego odcienia. jeśli siostra nie zużyła, mogę podesłać.
Miałam odlewaną próbkę z Sephory odcienia 08 i bardzo mi się ten podkład spodobał, ale wolałabym jaśniejszy odcień. Dziś w Douglasie dostałam 10, która jest ciut jaśniejsza, ale w innej tonacji, różowej Kapnęłam się dopiero, jak w Sephorze doczytałam tubkę. I doczytałam też, że i nr 02 jest różowy, więc chyba mi tylko 04 pozostaje. Sama już nie wiem, zgłupieć można z tymi odcieniami. Muszę poszperać na stronie Clinique.

Cytat:
Zwłaszcza bronzero-róż H&M, jest śliczny, te 2 jaśniejsze kolory mają drobinki a ten brązowy jest matowy Był jeszcze wariant różowy, ale różowy kolor był bardzo ciemny(jakbym się burakami wysmarowała na policzkach ) i taki jeden brązujący puder w wielkim okrągłym pudełku(chyba na 10 lat by wystarczył ).
Gratuluje udanych łowów
A ten różo-bronzer faktycznie śliczny jest Ale kuniec, nie kupuję teraz żadnych takich Zwłaszcza, że w SP wydałam niespodziewanie 13zł na chusteczki Olay. Za taką cenę nie można ich nie wziąć. Szkoda tylko, że znów jedna wersja była, ta do mieszanej/tłustej. Ale na wyjazdach się sprawdza, więc zrobiłam mały zapasik

Cytat:
dlaczego? czemu traktuja nas po macoszemu? moze baza jako takie bazowe kosmetyki bez *******ek. ech
Ja tam bym się skłaniała bardziej ku wersji snow, że jednak w Krakowskiej Benefit będzie Nie wierze tym babkom z Kazia za bardzo
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 14:54   #4733
zizou
Zakorzenienie

pozyjemy zobaczymy zapominam o beneficie, uczyc sie musze
ja pytalam tez o benefit na florianskiej to kobitki byly w ogole niezorientowane, a jedna spytala 'a co to?'
Stary 2008-02-01, 15:52   #4734
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
widziala nawet chciala kupic jeszcze sa, chociaz to limitowanka zimowa
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ja też jestem fanką linique'a, ale nie zawsze potrzebuję krycia i Lucidity były idealny Dzięki Sis za porównanie. Przyznam, że sypkie pryzmy (mam prasowane) zupełnie mnie nie kuszą, za to Lucidity....
To cudo widziałam, fajny efekt daje, ale ze względu na ilość i cenę się nie zdecydowałam - za rzakdo bym go używała.
U mnie penwie tez by stało i często bym go nie używała.
Ja już się zdecydowałm na lucidity

aaa Estello,jest ten zestaw hydrabio w tej aptece co Ci pisałam. Ba! stoi sobie na wystawie w głównej witrynie
Stary 2008-02-01, 15:54   #4735
rzyrafka
Zakorzenienie

Ja też bym wolała, żeby jednak doszło do nas więcej benefitków, może jak je ujrzę na oczy to mnie zmuszą do znalezienia jakiejś pracy na weekendy np.
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 15:54   #4736
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki podkład kupujesz?
Moim balsamem nr 1 jest teraz Emolium, innych nawet nie obdarzam spojrzeniem
Cytat:
Kup, kup, to będzie pierwsza opinia Też nad nim myślę odkąd się pojawił, ale jakoś tak nie było okazji, żebyśmy się zaprzyjaźnili z tym balsamo-musem.
A co za podkład kupujesz tak w ogóle?
Wzięłam nowy podkład Rimmela - bardzo mi przypadł do gustu po przetestowaniu próbki. Sobie wzięłam najjaśniejszy True Ivory, a mamie bodajże Soft Beige (drugi w kolejności).
Musu nie kupiłam - wąchałam balsam o tej nucie zapachowej i nie byłam do końca przekonana. Za to wzięłam Novitę winogronową, mam nadzieję, że będzie smaczna. Kończy mi się balsam Nivei, więc pewnie będę polować na noś bezzapachowego/z lekkim zapachem. Miałyście białego Garniera?
Cytat:
Napisane przez majade Pokaż wiadomość
Snow, a czemuż Ty chcesz szukać Lucidity po sephorach, przecież jest na Truskawie? Teraz widze małą przerwę ale na pewno znów się pojawi
Cytat:
Napisane przez majade Pokaż wiadomość
Snow, oczywista. Jest niemal w ciągłej sprzedaży , najczęsciej 01 i 06 ale pojawiają się tez inne kolory. Kosztują koło 90 zł (tak mi się majaczy) poczekaj spokojnie, będą. One są jak meteorki - pojawiają się i znikają
Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Snow ja sprawdzam Truskawkę, bo muszę 06 sobie dokupić, także jak zobaczę to PW napiszę na pewno
A jaki kolor Cię interesuje? Bo mnie of kors najjaśniejszy
A cena to o ile dobrze pamiętam 94 zł, albo 91? Zależy
Dziewczyny mnie też bardzo interesuje Lucidity - jak był na Truskawie to nie mogłam się zdecydować, a teraz od dłuższego czasu go nie ma i tez wypatruję pilnie. Gdyby sie pojawił to również proszę o info
Zastanawiam się nad odcieniem 01 i 02 - one są chyba do siebie bardzo zbliżone? Bo ja prawie nie widzę różnicy.
Cytat:
W dodatku wybieram się niedługo po miniaturkę kremu różanego i olejku Hauschki (poszukiwanie KWC w toku). Może do 10 sztuk tym razem nie dobiję, ale niebezpiecznie mi rośnie ilość w oczach.
A mi się nie udało jeszcze nigdzie znaleźć Hauschki:/ mam ochotę na olejek i emulsję.

Dziewczyny na dniach (gazetka Sephory obowiązuje od poniedziałku) powinny się pojawić nowe perfumy Escady oraz linia dla naczynkowców Clinique!
Perfum nie mogę się doczekać, jak znam życie to się w nich zakocham <jak w większości Escad>

Kaisandro kochana serdecznie dziękuję, w takim razie w poniedziałek się tam wybiorę - a cenę może widziałaś? Już mam wolne, więc będę nawiedzać sklepy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P196202_hero.jpg (6,8 KB, 4 załadowań)

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 16:06   #4737
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ależ nam każą czekać. Ale to dobrze, jest czas na zgromadzenie środków.

Snow, jesteś boska i zdobyłaś z Wrocławia informację, której nie mogły zdobyć 4 Krakuski.

Cytat:
bardzo mi sie podoba TO
Gdzieś się spotkałam z opinią, że te kwadraciki są malutkie i nie ma nawet jak pędzlem pomachać. Więc nie wiem, czy to takie fajne.

Cytat:
Błyszczyk H&M fajny, ma smak jak pomadka Nivea melonowa, właściwie nie daje koloru, ma drobinki, ale subtelne.
Pędzelek Rossmanna do różu - wygląda, ze będzie ok, jeszcze nie użyłam
Perfumy Versace - Stałam najpierw pól h w Sephorze i nie mogłam się zdecydować jaki zapach chcę kupić(wogóle strasznie gorąco w tej S. było), więc poszłam do Douglasa i kupiłam Versace

Oprócz tych zakupów kupiłam żel Isana pod prysznic o zapachu tropikalnych owoców i odżywkę do włosów Elseve.
Fajne zakupy. I brązerek prześliczny.

A teraz zgodnie z intencją wątku:

Cytat:
Kolejny sen proroczy ice
Chyba nie jest ze mną za dobrze, skoro śnią mi sie kosmetyki?

Cytat:
Miałam odlewaną próbkę z Sephory odcienia 08 i bardzo mi się ten podkład spodobał, ale wolałabym jaśniejszy odcień. Dziś w Douglasie dostałam 10, która jest ciut jaśniejsza, ale w innej tonacji, różowej Kapnęłam się dopiero, jak w Sephorze doczytałam tubkę. I doczytałam też, że i nr 02 jest różowy, więc chyba mi tylko 04 pozostaje. Sama już nie wiem, zgłupieć można z tymi odcieniami. Muszę poszperać na stronie Clinique.
Na stronie Clinique odwzorowanie kolorów jest bardzo dalekie od rzeczywistości.

Cytat:
Ja tam bym się skłaniała bardziej ku wersji snow, że jednak w Krakowskiej Benefit będzie Nie wierze tym babkom z Kazia za bardzo
No bo te w Kaziu to takie rozgarnięte i przyjaźnie nastawione do klienta.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 16:11   #4738
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dziewczyny mnie też bardzo interesuje Lucidity - jak był na Truskawie to nie mogłam się zdecydować, a teraz od dłuższego czasu go nie ma i tez wypatruję pilnie. Gdyby sie pojawił to również proszę o info

Dziewczyny na dniach (gazetka Sephory obowiązuje od poniedziałku) powinny się pojawić nowe perfumy Escady oraz linia dla naczynkowców Clinique!
Perfum nie mogę się doczekać, jak znam życie to się w nich zakocham <jak w większości Escad>
Czemu ja nie dostałam żadnej gazetki Na stronie też nie ma, ech

Na Escadę czekam już od grudnia, odkąd tylko trafiłam na wzmiankę o niej na jakimś portalu. Na 100% je kupuję, będę kupować wszystkie, nie popełnię tego błędu co z Tropical Punch Zwłaszcza, że jedna konsultantka z sephory mówiła mi, że są naprawdę piękne
Może w poniedziałek po egzaminie przejadę się do sephory, kupię Escadę i wezmę jakieś próbki dla naczynkowców o ile będą - moje są w opłakanym stanie

Co do LU, to jakbym wypatrzyła, dam znać. Nie wiem czemu, ale mnie się wydawało, że Ty na strawberry nie kupujesz

Cytat:
Ależ nam każą czekać. Ale to dobrze, jest czas na zgromadzenie środków.

Snow, jesteś boska i zdobyłaś z Wrocławia informację, której nie mogły zdobyć 4 Krakuski.
A, lubię sobie tak podzwonić
Przynajmniej już nie trwacie w niepewności
Stary 2008-02-01, 16:17   #4739
Estella
Zakorzenienie

Nie kupuję, ale Lucidity mnie okropnie kusi byłam dziś w 2 Sephorach i znowu w żadnej nie było, eh.

O Escadzie: A fruity floral fragrance, with sparkling strawberry and red apple
notes. Top notes: strawberry, blackcurrant, citrus cocktail, red
apple. Middle notes: sweet pea, freesia, jasmine, rose. Base notes:
raspberry, musky notes, sandalwood, dry ambery notes.
Już wyobrażam sobie tą słodycz, ciekawe, czy mi sie spodoba.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 16:19   #4740
snowqueen
Zakorzenienie

Estello ja już o niej czytałam tyle czasu temu i tak długo się na nią napalałam że nie ma siły, na pewno kupię 30 ml

A ja odkąd odkryłam radość zakupów tam, to mnie rujnuje Różnice cenowe są porażajace.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości