|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Jelonku na pewno pojawi się niedługo te szóstka EL
Więc ten puder nie schodzi aż ta szybko ![]() Snow spójrz na mój avatarek- ja nie jestem aż tak blada, a używam Lucidity nr 06 Mnie on nie beli ani trochę Mam na oku też 03 z Lucidity i może go kupię by mieszać z tym Clarinsem.A potem znowu frru do Lucidity
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Jelonku bardzo Ci dziękuję za opis, jest jak najbardziej czytelny
Myślę, że 01 mogłaby być dobra, ale trochę obawiam się tej różowości - mam dużą tendencję do rozszerzonych naczynek i żółty odcien cery, unikam wszystkiego z różowością. Do matowienia mam Clinique, więc z Clarinsa rezygnuję. Będę polowac na LU, jak 01 nie będzie, to zaryzykuję z 06, chociaż z drugiej strony jak się opalę, to będzie bez sensu Ale co tam ![]() W ramach poprawienia sobie humoru dzisiejszego koszmarnego dnia właśnie zakupiłam JT na truskawie ![]() SiS to w takim razie i 06 powinien mi pasowac Sądząc po fotce mam nieco zbliżony odcień cery. A jak wygląda 03?
|
|
|
|
#4713 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Jak wygram w totka, to poszaleję.
![]()
|
|
#4714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za propozycję dziękuję serdecznie, napisałam właśnie do agabil czy nie chciałaby wymienić Clarinsa za EL 06, bo to ostatnia deska ratunku (łudzę się, że może się skusi ), ale jeśli nie wypali to pomyślimy Odsypałabym Ci wtedy multi-eclat żebyś sobie poużywała ![]() Zobaczymy co odpowie Aga jak się pojawi na wizażu, ale wiesz, jak coś to uderzam na PW ![]() Cytat:
![]() Z tą 01 dziwna sprawa, bo na mnie naprawdę nie widać tej różowości, a też unikam jej bardzo, bo jestem bardziej w kierunku neutralno-żółtym Może w opakowaniu, ale na twarzy różowości nie ma na 100% u mnie ![]() I też sądzę, że 06 mogłabyś kliknąć spokojnie, LU jest za delikatny żeby robić białą maskę na twarzy kogoś o ciemniejszym kolorycie
|
||
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Jelonku oczywiście od razu pisz jak będziesz już wiedziała, wiem jak to jest gdy ukochany puder się skończy ![]() Snow 03 jest już dość ciemne Jak dla mnie to raczej na lato bo nie cierpię jak puder sypki przyciemnia mi podkład który zawsze próbuję mieć idealnie dobrany. Przy okazji- wczoraj Pani w Sephorze była zdziwiona jak ja mogłam sama sobie tak dobrze dobrać odcień podkładu Już nie chciałam mówić, że one w większości tego nie potrafią (są oczywiście wyjątki- konsultantki które doradzą naprawdę świetnie).Snow może coś Ci to da, że z pudru Chanel prasowanego Mat Lumiere używam 40 Sable.
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
w m1 nie ma benefita
w krakowie chyba w ogole nie ma ale ciekawe, jak losowali miasta i sephory, w ktorych sie pojawi...
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
zizou nie trać nadziei, we Wrocławiu ma być w 2 sephorach, ale w jednej jeszcze nie wystawili.
Mam dla Ciebie info - będzie na pewno w Krakowskiej od 25.02
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Wyedytowałam poprzedniego posta, nie wiem skąd takie opóźnienie albo przyspieszenie we Wrocławiu, ale będziesz miała na pewno
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
u a skad masz takie info?
poczekam dlugo bo dlugo ale dam rade
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
A bo mi się nudzi i zadzwoniłam tam z benefitowym pytaniem
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
ze tez ja o tym nie pomyslalam bardzo mi sie podoba TO zamaist kupowac wszystkie trzy moznaby bylo sobie przyoszczedzic i kupic trzy w jednym
|
#4723 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, dziewczyny, miałam oszczędzać! Wczoraj pojawiła mi sie na koncie jakaś kasa, na którą dawno machnęłam ręką i bez zastanowienia poleciałam na zakupy. Zaczęłam od maskary Miss Sporty, którą wszyscy tak chwalą, stwierdziłam, a co tam, zaryzykuję za śmieszne 10 złotych. Potem wziełam piska do weterynarza by zabezpieczyć go przed pchełkami- wydałam stówkę (no bo jeszcze szamponik trzeba było dokupić) i stwierdziłam, że nie może być tak, by piesek miał lepiej niż ja. Więc usprawiedliwiając się w pełni pobiegłam na miasto po "najpotrzebniejsze" rzeczy, czyt. Active C (bo mi się kończy, i co z tego ze pięć innych kremów stoi napoczętych skoro bez niego już sobie życia nie wyobrażam), w Pharmie pojawiły się wyprzedaże na marki selektywne niby tylko pooglądać, ale skończyło się zakupami. I tak kasa się rozeszła. a miałam oszczędzać na remont
![]() MagJu, miałam Clinique Perfectly Real MakeUp w kolorze 04, nie zachwycił mnie ten fluid, wręcz rozczarował. Dlaczego tak na niego polujesz? Jeśli jesteś w wielkiej potrzebie gdzieś chyba miałam jeszcze próbki najjaśniejszego odcienia. jeśli siostra nie zużyła, mogę podesłać. |
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam tu moje nowe zakupy
![]() Zwłaszcza bronzero-róż H&M, jest śliczny, te 2 jaśniejsze kolory mają drobinki a ten brązowy jest matowy ).Błyszczyk H&M fajny, ma smak jak pomadka Nivea melonowa, właściwie nie daje koloru, ma drobinki, ale subtelne. Pędzelek Rossmanna do różu - wygląda, ze będzie ok, jeszcze nie użyłam ![]() Perfumy Versace - ![]() Oprócz tych zakupów kupiłam żel Isana pod prysznic o zapachu tropikalnych owoców i odżywkę do włosów Elseve.
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne to, ale niestety nie widziałam w sephorze ![]() isa fajny ten rózo-bronzer, ile kosztował? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
moze z czasem sie pojawi
zamowilabym sobie na stronie ale boje sie cla :/ ale moze naciagne kogos, kto siedzi w stanach i potem przysla mi to paczka
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
snowqueen jak dobrze pamiętam to chyba 12.90
Ale na pewno nie więcej niż 20 zł Błyszczyk 7.90 zł. Tak więc ceny zachęcające.
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
zizou jak taka niecierpliwa jesteś to ja mogę Ci kupić, żebyś nie narażała swoich nerwów
![]() O przesyłce z USA też myślałam, jakbyś coś skombinowała, dasz znać? ![]() Aha - raz mi oclili przesyłkę z USA przesłaną przez znajomego ![]() isa to taniutko, a wygląda ślicznie. Chyba się wybiorę do H&M w najbliższym czasie. |
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
snow dzieki, ale poczekam
zmacam, naciesze oczy do mnie paczki ida przez firme paczkowa, zadnej mi jeszcze nie oclili a dostaje regularnie, co dwa miesiace od kilku lat. i to wielkie paczuchy takze o to jestem spokojna
|
#4730 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Boski, tylko w nazwie jest złoto a na fotce ja go nie wqidzę ale i tak mi się będzie podobał
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego? czemu traktuja nas po macoszemu? moze baza jako takie bazowe kosmetyki bez *******ek. ech
|
|
#4732 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kapnęłam się dopiero, jak w Sephorze doczytałam tubkę. I doczytałam też, że i nr 02 jest różowy, więc chyba mi tylko 04 pozostaje. Sama już nie wiem, zgłupieć można z tymi odcieniami. Muszę poszperać na stronie Clinique.Cytat:
![]() A ten różo-bronzer faktycznie śliczny jest ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
pozyjemy zobaczymy
zapominam o beneficie, uczyc sie musze ja pytalam tez o benefit na florianskiej to kobitki byly w ogole niezorientowane, a jedna spytala 'a co to?'
|
#4734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już się zdecydowałm na lucidity ![]() aaa Estello,jest ten zestaw hydrabio w tej aptece co Ci pisałam. Ba! stoi sobie na wystawie w głównej witrynie
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym wolała, żeby jednak doszło do nas więcej benefitków, może jak je ujrzę na oczy to mnie zmuszą do znalezienia jakiejś pracy na weekendy np.
|
#4736 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Musu nie kupiłam - wąchałam balsam o tej nucie zapachowej i nie byłam do końca przekonana. Za to wzięłam Novitę winogronową, mam nadzieję, że będzie smaczna. Kończy mi się balsam Nivei, więc pewnie będę polować na noś bezzapachowego/z lekkim zapachem. Miałyście białego Garniera? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad odcieniem 01 i 02 - one są chyba do siebie bardzo zbliżone? Bo ja prawie nie widzę różnicy. Cytat:
Dziewczyny na dniach (gazetka Sephory obowiązuje od poniedziałku) powinny się pojawić nowe perfumy Escady oraz linia dla naczynkowców Clinique! Perfum nie mogę się doczekać, jak znam życie to się w nich zakocham <jak w większości Escad> Kaisandro kochana serdecznie dziękuję, w takim razie w poniedziałek się tam wybiorę - a cenę może widziałaś? Już mam wolne, więc będę nawiedzać sklepy
|
|
|
#4737 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Ależ nam każą czekać.
Ale to dobrze, jest czas na zgromadzenie środków.Snow, jesteś boska Cytat:
Cytat:
A teraz zgodnie z intencją wątku: Chyba nie jest ze mną za dobrze, skoro śnią mi sie kosmetyki? ![]() Cytat:
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na stronie też nie ma, ech ![]() Na Escadę czekam już od grudnia, odkąd tylko trafiłam na wzmiankę o niej na jakimś portalu. Na 100% je kupuję, będę kupować wszystkie, nie popełnię tego błędu co z Tropical Punch Zwłaszcza, że jedna konsultantka z sephory mówiła mi, że są naprawdę piękne ![]() Może w poniedziałek po egzaminie przejadę się do sephory, kupię Escadę i wezmę jakieś próbki dla naczynkowców o ile będą - moje są w opłakanym stanie ![]() Co do LU, to jakbym wypatrzyła, dam znać. Nie wiem czemu, ale mnie się wydawało, że Ty na strawberry nie kupujesz Cytat:
Przynajmniej już nie trwacie w niepewności |
||
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kupuję, ale Lucidity mnie okropnie kusi
byłam dziś w 2 Sephorach i znowu w żadnej nie było, eh.O Escadzie: A fruity floral fragrance, with sparkling strawberry and red apple notes. Top notes: strawberry, blackcurrant, citrus cocktail, red apple. Middle notes: sweet pea, freesia, jasmine, rose. Base notes: raspberry, musky notes, sandalwood, dry ambery notes. Już wyobrażam sobie tą słodycz, ciekawe, czy mi sie spodoba.
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Estello ja już o niej czytałam tyle czasu temu i tak długo się na nią napalałam
że nie ma siły, na pewno kupię 30 ml ![]() A ja odkąd odkryłam radość zakupów tam, to mnie rujnuje Różnice cenowe są porażajace.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

Mam na oku też 03 z Lucidity i może go kupię by mieszać z tym Clarinsem.

Myślę, że 01 mogłaby być dobra, ale trochę obawiam się tej różowości - mam dużą tendencję do rozszerzonych naczynek i żółty odcien cery, unikam wszystkiego z różowością. Do matowienia mam Clinique, więc z Clarinsa rezygnuję. Będę polowac na LU, jak 01 nie będzie, to zaryzykuję z 06, chociaż z drugiej strony jak się opalę, to będzie bez sensu
Ale co tam 

Już nie chciałam mówić, że one w większości tego nie potrafią (są oczywiście wyjątki- konsultantki które doradzą naprawdę świetnie).
w krakowie chyba w ogole nie ma
ale ciekawe, jak losowali miasta i sephory, w ktorych sie pojawi...

poczekam

).
I pomyśleć, że jeszcze 2 dni temu nie miałam pojęcia o istnieniu tego odcienia 
Chyba kupię go w weekend.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Kapnęłam się dopiero, jak w Sephorze doczytałam tubkę. I doczytałam też, że i nr 02 jest różowy, więc chyba mi tylko 04 pozostaje. Sama już nie wiem, zgłupieć można z tymi odcieniami. Muszę poszperać na stronie Clinique.