|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Dziewczyny jadłam dzisiaj kebab!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() A właściwie to tż jadł, ja zjadłam jakąś 1/3, było boskie, po czym poszłam na siłownię... ![]() I nie mam rzadnych wyrzutów sumienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jadłam babci sałatkę z majonezem i też jakoś już o niej zapomniałam. Co tam, zdrowa była. Warzywka- mniam ![]()
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
u mnie dietka idzie dobrze,ale wczoraj bylam na spotkaniu z kumpelami i wymyslily ze jedziemy na pizze, w sumie to zadna z nas pizzy nie zamowila, najpierw jak spojrzalam na zegarek bylo juz po 22.00 i mysle sobie ze nie o tej godzinie jesc nie bede, ale z drugiej strony nie bede inna niz kolezanki, ktore namietnie czytaly menu. Wiec zamowilam makaron z sosem pomidorowym,kurczakiem,br okulami i kukurydza i oczywiscie to bylo zapieczone zoltym serem!! do tego grzane winko-pyszne bylo! a zeby bylo malo to jeszcze zjadlam loda z maca z karmelem, ale mysle sobie a co tam- raz na jakis czas mozna sobie pozwolic, a dzisiaj wstalam z takim wydetym brzucholem i nawet nie chce mi sie jesc, wiec nie wiem o ktorej zjem moje sniadanie!!
Wiem ze napewno musze cos dzisiaj pocwiczyc po tym szalenstwie!! Wy tez macie czasami macie wpadki jedzeniowe?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dubelek skasowany
![]() i głowa do góry, mam nadzieję, że dziś już lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja... dziennikarstwo i komunikacja społeczna ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jasne, że tak. Staram się by było to rzadko, ale są... ![]() --- Byłam wczoraj na siłowni - pomiędzy zajęciami na uczelni, bo akurat miałam okienko - mały hardcore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam ok. godzinki... przejechałam ok. 10km na takim śmiesznym czymś, czyli trening ok. 40 min trwał ![]() Trzymajcie się dziewczyny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Podczytuje was tylko kochane dziewczynki
![]() I ukladam moje sprawy eeeeh. Wroce, wroce tylko jeszcze nie wiem kiedy ![]()
#4716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() może nie mam już 'depresji', ale o tym czy już dobrze, będę dopiero wiedziała po poprawach spr. i kartkówki, i napisaniu nowej {całkiem pokaźnej :/} partii wyżej wymienionych sposobów sprawdzania wiedzy ucznia. jestem załamana. mają pytać, prawie z wszystkich przedmiotów. nie wiem jak się wyrobię ![]() żeby mieć więcej czasu, przestanę jeść xP że też miałaś siłę, między wykładami na wysiłek fizyczny. niby ja też miałam dzisiaj siłownię na w-fie, ale żeby tak sama z siebie, to chyba nie miałabym siły. brawo xD NoLQa- ah, wiem co to znaczy bałagan w pewnej dziedzinie życia, więc wspieram Cię {duchowo} ; )
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze dwa tygodnie męczarni... Została mi ostatnia chemia! A później na serio sie biorę za odchudzanie
![]() ![]() ![]() Jakaś dietka i ćwiczonka... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie siedzialabym i nic nie robila. Takiego mam lenia.. i coraz wiecej spraw na glowie.. U mnie w najblizszym tygodniu szykuje sie prawo, wloski, francuski, ekonomia i chemia. ![]() ![]() Nie wiem jak dam rade, ale dam ![]() Dzisiaj sie wzielam za siebie.. i za nauke.. i wlasnie sobie przerwe zrobilam. TYLKO KIEDY JA ZNAJDE CZAS NA REDUKCJE?! Oby jak najszybciej bo spodnie ciasne sie robia ![]()
![]() |
#4719 |
Wtajemniczenie
|
Ja tak samo mam pełno spraw na głowie. Wiem co przeżywacie (chociaż w części:P) Dlatego powodzenia w załatwianiu spraw!
Dzisiaj dzień diety poszedł jakoś z górki. Tylko oczywiście nie aż tak jakbym chciała... Czuję, że już po 2m-c powoli się wypalam ![]()
#4720 |
Raczkowanie
|
powrót na chwilkę..same wiecie na własnej skórze-uczelnia..
o mojej "diecie"wolę nawet nie pisać..wydaje mi się cały czas, że nic nie wychodzi..z akcji teneryfa to tylko marzenia chyba zostały..a jutro do domku i znowu tysiace pyszności..wrr..
#4721 |
Rozeznanie
|
![]()
Chcę schudnąc jakieś 5-7 kg, chociaż bardziej zależy mi na wymiarach niż na wadze. Czy stosowałyście jakieś skuteczne, sprawdzone diety bez efektu jojo ? Jeśli tak to napiszcie wszystko - ile tyogni, ile kg, i oczywiście - podstawy diety. Dodatkowo może któraś chciałaby się przyłączyć do dochudzania :P ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Wtajemniczenie
|
Rano poczytam sobie ten watek i sie przylacze do was
![]() ![]() ![]() ![]() Chcialabym schudnac z 5-6kg ![]() ![]() ![]() Tylko potrzebuje niewielkiego wsparcia ![]() ![]() ![]() ![]()
#4723 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.. co tu tak cicho?
Ja przepraszam za nieobecnosc... Ale wiecie co? od jutra jestem z wami codziennie ![]()
#4724 |
Zadomowienie
|
NolQa no nareszcie
![]()
#4725 |
Zakorzenienie
|
Zjadłabym coś...
Niedziele w tej kwestii są najgorsze. ![]()
![]() |
#4726 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Skutecznia Dieta Którą Stosowałyście
To dlaczego nie zjesz
![]() ![]() U mnie dziś ok, ale wczoraj zamieniłam się w mały odkurzacz... ciągle tylko jadłam i ciągle byłam głodna ![]() Cytat:
![]() Czekamy, czekamy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() I jak tam idzie odchudzanie? Piszcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() U mnie w sumie wszystko w porzadku, a jak tam u was?? ![]()
#4728 |
Zakorzenienie
|
Bo byłam już po kolacji...
ale zaspokoiłam się marchewką.
#4729 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Wtajemniczenie
|
Dzis nie bylo jak zaczac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4731 |
Rozeznanie
|
Booże..jestem załamana.:( pomóżcie
Witam
![]() Jestem strasznie załamana...mam 161 cm i 77 kg waże ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj tez jakos mam ochote na jedzenie , strasznie normalnie az przessadzilam , po obiedzie zajadałm sie orzechami i jeszcze zladlam kanapke z jajkiem i majonezem , ale na dzisiaj to juz koniec , Więc nie martw sie kazdy ma napady tylko , jak pozbyc sie tych napadow ..... moja dietka trwa juz 2 i pol tygodnia , narazie jest tak se , ucze sie dobierac produkty lecz idzie mi to marnie , boje sie efektu jo jo ![]() Cytat:
Z tym tez mam ogromny problem , nie potrafie jeszce prawidłowo sie odzywiać , nei wiem co łączyc ze sobą , czego nie łaczyc , wiec w tej sprawie pomocy tez potrzebuje! Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2007-10-22 o 20:42 Powód: Post pod postem - proszę używać "edycji" oraz opcji multicytowania! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zadomowienie
|
Nie wierzę !!
![]() ![]() Dziewczynki czyzby motywacji dop walki brakło? ta wstreta jesien działa pobudzająco na apetyty?? trzeba stawić temu czoła - razem bedzie nam łatwiej ![]() Obiecuję że zacznę z Wami tu utykać na te nasze nieposkromione kilogramki ![]() ![]()
#4734 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Djana - się odzywaj to ciszy nie będzie ![]() Cytat:
![]() --- No to co... jakiś raport z walki z kg. ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
![]() Przypominam się ładnie ![]() ![]() ![]() ![]() Buziam mocno na dziś wszystkie wizażanki i witam te,które powracają(Djana, NoLQa- mam nadzieję,że wszystko sobie poukładałaś w główce ![]() ![]()
#4736 |
*sportaddict*
|
a już myślałam, że tylko moja wyobraźnia
![]() No to i ja dołączam do Waszego grona ![]() Do sylwestra planuję zrzut 2 kg., co wbrew pozorom jest okropnie trudne, bo to ostatnie kg do zrzutu ![]() ![]() A ponieważ sam podpis mobilizuje mnie do ćwiczeń, to co dopiero cały wątek ![]() Właśnie grzecznie wcinam wieśniaka ze startym jabłkiem i cynamonem, od razu czuję się zdrowsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Rozeznanie
|
No widze ze chyba nie chcecie mi pomóc. No jak mam wam powiedziec co jem, jak codziennie jem co innego. Teraz staram sie jesc tylko do 18. małe posiłki. duzo warzyw i owocow.
Moja waga ( 77 kg. przy wzroscie 161cm) jest efektem zaniedbania..mam nadzieje ze nie zadnej choroby ale raczej nie. myslicie ze jesli sie zapisze na silownie to to cos da? albo jak zaczne robic te cwiczenia A6W ? doradzcie mi cos. co mam zmienic w moim jadlospisie? dzis np jadlam dwie kromki chleba bialego z jakims serem topionym, potem marchewke i dwa jogurty, potem goracy kubek i 3 kromki z serem. i chyba tyle..w sumie codziennie to jem. chcialam jeszcze dodac ze staram sie nie jesc slodyczy ani fast foodow. wiecie czym mozna zastapic np jakiegos batona? :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
A ja ostatnio zawalam dietę jak leci
![]() I na dodatek kłopoty z żołądkiem mnie dopadły, i już mi się po prostu nic nie chce, odchudzać też nie... Nie chcę powrotu wagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
NIE JESTES SAMA......... ![]() JA TEZ NIE CHE POWROTU DO WAGI, TAK SIE DOBRZE CZULAM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Wtajemniczenie
|
Beoneself , madziarka- nie ma co się załamywać, trudno było minęło trzeba walczyć dalej
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.