![]() |
#4711 | |
Rozeznanie
|
Dot.: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)
Cytat:
to było w sensie że dwójka dobra czyli trójka nie powinna być od niej gorsza albo podobna albo lepsza. no moja opona z tyły nie wygląda za ciekawie, o ile na przedniej jeszcze by pojeździł(trzeba tylko uważać jak przeskakuje) to na tylnej już się trochę boje .
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Dziewczyny, co do jutrzejszego wieczoru - TŻ jedzie do pracy na moto, żeby szybciej wrócić. Chce jeszcze coś załatwić (bo jeden ze sklepów on-line z nami w kulki leci), więc jedzie do biura, ale i tak pewnie wróci przed 18. Także jak tylko nie będzie skrajnie padnięty - spróbuję go wyciągnąć choćby na chwilę. Chociaż znając go będzie się bał, bo teraz wieczorami jest jeszcze zimny asfalt a nasz tyłek już trochę lata (domaga się wymiany). Zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Konto usunięte
|
Próbuj próbuj
![]() kolega za tą oponę krzyknął 580, a ja na oponeo widziałam ją chyba za 430, o ile ot była ta sama |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, zaraz obczaję i jutro najwyżej podzwonię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Co nie wiem? Co nie wiem? Na nocne na pewno nie jadę
![]() Pierwszy raz w życiu złapałam szimę, masakra... Wiecie co, dziwnie to wszystko wyglądało. No, ale najważniejsze, że nic się nie stało. Mój Anioł to jednak mocno nade mną czuwa. Znajomy obejrzał wczoraj moje opony i stwierdził, że jeszcze mogę na nich długo jeździć, poza tym on by ich nie wymieniał, bo to świetne opony, torowe. I że mało która będzie tak kleić jak ta. Więc na razie zostaje, a Metzelera Sportec mi odłożył ![]()
![]() |
#4717 |
Konto usunięte
|
Oooo to szkoda, Justyna...
![]() Ale nie dziwie się, że nie chce Ci się jeździć po takim czymś. A no i ciesze się, że moja Mama nie wie, kiedy jeżdżę ![]() ![]() Ostatnio na tvnturbo oglądałam o gościu, któremu pies na autostradzie zbiegł pod koła. Co za kraj... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Konto usunięte
|
moja też zawsze mówi, nie jeździj po ciemku, na co ja się śmieje że przecież są latarnie na ulicy;-) ale szczerze sama to lubię jeździć po ciemku jak wiem że będę miała dobrze oświetloną trasę i raczej znaną, raz zdarzył mi się nocą jechać po drodze wyłożonej betonowymi blokami...nigdy więcej
a co do męskich tyłów to fakt zgodzić się muszę;-P |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Rozeznanie
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4048595 8]....nie jeździj po ciemku...[/QUOTE]
raz mi się zdarzyło wracać z grilla ok 1 w nocy, masakra, rosa siadła tak że wszystkie namalowane na jezdni znaki ślizgały jak lód.... (myślę nigdy więcej) no ale był drugi raz jak wracaliśmy w tamtym roku ze szwagrem z wycieczki, od 21-szej z Białegostoku do 1.30 w domu (jakieś 210km) mgła, parujący kask, zimno itp ... jednym słowem nigdy więcej .
Edytowane przez szarak Czas edycji: 2013-04-25 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Nie no, ja nieraz jeździłam po nocy w zeszłym sezonie i wszystko ok. Po prostu w tym strach
![]() Byłam jednak wczoraj na tym nocnym w Krk ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Just - wybacz, mój TŻ był tak padnięty (zgarnęłam go na nocne prosto po pracy, a był od 6 rano), więc razem z Renią chyba przysypiali w McD przy stoliku. Ja bym jeszcze z Wami pojechała Cię poznać, ale już go nie chciałam męczyć. Jeszcze przyjdzie na to czas
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Pati mówiła, że chyba puszką jedziecie
![]() 40 minut to i tak szybciutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Konto usunięte
|
Szarak, ja od czasu gleby na kacie to się nawet po suchych bialych boję jeździć
![]() Dziewczyny, dzięki za wczorajszy wieczór, było mega! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i wybaczcie moje "niezrozumienie" dla niewyspania ![]() ![]() ![]() ![]() Paula, wcale nie jesteś taka drobna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, że jeszcze się spotkamy, nie koniecznie na 2oo ![]() ![]() ![]() Justyna, to prawda, jadaczki nam się nie chciały zamknąć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40500557]Dziewczyny, dzięki za wczorajszy wieczór, było mega!
![]() ![]() Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będzie nam dane się spotkać ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40500557]A i wybaczcie moje "niezrozumienie" dla niewyspania ![]() Ja też dopiero od przejścia na obecne studia się wysypiam. A Stary w domu padł jak mucha ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40500557]Paula, wcale nie jesteś taka drobna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać gwałt się udał - przekupiłam go kiełbaską ![]() Ale mi potem powiedział, że woli na takie wypady jechać beze mnie, bo wtedy sobie może poszaleć bardziej a ze mną się boi ![]() ![]() A co do wielkości - to mnie zdziwiłaś. Ja się przy afryce czuję jak przy czołgu... Na suzi ledwo sięgam nogami do ziemi. Ale dobrze wiedzieć, że nie jest ze mną tak źle ![]() Renia - ode mnie też full respect, że nadążałaś za chłopakami ![]() ![]() Edytowane przez paula54 Czas edycji: 2013-04-26 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Konto usunięte
|
My też padliśmy od razu
![]() Tż też dziś nieprzytomny ![]() Tak, tak, mój mi mówi to samo, a jak słyszę, co on nieraz wyprawia, to mam ochotę mu opony poprzebijać. Paula, teraz w pracy jesteś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Tak, właśnie mi tu kolosa piszą
![]() Ja opon przebić nie mogę bo sama za nie płacić będę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahahaha, dobra jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
hahaha! Witaj bratnia duszo. Ja to ponoć nie gotuję, tylko przypalam. Dlatego bardziej skomplikowane potrawy zostawiam TŻtowi do roboty, a ja się koncentruję na zupach i schabowym
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Haha! Mnie mój Tż też czasem zawstydza:x Ale no kurcze, on przeważnie jest w domu koło 15, a ja wtedy praktycznie jestem w połowie dnia pracy. A nie lubię odgrzewanych dań (taka guma wtedy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
my generalnie jadamy raczej obiadokolacje, więc zwykle kończy się na zupie, a potem jakieś kanapki/chipsy/kiełbaska z grilla (jak jest sezon). Chyba, że jest weekend i TŻ ma wolne, to wtedy jest wyprawa na zakupy i wypaśny obiadek. Ja tam się cieszę, że on lepiej gotuje, bo przynajmniej mamy w domu jakiś logiczny podział obowiązków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W sumie mój Tż jak ja zapomnę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
my mamy ten minus, że musieliśmy się skondensować do ~12mkw. Więc każda rzecz, położona nie tam, gdzie trzeba, przeszkadza (szczególnie jak doszły kaski/kurtki/buty...). A że przeszkadza głównie mi, to ja wiecznie wynoszę buty zostawione na środku pokoju, składam i przekładam
![]() ![]() Moja teściowa powiedziała, że ona swoich synów wychowała tak, żeby żonie jak najwięcej pomagali. Ja tam nie narzekam ![]() Spadam bo za 2 minuty następna tura poprawiaczy ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Konto usunięte
|
Też chyba będziemy musieli się tak dogadać
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=K2bTLKundwA ale kozak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
no to ja mam ten komfort, że to jest moje tak samo jak i TŻ "mieszkanie" więc sobie przestawiam co chcę i gdzie chcę.
A w temacie obiadów - dziś serwowałam np. Fix do potraw chińskich ![]() Koleś niezły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
jak jemy trzeci dzień spaghetti z sosem bolońskim z fixa to mam takie dziwne wrażenie - mam go dość
![]() ![]() Kupiliśmy tą nawigację jednak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Rozeznanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40503705]
http://www.youtube.com/watch?v=K2bTLKundwA ale kozak ![]() ja jak swoim zrobię tak http://www.youtube.com/watch?v=FZHugsiFJlw to będę happy ..
![]() |
#4739 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Dopiero teraz dotarłam na forum
![]() Na początek: Justyna- wielkie sorry, że nie dotarłam żeby Cię poznać ale jak już dziewczyny zauważyły ryłam nosem po glebie (wstawanie o 5.50 robi swoje)a jak dojechaliśmy do domu nastąpił zgon na miejscu. Pati, Paula (i Wasi Tż-ci)- Dzieki za nocne, było świetnie ![]() Aż się zaczerwieniłam od tych waszych pochwał, kurde... Tempo faktycznie niezłe Krystek narzucił, w zasadzie tylko Wojtek ze swoimi 150 km mógł poważnie konkurować ale ja też starałam się z moimi 70-cioma kucami nie zamulać. Paula, full respect dla Twojego Tż, że nadążał na łysej gumie z tyłu, ja bym wymiękła. W każdym razie dziewczyny jeszcze raz dzięki! Pati- w tym kolorze włosów jest Ci zaje*****e do twarzy, nic nie zmieniaj, please! No i składaj moto, bedziemy latać ![]() Paula- nie dziwię się Twojemu Tż że woli na takie szybsze latanie jeździć sam, też bym się bała że zgubię tą najdroższą mi osobę z zadupka a wtedy miałabym do siebie ogromne pretensje... Btw- kask kupiłam dość tanio, myślę że jeszcze by się taki znalazł gdyby dobrze poszukać Następnym razem musimy się umówić w babskim gronie, na piwko, koniecznie bez facetów i zbędnego potrząsania jajami i konkursu kto dalej siknie (czyt. szybciej pojedzie), kulturalnie i tym razem z Justyną ![]() Tż-tów zatrudnimy co najwyżej żeby nas przywieźli i odebrali ![]() A w temacie- ja gotuję, Tż też, całkiem nieźle nam to wychodzi. Dzielimy się obowiązkami jak się da, czyli jak ktoś jest w domu ![]()
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2013-04-26 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Renia, konkurencja pod tytułem "kto dalej siknie" rozłożyła mnie na łopatki
![]() ![]() Ja dzisiaj jadę w trasę po pracy z dawnym kumplem i kolegą, z którym byłam na nocnym (Pati będzie go kojarzyć... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.