![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
O rajuśku, my też nic w posagu nie wnieśliśmy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Marcelinko nie płakusiaj już , mój M wybrał mnie bo rodzice byli przeciwni mężatce z dzieckiem, a on powiedizał ze nas kocha i jelsi rodzina sie od niego odwróci to trudno jego życie i jego wybór tak im powedział i jest teraz bardzo szczelsiwy a jego rodzina przekonała sie ze nie mieli racji co do mojej osoby ![]() Ciesz sie swoim szczesciem z J i rodzicami sie tak nie przejmuj nie bierz tak wszytskiego do siebie bedzie dobrze zobaczysz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
Nie masz za co dziekowac po to jestesmy tutaj by sie wzajemnie wspierac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Umnie dokladnie to samo,na auto sami zapracowalismy mieszkanie sami sobie kupilismy i teraz splacamy kredyt i na slub tez sami sobie nazbieramy,dla mnie najwazniejsze jest szczescie a nie pieniadze wiec Marcelinko nie przejmuj sie i wytlumacz rodzica ze nie kazdy odrazu ma miliony,niektorzy musza sami je zarobic a zarobiony pieniadz przez samego siebie ma wieksza wartosc bynajmniej dla mnie
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
trzymaj się kochana, dacie radę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ja wszystko biore do siebie niestety i chce zeby tu i tu bylo ok
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu mówia że teściowie są gratis w zestawie Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też sądzę, że bardziej się wszystko ceni jak samemu sie do tego dojdzie. Ale mieszkaniem bym nie pogardziła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc kobietki, mykam spać bo P. już leży. Całuski i miłej nocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dobranoc Nikitko, Pomidorko, Kachulko
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
To mykajcie kochane ja tez mykam to na 3,4 wszystkie uciekamy z wateczku a Marcelka juz sie nie smuci bo wszystko bedzie dobrze
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Patrz Marcelko same Kasie dzis zostaly i cie pocieszaja,mam nadzieje ze z tych Kasiowych pocieszen cos wyniknie i juz nie bedziesz sie smutac
Uciekam lulku dobranoc kobietki
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fakt same Kasiulki były ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kochana marcelinko ja ci powiem tak - moi rodzicenas odwiedzili calkiem wczoraj, pierwszy raz poznali a. i moj tato powiedzial do mojej sis jak ich odbierala z lotniska ze wszytsko pieknie, polubil a., taki rozsadny i kocha mnie, tylko dlaczego a. pracuje w pubie jako manager a nie zarabia miliony? i to mi schrzanilo humor, bo a. ojca nie ma, mam nalogowa alkoholiczka, a moi znowu dobrze ustawieni i chcieliby gwiazdke z nieba dla mnie a najlepiej to caly gwiazdozbior ale nic nie powiedza bo on sie wybronil tym, ze ciezko pracuje, ze sie stara, ze sie o mnie troszczy itd. powiem ci ze moja mama celuje raczej w takich gadkach, niby nie specjalnie ale cos jej sie wymyka, teraz meczy moja biedna sis co zostala z nimi w domu. i jedyne wyjscie to jest po prostu powtarzac sobie ze oni chca jak najlepiej ale ty tez nie w ciemie bita i krzywdy sobie nie dasz zrobic. tak? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiadomo, ze rodzice chcą dla dzieci jak najlepiej. Ale bez przesady, zdrowy rozsądek trzeba mieć... Marcelinko a zapytałaś sie rodziców co Tobie w posagu dadzą???? Bo to w końcu zgodnie ze staropolska tradycja to kobieta musiała wnieść posag.Dlatego wiele małżeństw było z rozsadku i prowadzacy hulaszcze zycie kawalerowie ratowali tym swoje podupadajace majatki ![]() Takze to nie mężczyzna powinien cios wnosić tylko kobieta.Zapytajcie sie rodziców co Wam dadzą w posagu, szybko pewnie zmienia temat i juz nie bedą wspominac o tym więcej ![]() A swoja droga strasznie mnie dziwi jacy materialisci z ludzi. Najnowsze modele komórek, aut itp Przecież nie to jest najwazniejsze w życiu ![]() I zawiść bo ktoś ma wiecej pieniedzy ![]() ![]() ![]() Po prostu tutaj każdy mi wylicza ile godzin moge pracować w miesiacu, zebym tylko wiecej od nich nie zarobiła. To samo było zrezta w usa ![]() ![]() ![]() Tylko wiecie, to jest tak, ze ludzie chca mieć duzo, ale przy tym sie nie napracopwać ![]() I tym miłym akcentem rozpoczęłam dzień ![]() Ale zaraz sie poprawie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wczorajszych postów na PW to chodizło mi o miasto Hovik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko do tego trzeba miec np. dobra przyjaciolke czy kolezanki, ale to juz inna sprawa ![]() Cytat:
![]() ![]() Niczym sie nie przejmuj, a takie gadanie puszczaj mimo uszu, przejdzie im i jeszcze zmienia zdanie ![]() A my zaczynamy kolejny dzionek, trzeba cos na zbicie czasu wymyslic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar moja mama nie jest materialistka.. Jest oszczedna itd... Tata, jak to tata, przyznam sie, ze chce byc zawsze lepszy od kogos, po czym moj braciszek to po nim odziedziczyl... Tutaj bardziej chodzi o posag czyli jak ja mam chate, to np. J. wnosi kase... Tylko w, ze nie razie to sie dorabia, a nie zarabia milony dziennie... Aaaaa na pewno chcieliby sie takim pochwalic rodzince
![]() Wiem, momentami mam powalonych rodzicow, ale to wszystko wyszlo tez przez dziadkow, bo do tej pory jest wygadywanie, moi to dali to i to , a twoi to i nadal to wygaduja... Coz, mysla, tak jak 50 lat wstecz niestety... Julio wiec doskonale Cie rozumiem ![]()
![]() |
#4736 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Madziu oni zyja w XXI wieku
![]() ![]()
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
Ja rozumiem Marcelinko, ze nie mamy za bardzo wpływu na poglady rodziców itp. ja nie oskarzam wcale Twoich rodziców
![]() Tylko dziwie sie, ze na swiecie sa jeszcze ludzie , którzy traktuja małzeństwo jak biznes ![]() Moja mama by mogła tak samo powiedzieć, bo TZ tez sie wychowywał tylko z mama ,jego tato zmarł dawno temu. Oboje pochodzimy ze srednio zamoznych rodzin i moze dlatego uważamy, ze człowiek ma tyle na ile sobie zapracuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny widze ze jak zwykle naprodukowalyscie sie oj ho ho
![]() ja w koncu wstalam mala cale noce mi spac nie daje trzeba biegac siusiu ![]() zastanawiam sie co tu na obiad wymyslec i nie mam pomyslu echhhh ... hormony mi uderzjaa do glowy juz.... laze i placze bez powodu ... i sama nie wiem czego becze juz chce urodzic i miec to wszystko za soba obym dlugo nie musiala czekac hehe
#4739 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar ja wiem, ze nie oskarzasz, bo sama sie czasami im dziwie, ze glupoty gadaja i tak patrza co ludzie powiedza.... Moi tez doszli do wszystkiego praca wlasnych rak... Od swoich rodzicow dostali dzialke i pustaki na jedno pietro i jakis mebel... Wynajmowali i budowali dom itd. Aaaa czy patrza jak na biznes?? Hmmm wiesz co nie wiem, ale chyba im chodzi o to, ze skoro ja dostane dom to co wniesie J. ?? W sumie wniesie to co przyniesie
![]()
![]() |
#4740 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.