![]() |
#4711 | |
Raczkowanie
|
Dot.: izotek
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, lece zaraz na zakonczenie ale szybko wam napisze jak po wizycie. Niestety, przepisała mi ostatnie opakowanie ale brac na zasadzie 'zapomij na 2 dni' i po 1 tabletce. Cóż... I niestety izotek drozeje w moim miescie. Do 106 zł z 86. Troche zle ze to nie koniec... aczkolwiek moze to i dobrze bo dluzej z izo ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mamy już lato, więc słońce nam chyba jeszcze bardziej utrudni kuracje, ale mam nadzieje, że do września będzie ok...kurcze, musi być!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I powiedz mi, stresujesz się tymi wypadającymi włosami? Bo czytałam gdzieś, że stres może też trochę podnosić poziom testosteronu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Staram się nie stresować, ale jak widze czasami 3-4 kłęby włosów to aż mam ciary;/ Eh.. inne dziewczyny tutaj panikują o cere po kuracji a Ty i ja o wypadające włosy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powiem Wam, że jestem póki co zadowolona z tej kuracji drugiej, odstawilam 12 dni temu Aknenormin i póki co jest ok. Ale gdybym miała trzeci raz do tej samej rzeki wchodzić, to nie wiem czy bym się podjęła (choćby ze względu na wypadanie włosów, bo u mnie innych skutków ubocznych prócz suchości i teraz tych włosów nie było). Póki co ciesze się czystą buzią i błagam, żeby tak już zostało... No a włosy to duże zmartwienie, ale nie wyobrażam sobie żeby miało nie przejść :-( Edytowane przez Asiaaa95 Czas edycji: 2015-06-26 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie, ze to przekraczanie granicy moze byc jednym z glownych powodow, dlaczego tak leca wlosy... Osobiscie balabym sie przyjac taka duza dawke, podziwiam Was za wytrwalosc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Raczkowanie
|
Tu nie do końca się zgodzę. Mam znajomą która wybrała 120 mg/kg m.c. i po odstawieniu jest około 5 miesięcy, a od jakiegoś miesiaca tez bardzo zaczęły jej wypadać włosy, niby z takim opóźnieniem, ale jest przekonana że to właśnie przez leczenie Aknenorminem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Rozeznanie
|
A nawrót trądziku miała? Czy tylko wypadaja jej wlosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Raczkowanie
|
Nie miała, póki co chwali sobie bardzo, mówi, że przed okresem wyskoczy jej 1-2 "gulki", małe i ponoć niezbyt widoczne i same znikają.
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Poprawka! Jest pół roku po leczeniu okolo, +/- |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Raczkowanie
|
Ba, niektorym nawet po 2 miesiacach zaczynaja wypadac. Chodzi mi po prostu o to, ze u osob, ktore sa bardziej podatne na ten skutek uboczny, wieksza dawka tylko pogarsza sprawe bo w koncu nawet 120 to mega duza dawka dla organizmu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj się obkupiłam w SP, nie wiem czy to tylko we Wrocławiu na Szewskiej czy w innych też, ale są zestawy miceli Bioderma Sensibio AR H2O dwupaki 2 x 250 ml uwaga po 24,99! Tak za oba, łącznie za 500 ml
![]() ![]()
#4726 |
Raczkowanie
|
Rozumiem, mam tylko nadzieję, że to wypadanie jest przejściowe i w końcu kiedyś przejdzie :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a co polecacie na przebarwienia? Jakiś krem, maseczka? Praktycznie z twarzy i ramion już wszystko mi zniknęło, ale zostały brzydkie przebarwienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To taki mój sposób ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Ja mam czerwone ślady/ blizny (?) po mega drapaniu
![]() ![]()
#4731 |
Wtajemniczenie
|
Skończyłam swoją kurację wczoraj. Trzymajcie kciuki żeby nic nie wróciło
![]() Wybrałam 6900mg, zamiast maksymalnej dawki jaką by było w moim przypadku 7500mg, czyli wychodzi 138mg/kg masy ciała. Na twarzy nie widziałam nic już od jakiś dobrych 3msc. Ostatnio mi tylko wyskoczył duży ropny wyprysk na plecach, ale winię za to dużą ilość zjedzonej czekolady(mam tak właśnie po czekoladzie), a w związku z tym, że wyjeżdżam na 3 miesiące w miejsce gdzie będzie ponad 30 stopni dziennie i pełne nasłonecznienie, to wolę nie ryzykować braniem izotretynoiny. Mam nadzieję, że trądzik nie wróci, a jeśli(tfu, tfu) to nie w takim nasileniu w jakim był. Trzymam za Was kciuki ![]() ![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Raczkowanie
|
Nie chce mi sie juz brac izo wiec bede teraz brac 40mg dziennie przez ostatni miesiac.
![]() Zyczcie mi powodzenia, nie wiem czy przezyje, ha! |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co sądzicie o tym serum?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ladzajacy.html Auriga Flavo-C Serum 8% się u mnie w ogóle nie sprawdziło ![]() To chyba jakaś nowość, widziałam dzisiaj po raz pierwszy w Superpharm i kusi mnie zakup...Zna się któraś na składzie lepiej niż ja ![]() ![]() http://www.pharmaceris.pl/pl/pielegn...c-capilix/1584 Czy ten koncentrat może pomóc na napadowe czerwienienie się, nadreaktywną skórę, przebarwienia (blizny?) takie czerwone po drapaniu? Z góry dziękuję za odp. ![]() A no i najważniejsze czy przy Izo się nada, nie podrażni itd. ![]()
#4735 |
Zakorzenienie
|
Ja kilka dni po zakończeniu, póki co nic się nie zmieniło oprócz tego, że twarz już nie jest cała pokryta suchymi skórkami, szczególnie wokół nosa i ust. Włosy ciągle się nie przetłuszczają, nieco wypadają cały czas. Dobrą informacją jest to, że zauważyłam, że teraz właśnie jakby bledną przebarwienia bardziej niż podczas kuracji
![]() ![]() Obliczyłam, że przyjęłam 165g/kg masy ciała, tak więc chyba ok. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2015-06-27 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Teraz zobaczyłam jeszcze w składzie " Beta-carotene" to chyba odpada przy Izo
![]()
#4737 |
Raczkowanie
|
Zazdroszczę już Wam, że kończycie brać izo...u mnie jeszcze 2 miesiące i coś czuję, że będą dłuuugie...w ogóle od kilku dni jakaś taka rozlazła i otępiała jestem, moja koncentracja bardzo spadła, nic mi się nie chce, najchętniej bym spała...Pewnie wynika to z tego, że tydzień temu zwiększyłam dawkę do 60mg...Miałyście też takie objawy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W ogóle mam kryzys. Biorę izo od 34 dni i teoretycznie jest poprawa, biorąc pod uwagę, co się działo na mojej skórze wcześniej, ale i tak wyglądam źle... Szukam teraz pracy i wątpię w sukces poszukiwań, mając na policzku duże podskórne pryszcze, w dodatku bolesne, utrzymujące się dłużej niż dotychczas, a jak już znikną, to zaraz obok nich wychodzi następny. Może ja jestem krytycznym przypadkiem i umrę jako starowinka z trądzikiem ![]()
Did you say it? "I love you. I don't ever want to live without you. You changed my life." Did you say it? Make a plan. Set a goal. Work toward it, but every now and then, look around. Drink it in 'cause this is it. It might all be gone tomorrow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez meowww Czas edycji: 2015-06-27 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.