|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
Może jeszcze znajdziesz w Warszawie.
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Gayenko
Wspolczuje.Isa dasz rade Ice musi byc dobrze,musi sie ulozyc tak jak sobie tego zyczysz,Trzymam kciuki ************************* ************************* ********* Mnie od paru dni nosi,nie moge znalezc sobie miejsca ale nie wiem jakich i....w rezultacie poszalalam na All.Nie chce zakupu w ciemno bo chce poczuc te niesamowita fascynacje zapachem i ozekiwaniem na niego Pokrecone![]() Caly dzien burzowy,ulewa byla atak ze szok zreszta nadal pada...Ehhhh i jutro poniedzialek a w srode wracam do pracy
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
udalo mi sie wykąpać w basenie
brat-potwór i TŻ tak mnie zmoczyli, że do tej pory mam mokre włosy a mówiłam, że nie chcę moczyć włosów...pierwszy raz udało mi się zrobić pyszne mięcho na obiad generalnie preferuję raczej dania z kawałkami mięsa, takie gdzie jest wszystko razem wymieszane, a dzisiaj się pokusiłam o przygotowanie polędwiczek wieprzowych pod pierzynką i jestem z siebie mega dumna ![]() kusi mnie ten Wasz łosoś w sosie, ale tak jak łososia wielbię w każdej postaci, tak już koperku nienawidzę i się niestety nie skuszę moi rodzice pojechali dziś ze znajomymi do Złotych Tarasów pociągiem(!). Do tej pory nie mogę w to uwierzyć, bo to straszne burżuje )zorganizowałam wielkie pranie pędzli i zrobiłam selekcję. Sporo poleci na All. i trochę mi się kolekcja zwróci i na wyjazd będzie
|
#4714 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Hexx, dziękuję.
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wsparcie - weekend się skończył, wiec mój dołowy nastrój też chyba się skończył (do kolejnego weekendu
) - nienawidzę weekendów ![]() Ice: Spicy Desert na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=400000 002 ![]() Przeglądam Allegrow poszukiwaniu butów :mr: Schodziłam całe miasto szukając sandalów (z odsłoniętymi lub zakrytymi palcami) na koturnie (z podwy zszoną pietą albo całe na koturnie) i nigdzie nie ma a jak już są to brak nr 36 lub źle leżą (mam szczupłe stopy)
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-07-14 o 08:01 |
|
|
|
#4716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na drugim nic z opisówek nie mam a gościu właśnie na opisówki patrzy najbardziej(test mniej się liczy, choć też był trudny). Cytat:
I nie mam siły nawet o jakiejkolwiek pracy myśleć ).Dziewczyny macie większą wiarę we mnie niż ja sama ![]() Dziś marzę tylko o tym żeby nic nie robić i przemyśleć w spokoju to wszystko z tą szkołą ![]() Czasem żałuję, że nie zrezygnowałam po I semestrze, bo wtedy miałam takie plany właśnie.
|
|
#4717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak wogole Hexx teraz zauwazylam ze jestes z Czestochowy a moj osobisty ojciec dostal tam prace niedawno Tylko ktos by mi musial sklepy jakies fajne pokazac![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie tak jakos ciemno i wstretnie sie zrobilo...6 burzy w przeciagu 2 dni przetoczylo sie nad Bytomiem..Ale moj kotek juz je.Nawet chcial ukrasc babeczki ze stolu..worek sobie rozplatal skubany Hosenko wyruszam dzisiaj do Natury na lowy..oby byla nowa essence Czy pamietasz ile zaplacilas za ten brazer? ten ogromny kupilas?
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to codzienność
![]() Kupiłam ten matowy, w dużym opakowaniu - 15g. Kosztuje 13,99, tyle samo co mniejszy z drobinkami.
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Isa, wierzę w Ciebie
|
|
#4720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hosenko takie peep toe cie interesuja? ja tez mam bardzo waska stopke i kupilam sliczen butki w ..Tesco
na malzm koturnie ze sznurka,takie sliczne z kokardka z przodu.Byly rozne kolory,i rozne wzory![]() Cytat:
dasz rade bo my w ciebie wierzymyCytat:
ja bym chciala paseczki bo pisalas ze cieple
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- dopiero się buduje, tzn jest w planach ![]() Chciałabym coś w tym stylu: http://www.allegro.pl/item399101223_..._koturnie.html http://www.allegro.pl/item397221552_..._black_39.html - takie bym kupiła, ale nie ma 36 ![]() http://www.allegro.pl/item397562515_...lata_2008.html - te też bym kupiła, el po co ten kwiatek ![]() najlepiej skórzane brązowe Widziałam jeszcze drugą wersję paseczków - bardziej różowe, ale takie jakieś średnie obie wersje - nie powaliły mnie na kolana. Tu jest fotka: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1215706152
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa rozowe paseczki Jejku jak u nas ich nie bedzie to ja nie wiem co zrobie
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsze mi sie też podobają, ale nie ma 36 ![]() Te z kwiatkiem bardzo mi się podbają - zwlaszcza przód
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jade zaraz do natury,jesli nie bedzie tych paseczkow to skorzystam z Twojej propozycji
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Organzza, gayenka
Dziewczyny Wasze słowa naprawdę dużo mi dają, bo ja jestem takim słabeuszem psychicznym, że chyba dugiego takiego nie ma(plus do tego czarnowidzem) Chyba w poprzednim wcieleniu byłam jakimś złym prorokiem albo jakąś czarownicą Hosenko co do tych butów, które wkleiłaś z All: te z kwiatkiem ładne, ale nie pasuje ten kwiatek na koturnie(gdyby jeszcze był czarny tak jak paseczki w tych sandałkach to ok, ale że kolorowy to jakoś się to gryzie ze sobą Swojego czasu też miałam bzika na punkcie koturn, ale jakoś mi się niewygodnie chodzi w takich butach(mam jedne i ubieram je raz na rok może). BTW. Też miałam dziś jechać do Natury zobaczyć na tą nową kolekcję Essence, ale nie mam ochoty nigdzie wychodzić z domu, może w piątek tam podskoczę, bo pojadę na wpisy na uczelnię
|
#4726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeważnie mam nr 36 ale jedne na obcasie od lasockiego mam 35 bo 36 za duże były ![]() Cytat:
Cytat:
Chce kupić takie koturny, bo mam albo płaszczaki albo obcasy. A takie koturny to i do spodni dobre, na upał i jak chłodniej - takie bardziej uniwersalne są.
|
|
#4727 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko trzecie bardzo ładne. Ja bym brała
Skoro tak namawiacie to może i ja się dzisiaj przejdę do natury? ![]() isuś ja trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno. Niestety aż za dobrze wiem co to znaczy być słabym psychicznie ![]() W środę lecimy, a z TŻtem jakoś tak nam się .. nie układa ![]() Poza tym znowu jestem jednym wielkim workiem kompleksów |
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatek może być??
![]() Cytat:
Co jakiś czas mam "przebłyski" przebojowości i pewności że mi się wszystko uda, ale niestety za rzadko ... Gdybym nadal pracy nie miała to bym chyba całkiem zwariowała .... Chociaż to mi się udało ![]() To są juz 2 takie worki ![]() Nosku: może wyjazd będzie dobrą okazją do polepszenia waszego związku
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
nosku
Musimy się tu wspierać nawzajem wszystkie, bo jak widać każdą z nas dopadają gorsze dni, ale mi już troszkę lepiej i wierzę, że u Ciebie też się ułoży PS. Masz w avku reklamę Paco Rabanne Black XS? Akurat nimi dziś pachnę Hosenko ja jestem bardzo, ale to bardzo wybredna jeśli chodzi o buty i szczerze mówiąc nie raz mnie krew zalewała, gdy nie mogłam nic dla siebie znaleść Ale może jeszcze coś znajdziesz, ja zwykle ładne buty znajduję gdzieś przypadkiem w sklepie
|
#4730 | ||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cholera pomyliłam linki
Chodziło mi o 2gie. Ale te też nie są złe W końcu lato jest ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ważne że praca już jest Cytat:
Ja chyba jestem zdrowo walnięta, bo po czterech latach ciągle mi się zdaje, że on to i tak mnie nie kocha ![]() Cytat:
Moja najnowsza fascynacja Zbieram się i lecę na regulację brwi, potem do kantoru, na pocztę i może do natury. Buziaki dla wszystkich smutasków |
||||
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takie: http://www.allegro.pl/item397177662_calzino_bia le_obcas_koturna_korek_pe ep_toe_r_36.html ?? Do 2 jasnych sukienek by mi pasowały ![]()
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, mam nadzieje,ze jednak wszystko sie ulozy na wyjezdzie
To normalne, ze zwiazki miewaja kryzysy i gorsze dni, to jest normalne; najwazniejsze to to, czy z tego wychodza i w jaki sposob Takze trzymam kciuki!Ja ostatnio tez taka rozbita chodze, Ex mi sie sni po nocach i za duzo mysle ![]()
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie pomalowałam się bambusem, cała zachwycona jaki on cudny, patrzę a szyja biała jak ściana... ekhm. przydałby się golf ![]() poza tym nie wiem jak się ubrać.. niektórzy chodzą w krótkich, inni w długich rękawach, a jeszcze inni w kurtkach o_O
|
|
#4735 | ||||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
Ja w ogóle nie lubię butów na koturnach, mam wrażenie, że w takich to bym sobie zęby wybiła, zdecydowanie wolę szpilki. Chociaż ostatnio to już nie pamiętam kiedy miałam na nogach buty na obcasie. Nie mam się dla kogo stroić. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale mam wrażenie, że to jego osoba powoduje u mnie pragnienie puszczenia wodzy nałogu w jakiejś perfumerii.
|
|
|
#4736 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() , to tak gwoli przypomnienia i motywacji ![]() Cytat:
Cytat:
Moje jedyne koturny TZ wywalił, stwierdził, że to okropnie niekobiece i aseksowne obuwie , a mnie się tak podobają głównie dlatego, że wygodniejsze niż szpilka.Cytat:
Noszę 41, do 40 rzadko się mieszczę. Teraz to już mniejszy problem, ale 10 lat temu to była tragedia - kupno butów. Niestety nadal często jest tak, że wymarzone buty w największym dostępnym rozmiarze są za małe .Dziewczyny od 2 tygodni pobolewał mnie ząb, który skończyłam niby leczyć ponad miesiąc temu. Od piątku bolało bardzo. zadzwoniłam do swojej dentystki i dowiedziałam się, że przy wrażliwych zębach to może tak pobolewać nawet rok .Niestety w sobotę rano obudziłam się opuchnięta, ze wstrętnym smakiem ropy w ustach . Dalej było tylko gorzej. Wczoraj znów taki ból, że pomimo ton tabletek p.bólowych po ścianach łaziłam.Niestety moja dentystka na urlopie do końca miesiąca, a ja nie wiem, czy pozwolić sobie grzebać w uzębieniu komuś innemu ![]() Czemu ja mam takie słabe zęby, choć tak bardzo o nie dbam
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze sprzedawca napewno da sie dogadac ![]() to chyba nadal będę bez butów może dziś sie jeszcze raz wybiore po pracy do miasta bo pare sklepów ominęłam, ale nir wiem jeszcze - pada, brzuch mnie boli (okres
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z natury z dwona pasiaczkami
![]() wogole to one pachna czekolada Kupilam tez zel czekoladowo-orzechowy w schlekerze(2.99 } i czarny lakier do paznokci(1.99)I przytachalam pelne siaty z lidla.Uf. ** Bydzie pouczanie :*Isus jestes madra ,dasz sobei rade,a jak bedzie ci smutno to prosze pisac zajmiemy sie toba smutasku jeden *Nosku po pierwsze to sliczny Avek to jest najlepsyz argument i jego sie trzymamy*Hosenko a Ciebei to normalnei bede bila i patrzyla czy rowno puchnie Jestes tak sliczna ze napatrzec sie na ciebei nei mozna,pamietam jak ogladalam twoj makijaz sylwestrowy na MM i zbieralam szczeke z ziemi.No i ktos tu mnie zmotywowal do nauki skutecznie ostatnio ] *kto nastepny do bicia?
|
#4739 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Dlatego wolę nie klikać na razie, żeby potem nie płakać.
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paseczki ładne mówisz?? To ja prosze o fotkę ![]() Ice: albo będziesz płakać bo ktoś kliknie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

Może jeszcze znajdziesz w Warszawie.

Wspolczuje.
zreszta nadal pada...Ehhhh i jutro poniedzialek a w srode wracam do pracy
brat-potwór i TŻ tak mnie zmoczyli, że do tej pory mam mokre włosy
a mówiłam, że nie chcę moczyć włosów...
)
) - nienawidzę weekendów 

Tylko ktos by mi musial sklepy jakies fajne pokazac

bo pisalas ze cieple

Noszę 41, do 40 rzadko się mieszczę. Teraz to już mniejszy problem, ale 10 lat temu to była tragedia - kupno butów.
może dziś sie jeszcze raz wybiore po pracy do miasta bo pare sklepów ominęłam, ale nir wiem jeszcze - pada, brzuch mnie boli (okres