Scent Bar IV - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-19, 17:48   #4711
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax
Dot.: Scent Bar IV

Hecate - ja głosuje na nr 2
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 18:10   #4712
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Tymeno, muszę powiedzieć, że też tak mam. Jakiś czas temu posłuchałam mojej koleżanki, która w temacie stanikowym siedzi od dłuższego czasu, mało tego- "na oko", ale bezbłędnie określiła mój nowy rozmiar. Sprawdziłam wg magicznego fittera, dalej nie wierzyłam. Poszłam do sklepu zmierzyć i okazało się, że naprawdę. Tak więc wymieniłam już prawie wszystkie moje staniki
--------------
Wszystkim życzę miłego weekendu. Trochę się porobiło w moim życiu ostatnio, a nie mam wpływu na niektóre sprawy, wydarzenia i za dużo myślę, więc postanowiłam wpaść na Perfumy, aby dać odpocząć zmęczonemu mózgowi. Teraz zafunduję sobie domowe spa i miłego masażystę w postaci osobistego męża.

Mariolu, moja miska okazała się dwa rozmiary większa Ale jaja

Mam nadzieję, że masaż i spa pomogły

Hecate, głosuję na zestaw nr 3
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 19:13   #4713
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Blonde_Stranger Pokaż wiadomość
Hecate - nr 3
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Hecate - podoba mi się z tą spódniczką na zdjęciu pierwszym Jajcarsko, wesoło, figlarnie. Podoba mi się także zestaw nr 2.

Narobiłaś mi smaka tym kebabem A ja na sucharach cały dzień. Zaraz się zbuntuję ujmę kule w dłoń i poprzesuwam się do kuchni w celu złamania diety
Jedz madziczko
A dieta to z jakiego powodu? zalecenie czy kaprys?

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
mi też
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Hecate - ja głosuje na nr 2
Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość

Hecate, głosuję na zestaw nr 3
I dalej jestem w kropie
Dziekuje za glosy, wybiore miedzy 2 i 3

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 19:36   #4714
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Gdzie tutaj najczesciej kupujesz bielizne? Ja tak chodze kolo tej La senzy i chodze ale nic jeszcze nie kupilam bo mnie mierzenie stanikow frustruje...
Zreszta jak widac na zdjeciu to ja zbyt wiele w biuscie nie mam.
Głównie Panache i Freya, La Senza również bardzo lubię, chociaż głównie koszulki nocne + szlafroczki (chociaż śpię nago, to lubię je ponosić wieczorem) Czasami zamawiam coś z Victoria Secret.
Cytat:
W Polsce za nic na swiecie bym sie tak nie ubrala. Tutaj jakos inaczej, ludzie maja wiecej odwagi wiec nawet ubrana w najkrotsza kiecke czuje sie niemal dziewiczo.
To właśnie lubię- ubieram się jak chcę, robię co chcę... Chociaż bieganie w krótkich spódniczkach i na obcasach wyssałam już chyba z mlekiem matki. Uwielbiam buszowanie w sklepach i znajdowanie perełek za bezcen, a pózniej zestawianie je w sposób, w który Angielkom nigdy nie przychodzi do głowy.
Cytat:
Mam nadzieję, że masaż i spa pomogły
Dziękuję, owszem, czuję się ciut lepiej. Najlepszym lekarstwem okazało się przytulenie do TŻ na kanapie.
Zmykam, czeka na mnie butelka dobrego wina i kilka filmów DVD. Mieliśmy wyjść , ale nie jestem w nastroju.
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 19:59   #4715
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:

pszym lekarstwem okazało się przytulenie do TŻ na kanapie.
Zmykam, czeka na mnie butelka dobrego wina i kilka filmów DVD. Mieliśmy wyjść , ale nie jestem w nastroju.
Milego wieczoru!

Mam nadzieje, ze niedlugo caly nastroj Ci wroci!

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-07-19, 20:08   #4716
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Hecate - dziś to raczej przymus Dopadł mnie jakiś wirus "żołądkowy"

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 20:10   #4717
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Hecate - dziś to raczej przymus Dopadł mnie jakiś wirus "żołądkowy"
to nie ryzykuj....
Musisz przemeczyc sie na sucharkach...

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-07-19, 20:14   #4718
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Nic innego mi nie pozostało

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 20:29   #4719
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiś czas temu posłuchałam mojej koleżanki, która w temacie stanikowym siedzi od dłuższego czasu, mało tego- "na oko", ale bezbłędnie określiła mój nowy rozmiar. Sprawdziłam wg magicznego fittera, dalej nie wierzyłam. Poszłam do sklepu zmierzyć i okazało się, że naprawdę. Tak więc wymieniłam już prawie wszystkie moje staniki
A mnie TŻ strzela focha, jak chcę wywalić te wszystkie za małe... dokupuję dopasowane i szuflady nie domykam.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 21:33   #4720
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
A mnie TŻ strzela focha, jak chcę wywalić te wszystkie za małe... dokupuję dopasowane i szuflady nie domykam.
JKa ostatnio wyrzucalam jakies stare, za male itp to moj facet taka mina

co ty robisz, czemu.

Wiec mowie, jak bedziesz nosil to ci je zostawie i sru do kosza.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-07-19, 22:04   #4721
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Ba, dzisiaj jeszcze kupiłam biustonosz Według nowych wymiarów o których pisałyśmy jakiś czas temu. Mniejszy obwód - większa miska i teraz mam nowe cycki Jestem w szoku Nie wiem jak to możliwe ale moje piersi trzymają się kupy i są jakieś większe... Nic nie wyłazi bokiem ani górą, materiał się nie odchyla. Trzymają się blisko siebie i bardzo wysoko. Co chwilę je podziwiam

Tymeno, teraz to dopiero biust fajnie wyglada zmiany najlepiej widac przy wiekszym biuscie. Nareszce sa dwie oddzielne apetyczne piersi, a nie monilit

Cytat:
Głównie Panache i Freya, La Senza również bardzo lubię, chociaż głównie koszulki nocne + szlafroczki (chociaż śpię nago, to lubię je ponosić wieczorem) Czasami zamawiam coś z Victoria Secret.

W Polsce tez jest La Senza, ale glownie staniki mocno gabkowane i push-up, no i obwody sa od 32.

Mariolasl, zazdroszcze ze mozesz nosic i Freye i Panache. Ja zdecydowanie lepiej czuje sie w stanikach waskofiszbinowych, czyli Freyach. Szerokofiszbinowe staniki Panache sa ze mna niekompatybilne. A szkoda, bo jakosc jest zdecydowanie lepsza niz u Freyi.
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-20, 00:55   #4722
Fenris
Czekam na Ragnarok

Byłam w Sephorze po pracy i dorwałam próbkę Iceberg'a i Rush. A w Douglasie testując męskie zapachy, przypadkiem zakochałam się w damskim Moon Sparkle. Muszę mieć.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 08:00   #4723
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Burn, ja też nie mogłam sobie wyobrazić. (przez rok dokładnie ). Nosiłam miseczkę C, a okazało się, że mam miskę E. Wierz mi- nic nie utonęło, wszystko pięknie przylega, a biust wygląda idealnie także w miękkich stanikach. Fakt jest taki, że cała pierś powinna być w miseczce, nic nie wychodzić górą, dołem, czy spod pachy.
Poza tym mam to szczęście, ze na Wyspach nie ma problemu z dużą rozmiarówką ( w końcu Angielki wg badań to najbardziej biuściaste Europejki) i mają kilka bardzo dobrych firm, jestem zachwycona ich stanikami. Polecam Stanikomanię (którą z pewnością znasz), tam są linki do sklepów, które wysyłają do Polski, można również zwracać. Na Ebay też jest sporo.
Muszę się w końcu odważyć i zamówić z UK właśnie chyba.Moja ciotka zamawiała z któregoś z tych sklepów i wszystko fajnie,bez problemu można też zwracać.Tylko,że jest jeden problem-ja nie przyzwyczaję się do miękkich chyba-nigdy ich nie lubiłam bo czuję się jak goła.No chyba,że jakoś świetnie by leżał.

Cytat:

Co do stanika La Senzy tego z zelem... musze w koncu zmierzyc.
PolecamWogóle na stronie La Senzy brytyjskiej mają masę fajnych staników,dużo większy wybór niz u nas.Podejrzewam,że w sklepach też pewnie dużo więcej ich jest(na pewno-ja w Anglii czułam się jak w raju zakupowym,nie dość że dużo fajnych i takich innych rzeczy to jeszcze bardzo fajnie,że jest różnorodna rozmiarów ka od jednego do drugiego końca rozmiarów.La Senzy akurat nigdzie niestety wtedy nie dopadłam)

Cytat:

Wolność staników!
Pokój i perfumy.

Cytat:
Co do staników z VS to ja się właśnie szykuję do zakupu.Tylko pewnie znowu stchórzę i wezmę C albo D.
Bardzo fajne mają niektóre modele,np. te
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg V275155.jpg (68,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg V276444_W309RGB_CROP1.jpg (53,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg V261365.jpg (44,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg V261198.jpg (55,3 KB, 5 załadowań)
Stary 2008-07-20, 08:09   #4724
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Muszę się w końcu odważyć i zamówić z UK właśnie chyba.Moja ciotka zamawiała z któregoś z tych sklepów i wszystko fajnie,bez problemu można też zwracać.Tylko,że jest jeden problem-ja nie przyzwyczaję się do miękkich chyba-nigdy ich nie lubiłam bo czuję się jak goła.No chyba,że jakoś świetnie by leżał.

Burn, zwroc tylko uwage, wlasnie na zwroty, bo nie wszedzie ta forma jest dostepna. Najpopularniejsze Bravissimo, listki czy Brastop prztyjmuja zwroty, ale w Figleaves Clearance juz ich nie ma.

Bielizan VS jest od pewnego czasu w sklpeie na Pl. Konstytucji w Warszawie
Stary 2008-07-20, 08:54   #4725
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Burn, zwroc tylko uwage, wlasnie na zwroty, bo nie wszedzie ta forma jest dostepna. Najpopularniejsze Bravissimo, listki czy Brastop prztyjmuja zwroty, ale w Figleaves Clearance juz ich nie ma.

Bielizan VS jest od pewnego czasu w sklpeie na Pl. Konstytucji w Warszawie
Oglądam właśnie La Senzę brytyjską i można zwracać.Wybrałam sobie kostium kąpielowy-prosty z miseczkami twardymi i szortami .Chyba go wezmę.
Jak będę w Wawie to na pewno zajrzę,ale coś sie nie zanosi na wizytę tam na razie
Stary 2008-07-20, 09:02   #4726
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądam właśnie La Senzę brytyjską i można zwracać.Wybrałam sobie kostium kąpielowy-prosty z miseczkami twardymi i szortami .Chyba go wezmę.
Jak będę w Wawie to na pewno zajrzę,ale coś sie nie zanosi na wizytę tam na razie

Tam tak

Wlasnie tez siedze i szukam kostiumow mnie sie podoba ten http://www.lasenza.co.uk/level3.aspx..._20-001_cc_bra z malymi majteczkami i jeszcze ten stanik http://www.lasenza.co.uk/level3.aspx..._ls_21-041_bra
Stary 2008-07-20, 09:19   #4727
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Tam tak

Wlasnie tez siedze i szukam kostiumow mnie sie podoba ten http://www.lasenza.co.uk/level3.aspx..._20-001_cc_bra z malymi majteczkami i jeszcze ten stanik http://www.lasenza.co.uk/level3.aspx..._ls_21-041_bra
Tak,bardzo fajne mają te kostiumy.Oba z linków zwróciły moją uwagę.Tylko ten bez ramiączek jednak budzi moje obawy(bo mam wyjątkowe szczęście do gubienie góry lub dołu od kostiumu )W Polsce strasznie ciężko dostać coś fajnego,prostego nieprstrokatego i takiego z klasą(bo kostium w deseń a'la pstrokata tropikalna papuga z cyrkoniami i cekinami model "ZasłaniamTylkoSutkiINicW ięcej" to zdecydowanie nie to czego chcę).Ja wstępnie wybrałam sobie taki(czarny to tak z rozsądku bo bardziej podoba mi się bardziej w wersji różowej,ale mam chyba za dużo różowych rzeczy).Tylko jeszcze ciągle myślę nad rozmiarem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg si08_ls_21-048a_bottoms.jpg (19,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sk08_bling_bikini_010_bra.jpg (4,8 KB, 88 załadowań)
Stary 2008-07-20, 09:33   #4728
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Tak,bardzo fajne mają te kostiumy.Oba z linków zwróciły moją uwagę.Tylko ten bez ramiączek jednak budzi moje obawy(bo mam wyjątkowe szczęście do gubienie góry lub dołu od kostiumu )W Polsce strasznie ciężko dostać coś fajnego,prostego nieprstrokatego i takiego z klasą(bo kostium w deseń a'la pstrokata tropikalna papuga z cyrkoniami i cekinami model "ZasłaniamTylkoSutkiINicW ięcej" to zdecydowanie nie to czego chcę).Ja wstępnie wybrałam sobie taki(czarny to tak z rozsądku bo bardziej podoba mi się bardziej w wersji różowej,ale mam chyba za dużo różowych rzeczy).Tylko jeszcze ciągle myślę nad rozmiarem

Tzw. sutkozaslaniacze sa bosskie tez wola jednolite, albo najwyzej dwukolorowe kostiumy i najlepiej bez ramiaczek przynajmniej mam z glowy problem bialych paskow na dekoldzie

Co do rozmiaru to bielizniane staniki La Senza sa rozciagliwe, a miseczki troche mniejsze niz standardowo.
Stary 2008-07-20, 13:13   #4729
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Tzw. sutkozaslaniacze sa bosskie tez wola jednolite, albo najwyzej dwukolorowe kostiumy i najlepiej bez ramiaczek przynajmniej mam z glowy problem bialych paskow na dekoldzie

Co do rozmiaru to bielizniane staniki La Senza sa rozciagliwe, a miseczki troche mniejsze niz standardowo.
Ja mam zawsze problem ze strojami. Nigdy nie znalazłam takiego aby był idealny.
Podobno świetne są stroje tej firmy, koleżanka ma i poleca.
http://www.magistralproducts.com/collection.php

Podobają mi sie te:
http://www.magistralproducts.com/img/prods/CEYLON_5.jpg
http://www.magistralproducts.com/img.../TOMBOLA_3.jpg

Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-20, 13:13   #4730
bieta
Zadomowienie

Ja tak przerwę bieliźniany wątek (muszę go w całości później doczytać ). Wpadłam się przywitać po kolejnej długiej nieobecności na Perfumach i kolejnym zapachowym kryzysie Bzik i przyjemność z zapachów wróciły
bieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 13:17   #4731
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bieta Pokaż wiadomość
Ja tak przerwę bieliźniany wątek (muszę go w całości później doczytać ). Wpadłam się przywitać po kolejnej długiej nieobecności na Perfumach i kolejnym zapachowym kryzysie Bzik i przyjemność z zapachów wróciły
Stary 2008-07-20, 13:18   #4732
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Mój TŻ nie ma nic przeciwko wyrzucaniu znoszonych i za małych. Bardoz lubi, gdy kupuję nową bieliznę,a to oprócz butów i perfum mój trzeci "fiołek"
Cytat:
Mariolasl, zazdroszcze ze mozesz nosic i Freye i Panache. Ja zdecydowanie lepiej czuje sie w stanikach waskofiszbinowych, czyli Freyach. Szerokofiszbinowe staniki Panache sa ze mna niekompatybilne. A szkoda, bo jakosc jest zdecydowanie lepsza niz u Freyi.
Tak, ja również zdecydowanie bardziej wolę Panache.
Cytat:
Muszę się w końcu odważyć i zamówić z UK właśnie chyba.Moja ciotka zamawiała z któregoś z tych sklepów i wszystko fajnie,bez problemu można też zwracać.
Wiem, że dużo osób zamawia z UK i na ogół są bardzo zadowolone.
Cytat:
Co do staników z VS to ja się właśnie szykuję do zakupu.Tylko pewnie znowu stchórzę i wezmę C albo D.
Bardzo fajne mają niektóre modele,np. te
Bardzo fajne te staniki, też mi wpadły w oko .
Ja za to ma wielką ochotę zamówić buty z VS... Tzn kilka par
Cytat:
Wlasnie tez siedze i szukam kostiumow mnie sie podoba ten http://www.lasenza.co.uk/level3.aspx..._20-001_cc_bra i jeszcze ten stanik http://www.lasenza.co.uk/level3.aspx..._ls_21-041_bra z malymi majteczkami
Strój śliczny!
Cytat:
W Polsce strasznie ciężko dostać coś fajnego,prostego nieprstrokatego i takiego z klasą(bo kostium w deseń a'la pstrokata tropikalna papuga z cyrkoniami i cekinami model "ZasłaniamTylkoSutkiINicW ięcej" to zdecydowanie nie to czego chcę).

Cytat:
Dokładnie. Zawsze wybieram miseczkę większą.
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 13:20   #4733
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Tymeno, teraz to dopiero biust fajnie wyglada zmiany najlepiej widac przy wiekszym biuscie. Nareszce sa dwie oddzielne apetyczne piersi, a nie monilit
Wiesz, ja monolitów w sumie nie miałam W ciągu dnia stanik przesuwał mi się i wychodziły górą buły Teraz mój biust jest sztywny jak pancernik
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-20, 13:29   #4734
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Wiesz, ja monolitów w sumie nie miałam W ciągu dnia stanik przesuwał mi się i wychodziły górą buły Teraz mój biust jest sztywny jak pancernik

Ja tam z biustem nie mam problemów, mój 70B robi tylko problemy podczas wyboru ładnego cyconosza...więcej problemów brak
Stary 2008-07-20, 13:36   #4735
Fenris
Czekam na Ragnarok

Co do biustonoszy to mi się coś przypomniało. Bardzo mnie dziwi jak przychodzą do sklepu panie i proszą o usztywniany z miseczką E-F.
Ja mam F, przymierzyłam usztywniany i czułam jakbym miała poduszki powietrzne na klacie. Tragedia.
Zresztą przy takim biuście (nawet D) piersi wyglądają ładniej w miękkim biustonoszu, bo lepiej się układają i dobrze je trzyma.
Także dziwne to jest.
Stary 2008-07-20, 13:43   #4736
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:

Ramiączka mi nie przeszkadzają,ja to nawet lubię ślady po kostiumie-to takie wspomnienie wakacji .No i do tego czuję się bezpieczniej jak już wspominałam
Z rozmiarówką La Senzy to jest tak,że albo pasuje na mnie D albo C-mam w tej chwili większość staników właśnie od nich (w tym kilka nieudanych zakupów w postaci bawełnianych 80 B w których to gumka się rozciągnęła a biust wychodzi prawie dołem).Te bardziej koronkowo-pushupowe mam C (niestety też jest tak,że D jest bardziej zabudowane niż C i nieładnie się układa)no i tak jak mówiłam mam dylemat ale skłaniam się bardziej ku D.
A nie wiecie jak z dołami,macie jakieś doświadczenia?Ja majtki od nich noszę M ale nie wiem czy kostium ze względu na mniejszą rozciągliwość nie byłby lepszy L (12-stka).No bo szorty wpinające się w nogi to obraz rodem z koszmaru

Cytat:
Ja mam zawsze problem ze strojami. Nigdy nie znalazłam takiego aby był idealny.
Podobno świetne są stroje tej firmy, koleżanka ma i poleca.
http://www.magistralproducts.com/collection.php

Podobają mi sie te:
http://www.magistralproducts.com/img/prods/CEYLON_5.jpg
http://www.magistralproducts.com/img.../TOMBOLA_3.jpg

Wiem, że dużo osób zamawia z UK i na ogół są bardzo zadowolone.

Bardzo fajne te staniki, też mi wpadły w oko .
Ja za to ma wielką ochotę zamówić buty z VS... Tzn kilka par

Strój śliczny!

Dokładnie. Zawsze wybieram miseczkę większą.[/quote]
Mnie się szczególnie podoba ten z serduszkiem na środku(foto 2) taki co robi klik-klik i można zbliżać i oddalać.
Na VS jak już kiedyś wspomniałam podoba mi się prawie wszystko.Buty,staniki,śmi eszne majtki z serii Pink,sukienki,bluzeczki.O j jest tego

Co do kostiumów to wybrałam sobie jeszcze jeden w polskim sklepie internetowym.Wydaje mi się,że też jest tego typu jak chcę no i ma tą zaletę,że góra jest trochę bardziej przykuwająca uwagę a dól gładki (w przypadku moich ud i generalnie dołu to bardzo pożądany efekt).No ale tu oczywiście jest jeden rozmiar(nie ma wyboru oddzielnego góry i dołu)No nie wiem już który lepszy

http://www.intymnie.com/she,nicole_s...d_id-2598.htm#
Stary 2008-07-20, 13:52   #4737
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
.No ale tu oczywiście jest jeden rozmiar(nie ma wyboru oddzielnego góry i dołu)No nie wiem już który lepszy

http://www.intymnie.com/she,nicole_s...d_id-2598.htm#
ładny
ale u mnie jest zawsze problem bo ja mam dół większy niz górę.
Stary 2008-07-20, 13:52   #4738
Fenris
Czekam na Ragnarok

Burn - bardzo ładny ten strój. Na mój rozmiar znalazłam tylko w sklepie Gatta kilka sztuk w ubiegłym roku, a najlepiej leżał cały czarny ze srebrnymi cyrkoniami (czy jak to tam się mówi, cekiny takie).
Teraz widzę, że są też fajne stroje Corin na duży biust i w niezłej cenie, muszę pomierzyć w swoim sklepie

Zuziuniu - a u mnie odwrotnie. Ja mam problem z górą, a z dołem wcale Dlatego muszę kupować dwuczęściowe przy których można rodzielać rozmiary.
Stary 2008-07-20, 14:00   #4739
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Zuziuniu - a u mnie odwrotnie. Ja mam problem z górą, a z dołem wcale Dlatego muszę kupować dwuczęściowe przy których można rodzielać rozmiary.
Gdzieś jeszcze poza h&m są rożne rozmiary do wyboru góry i dołu?

Jakby ktoś zamawiał z La Senzy to jestem chętna na :
http://www.lasenza.co.uk/level3.aspx..._20-021_cc-bra

tylko jak to jest z gatkami...jesli noszę normalnie S/M to jaki powinnam rozmiar
wybrać?

Edit: Burn widzę, że mamy podobny gust Mi się strasznie ten różowy podoba zakochałam się na zabój
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg si08_ls_20-021_cc-bra.jpg (5,5 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg si08_ls_20-021_bottoms.jpg (2,5 KB, 83 załadowań)
Stary 2008-07-20, 14:04   #4740
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Gdzieś jeszcze poza h&m są rożne rozmiary do wyboru góry i dołu?
W CK, Gatta.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości