![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Hecate - ja głosuje na nr 2
#4712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mariolu, moja miska okazała się dwa rozmiary większa ![]() ![]() Mam nadzieję, że masaż i spa pomogły ![]() Hecate, głosuję na zestaw nr 3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dieta to z jakiego powodu? zalecenie czy kaprys? I dalej jestem w kropie ![]() Dziekuje za glosy, wybiore miedzy 2 i 3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję, owszem, czuję się ciut lepiej. Najlepszym lekarstwem okazało się przytulenie do TŻ na kanapie. Zmykam, czeka na mnie butelka dobrego wina i kilka filmów DVD. Mieliśmy wyjść , ale nie jestem w nastroju. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze niedlugo caly nastroj Ci wroci! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Hecate - dziś to raczej przymus
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
to nie ryzykuj....
Musisz przemeczyc sie na sucharkach... |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Nic innego mi nie pozostało
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co ty robisz, czemu. Wiec mowie, jak bedziesz nosil to ci je zostawie i sru do kosza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymeno, teraz to dopiero biust fajnie wyglada ![]() ![]() Cytat:
W Polsce tez jest La Senza, ale glownie staniki mocno gabkowane i push-up, no i obwody sa od 32. ![]() Mariolasl, zazdroszcze ze mozesz nosic i Freye i Panache. Ja zdecydowanie lepiej czuje sie w stanikach waskofiszbinowych, czyli Freyach. Szerokofiszbinowe staniki Panache sa ze mna niekompatybilne. A szkoda, bo jakosc jest zdecydowanie lepsza niz u Freyi. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Czekam na Ragnarok
|
Byłam w Sephorze po pracy i dorwałam próbkę Iceberg'a i Rush. A w Douglasie testując męskie zapachy, przypadkiem zakochałam się w damskim Moon Sparkle. Muszę mieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo fajne mają niektóre modele,np. te |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Burn, zwroc tylko uwage, wlasnie na zwroty, bo nie wszedzie ta forma jest dostepna. ![]() ![]() Bielizan VS jest od pewnego czasu w sklpeie na Pl. Konstytucji w Warszawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak będę w Wawie to na pewno zajrzę,ale coś sie nie zanosi na wizytę tam na razie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam tak ![]() Wlasnie tez siedze i szukam kostiumow ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzw. sutkozaslaniacze sa bosskie ![]() ![]() ![]() ![]() Co do rozmiaru to bielizniane staniki La Senza sa rozciagliwe, a miseczki troche mniejsze niz standardowo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podobno świetne są stroje tej firmy, koleżanka ma i poleca. http://www.magistralproducts.com/collection.php Podobają mi sie te: http://www.magistralproducts.com/img/prods/CEYLON_5.jpg http://www.magistralproducts.com/img.../TOMBOLA_3.jpg |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4730 |
Zadomowienie
|
Ja tak przerwę bieliźniany wątek (muszę go w całości później doczytać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja za to ma wielką ochotę zamówić buty z VS... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dokładnie. Zawsze wybieram miseczkę większą. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Czekam na Ragnarok
|
Co do biustonoszy to mi się coś przypomniało. Bardzo mnie dziwi jak przychodzą do sklepu panie i proszą o usztywniany z miseczką E-F.
Ja mam F, przymierzyłam usztywniany i czułam jakbym miała poduszki powietrzne na klacie. Tragedia. Zresztą przy takim biuście (nawet D) piersi wyglądają ładniej w miękkim biustonoszu, bo lepiej się układają i dobrze je trzyma. Także dziwne to jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z rozmiarówką La Senzy to jest tak,że albo pasuje na mnie D albo C-mam w tej chwili większość staników właśnie od nich (w tym kilka nieudanych zakupów w postaci bawełnianych 80 B w których to gumka się rozciągnęła a biust wychodzi prawie dołem ![]() A nie wiecie jak z dołami,macie jakieś doświadczenia?Ja majtki od nich noszę M ale nie wiem czy kostium ze względu na mniejszą rozciągliwość nie byłby lepszy L (12-stka).No bo szorty wpinające się w nogi to obraz rodem z koszmaru ![]() Cytat:
Wiem, że dużo osób zamawia z UK i na ogół są bardzo zadowolone. Bardzo fajne te staniki, też mi wpadły w oko ![]() Ja za to ma wielką ochotę zamówić buty z VS... ![]() ![]() Strój śliczny! Dokładnie. Zawsze wybieram miseczkę większą.[/quote] Mnie się szczególnie podoba ten z serduszkiem na środku(foto 2) taki co robi klik-klik ![]() Na VS jak już kiedyś wspomniałam podoba mi się prawie wszystko.Buty,staniki,śmi eszne majtki z serii Pink,sukienki,bluzeczki.O j jest tego ![]() Co do kostiumów to wybrałam sobie jeszcze jeden w polskim sklepie internetowym.Wydaje mi się,że też jest tego typu jak chcę no i ma tą zaletę,że góra jest trochę bardziej przykuwająca uwagę a dól gładki (w przypadku moich ud i generalnie dołu to bardzo pożądany efekt ![]() ![]() ![]() http://www.intymnie.com/she,nicole_s...d_id-2598.htm# |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale u mnie jest zawsze problem bo ja mam dół większy niz górę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Czekam na Ragnarok
|
Burn - bardzo ładny ten strój. Na mój rozmiar znalazłam tylko w sklepie Gatta kilka sztuk w ubiegłym roku, a najlepiej leżał cały czarny ze srebrnymi cyrkoniami (czy jak to tam się mówi, cekiny takie).
Teraz widzę, że są też fajne stroje Corin na duży biust i w niezłej cenie, muszę pomierzyć w swoim sklepie ![]() Zuziuniu - a u mnie odwrotnie. Ja mam problem z górą, a z dołem wcale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jakby ktoś zamawiał z La Senzy to jestem chętna na : http://www.lasenza.co.uk/level3.aspx..._20-021_cc-bra tylko jak to jest z gatkami...jesli noszę normalnie S/M to jaki powinnam rozmiar wybrać? Edit: Burn widzę, że mamy podobny gust ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Czekam na Ragnarok
|
W CK, Gatta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.