|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
tęsknisz ? - nie, po prostu lubię patrzeć przez okno...
szaro.buro.mokro.tęskno. ; (( i dream of place. where i'll meet you once again. Czekam na Twoją fizyczną bliskość... Wyczekuję Cię moją każdą komórką... Jak można żyć bez tlenu? Tak jak ja teraz. Czy tęsknię? Tylko kiedy oddycham. opisy o tęsknocie przyjme w duuużych ilościach. ;]
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zadomowienie
|
I przypomniał mi się ten;
- Przecież lubisz jeść musli. - Tak, ale nie kiedy tęsknie. Z filmu `Tylko mnie kochaj`. <3 Żeby tak nie zaśmiecać forum to dadam coś; I bet you won't remember half the things that I will never forget. // Założę się, że nie będziesz pamiętał połowy rzeczy, o których ja nigdy nie zapomnę Love makes life so confusing, but without love, would you want to live? // Miłość czyni życie tak mylącym, ale czy chciałbyś żyć bez miłości? To meet, to know, to love and to part - is the sad story of my human heart. // Spotkać, poznać, pokochać, rozstać się - to smutna historia mojego ludzkiego serca I've been looking in the mirror for so long that I've come to believe my soul's on the other side. // Patrzyłam w lustro zbyt długo, wreszcie uwierzyłam - moja dusza jest po tamtej stronie One of these days maybe your magic won’t affect me... // Może któregoś dnia Twoja magia na mnie nie zadziała... Hate how much I love you boy... // nienawidzę tego jak bardzo Cię kocham chłopcze... I can’t stand how much I need you... // Nie mogę znieść tego jak bardzo Cię potrzebuję... ..And you completely know the power that you have.. // A Ty doskonale wiesz jaką masz moc..
![]() |
#4714 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Kobieto tys moim guru...będę Cie wielbic do końca życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zadomowienie
|
oska jeszcze jeszce
![]() ![]() Wszystko czego potrzebuje, masz w sobie ;* Mam wy***ane na to, moje zawsze będzie cacy, bo znam swoją wartość.
#4716 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Mała prośba macie cos o tym ze chłopak znowu sobie zrobił jaja ze mnie i ze znowu dał nadzieje a pozniej ja zabrał ![]() z góry dziękuje Coś ode mnie: Uzbierała z własnych łez siły. nie łudziła się, lecz cichutko wierzyła Kochanie wybierz teraz albo nigdy :P Czasami jeden uśmiech może sprawic,że dzien stanie sie lepszy Nie ważne jak i nie ważne jest gdzie dla Ciebie zyje teraz to wiem
#4717 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich po długiej nieobecności
![]() ![]() ![]() Cudne te wasze opisiki ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Coś ode mnie ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Zawsze jest jakieś światło..." "By zrozumieć ludzi trzeba starać się usłyszeć to,czego nigdy nie mówią" "Śmiech oddala strach jak wiatr mgłę." "Można milczeć i milczeniem kogoś ranić" "Jedno tylko słowo bywa czasem prawdą najgłębszą." "Głucha martwa cisza może czasem ranić najgłębiej." "Krytykować łatwiej jest, niż krytykę znieść" "Tak łatwo jest nawracać innych. Tak trudno jest nawrócić samego siebie." „Zmiany są równie pożądane, jak deszcz i słońce.” "Uśmiech nie zawsze oznacza radość, niekiedy ukrywa największy ból..." Nie mogę Cię zapomnieć! Wciąż w mojej głowie tkwisz!! ..A ja.... Ja będę Twoim snem.. ciepłym szeptem który utula Cię do snu.. O wielką miłość Ciebie nie proszę... lecz taką zwykłą, prostą i małą.. pójdę gdzieś,gdzie ptaków śpiew... tam znajdziesz mnie ... Kiedy już nic nie będzie stanę sie aniołem tylko dla Ciebie... ![]() Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera. Pagórki ciała kobiecego zasłoniły nie jednemu drogę na szczyty. Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego. Życie to tęsknota za czymś, co trudno nazwać. Życie jest zmianą. Jeśli przestaniesz się zmieniać, przestaniesz żyć. Flirt to czułe słówka bez temperamentu. Miłość to temperament bez czułych słówek Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach. Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w jakim jesteśmy uwięzieni. Ktoś, kto mówi, że miłość nie przynosi strachu, nigdy nie był zakochany. Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż twoje. Ci, których najtrudniej kochać, najbardziej potrzebują naszej miłości. Miłość to niedosyt istnienia (...). To jakby całe brzemię czyjegoś istnienia pragnąć wziąć na siebie. Jakby pragnąć tego kogoś zwolnić z konieczności istnienia. Jakby pragnąć za tego kogoś także umrzeć, żeby on nie musiał doświadczać swojego umierania. Była wolna, bo miłość wyzwala. Nie, miłość nie jest wszystkim: to nie pokarm, napój, nie sześć godzin snu w nocy i nie dach nad głową, nie koło ratunkowe, którego się łapią tonący, wynurzając się i znowu niknąc. Nie jest tchem zaczerpniętym w duszące się płuca, tlenem dla krwi czy gipsem dla pękniętej kości; A jednak wciąż - w tej chwili także - ktoś się rzuca w objęcia śmierci, woląc ją niż brak miłości. Our love is like the wind - you can't see it, but you can feel it. | Nasza miłość jak wiatr - nie możesz jej ujrzeć, lecz możesz ją poczuć. Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Pogódź się z życiem, takim jakie ono jest. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie. Kiedy jesteś zakochany, wszystko zaczynasz widzieć w nowym świetle; stajesz sie hojny, przebaczający i miły w sytuacjach, w których wcześniej bywałeś twardy i podły. W sposób nieunikniony ludzie zaczną podobnie reagować i wkrótce przekonasz się, iż żyjesz w świecie ogarniętym miłością, który ty sam stworzyłeś. Albo przypomnij sobie okresy, kiedy byłeś w złym humorze i jak wszystko cię denerwowało, stawałeś się podejrzliwy, podły i wręcz paranoidalny. Widziałeś, jak inni ludzie reagowali na twoje zachowanie w podobnie negatywny sposób, i nagle zdałeś sobie sprawę, że żyjesz we wrogim świecie stworzonym przez twoje myśli i twoje uczucia. The good times of today are the sad thoughts of tomorrow. | Dobre chwile dzisiejszego dnia są smutnymi wspomnieniami jutra. Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly. | Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać. Being a woman is a terribly difficult task, since it consists principally in dealing with men. | Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami. Lubię się sparzyć i spokojne koić ból, a potem mówić, że tak chcę. A miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem. Najchętniej zamknęłabym cię w klatce, Bo kocham na Ciebie patrzeć. Mam nadzieję, że chociaż część się nie powtarza ![]()
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Raczkowanie
|
Seks jest jednym z dziewięciu argumentów za reinkarnacją. Pozostałe osiem można pominąć.
Tak spokojnie mówisz, że to co było dzisiaj już nie liczy się. ![]() Wspomnienia bolą... ale nic poza tym... Ile razy trzeba upaść, by powstać na zawsze? Je suis princesse, tu est comme la camériste. / Ja jestem księżniczką, a Ty jesteś pokojówką . ` Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba.. Nie budźcie marzeń gdy śpią, potrzebne będą przed snem! Patrzysz i słuchasz, ale co tak naprawdę widzisz i słyszysz...?
![]() |
#4719 |
Przyczajenie
|
Dziewczyki mam do was wielką prośbe. Chodzi o to ze chlopak na ktorym mi zalezy idzie jutro do szpitala na operacje dosc skąplikowana.
AnusiaPn r0zunia styrana Plotkaraaa Domiiniisiia jeanettex3 Rebelious i reszta cała. Błagam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
madziaa189, Lougess dziękuję bardzo za przetłumaczenie.
Dziewczynki! Macie może coś o tym, że pewna 'koleżanka' robi się na moje ksero, głównie pod względem gustu muzycznego, choć to do niej wcale nie pasuje itd., że strasznie mnie to wpienia. ![]() ![]() Wszystko ma swój sens i czas. Dobre i złe. Bawisz się moimi uczuciami. Typowy przedszkolak,któremu wydaje się, że może mieć wszystko. 'Zapomniałam jak to jest o migdałach śnić' 'Zgubiłam Twoje zdjęcie. Wiem już,że nie mam teraz nic...' Czasem to, przed czym uciekasz jest tym, czego pragniesz. Tęsknię, kocham, myślę. Za Tobą, Ciebie, o Tobie. <3
![]() |
#4721 |
Raczkowanie
|
" - Pozwól Feely, że udzielę ci pewnej rady. Możesz znać najwymyślniejsze słowa, jkaie istnieją, jednak w dzisiejszych czasach nikt ich nie słucha, a nawet gdyby ludzie cie słuchali, nie rozumieliby połowy z twoich przemów. Zachowuj je wiec raczej dla siebie.
Feely milczał, Robert dał mu więc kuksańca w bok. - Jeśli chcesz, żeby ludzie cię szanowali, Feely, musisz coś zrobić. I to nie coś zwykłego, zwyczajnego. Mam na myśli cos wielkiego, kataklizmowego. Oto nowe wymyślne słowo dla ciebie: kata-ku*wa-klizmowe. Feely popatrzył na pokryte śniegiem dachy domów. - Wciąż mówimy o Pearym? - Nie, nie mówimy o nikim w szczególności. Mówimy o tobie i o mnie, i o tym starym facecie, który stoi tam, na rogu ulicy. Jeśli nie zrobisz czegoś kataklizmowego, ludzie nigdy nie zauważą twojego istnienia, nie będą pamiętali o tobie po tym, jak od nich odejdziesz, tak jakby plemnik twojego ojca nigdy nie dotarł do jajeczka matki. Tragedia, prawda? A nawet jesli cię zapamiętają, nie będa pamiętali o tych wszystkich dobrych rzeczach, które uczyniłeś, małych aktach uczynności, za które nigdy nie żądałeś żadnej wdzięczności. Och, będą pamiętali te wszystkie momenty, kiedy cos spieprzyłeś, groźby, które rzucałeś po wypiciu piętnastu kolejek Jacka Daniel'sa. Ale jeśli chcesz wywrzec na ten świat jakikolwiek wpływ, przyjacielu, nie ma sensu, zebyś kogoś o coś prosił i przekonywał. Musisz zrobić coś gwałtownego, coś, co wyrwie innym ludziom dywan spod nóg." szklana riposta bez szklanych łez na strunach swoich myśli Daddy's here to hold ya through the night [tatuś jest tutaj, by trzymać cię poprzez noc] Your lips say that you love Your eyes say that you hate [twoje usta mówią, że kochasz a twoje oczy, że nienawidzisz] Success is my only mothafuckin option! [sukces jest moją jedyną pie**oloną opcją] Now hush little baby, don't you cry. Everything' s gonna be alright. [a teraz ciii skarbie, wszytsko będzie dobrze] zły dotyk boli przez całe życie I'm not sorry [nie jest mi wcale przykro] Alles endet hier [wszystko sie tutaj kończy] shout it out [wyrzuc to z siebie] Wszystko jest śmiertelne. Bierz, co ci jest dane. Czasami znajdujesz węzeł na sznurze, lecz każdy sznur ma swój koniec. WIesz co? Błogosław węzeł i nie trac oddechu na przeklinanie upadku. Wdzięczne serca wiedzą, że i tak w końcu wszyscy spadniemy.
#4722 |
Raczkowanie
|
ktoś chyba chciał o zielonych oczach .
miał takie piękne zielone oczy... są takie oczy, których nigdy nie zapomnisz. Kocham radość Twoich oczu. A oczy błyszczą. <3 i nagle świat mieści się w TWOICH oczach spojrzenie pełne uczucia. Szczęście ma Twoje oczy. _________________________ ____________ może kiedyś znajdziesz czas, by zatęsknić czasami zdarza mi się zatęsknić zdarza sie, że mi Ciebie brak co jakiś czas dostaje zastrzyk tęsknoty Tęsknie za twoim zapachem.. tęsknić wiedząc, że też tęsknisz. każdy kawałek mojego serca tęskni za Tobą. odmierzam czas, za chwilę będziesz tuż koło mnie oszukam czas. jeszcze parę dni i będziesz. ;** Kilometry dzielą nas, tęskno.. tęsknie, tak po prostu. Wiesz, że cholernie tęsknię? _________________________ ____________ może gdzieś jest jakiś On. może czeka gdzieś daleko. lub blisko. może tęskni.
#4723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i pewnie wcale Cię nie obchodzi to że mnie ranisz? love causes pain. /miłość sprawia ból szybko zapomnieć. a dla Ciebie to nie była miłość. bo zawsze najbardziej żałuje się tego, czego nie było. trudno zaufać znów, trudno zapomnieć to. I moja nadzeja prysła. ;( zamieszał w moim sercu a co jeśli nagle znikniesz? i ty też nie mów nic, no może prócz tego, że zależy ci Wszyscy jesteśmy beznadziejnie zakochani.. i chyba nie potrafie powiedzieć , że nie chciałabym Ciebie mieć.
![]() |
#4724 |
BAN stały
|
1. /I'm forever blowin bubbles, Pretty bubbles in the air
/They fly so high, they reach the sky! And like my dreams they fade and die.... FORTUNES ALWAYS HIDING, I've looked everywhere... Im forever blowin bubbles, PRETTY BUBBLES IN THE AIR!/ /"Wciąż dmucham bańki mydlane, piękne bańki w powietrze Lecą tak wysoko, prawie pod niebo I jak moje sny zanikają Fortuna się ukrywa, szukałem już wszędzie Wciąż dmucham bańki mydlane, piękne bańki w powietrze"/ Tekst Hymnu West Ham United z filmu GSE. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślisz, że jestem jedną z tych papierowych gwiazd, które można tak łatwo skopiować? Słuchaj szm*to głosu mojego, mam swój styl i ch*j ci do tego! Jeśli myślisz, ze mnie znasz, to jestes w wielkim błędzie. Rzygam tymi wszytskim ludźmi którzy stwarzają pozory Wzdrygam się na myśl tych wszystkich kłamców którzy są jak zmory Jestem zbyt doskonała, bys mogła być moim kolnem^^ Niech cię nie obchodzi, co ja robię! Człowieku, odpusć sobie! Chcesz mnie kopiować? Mnie udawać i szpanować? Rób to, jeżli masz ochotę, pokaż całemu swiatu swoją głupotę! Chyba nie do końca o to chodziło, ale tylko takie coś mi przychodziło do głowy ![]() Może coś wybierzesz ![]() W sumie to Cie rozumiem, bo sama też to przeżywam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ma za co ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy o To chodzi ale prosze: Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero Gdy ktoś powiela kogoś Uważam go za zero Na bok sentymenty. Być sobą. Je*ać trendy. Robię to no bo to lubię i wiem że wiesz o co mi chodzi
![]() |
#4727 |
Raczkowanie
|
r0zunia,Domiiniisiia- dziękuję bardzo. ; *
jejku. dziękuję. : ) Twoje opisy również śliczne. ; D tak bardzo chciałabym znów móc Cię przytulić. powiedz, że to nie egoizm. obiecujesz, że się jeszcze spotkamy? cały album zapełniony Twymi zdjęciami.. wszystko kojarzy mi się z Tobą. mogę być gdzie chcę i kiedy chcę. szkoda, że tylko na mapie.. miasto pełne łez. co czujesz, jeśli zawodzą Ci, za których dałabyś sobie ręce uciąć? opisy takie byle jakie. przez pogodę brak weny. |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Rozeznanie
|
Kobitki moje kochane prośba jest! Potrzebuję opisów dotyczących sytuacji że moja przyjaciółka uświadomiła mi mój błąd. Że zachowywałam się jak rozkapryszona księzniczka (i to przez chłopaka). Ale dzięki niej wszystko zrozumiałam i przemyślałam i rozumiem swój błąd.
A to opis mojego kolegi: Kościół nauczył mnie jednego-ziewania z zamkniętymi ustami ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
BAN stały
|
Cytat:
moge poprosić o przetłumaczenie na angielski?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
1. ewidentnie coś mi w głowie miesza . babelki ? ;D a sama czekolada z bąbelkami mi już nie wystarcza. I need a Bubbles. / Potrzebuję bąbelków. w strefie otulonej bąbelkami . wracam wieczorem . więcej spokoju proszę . bo bąbelki dziś ważniejsze od Ciebie . 2 . jakoś dziwnie . jednej duszy zabrakło . niezręcznie tak . ubyło mi jednego członka rodziny. a pokój pustką od teraz straszy . bratniej duszy brak . brat to nie to samo co rodzice . będzie brakowało . może coś się nada . ![]() Cytat:
oj , to takie przykre że brak Ci gustu muzycznego. style kopiujesz . Czy ty nie masz własnej wyobraźni ? przez Ciebie znalazłam się w strefie zagrożenia . nie kopiuj mnie więcej . komuś tu brak kreatywności . ej , jaki masz z tego zysk ? moze takie ? ![]() ______________________ #. Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie. #. Cierpimy, bo czujemy, że dajemy więcej, niż otrzymujemy w zamian. #. Nie możesz zmienić przeszłości, ale przeszłość zawsze powraca, żeby zmienić Ciebie. Zarówno twoją teraźniejszość jak i przyszłość #. Stąpaj ostrożnie, stąpasz po marzeniach. #. Cokolwiek zamierzasz zrobić, o czymkolwiek marzysz, zacznij działać. Śmiałość zawiera w sobie geniusz, siłę i magię.
![]() |
#4731 |
Przyczajenie
|
szkoda,że koleje losów nie mają biletów powrotnych .
czas mija,a miłość trwa .. weź mnie za rękę, przeżyjmy życie jak najpiękniej ! <3 gdy upadam z braku sił, dajesz skrzydła by się wzbić . to dla nas świeciło słońce,gdy z nieba padał deszcz <3 bo świat się pomylił . weź mnie za rękę w nieznane prowadź . bo świat przeciekł ci między palcami . sny mają swój własny rytm . kto znalazł przyjaciela,skarb znalazł . jaram się tobą jak palacze Holandią . ajj ![]() wolę być chwilą w Jego życiu, niż wiecznością w życiu innego . blisko bądź <3 czemu cię nie ma na odległość ręki? sztuką jest nie zamienić odrzuconej miłości w nienawiść . te chwile w pamięci mieć jak zdjęcie . przez chwilę popatrz jeszcze wstecz . jesteś diamentem w piasku różą na blokowiskach . <33 nie zgub mnie w tłumie . w tym tłumie dziś odszukaj mnie . pod skóra mam wciąż tamte dni, bo zapach nas dodawał sił .. do ciebie dziś uśmiecham się, to Ty tak nauczyłeś kochać mnie . ![]() wszyscy chcą kochać, choć nie przyznają się .. tak pięknie jak w kinie, jak we śnie .. to tylko zły sen .. w sen nie trzeba wierzyc . ty masz to coś,czego nie ma nikt inny . ! wciąż szukam siebie . musisz wierzyć ! waro żyć,warto śnić przecież dobrze o tym wiesz,chciałabym umrzeć przy Tobie |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bawisz się uczuciami jak dziecko klockami - budujesz i niszczysz. nie chcę tak błądzić jak dziecko we mgle, szukając Cię i wciąż Cię gubiąc. wszystko ulotne, nic na stałe. zraniona jestem Tobą. lecz wole nie mieć nic niż mieć coś na niby. i tak dzień za dniem , jak w błędnym kole. długo jeszcze ? obietnice, puste słowa.. nie dbasz- tracisz, nie odzyskasz nigdy. a może już dojechaliśmy do ostatniego przystanku, Proszę Pana? jak zaufać teraz komuś skoro Anioł mnie oszukał ? nie wiem , czy chodziło o coś takiego, ale może się przyda ![]() ![]() bo kobiety w złości nie mają litości. zniszczą to co lubisz ![]() a Ona jest tylko plastrem na samotny dzień.
![]() |
#4733 |
Zadomowienie
|
*Let`s get these teen hearts beatin. Faster, faster.!^^
*...too many wishes are blown away for nothin. *Heaven can wait we`re only watching the skies. *I don`t have the power but I never say never.. ![]() *If U've got somethin to say - Say it ! It`s your life so whatever U do - don`t fake it ! They'll never know what life is about... So don`t B like them! Don't take the easy way! 'Kiedy tak wielu ludzi jest samotnych,byłoby egoizmem,być samotnym samotnie'^^ -Co robisz, jak nie siedzisz na necie? - nie rozumiem pytania ![]() -to ja stanę obok tego zlewu... -to jest osiemnastowieczna chrzcielnica.. ![]() *Jaki to trzeba mieć dar przekonywania żeby bankomat pożyczył... ![]() *I'll sex you a million bars ![]() JESTEM KOBIETĄ ... trochę zakręconą, ale i odpowiedzialną IMPONUJĄ MI ... ludzie wytrwali, którzy dążą do swoich celów, marzeń W GŁĘBI DUSZY ... mam nadzieję, że będzie tak jak chcę w moim życiu MOJE SERCE ... myślami w Niemczech. WOLAŁBYM BYĆ ... silniejsza KIEDYŚ BYŁAM ... młoda, bardziej rozbrykana DZIŚ JESTEM ... mądrzejsza CZAS MNIE UCZY ... życia, bycia sobą LUBIĘ SIEBIE ZA ... uczciwość w stosunku do innych, tolerancję SAMOTNOŚĆ ... czasem jej potrzebuję UCIEKAM OD ... bezmyślności NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ O ... własnym szczęściu NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... tych, których przez własną głupotę stoczyli się na dno LUBIĘ ... sport, słodycze, muzykę ŻARTUJĘ Z ... siebie, innych, otaczającego mnie świata NIE ZNOSZĘ ... fałszu, wywierania na mnie presji MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... czasami tracę równowagę POCZUCIE HUMORU ... wysoko cenione u innych SMUTEK ... czasami mnie ogarnia WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... tak naprawdę jestem gapą JAK OGNIA UNIKAM ... sytuacji, w których nie wiem co mam zrobić W TRUDNYCH MOMENTACH ... myślę, płaczę, proszę o pomoc MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... niecierpliwość ZALETA ... dziwnie o tym pisać NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... pośpiech WPADAM W ROZPACZ ... z powodu miłości NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... happy end CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... zawsze gdy coś mnie rozbawi DO FURII DOPROWADZA MNIE ... spóźnialstwo MAM NADZIEJĘ, ŻE ... nigdy się nie zmienię GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chciałabym mieć obok siebie fajnego staruszka NA ZAKOŃCZENIE ... z niczego się nie będę usprawiedliwiać btw... Styrana, Plotkaraa dziękuję za opisy, jesteście C U D O W N E ![]() ![]() ![]()
#4734 |
Raczkowanie
|
Kochane, na gwałt potrzebuję życzeń urodzinowych!
![]() Wstawiałyście tu naprawdę śliczne. pozapisywałam sobie wszystkie, ale jestem teraz na wakacjach i nie korzystam ze swojego komputera. Może pamiętacie na której stronie one były? Byłabym wdzięczna za pomoc w poszukiwaniach! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Raczkowanie
|
słodka kropla szczęścia..
ciepłe światło pomarańczy kwitnącego wieczorem słońca ... Million Miles Away // milion mil stąd wciąż kocham urojonym sercem... pierwsza miłość jak żyć by cię przeżyć a nigdy nie nażyć się tobą ? za szybą nawet drwina smakuje orientalną egzotyką ... uodpornisz mnie na serca niebicie ? ` Widzimy dziś inaczej i słyszymy szerzej ...` wyśnione marzenie które dzisiaj spełnia się ... chowam uczucia za mankiet .. a co jeśli kocham Cię ? Twój słodki pocałunek ma smak londyńskiej mgły obietnice nie mają gwarancji spełnienia ... nie mów nic daj dłoń przytul się ... znam Twoje serce z widzenia.. to z Tobą chcę łapać wiatr za warkocze ... ![]() Kiedy powiem sobie dość ? Na smyczy słów prowadząc myśl ... Dopóki w sercu pali się ogień Jeszcze wszystko zdarzyć się może skłamałam ot tak całkiem niewinnie.... nie byłabym sobą gdybym była inna ... tego nikt nie zgadnie co mam w sercu na dnie .. ![]() takie małe co nieco ... ![]()
#4736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z okazji urodzinek życze ci : Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień , drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości , wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy , mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca , olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świat, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Ksiedze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu , szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszajacego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień , czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata , udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów , ruchu w interesie, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny. czy o te chodziło ? ![]()
![]() |
#4737 |
Raczkowanie
|
jeanettex, niestety to nie te życzenia miałam na myśli. Ale dzięęęki ;**
Jeśli nie znajdę tamtych, to pewnie z nich skorzystam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Raczkowanie
|
jeanettex, niestety to nie te życzenia miałam na myśli. Ale dzięęęki ;**
Jeśli nie znajdę tamtych, to pewnie z nich skorzystam ![]() Sorry za dwie takie same wiadomości. Komp szaleje! |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Rozeznanie
|
Dziś z Tobą bujam w obłokach <3
powiedz co czułaś, gdy blask w Twoich oczach sie tułał.? ![]() znowu jesteś obok, chce być z Tobą, być sobą.! <3 i pod mroku całunem, francuski pocałunek, jeśli chcesz czas mija w świetle bloków, obiecaj mi miłość do grobu... Świat cały zapomni, nieprzytomnych spojrzeniach naszych
Może się komuś spodobają ![]() ![]()
#4740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.