|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
![]() *** milcząc rozpal sny Tak bardzo chcę w myślach twych już być Czuć oddech twój chwytać każdy zmysł Nie pragnę słów wzrokiem do mnie mów Miałeś kochać mnie, miałeś czuwać kiedy śpię, O czy można marzyć gdy Twoje sny nie znaczą nic
|
|
|
#4682 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak zwykle |
|
|
|
|
#4683 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Rozeznanie
|
Laseczki moge prosić opisy o tym, że mam dość tego, że mój chłopak caly czas klamie, wymysla jakies durne wkręty
![]() dziękuje z góry
|
#4685 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja Tobie dziękować bardzo mocno! ![]() Opisy bardzo się podobać mnie. <3 Cytat:
Bardzo mi miło, ale to ja piszę, że masz cudne, cudne i cudne opisy. <3 Kochuuu. <3 Cytat:
Posiadam takie wierszyki [ z Wizażu ], można z nich jakiś opis wyciągnąć; Kłamstwo?? To boli, nawet gdy nie chcesz.. =( Ludzie mają Co innego w sercu - co innego Na języku Kłamstwa i ból...Na zmianę kaleczysz mnie...umieram... W oczy przyjaciele a za plecami sk.u.rwiele.! Po co kłamać? Nawet jak mówimy prawdę i tak nikt nam nie wierzy Kto kłamie Ci prosto w oczy, ten nie jest wart nawet twego spojrzenia Najbardziej boli to, w co się uwierzyło, a co stało się kłamstwem... A w głowie pełno twych pustych słów . Wiesz .. może to i lepiej, że nie wrócisz już. ;] Jest tak a miało być inaczej, możesz prosić mnie a ja I tak Ci nie wybaczę.. Oddychać żalem dłużej nie dam rady . Po tym wszystkim jakby pustka w sercu . ;’( Szczerze mówiąc - chyba się przeliczyłam. tak naiwnie w tą niby miłość/przyjaźń wierzyłam. ...ja to zapamiętam wiesz?! ... pamięć to straszna rzecz... zawiodłeś! Ale ja nie ufam . Teraz to zbyt trudne. Sory , taka prawda. Życie jest okrutne . ;( Nie wierz nigdy mężczyźnie, dobrą radę ci dam. nic gorszego na świecie , nie przytrafi się nam. Znowu kłamiesz . Byłeś kłamcą, jesteś nim, tak zostanie. Każdy... ale przecież nie Ty... Nigdy nie pomyślałabym że właśnie w taki sposób skrzywdzisz mnie Ty. Możesz mi powiedzieć 'dlaczego'? Czego było Ci brak? Jak sen zwiodłeś mnie... tak delikatnie. Jutro dodam jakieś inne opisy. Bo już nie myśle. xD I 3maj się. ;* Widocznie facet ma źle poukładane pod sufitem, jeśli kłamie. Jaki cel ma życie skoro sensu brak
Czym posolisz sól kiedy straci smak Tak wysoko wejść jeszcze niżej spaść Ten zbiera burze kto zasiewa wiatr
|
|
|
#4686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziś skłamłeś . a co jutro wymyślisz ? ' zdążyłam zauważyć, że kłamstwo masz już opanowane do perfekcji . niepotrzebuje kłamstw , durnych wykrentów , nieprawdziwych słów. nie kłam . nie wierzę . kochanie , kłamstwo tak boli , wiesz ? i łudzę się . że " jutro " usłyszę prawdę z twych ust . nie tkwij w kłamstwie. to ' może się źle skończyć . o to chodziło ? ![]() i z listy ; "By zabłysnąć na chwilę, człowiek traci rozsądek" "ej, przy mnie już nigdy nie poczujesz się źle" przymusowo pozytywnie . ' będzie dobrze , nigdy nie będzie źle ' spleć Palce Z Moimi Palcami I Chodź. Prowadź I Daj Się Prowadzić.. <3
|
|
#4687 |
|
xoxo
|
Imienniczko moja kochana bardzo się cieszę, że mogłam pomóc ; ************ to jest bagno zwane rzeczywistością I'm hot you're not / Ja jestm gorąca ty nie niech twoje każde kłamstwo zginie głupota oddana w zastaw.
|
#4688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Taaaak, Boskie. Dokładnie o to mi chodziło Dziękuję slicznie
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może ktoś mnie zauważy
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Raczkowanie
|
3Martyna3, ciesze się, ze Tobie do gustu przypadły. ; )
Jajek, a Ty mnie jak zawsze zawstydzasz. I dziękuję, dziękuję *; Tu strach bokiem przemyka.
między chwilą a chwilą... ciszy usta zatyka. Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić. Trafiło na Ciebie. Czy mogę Ci o tym opowiedzieć?
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki twoje również animalistic, smearin' her lipstick. // animalistyczna, rozmazuje swój błyszczyk they made frogs smoke ’til they exploded. // oni sprawili, że żaby paliły, aż eksplodowały jakby to powiedzieć.. let's go out tonight. parna noc, zwykły blok, skandynawskie sny w pościeli z ikei. now i'm opening my eyes to a new day. // teraz otwieram oczy na nowy dzień wszystko sobie zaplanowałam, ale nie zaplanowałam tego, że zgubię plan. dni pełne wrażeń. zaczynam pomału żyć. czarny zapach koniczyny. straciłam głowę. została w pokoju obok. złote słońce zdobi nam dzikie oczy, bujne lato wplata blask w nasze włosy. so take off ya clothes, relax yah soul, unwind yah spine . // więc zdejmij ubrania, odpręż duszę, rozprostuj kręgosłup |
|
|
|
|
#4692 |
|
Rozeznanie
|
Bąbelkowo mi.! Bąbelki ach bąbelki ![]() Akcja Uwolnić bąbelki ![]() I pęka nietrwałością ulotnych bąbleków... To na pierwszą prośbę mam nadzieje ze cos sie spodoba
|
#4693 |
|
Raczkowanie
|
reb kocham cie wielbie i w ogole no kradne ile moge
tylko nie bij ... ![]() _anusia_ gdzie ty sie podziewasz? no i ja do wszystkich mam prosbe.... sprawa jest taka ze kocham jego zielone oka i cos o tym wlasnie prosze ... moze byc spontan wszystko mile widziane ... ![]() zeby nie bylo off : Jak rozpoznać czy to coś więcej, czy tylko pospolite lubienie? I nie przepraszaj, że mnie uwiodłeś. To jakbyś przepraszał że żyjesz. antyludzka. moze kilka minut, może tygodni. nie mam siły na ich twarze. "kocham cie" - powiedziala i odeszla...
|
#4694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale sie dzisiaj udzielam xD - W tych oczach tkwi sila duszy ![]() - I zatapiać się nieskończenie w zielen Twych oczu ![]() - Lubię Twoje zaklamane oczka :P jedyne ktore mam
|
|
#4695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam słabość do Twych zielonych oczu. a Ty spoglądaj na mnie wciąż swoimi tak zielonymi oczami . niedługo znów zobaczę Twoje zielone oczy przepełnione miłością , prawda ? czuję się bezpiecznie wpatrując się w Twoje przepiękne zielone oczy. mam ochotę na wpatrywanie się godzinami w Twoje cudne oczęta zielone aż tak. moze się przydadzą .
|
|
#4696 |
|
Rozeznanie
|
Kochane Wizażanki mam wielką prośbe. Pilnie potrzebuję opisów odnośnie takiej sytuacji...Chodzi o to, że miałam bardzo dobry kontakt z moim znajomym, pisalismy wiele esków, pamiętaliśmy o sobie w swoje urodziny, imieniny, święta.Niestety nagle nastała cisza z jego strony. Zero kontaktu. Nie wiem co sie dzieje, czy zrobiłam lub powiedziałam coś nie tak...Pomożecie?
I coś o de mnie: Chcę w objęciach Twych się zatracić... Niewinne muśnięcie Twych ust...
|
#4697 |
|
Zadomowienie
|
Frizz, Styrana, Plotkaraaa ... opisy o obawie, że się boje wiadomości po badaniach... najlepiej po ang.... ?
![]() :roll eyes:
|
#4698 |
|
Raczkowanie
|
o przyjaźni:
Czym dla ptaka są skrzydła, tym dla człowieka przyjaźń: wznosi go ponad proch ziemi. Fałszywych przyjaciół dziwi, że bywają prawdziwi. optymistyczne: znów bezwstydnie opycham się życiem! ![]() śmieszne-alkocholowe: Pora iść spać bo jutro z rana po flache trzeba gnać! ![]() -Czemu wódka nie jest gazowana?
-Bo nikt by piwa nie pił ![]() różne: '.. jeszcze raz czas rozpływa się z gorąca .. ' chore sny... życie tutaj to komediodramat.
|
|
#4699 |
|
Raczkowanie
|
nigdy przenigdy mi nie rozkazuj nie chce sluchac nakazow zakazow..
bądz w stanie zakochiwac sie we mnie co dzien w Twoich oczach mam nastepny swit jestem ja - nie ma reszty ;] chodzą, błyszczą szminki, stukają szpilki, one kuszą.! nie jestem na sprzedaz, na pokaz, dla lansu.. chciałbys zebym byla tylko Twoja? - to badz tylko mój.. kiedy kobieta mówi kocham Cie to w myslach buduje z nim gniazdo chce byc z nim na zawsze, mysli o wspolnej przyszlosci. Kiedy mezczyzna mowi kocham Cie to ma ochote na sex.. no i coz tak juz jest. Ale kiedy naprawde zaczyna mu zalezec, gdy mysli o kochaniu jak kobieta mówi to rzadko i wtedy chce byc z nia caly czas na dobre i na złe. A kobieta poprostu to czuje,
|
#4700 |
|
Raczkowanie
|
Frizz dziękuje śliczniee
|
#4701 | |
|
xoxo
|
Cytat:
so much I afraid / tak bardzo się boję what result will be? I hope that good /jaki będzie wynik? mam nadzieje że dobry I afraid of it like the first day at the new school / boję się tego jak pierwszego dnia w nowej szkole fear is permeating me /strach przenika mnie saturated with fear / przesiąknięta strachem MAM NADZIEJĘ, ŻE SIĘ COŚ PRZYDA ;***
|
|
#4702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fear remains still. I wait for results. (obawa wciąż pozostaje. czekam na wyniki) After research already. Remain only wait. ( już po badaniach. pozostaje tylko czekać) Hope remains else. ( pozostaje jeszcze nadzieja) So very fear... ( tak bardzo się boję ) I do not try to think about it ... ( staram się o tym nie myśleć...) Fear? It infiltrates incredibly... ( Strach? Niesamowicie mnie przesiąka...) Fear the truth ... ( Boję się prawdy) Coś skleciłam, ale nie jestem w stu procentach pewna, czy poprawnie. ; )
|
|
#4703 |
|
Raczkowanie
|
jeanettex3
lougess pewnie ze sie przydadza dzikuje bardzo moze ktos jeszcze ma to sie nie pogniewam mowia szalona ! a ja mam tylko swoj swiat Kiedyś stale dialog, teraz nawet słowa brak nie, jak to ma tak wyglądać to ja dziękuję, postoję.
|
#4704 |
|
Raczkowanie
|
cywilizacji obca.
miłosne huśtasz brzemię. uciekło na wszystkie strony. ciało szczęścia rozdarte na dwoje. noc zagląda do wnętrza. odnalazła prawdę śpiącą wśród łez. los jej szczęścia nie podarował. rozciągnięta na odległość dłoni. mam do Was prośbę.. wiem, że kilka stron temu były te opisy, ale potrzebowałabym jeszcze innych. chciałabym jakieś opisy o tęsknocie. takie krótkie. że tęsknię tak mocno, że nie wiem co mam robić... i jeszcze poprosiłabym na angielski: "uwierz mi i otrzyj łzy." i "uwierz mi. i nie płacz już." z góry dziękuję. ; *!
|
|
#4705 |
|
Raczkowanie
|
Mierz wysoko – wpajali mu wzniośli nauczyciele. Strzelił im w łeb.
Dostałaś życie; jest twoją powinnością (a także prawem jako istoty ludzkiej) znaleźć w nim coś pięknego, nawet gdyby było to bardzo małe. My nigdy nie żyjemy, ale ciągle mamy nadzieję na coś, co można by nazwać prawdziwym życiem. I tak, ciągle spodziewając się szczęścia, z konieczności wynika, że nigdy nie jesteśmy szczęśliwi. Jeśli będziesz zawsze szukała powodów by nie być z kimś, to zawsze je znajdziesz i sądzę, że w pewnym momencie, może powinnaś to ominąć i... dać sercu tego czego zasługuje. Nie przejmuj się jutrem - nie wiesz co zdarzy się dziś. Dopóki starczy światła nie zapomnę, a gdy nastanie ciemność, też będę pamiętać... Tam gdzie nie ma zaufania, nie ma miłości. Zazdrość doprowadzi Cię do szaleństwa! Niech się dzieje co chce, będę Cię kochać aż po życia kres. Przedstawienie musi trwać. Cokolwiek będzie, zdaję się na los. Wciąż pęka serce. Czy ktoś chociaż wie po co żyjemy? Dziękuję, że wyleczyłeś mnie z idiotycznej obsesji miłości. Wiem coś o sztuce i o miłości, bo tęsknię za nimi każdym włóknem mojego ciała. Nie wiedziałam, że mogę się tak czuć, jakbym nigdy nie widziała dotąd nieba. Chcę się rozpłynąć w Twoim pocałunku. Codziennie kocham Cię mocniej wciąż. Wsłuchaj się w moje serce. Czy słyszysz jak śpiewa i wybacz wszystko. Zmieniają sie pory. Po zimie przychodzi wiosna. Kocham Cię aż po czasu kres. Jesteśmy jak oślepione ćmy tłukące sie dookoła śmiercionośnego światła... a mówią ze światłość to życie. Kocham wspomnienia o Tobie, chociaż już nie Ciebie... -Tak bardzo chciałabym być twoją jedyna kobietą. Jedyną! Rozumiesz? I wiedzieć, że będę cię miała jutro, w przyszły poniedziałek i także w Wigilię. Rozumiesz? Płakałam. - Chciałabym być twoją jedyną kobietą.Tylko to. I to jest chyba to, co tak bardzo uzależnia mnie od niego. To uczucie, że nie można przeżyć bez niego czegoś "równie dobrego" albo czegoś "lepszego". Po prostu nie można. Nie miłuję cię oczyma, gdyż widzą w tobie wiele wad. Lecz moje serce kocha to, co oczom tak się nie podoba. Nienawidzę sposobu, w jaki mówisz i w jaki się strzyżesz. Nienawidzę twych butów i tego, że odgadujesz moje myśli. Nienawidzę cię tak bardzo, że robi mi się niedobrze. Nienawidzę tego, że zawsze masz rację, i kiedy kłamiesz. I gdy mnie rozśmieszasz i zmuszasz do płaczu. Nienawidzę, kiedy cię nie ma i kiedy nie dzwonisz. Najbardziej nienawidzę sposobu, w jaki cię nie nienawidzę. Nawet nie trochę, nawet nie ciut, w ogóle. Popatrzeć na świat Twoimi oczyma... Czasami zapominamy, że przyszłość zaczyna się tu i teraz. Codziennie cierpię, cierpię od wielu długich miesięcy próbując pokazać Ci jak bardzo cię kocham i wszystko jest bez znaczenia, kiedy nie ma Cię blisko mnie... Nikt nie powierza swoich marzeń tym, którzy mogą je zniszczyć... Nasze życie jest krótkie i gorzkie, a romantyczne marzenia giną bez śladu. Użalanie się nad sobą zasługuje na pogardę. Chyba wiedział, że mu się przyglądam, ale nigdy nie powiedział ani słowa. Potrząśnij lekko to się otworzy...
|
#4706 |
|
Przyczajenie
|
Może coś z tego zaczerpniecie
*JESTEM - jaka jestem... *NIE DBAM - o opinię ludzi, którzy mnie nie znają... *SAMA - dążę do wyznaczonych celów... *POTRAFIĘ - być szczera do bólu... *CHCIAŁABYM - aby wszystko szło po mojej myśli... *ZAMYKAM - oczy gdy jest mi dobrze... *ŻAŁUJĘ - błędów, które popełniłam... *ŻYJĘ - z dnia na dzień, ciesząc się każdą chwilą... *NIENAWIDZĘ - fałszywych ludzi... *SZANUJĘ - prawdziwych przyjaciół... *WYBUCHAM - kiedy ktoś mnie obraża... *CZEKAM - na spełnienie marzeń... *STARAM SIĘ - walczyć z przeciwnościami losu... *MARZĘ - o wielu rzeczach... *RZADKO - pokazuję smutek... *Z ŁATWOŚCIĄ - można mnie zranić... *KOCHAM- tych którzy mnie kochają... *JESTEM - choć czasem jakby mnie nie było... *BYWAM - niedostępna dla świata... *PRZEBACZAM - gdy czuję że warto... *CIERPIĘ - gdy coś mnie przytłacza... *BOJĘ SIĘ - że zostanę sama... *PRAGNĘ - spełniać marzenia... *WIEM - że są chwile dla których warto żyć... *BUDUJĘ - swój świat... *UCIEKAM - gdy czuję się osaczona... *ZNOSZĘ - krytykę... *POTRZEBUJĘ - spokoju i zrozumienia... *WĄTPIĘ - że się zmienię... *PŁACZĘ - gdy wszystko zawodzi... *NIENAWIDZĘ - bezradności... *NIE LUBIĘ - pomiatania ludźmi... *LUBIĘ - rozmawiać, śmiać się... *UMIEM - słuchać innych... *CZASEM - wątpię w siebie... *CZASEM - komplikuję proste rzeczy... *KŁAMIĘ - gdy jest to konieczne... *MILCZĘ - gdy przynosi to większy skutek niż słowa, gdy jest mi źle... A tu różniaste moje ulubione, niektóre to cytaty ale można poskracać i powybierać, pokomponować :-> TO TU TO TAM DIABEŁ Z ANIOŁEM IDĄ W TAN -> Każdy jest na sprzedaż, Byle dobra była cena -> Czasem się zanurzam, ale ciągle jeszcze płynę ... -> Budzę się rano chce powiedzieć dobranoc -> Bo to co widzę ciągle jest takie samo -> Mało mnie cieszy, na nic nie czekam -> Człowiek - brzmi dumnie A to z książki którą obecnie czytam: -> żeby nie myśleć o małej tragedii, należy zastąpić ją jeszcze większą tragedią -> świat pełen jest facetów , którzy nie zostali stworzeni z myślą o nas -> czym by byli samotni mężczyźni bez matkujących im sąsiadek? ->nigdy nie byłam z życiem w specjalnych układach -> zakochać się to jest nałóg - nałóg cierpienia |
|
|
|
#4707 |
|
Zadomowienie
|
Trudny temat. ;D
1). Wciąż bąbelki w mojej głowie. Bombelkowo mi. Bardziej radosna niż bąbelki w wodzie. XD A wszyscy to malutkie bąbelki Jak bąbelki szampana, Wirując znikają A bąbelki wciąż szaleją. 2). Sąsiedzi, dobrze, że mam żaluzje. Każdy ptaszek w końcu wylatuje z gniazda. Nie wiem, ja nic nie wymyśle. xD Mam jakieś opory. ;D A co do rodzeństwa, to mimo, że mam brata i siostre to też czuję się jedynaczką. xD Niech kończy się świat. Pojutrze czy dziś - nieważne. Niech rozpadnie się na pół, albo niech coś zgniecie go na miazgę.
|
|
#4708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o tak,tak. tęskniące opisy! krótkie. że bardzo tęsknię. że kocham i czekam. opisy sliczne masz ![]() tłumaczenia; uwierz mi i otrzyj łzy. 'You believe me and wipe tears...' uwierz mi. i nie płacz już. 'You believe me. and do not cry already...' edit JaKajka b. ładne opisy. a z jakiej to ksiązeczki?
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-08-16 o 10:10 |
|
|
|
|
#4709 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Frizzelicious;85978 09]
Sie robi Pani Aluzjo :1. A w <dzien, kiedy jedziesz> wybywam sobie pozałatwiac różne cuda niewidy 2. Jedzie sobie <Twoje imię> w delegacje, podbic stolice i załatwic co nieco 3. 150 na liczniku, azymut-stolica, cel-a co Cie to ?4. Wyruszam w podróż. Nie zabiore Cię ze sobą, ale stęskniony możesz zadzwonic ![]() 5. Teraz pierdoły na bok, czas załatwic wazne sprawy... 6. Zebrałam pare ciuchów, zamknelam walizke i nie ma mnie juz.. 7. Gdzies tam daleko, robie cos waznego takie mi do glowy wpadly, moze jakis sie nada udanego wyjazdu zycze, buziakiNada się, nada Jak zawsze zgrabne opisyi dzięki również udanego buziale |
|
|
|
#4710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I miss your smile. // Tęsknie za Twoim uśmiechem. And I still shed a tear. // I ciągle ronię łzę. Patrząc wciąż na Twoje zdjęcia. <3 Umieram z tęsknoty. Kiedy tęsknię, zamykam powieki i jesteś. <3 Tęsknie za Tobą, tak bardzo kocham, kocham. Myślę o Tobie, Skarbie i śnię. Może chociaż trochę pomogłam. Edit; xD Nickelback - Far Away 3 Doors Down - Here Without You Te dwie piosenki. <3 Może słyszałaś, tłumaczenie kocham.
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-08-16 o 10:10 Powód: dopisek. ;) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

;*;*;* Dziękować niezmiernie..bo cudowne. 

Dziękuję slicznie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)