![]() |
#4711 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
![]() Jakiś kompromis jest xD chyba ciuszek jakiś mu kupię ![]() Narazie nie powiem... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje dziewcyzny, że chociaż próbujecie pomóc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
![]() Sas to moze nic mu nie kupuj jak tak marudzi. Agniesiu wyrzuc to z siebie ulzy Ci. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-09 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
AGA :)
|
agniesiu
![]() mam nadzieję że się szybko dogadacie! ![]() Ja się do swojego nie odzywam, jestem na niego tak wściekła, że zabije jak dorwę. Ręka mnie swędzi żeby zadzownić i powiedzieć mu kilka słów, ale z drugiej strony chce unieść się dumą i się nie odezwać. I bądź tu mądry.. madziu próbuj, mi na początku też nie wychodziło, ale poćwiczyłam i nabrałam wprawy ![]() ośko źle przeczytałaś, nie używam karbownicy, absolutnie, bardzo mi sie to nie podoba. Jest wątek o kręceniu włosów prostownicą - nie karbownicą. ![]() kode wspaniale, że znalazłaś domek dla szyszek! Oby się ta osoba zdecydowała i była dla nich dobra! powiedz, że one tutaj mają dużo fanek i obrońców ![]() archiś ![]() ![]() Użyłam dziś pellingu i maseczki i jestem bardzoooo zadowolona ![]() ![]()
![]() |
#4714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Archi ![]() ![]() Cytat:
Co się stało Aguś z Tżtem ? ![]()
![]() |
#4715 |
|
sas a w sumie nic bo mial przyjechać dziś, ale nie przyjechał ani nawet nie zadzownił bo dłużej zeszło z bratem u dentysty i z tatą na zakupach. no ale mógł zadzownić.
Przed chwilą zadzownił i wielkie zdziwienie o co mi znowu chodzi, pokrzyczałam sobie i mi lżej ![]()
![]() |
#4716 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale Cieszę się że jesteś ![]() tylko może lepiej pośpij jeszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czekam na TŻ ![]() Szyszki pobiegały ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh też bym się zdenerwowała ![]() ![]() ![]() Pokrzyczałam sobie i jest lżej, ojj znam to! ale czasami wole pomilczeć... bo milczenie bardziej irytuje. Jestem zła, ale nic nie powiem. Tż tego nie znosi. On woli żebym na niego nakrzyczała, nie lubi jak milcze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
|
Ja też milczę teraz, szkoda mi nerwów
![]() Chociaż czasami ciężko mi się powstrzymać, bo lubię sobie pokrzyczec. ale najbardziej wkurzające jest to, że ja się denerwuję, drę a tż siedzi, wysłucha i mówi 'i tak cię kocham fochu' ![]() ![]() 100zł to bardzo tanio, niemal za darmo jak za takie cudne szyszuchy małe! napewno się znajdzie jakiś wlaściciel ![]() Nic, ja się żegnam na dziś, muszę pomalowac druga rekę i poczytać kodeks, uprasza się o trzymanie kciukasów jutro ![]() ![]()
![]() |
#4719 |
Wtajemniczenie
|
widze że temat prezentów teraz na tapecie
![]() Ja wam zazdroszcze że macie kontakt z Tż ja to smsuje ale odpowiedzi dostaje wieczorem. Ale nie jest żle bo bywało gorzej Kode miejmy nadzieje że już na święta szyszki będą miały nowy domek |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szyszuchy małe ![]() ![]() ![]() ![]() robi się ![]() szyszuchy małe też trzymają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc Ag ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-10 o 07:18 Powód: dla Sas;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kciuki na jutro, zapisane! I dobranoc ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ojj lubie kupować kosmetyki ![]() ![]() Myśle, co Mamusi kupić i nie wiem... myślałam nad torebką jakąś ładną ![]() Jutro MOŻE kupie sobie buciki to się pochwale ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Kodee!! cichoo!! jak Tz przeczyta to mi bunt zrobi
![]() ![]()
#4723 |
Wtajemniczenie
|
cicho cicho bo bunt przerodzi sie w narodowe powstanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
jestescie kochane
![]() ZALICZYLAM POPRAWKE!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
#4725 |
Zakorzenienie
|
Gdyż iż nie byłam pewna o której wrócę i w jakim stanie
![]() Ale jest całkiem OK ![]() Ale taki maleńki leń ze mnie prawda ![]() ![]() Uciekłam do koleżanki na winko ![]() Pewnie wszystkie jesteśmy wtedy tak samo straszne jak to Koziorożce ![]() Świetne, ale chyba i lekko przerażające z tego co pamiętam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 na szczęście ![]() Aguś, tak ogólnie rzecz biorąc to Effaclara nie używałam. Polecała mi go tylko koduś ![]() ![]() Poczekam jeszcze ze dwa dni aż Twoje testy bardziej się rozszerzą ![]() agniesiu, mam nadzieję, że mąż w końcu jednak zauważy, że coś jest nie tak i stanie na wysokości zadania i pogadacie ![]() madziu, trenuj dalej loki ![]() kode, to super, że ta pani być może weźmie szyszeczki ![]() Yovi, congratulations ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Wtajemniczenie
|
Yovitko
![]() ![]() Ag4 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |||
Zakorzenienie
|
Agus trzymam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() koniecznie Sas Super ![]() Zmalowalam cos ![]() ![]() ![]() ![]() I dzien dobry lobuzy ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-10 o 04:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
U nas na śląsku jest taki zwyczaj: niegrzecznym dzieciom daje się w prezencie obierki z ziemniaków i węgiel :P Można to zastosować dla TŻ'a
![]() Super super super!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() W pewnym sensie tak ale dla chrześcijan powinien to być czas radości i nadziei że szatan zostanie definitywne pokonany i nastanie Królestwo Boże ![]() Cytat:
![]() ![]() Archi a wiesz że jesteś bardzo fotogeniczna i masz piękne włosy ![]() ![]() ![]() Witam all! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale by było ![]() hurrrraaaaaaaaaaa ![]() Yovi strasznie się cieszę ![]() właśnie dostałam maila i jest chętna kupić je za 100zł ![]() będę za nimi płakać ![]() ...strasznie sie do nich przywiązałam ![]() ![]() też mi jest smutno z tego powodu ![]() Dziś rano były takie słodkie ![]() Cytat:
![]() Za to pozachwaycam się Tobą ![]() ![]() Na tych zdjęciach z otwartymi oczami wyglądasz bosko ![]() ![]() ![]() A co do dziecięcego wyglądu to trzeba się tylko cieszyć ![]() SZanaowym gościom odwiedzającym nasz wątek pragę powiedzieć że to zdjęcie z zamkniętymi oczami nieumywa się do tych na picassie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry wszystkim koziołkom ten śro(d)kowy dzień tygodnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() Goscie nie widza zadnych zdjec na watku ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-10 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Obierki to bardzo dobry pomysl jak sie wsciekne to tez zastosuje
![]() Ciekawe czy dzis bede spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() archi, śliczne zdjęcia ![]() ![]() Co tam porabiacie ![]() Ja się muszę powoli szykować na uczelnię - dziś trzeba iść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |||
Zakorzenienie
|
O matko, nie!
![]() Super ![]() ![]() Cytat:
No jeśli kupię, to na pewno się pochwale ![]() Bardzo delikatnie, widzę jasny błyszczyk na ustach. A może go troche przyciemnisz czarnymi kreskami? myślę, że od razu doda charakteru ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień DObry Koziołeczki-Laseczki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Koziołki
![]() ![]() Ale tu cudnie tłoczno ![]() od razu poprawiłyście mi humor tym gwarem tutaj ![]() dzisiaj mam TEN straszny dzień ![]() zaraz idę na ciepłą kąpiel i muszę w końcu pójść na pocztę ![]() Ag ![]() yovi GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! archi normalnie cudnie wyglądasz ![]() Ja to się nigdy nie nauczę malować ![]() koduś nawet ja będę tęsknić za szyszkami ![]() moja impreza już POOOOOOOOOOJUUUUUUUUUUUTR ZEEEEEEEEEEE!!!!!! ![]() ![]() muszę się streszczać z tym ćwiczeniem kręcenia włosów prostownicą ![]() i poćwiczyć makijaż ![]() Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-12-10 o 08:39 Powód: dopiski:) |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzieki Puszku i Sas i Madziu ![]() co robicie? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() oj bylo ciezko.... ale ![]() ![]() tylko moja kolezanka znow nie zdala ![]() ![]()
![]() |
#4738 | ||
Zakorzenienie
|
pracujemy
![]() nie płakusiaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Archi co się dzieje że nie śpisz w nocy ? ![]() ładny, zimowo-świąteczny avatarek Archi ![]() Yovi przykro mi z powodu koleżanki ![]() pewnie nie jest koziołkiem i nasze kciuki nie zadzaiałały. Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-10 o 09:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziekuje tym bardziej ze to moje wlasne zdjecie ![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-10 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
yyy, ja właśnie wyszłam z wanny, muszę się malować, suszyć włosy i zasuwać na pocztę
![]() a potem do sklepu,bo mi się kawa skończyła ![]() I zamierzam kupić sobie na płycie bajkę o BOULIM!!!! widziałam u mnie w sklepie ![]() ![]() ![]() ![]() Bo to pierwszy dzień i brzuch mnie tak booooooooooli,że zwariuję zaraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.