|
|
#4711 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nimfomanki ;)
melduje sie B
kompleksy z powodu malych cyckow znikly ![]() Ale byl SSSSSSSSSS!! 6x tej nocy! nie wiedzialam ze BS tyle moze ![]() dzis powtorka
|
|
#4713 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj robię dzień odnowy biologicznej BS w pracy ![]() Muszę to jakoś przeżyć - obiecał, że jutro mi to wynagrodzi ! |
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15131840]Za to na 20:30 idziemy do kina na "Bękarty wojny"
[/QUOTE]Świetny film ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła miseczka B :P na tabeltkach miałam C jak odłożyłam to znowu spadło. Madzia napisz wrażenia z tego korka. Jak się dokładnie z tego korzysta ? tak jak z tych koralików anlanych ? wyciąga się przy ograzmie?
|
|
#4718 |
|
Konto usunięte
|
Kmee, zgadza się, film boski, jeden z najlepszych filmów jakie widziałam i jedna z najlepszych ról Brada Pitta, za którym jakoś nie przepadałam, choć przyznawałam mu, że jest genialnym aktorem
![]() Dziś teściowie cały dzień w domu, był krótki ukradkowy seks, to już tradycyjnie, pierwszy raz doszłam w innej niż zwykle pozycji Jednak tylko mnie to bardziej napaliło, BS stwierdził, że tak napalonej jeszcze mnie nie widział. Nie mogłam leżeć obok niego, bo moje ręce same mu do rozporka szły, usta do szyi itd Sprowokowałam go w końcu, żeby też "dał coś od siebie" i się jeszcze trochę pobawiliśmy. Powiem Wam, że jeszcze nigdy nie byłam tak spragniona pieszczot piersi, niemal same mi z bluzki wyskakiwały do tego
|
|
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to boski seks, tylko trzeba nauczyć się z niego korzystać3) ojjj dobrze to rozumiem.. bo sama tak mam uwielbiałam to, że mój exBS był ze mną idealnie zgrany pod tym kątem.. władca absolutny czasami gdy trzymał mnie za szyję w ferworze "walki" zdarzało mu się mnie przydusić, ja się nic nie broniłam, bo rany dziewczyny... jak to potrafi zadziałać na orgazm ![]() 4) hehe no moje też przyciągają masę męskich spojrzeń a co odważniejszy czasem powie jakiś komplement.. uwielbiam jak się rozpraszają w trakcie rozmowy hahaha ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15148862]Kmee, zgadza się, film boski, jeden z najlepszych filmów jakie widziałam i jedna z najlepszych ról Brada Pitta, za którym jakoś nie przepadałam, choć przyznawałam mu, że jest genialnym aktorem [/QUOTE]Zdecydowanie!!! Kurde to jego najlepsza rola bez dwóch zdań... i w końcu był za***iście MĘSKI ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15148862]Dziś teściowie cały dzień w domu, był krótki ukradkowy seks, to już tradycyjnie, pierwszy raz doszłam w innej niż zwykle pozycji Jednak tylko mnie to bardziej napaliło, BS stwierdził, że tak napalonej jeszcze mnie nie widział. Nie mogłam leżeć obok niego, bo moje ręce same mu do rozporka szły, usta do szyi itd Sprowokowałam go w końcu, żeby też "dał coś od siebie" i się jeszcze trochę pobawiliśmy. Powiem Wam, że jeszcze nigdy nie byłam tak spragniona pieszczot piersi, niemal same mi z bluzki wyskakiwały do tego [/QUOTE]Hahahaha bo taki ukradkowy szybki seks z całą masą nagromadzonych emocji i żądzy jest ZAJEfajny ! Jeny jak mi tego wszystkiego brakuje... tyle czasu nie miałam mężczyzny, że aż mnie skręca..
|
|
|
|
|
#4720 | |
|
BAN stały
|
Prawda. Film rewelacja. Boska rola Pitta i można się popłakać do łez
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4721 |
|
Wtajemniczenie
|
cudowne dwa dni a dzis znow przyjezdza do mnie
mmm bylo tak bardzo rozkosznie uwielbiam kiedy podnosi mi spodniczke i odbraca tylem do siebie a potem gwaltownie wchodzi
|
#4722 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4723 |
|
Rozeznanie
|
ahh dziewczynki! weekend byl boski
wygonilam juz BSa do domu bo zle by sie moglo skonczyc! tyle seksu na dwa dni to jeszcze w zyciu mi sie nie zdarzylo ![]() zaczelo sie w piatek po imprezie, znaczy juz w sobote, bo wrocilismy w nocy no i 6razy kochalismy sie do rana z godzinna przerwa na sen nie wiedzialam ze mezczyzni tyle moga :-P no i oczywiscie to nie byly dwa ruchy we mnie, tylko dluzej.. kotek sie nawet przelamal i skonczyl kilka razy we mnie, strasznie lubie a sam seks najepierw ostro a potem czule i delikatnie... a w sobote znow wieczorem winko i jeszcze kilka razy :-D nawet nie stem poobcierana jak na takie akcje, podniecona bylam strasznie juz nie moge sie doczekac kolejnego takiego weekendu
|
|
#4724 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4725 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i ja tez tak chcę... ![]() ![]() a ja weekend spedzilam w szkole i na sprzataniu ![]() pisze petycje o wiecej sexu! Tylko nie wiem gdzie ja wysłać...
|
|
|
#4726 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Powiedziałam o Twojej petycji mojemu BSowi i oto jaki komentarz wystosował mailowo do mnie: "Szanowna Pani Arletko, Chcielibyśmy (mój członek (zarządu) oraz ja), przedłożyć na Pani szanowne i seksowne rączki niniejszą petycję: chcemy wnioskować o zwiększenie (w dniu dzisiejszym w szczególności) ilości seksu, (z racji Pani stanu, proponujemy oralny, oraz przy użyciu paluszków i rozgrzewającego żelu) przytulania, całowania oraz mówienia "niegrzecznych rzeczy" ("niegrzecznych" w rozumieniu o tematyce seksualnej mającej na celu zwiększenie chęci na seks wyżej w petycji wymieniony). Chcielibyśmy zasugerować również zaplanowanie wykonania czynności seksualnych na dzisiejszy wieczór." Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2009-11-08 o 13:10 |
|
|
|
|
#4727 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hihi w lesie za duzo robali sie kreci
![]() Cytat:
dzis mi sie tez cos szykuje Cytat:
![]() ale to raczej nie predko bedzie bo teraz ma okres rzniecia
|
|
#4728 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fajowo Mój by nie dał rady tyle czasu, hehe.Wczoraj popilim u znajomych, BS konkretnie i dzisiaj biedak umiera. Jak się obudziłam i ogarnęłam, położyłam się obok Niego w samych majtkach Nie zniechęcił Go okres ![]() A teraz biedaczysko dalej śpi |
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, a ja wczoraj z moim rozmawiałam. Jak się okazało kłamał z tymi wynikami.. Bo głupio mu było sie przyznać, że ma niski poziom testosteronu i dlatego mu sie nie chce.. Ehh przynajmniej wiem już o co chodzi.. Ależ ja Wam teraz zazdroszcze, że Waszym BSom sie chce!!
![]() ![]()
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki ale wy tu szybko drukujecie... ledwo jeden dzień mnie nie było i już tyle czytania...oczywiście wczoraj był sex jak zawsze i było cudownie
|
#4731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() świetny tekst
|
|
|
#4732 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4733 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie, potwierdza się po raz kolejny powiedzenie, że co za dużo, to niezdrowo
A jak wynikło dawno temu w pierwszej części wątku - obie mamy z tym 'problem' ^^
|
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;15157340]Ojoj, chyba nigdy się na to nie skuszę a tym bardziej widząc falusa BS
wiesz hehe wszystko jest dla ludzi ale analnie działa tylko wtedy na mnie jak jestem mocno podniecona
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obiecalam BS, że w tym tygodniu nie pójdę na uczelnie tylko rano prooosto do niego
![]() Tylko jeden problem. Jego mama w domu A my ciągle zamknięci w pokoju? Głupio mi...........
|
|
|
|
#4736 |
|
Konto usunięte
|
Mam wrażenie, że mojemu Ogierowi też coś jakoś libido spadło... Ostatnio dłuuugo się do niego dobierałam i miałam łapsko w jego spodniach zanim zareagował. Najpierw w ogóle odciągał moją rękę, mówiąc, że rodzice są w domu, ale jakoś do tej pory mu to nie przeszkadzało, jeśli chodzi o pieszczoty. Może to jakiś tajemniczy wpływ pogody
Mam nadzieję, że mu się poprawi i że sam będzie inicjował dobieranie się
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh może rzeczywiście pogoda też ma na to jakis dodatkowy wpływ
![]() Co do analnego to wczoraj znowu próbowaliśmy. Nawet z dobrym nawilżeniem niezbyt trwało to chwilkę i to nie wszedł całkiem do końca bo widział, że mnie boli i zrezygnował.. Chociaż był baardzo delikatny itd .. Nie wiem no jakos nam to nie chce wyjść..A tak w ogóle to bardzo się przejął naszą ostatnią rozmową.. Bo powiedziałam mu wszystko. Że bardzo mi brakuje tego jak było między nami w sprawach seksu, że bardzo często sie kochaliśy, że cały czas był mnie spragniony itd itd. Noi zaczął czytać po internecie o różnych terapiach hormonalnych. Chciał kupić jakieś tabletki, ale to są sumy rzędu 200 - 300 zł za kilka tabletek, noi żeby to miało skutek to trzeba je brać reguralnie. A dla niepracującego studenta to jest jednak wydatek.. W każdym bądź razie cieszę się, że chociaż chce coś zmienić.. Powiedział mi jeszcze, że jemu też jest z tym bardzo źle i że bardzo by nie chciał stracić w moich oczach jako facet.. Może to i lepiej, że dostałam okres. Nie będę sie przynajmniej zlościła, że jemu sie nie chce skoro sama nie mogę ![]() Miłego tygodnia Wam zyczę
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;15157340]Ojoj, chyba nigdy się na to nie skuszę a tym bardziej widząc falusa BS
ja mam dokładnie tak samo ale na szczęście mój BS nie składa takich propozycji a tak w ogóle to melduję się z miseczką D ale dziewczynki pamiętajcie że literka literce nie równa u mnie weekend jak zawsze seksowny, sobota była boska
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
a jaki masz obwód?? ja 70
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

kompleksy z powodu malych cyckow znikly 

ostatnio S byl..21.10 ;/ jakos nie bylo czasu.. ja w pracy on w szkole... teraz mam jeszcze okres a TŻ na Węgrzech.. eh

"Problem" w tym, że mieszkamy razem i kładziemy się co wieczór razem. I co wieczór mam ochotę, a on nie i nie mogę sie poprzytulać podotykać bo na takim poście nawet od zwykłego dotyku mi sie chce.. Więc się nie poprzytulam itd.. A to chyba troche oddala.. A po co mam go prosic czy namawiać. Rozumiesz choć częściowo o co mi chodzi?

Sprowokowałam go w końcu, żeby też "dał coś od siebie" i się jeszcze trochę pobawiliśmy. Powiem Wam, że jeszcze nigdy nie byłam tak spragniona pieszczot piersi, niemal same mi z bluzki wyskakiwały do tego 

tyle seksu na dwa dni to jeszcze w zyciu mi sie nie zdarzylo 

Mam nadzieję, że mu się poprawi i że sam będzie inicjował dobieranie się