|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Zakręcony Chochlik
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie to tak, doszlam do siebie. Troche mnie jeszcze kaszel meczy, ale jest ok ![]() Lim nie powinnas stosować przekupstwa. ![]()
![]() |
#4712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4713 |
Zakręcony Chochlik
|
Dziewczęta muszę się wygadać!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ponadto w pracy nuda. Nie mamy co robić, więc wybieram się w końcu do rodziców w piątek, zwłaszcza, że mama ma urodziny ![]() W weekend byłam na uczelni i miałam kolosa. Dostałam 5/5 punktów ![]() ![]() Na dodatek stwierdziłam, że moja grupa jest zdrowo "pieprznięta". Siedzimy na stołówce, gadamy i w pewnej chwili Sylwia mówi: "Marcin wyjdź!" On w wielkim szoku pyta: "Czemu?" ![]() Ona:"Bo ja kawę pije" ![]() ![]() Sylwii chodziło o to, by Marcin zaniósł jej siostrze laptopa, bo ona kawę piła i nie chciało jej się spieszyć. ![]() ![]() Btw. Robie wlasnie nadziewane pieczarki ![]() ![]() Macie jakieś fajne przepisy na obiad (które nie zajmują więcej niż 1h)? Staram się ostatnio ciągle coś nowego robić. ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-11-02 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() jejku dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze tych spotkan.... dlaczego ja tak daleko mieszkam... Tri hehe wesłola masz grupe ![]() A jak telefonik?? Nie popsułas?? ![]()
#4715 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Co do tel. to jeszcze nie rozpakowałam. Czekam na Męża.
![]() |
#4716 |
Zadomowienie
|
Trini, Przyzwyczaiłaś się już do słowa "mąż"
![]() Grupę widać masz wesołą, fajnie ![]() ![]()
#4717 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe jakie fajne masz okreslenie na meza ![]() ![]() W koncu jak kochac to nie tylko z zaletami,ale i z wadami... ![]() Nikt nie jest idealny,wazne zeby sie dogadac. Jakie tu pustki dzis na wizazu....albo mi sie tlyko tak wydaje... ![]() Znow mnie cos rozklada. Jakas przeziebiona chodze ![]() Tak cichutko licze,ze dzis przyjdzie mi paczka z zamowieniem z Avonu...szczegolnie,ze mam tam troche kosmetykow dla siebie ![]() ![]()
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4720 | ||||
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeść
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dużo zdrówka Ci życzę, chorowitku ![]() ![]() Cytat:
![]() Wpadłam tylko na chwilę i zmykam. Tak mnie dziś wyeksplatowały zajęcia na uczelni, że nie jestem w stanie myśleć. Buziaki ![]()
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4722 |
Zakręcony Chochlik
|
#4723 |
Zadomowienie
|
Jestem! i mam zamiar już bywać częściej.
Zostałam z jednym kierunkiem, jestem mgr inż. Technologii Żywności, więc będę miała mam nadzieję więcej czasu dla Was ![]() Hmm, a co u mnie.. staram się znaleźć jakiś staż (bo o pracy nawet nie marzę) ale coś mi nie idzie :/ poskładałam CV i żadnej odpowiedzi. W lutym będę już drugim inżem, więc pomyślałam że zanim coś znajdę stażowego to luty spokojnie nadejdzie i jak na razie wychodzi na to, że się nie pomyliłam ![]() Złapała mnie poza tym chandra związana z umiejętnościami moimi językowymi, więc staram się zapisać na angielski i francuski, żeby chociaż mieć co w to CV wpisać. Szkoły językowe już zakończyły nabory, jedyne co mi pozostało to komercyjne kursy na uczelniach. Od 2 tygodni się próbujemy z prowadzącym dogadać, ale jak na razie kończy się to fiaskiem. Jak paręnaście ludzi z różnych uczelni i kierunków może się wspólnie porozumieć i ustalić jeden termin zajęć? Strasznie mało realne :/ Poza tym cieszę się że mamy taką ciepłą jesień! ;] aaa i na Sylwestra prawdopodobnie jadę do Brukseli (trochę mi to życie osładza - nie powiem) ;] A co do spotkań wiazażanek, Lim pamiętasz jak Ci pokazałam Wielopole? taką kamienice całą z knajpami od stóp do głów? właśnie przestało istnieć ;( Kraków w żałobie ![]()
Waga w dół! ![]() Start! 58 - 56 - ... - 52! ![]() Edytowane przez irmandara Czas edycji: 2011-11-06 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | ||||||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Złożyłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() W ogole to przyjeżdżam w piątek do domu, przychodzi tata i mówi mi ze fajny film w TV leci. Przyszłam do niego i patrze, a tam Segal w roli głównej ![]() ![]() ![]() ![]() Oby, bo jak nie to - ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() My mamy niby pomysl by jechac w gory, ale poki co TŻ nie dzwonil, by zarezerwować domki, więc ja jutro muszę to zrobić. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.
![]() |
#4725 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam ostatnio odkryte, bardzo proste a efektowne! I krócej się robi niż godzinę ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=AUid7AyKFow piersi z kurczaka na cieście francuskim, przez moją siostrę okrzyknięte TRATWAMI. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Waga w dół! ![]() Start! 58 - 56 - ... - 52! ![]() Edytowane przez irmandara Czas edycji: 2011-11-06 o 16:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | ||||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak poważnie, troche mnie odpycha ser pleśnowy... Choć wygląda pysznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Ja to bardzo lubię żeberka robić ![]() ![]()
![]() |
#4727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaki pergamin?, ten na blache? normalny papier do pieczenia ![]() ![]() Pleśniowego nie czuć w ogóle ja też nie lubie pleśniaków ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4728 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrrry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() My też mamy nadzieję, że będziesz miała dla nas więcej czasu. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nie powiedziałabyś nic, czego musiałabym się wstydzić ![]() Okazjonalnie. W tygodniu docieram do domu jako ostatnia, więc obiad z reguły już na mnie czeka. Szaleję kulinarnie w weekendy, gdy nie mam szkoły. Wczoraj na przykład zrobiłam fajną zapiekankę z kalafiorem i kurczakiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też powoli zaczynam o tym myśleć, ale niestety raczej nie mam co liczyć na wyjazd w tym roku. Pewnie po prostu pójdziemy ze znajomymi na jakąś imprezę. Cytat:
![]() Cytat:
Odnośnie języków, to też mam mocne postanowienie poprawy, bo do tej pory nie przykładałam się do ich nauki tak jak powinnam. W tym tygodniu zapisałam się na naukę rosyjskiego, co planowałam już od kilku miesięcy. Strasznie jestem tym faktem zajarana i nie mogę się doczekać, gdy będę gawarić jak rdzenny mieszkaniec Moskwy ![]() Szukam teraz jeszcze kogoś, żeby się zapisać na konwersacje z angielskiego. Najchętniej reaktywowałabym też mój hiszpański (i znajomość z przystojnym Eduardo ![]() Poza tym u mnie jakieś szaleństwo ostatnio, znów cierpię na deficyt wolnego czasu. Na ten długi weekend cieszyłam się jak dziecko. Wreszcie mogę się wyspać i trochę zwolnić tempo! Radość z weekendu jest tym większa, że na kilka dni przyleciała moja siostra, z którą nie widziałam się już od kilku miesięcy. Co to ja Wam jeszcze miałam powiedzieć...? Ostatnio poznałam kogoś. Myślałam,że coś z tego wyjdzie, ale coraz mocniej zaczynam w to wątpić. Ja się chyba powinnam przerzucić na dziewczyny, bo związki z facetami mnie przerastają ![]() Teraz Wy mówcie co u Was! Mag_rat, Black Secret, Copy, Freddy- łeeeeer ar juuuuuuuu? ![]()
![]() |
#4729 |
Zadomowienie
|
Ja jestem, stale podczytuję, ale nie dzieje się u mnie nic na tyle pasjonującego, żeby pisać
![]() ![]() irma, gratuluję mgr inż. ![]()
![]() |
#4730 |
Zadomowienie
|
Wróciłam po 3 dniach laby do domu i robię co mogę, żeby opóźnić moment rozpoczęcia projektu (który na jutro muszę skończyć :P)
I po pierwsze: Od jutra zaczynam francuski! ![]() A po drugie: Muszę Wam w ogóle opowiedzieć, że zaczęłam z rodziną reaktywację ogródka działkowego. Jest to ogródek którym zajmował się mój dziadek, wiecie pomidory, róże, czereśnie i fasola, w komunizmie coś wspaniałego bo jak nic nie było, to można było mieć swoje własne i soki malinowe i pomidory etc. Ale potem to się zaczęło zmieniać, coraz więcej osób siało trawę i przychodziło tam na grilla odpocząć - a nie pracować jak na roli. Ale moja babcia przyzwyczajona do starego stanu rzeczy, coś się pogodzić z tym nie mogła i nie pozwalała Nam (reszcie rodziny) na wprowadzenie "własnych" rządów. Lata płyną no i w końcu babci sił zabrakło na prowadzenie działki, więc po jakichś 4 latach opuszczenia, właśnie się za nią zabieramy i robimy po swojemu. No i tutaj zaczynają się schody... bo gdzie tu czas i chęci znaleźć na harówę? bo zanim będzie to działka rekreacyjna to kupę pracy trzeba w nią włożyć. Ale, ale..! wyrwaliśmy 3/4 malin które się rozrosły, skopali pas ziemi, ścięłam z TŻ drzewo. No i w końcu posadziliśmy klika dni temu TUJE! jea! będzie piękny zielony płot TUJOWY! cieszę się jak głupia, sama z mamą je wsadziłam ![]() ![]() ![]() ![]() Ciumkam ![]()
#4731 |
Wtajemniczenie
|
witam, witam
![]() ja cały czas ciuchutko podczytuje forum,ale nie jestem w nastroju jakos do pisania ze wzgledu na wydarzenia ktore miały ostatnio miejsce w moim zyciu. irmandara a jak milo bedzie pozniej na takiej działce spedzic czas jak juz bedzie wszystko zrobione, wypoczac, zrelaksowac sie....
#4732 |
Zadomowienie
|
black ehh tylko ile czasu trzeba na to i siły! jest plan w sobotę żeby ściąć drzewa jeszcze i podsypać tuje korą, zobaczymy co z tego będzie, ale sprawdzałam już pogodę i ma być 8 st
![]()
#4733 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny! można dołączyć?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Zadomowienie
|
jasne
![]() ![]()
#4735 | |||||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Irma - posadź czarne porzeczki ![]() ![]() ![]() W ogóle dostałam od rodziców mega wygodne i CIEPŁE bambosze na imieniny ![]() ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-11-16 o 16:48 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Raczkowanie
|
hmm.. ale co
![]() mam na imię kamila, jestem zodiakalnym skorpionem, mam wredny charakter, ale staram się panować nad sobą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to się przedstawiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() a w ogóle dziewczyny obchodzicie imieniny? u mnie jakoś ta tradycja sie nie rozwinęła jeszcze ![]() ja tylko urodziny świętuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zadomowienie
|
hejka
przepraszam ze tylko przedstawilam sie i zniknelam ale praca, dom, maz i corcia zajmuja mi duzo czasu.. jellyfruity ja imieniny mam 24 grudnia wiec imienin prawie nie obchodze, od paru lat domagam sie zyczen imininowych bo rodzinka zapomina ![]() ![]()
#4738 | |||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
W tym roku z mężem jakoś nie świętowaliśmy swoich urodzin - załatwialiśmy sprawy ślubne i byliśmy strasznie zalatani. Jak dobrze pójdzie to pod choinkę dostanie ode mnie ŚMIERĆ z książki Prachetta ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4740 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja generalnie nie jestem za obchodzeniem imienin...uwazam to troche za bzdure,ze rozsypane imiona w kalendarzu maja wyznaczac jakies moje czy innych swieto.... swietem sa dla mnie urodziny. dzien w ktorym sie urodzilismy, swietowanie kolejnych lat i juz. jellyfruity witaj ![]() ![]() ja mieszkam z TZ od 17 miesiecy. Jestesmy raczej rozni w wiekszosci,ale to nie oznacza,ze nie ma jakis spiec... ale przeciez o to chodzi w zwiazku zeby jakos sie dotrzec,dogadac. dziewczyny tak sobie ostatnio pomyslałam o zalozeniu naszego watkowego klubu-co o tym myslicie?? zaproszenie oczywiscie dla wszystkich stałych dziewczyn na watku,a nowe ktore dolaczaja jesli szybko nie uciekna to rowniez je zaprosimy?? Ja zlozylam dzis kolejne zamowienie z Avonu...moj zakupoholizm juz jest silnie zaawansowany i nie kwalifikuje sie do terapi ![]() ![]() Ale jakos musze sobie nastruj poproawiac,choc to slabe pocieszenie w sumie.... sciskam Was wszystkie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.