|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja marzę o facecie, przy którym wreszcie będę mogła być sobą bez konsekwencji, że mnie zrani czy to w jakiś sposób wykorzysta ![]() ![]() No mnie chyba zdradza głos ![]() ![]() Na sms-y to różnie odpisuję ![]() ![]() Właśnie boję się okazać, że jestem nim zauroczona, że mi się podoba...
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2010-01-28 o 15:47 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dorinko, dobrze, że napisałaś L_V smsa, przynajmniej jestem spokojna ![]() Butter, ładne buty ![]() Dziś byłam krócej w pracy (do 14), bo wczoraj siedziałam do 18, ale za to dzień był hardkorowy ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, dziś TŻ zrezygnował z pracy, bo chcą go w innej, chyba lepszej. To stanowisko miał objąć jego kumpel, ale znalazł jeszcze lepszą ofertę, więc wstępnie zrezygnował - teraz będą zatrudnieni obydwoje, przy czym TŻ jako ich główny pracownik, a ten kumpel - jako ekspert, bo ma zdecydowanie większe doświadczenie w tej branży (produkcja stalowych odkuwek do różnych gałęzi przemysłu). Praca jest jako home office, ale TŻ będzie miał samochód służbowy. Zobaczymy, co to będzie ![]() Chyba się wybiorę z TŻ do knajpy na mecz piłki ręcznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Rozeznanie
|
helloo,
trochę Was ponadrabiałam, pocytowałam i gdzieś mi to wszystko wsiąkło ![]() Ja w zasadzie też nie stosuję żadnych gierek - wtedy to byłby dopiero hardcore ![]() w ogóle jestem jakaś zła od wczoraj - mam ochotę rzucać szklankami i non stop zbiera mi się na płacz ![]() ![]()
#4714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, ja to raczej szczera jestem jeśli chodzi o facetów. Np. przed wernisażem TŻ-a pisałam z nim na gg i miałam straszny humor, jakoś tak beznadziejnie się czułam. I jeszcze miałam ten problem z ręką... I jakoś tak szybko skończyłam rozmowę, napisałam mu, że mam fatalny humor i idę sobie i nie wiem czy przyjdę na wernisaż i... Poszłam. Przez moment nawet pomyślałam, że może się obraził bo to takie średnio miłe były, ale jak się później okazało wcale się nie obraził i tylko się martwił, że to przez niego. Tak, że ja się zbytnio nie patyczkuję (ale to chyba niezbyt dobrze ![]() Dzięki ![]() Dzisiaj TŻ przeżył konfrontację z moim bratem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Piątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Moje odczucia odnośnie faktu, że dziś piątek są podobne do Twoich ![]() Piątkowy wieczór to moja najnajnajulubieńsza pora i wtedy siedzenie z TŻ na kanapie pod kocykiem to moje najnajnajulubieńsze zajęcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż widzi więcej minusów, ja więcej plusów ![]() A głównym plusem jest to że zawsze mogę napisać na gg "mężu skocz do sklepu po zakupy obiadowe" ![]() I jak byłaś an meczu?? Kitwasili wczoraj prze okrutnie. Ale nie zagłębiam sie w temat bo mogłabym was zanudzić. Ja jestem ekstremalną fanką ręcznej. Z dwóch powodów..brat to we mnie zaszczepił od dziecka..a po drugie to Kielce są potęgą ręcznej w Polsce więc nie dało rady inaczej ![]() Mąż przekonał sie jaką jestem kochającą żoną gdy odstąpiłam mu bilet na mecz w Insbrucki Polska- Niemcy. Powiem szczerze że oglądając transmisje na laptopie mowiłam sama do siebie "chyba zwariowałam że oddaałam mu ten bilet, co ja najlepszego zrobiłam" ![]() Z jednej strony cieszę sie że w tym uczestniczył i dzięki temu teraz z wypiekami na twarzy ogląda wszystkie mecze..a z drugiej strony....do końca życia będę załować ze na tym meczu nie byłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bracia..szczegolnie starsi jakoś mają nosa to wyłapywania drani. Mój nigdy sie nie mylił. Odetchnęłam z ulga gdy mąż zapoznał sie z moim bratam..a brat po tym spotkaniu z aprobatą pokiwał głową ![]() Teraz po 4 latach to sobie nawet milość wyznają ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-01-29 o 08:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tak samo, z tym że nie siedzimy pod kocykiem raczej, tylko jemy jakąś niedietetyczną kolację (dzisiaj zamawiamy pizzę ![]() i degustujemy jakiś dobry alk ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja za ręczną nie przepadam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj i w poniedziałek miałam wieczór przytulano- jedźeniowo- alkoholowy
![]() Szkoda tracić piątek na mizianki których mamy pod dostatkiem cały tydzień ![]() Dlatego też zawsze się zastanawiam gdy cieszycie sie tak na ten piątek....dlaczego niby tylko w piątek można mieć wieczór z TŻ?? Przecież codziennie z tym TŻ jesteście..co robicie wieczorami przez 5 dni tygodnia?
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W dni powszednie (nieweekendowe) wracamy z pracy (ja pracuję 9 godzin, po powrocie do domu jestem padnięta, bo jeszcze dojazd w jedną stronę prawie godzinę), gotujemy obiad, potem ja robię jakieś pranie, prasuję, czasem coś sprzątnę, TŻ siada przy kompie i robi coś do pracy...niekiedy jedziemy na jakieś zakupy...we wtorki zaraz po pracy ja mam korepetycje, w środy TŻ ma próby, w czwartki mam lekarza...Jak po załatwieniu tego wszystkiego w końcu siądę na tyłku na kanapie, to zasypiam w 4 sekundy...Pewnie, że nie przytulam się do TŻ tylko w weekendy...ale w środku tygodnia nie mamy czasu, żeby np. usiąść i zobaczyć jakiś film razem, bo ja po 20 minutach zasypiam, przenoszę się do sypialni, po czym ok. 3 w nocy wstaję i taszczę chrapiącego TŻ do sypialni. Tak to wygląda u nas, więc dlatego tak bardzo cieszymy się z TŻ na weekendy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My póki co nie wyłazimy w miasto, bo wszystko skupione na wykańczaniu mieszkania, ale na wiosnę na pewno zaczniemy się wynurzać, póki co zostają spotkania kameralne u znajomych ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-01-29 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To ja w takim razie nie mam problemów z "wyluzowywaniem" się w środku tygodnia ![]() I to nie ejste kwestia tego że pracę mam malo stresującą i niemęczącą..bo mam! klienci czasem daja mi ostro popalić i jak z pracy wychodzę to klnę jak szewc..ale poklnę, poklnę i za chwilę mam ochotę coś pooglądać, wyjść do znajomych...tym bardziej właśnie jak miałam zly dzień w pracy. Robię wszystko by nie zajmować sie obowiązkami domowymi. Wczoraj np mimo sterty prania jeszcze powyjazdowego, brudnych naczyń i ogólnego syfu w domu....ugotowałam spagetti, mąż kupił wino zamkeliśmy sie w pokoju włączyliśmy TV rozłozyliśmy lóżko i od 18 do 24 byczyliśmy się w najlepsze. ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-01-29 o 11:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze jak jest wiosna, lato to mam przyjemność z wyjścia z domu- mam ochotę się fajnie ubrać, wstać wcześniej i cieszyć się aurą - a zimy cholernej nienawidzę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cześć, gdzie Ty była jak Cię nie było ? ![]() Haniu, Ty jako znawca powiedz co o tej myślisz? http://etorebka.pl/s03.php?f=0203# mam jedną wątpliwość odnośnie paska tego długiego, czy on nie jest za cienki ? da się to nosić w ogóle, czy raczej tylko w ręku za uszy ? Nie miałam jeszcze żadnej torebki stąd, dlatego tak głupawo pytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zimę lubię więc caly czas mam dobry humor. Nie złości mnie śnieg, odśnieżanie auta itp stroić się stroję zdecydowanie bardziej niż latem czy wiosną, do klubów chodzić uwielbiam...a ciepły domek i winko to błogosławieństwo. generalnie widzę duzo plusów panującego zimna. (no może w tym roku jest nieco inaczej bo nawet wg mnie zima troche przesadza/ ale tylko trochę ![]() To torebka wielkościowo i fasonowo jest bardzo podobna do Andi http://etorebka.pl/s03.php?f=0166 C Moja siostra ma własnie szarą Andi i generalnie ja uważam że na dlugim pasku słabo te torebki wyglądają. Pasek jest długi i cienki..torebka zawieszona na nim zupełnie sie zniekształca ![]() Ja osobiście nardzo lubie nosić torebki na przedramieniu..przyzwycza iłam sie do tego i nawet te które mają długi pasek tak noszę. ![]() EDIT Przypomniałaś mi że do tej pory nie kupiłam mojej wymarzonej torebki. Kupię jak tylko pensja wpłynie ![]() EDIT2 Dori tu masz real zdjęcia Any W poście nr 30 są linki Z tego co widzę ma dość długie te krótsze uszy ..więc bez problemu założysz na ramię. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364231
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-01-29 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie tak mi się wydawało, że ten długi pasek to jakiś bezsens jest. Zastanawiam sie jak się to nosi w ręku, nigdy nie praktykowałam i znając mnie przeszkadzałoby mi, bo np. jak iść trzymać męża za rękę i gadać przez telefon ? ![]() ![]() Gdyby dawało się przepiąć tak aby wchodziła na ramię to ok., zwłaszcza że ja już chcę kupić na wiosnę właśnie - czyli lżejsze ubrania itp., bo zimą to mi wisi wszycho ![]() Edit Haniu dzięki, nie zaglądałam na ten wątek i nie widziałam zdjęć, jednak podoba mi się najbardziej szara Emilii ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-01-29 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz linki z real foto. Kupuj Dori na pewno będziesz zadowolona ![]() Jak trzymasz męża za rękę to gadasz przez telefon z ręki w której na przedramieniu wisi torebka. ![]()
![]() |
#4728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie było mnie, bo 3 dni się męczyłam na negocjacjach z najbardziej upierdliwym naszym kontrahentem. ogólnie nuda, długie nasiadówy i ogólnie strata czasu. Na szczęście weekend się zbliża, nie mam zajęć, tż ma wolne, więc się wybyczymy ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | ||
Zakorzenienie
|
Ja noszę torebki tak jak ta koleżanka wizażanka
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4863 ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() Fajnie że masz w końcu luźny weekend ![]() No tak masz przecież czerwoną..i szarą chyba też. Skoro Ty użytkowniczka piszesz, że da radę na długim pasku, to tym bardziej Dori powinna ją kupić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
Zresztą ona jest najbardziej "popularna"
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wynikło, to już któreś spotkanie było. Jesteśmy właściwie na etapie dogrywania szczegółów wykonania kontraktu. Co nie zmienia faktu, że ciężko się z nimi pracuje i nie mają pojęcia o realiach w Polsce Tak, mam szarą i czerwoną. Potrzebuję jeszcze czarnej - ale jak zawsze oglądałam, to nie było. Może na wiosnę kupię. Dziewczyny. w międzyczasie udało mi się na szczęście kupić jedne buty w moim wielkim rozmiarze - w Ryłko. Fakt, że nie są takie całkiem długie, ale poza tym ok. No i zastanawiam się nad innymi - z netu. można niby zamówić pod wymiar, muszę tylko znaleźć jakieś fajne i chyba dam sobie spokój z szukaniem po sklepach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
już wiem ![]()
The future starts today, not tomorrow. Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2010-01-29 o 12:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za podpowiedź odnośnie paska, jesteś zadowolona rozumiem ogólnie z tych torebek ? ![]() Cytat:
![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0101 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakością to one nie grzeszą niestety, no ale masz za to tanie torebki, które fajnie wyglądają. Już parę osób "niewtajemniczonych" mnie pytało, skąd mam takie fajne torebki ![]() Szkoda, że ten materiał jest taki raczej na jeden-dwa sezony, ale czegóż chcieć za tą cenę? Jestem ogólnie zadowolona, wolę tańsze i częściej zmieniać niż kupić jedną za 400zł albo lepiej i potem żałować, że w ogóle się nie zużywa |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Przez Was weszłam na stronę, pooglądałam torebki i już zachorowałam na jedną...muszę się szybko wyleczyć w ramach oszczędzania
![]() Misku, strasznie długo Cię nie było...dobrze, że wróciłaś ![]() Dziewczyny,pytanie z całkiem innej beczki...ile ma się okresu wypowiedzenia przy umowie na czas nieokreślony podpisanej 2 m-ce temu...?wie któraś może? |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Rozeznanie
|
zostałam skreślona z listy studentów
![]() ![]()
#4737 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Rozeznanie
|
Bo nie spłacam w terminie rat ........ jutro muszę iść do dziekana - może coś się uda załatwić i nie będę musiała płacić za ponowne wpisanie na listę studentów
![]() ![]() W ogóle mogli mi chociaż wysłać jakieś upomnienie, albo coś wcześniej wtedy bym coś prędko kombinowała ........
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinnaś mieć to wpisane w umowie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się podoba i ta szara i ta czarna ![]() Cytat:
Poza tym jak masz kilka torebek, chodzisz w nich zamiennie i do tego nie nosisz w nich nie wiadomo jakich ciężarów to wytrzymują długo. Moja jasna mizensa na lato wygląda po całym sezonie jak nowa...ale była oszczędzana. Za to moja pierwsza ma już całe popękane uszy..ale to nie dziwne skoro noszę w niej zakupy..np 10 piw + 2 litry soku ![]() ![]() Pewnie z powodu czesnego. Mi sie to często zdarzało ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-01-29 o 13:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.