Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-26, 21:26   #4711
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez tymczak Pokaż wiadomość
witam oficjalnie dołączam do grona kosmetykoholiczek ^^
ostatnio straasznie napaliłam się na jakis lekki, kryjący podkład w kompakcie.
wypatrzyłam te dwa:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...act-Makeup.htm
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-kompakcie.htm
co o nich sądzicie? będą dobre do mojej mieszanej cery?
Witamy
Sama miałam i w sumie nawet dalej mam tego Klinika i sobie chwalę. Jedyny podkład, którego się nie pozbyłam odkąd poznałam minerały. Sama mam cerę mieszaną w kierunku suchej i u mnie się sprawdza
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 21:41   #4712
emememsik
po prostu Em :)

http://www.zeberka.pl/art.php?id=7650 Organiczne kosmetyki H&M.
Może wreszcie nie będą śmierdzieć.
Stary 2010-02-26, 21:44   #4713
tymczak
Raczkowanie

GG do tymczak

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Witamy
Sama miałam i w sumie nawet dalej mam tego Klinika i sobie chwalę. Jedyny podkład, którego się nie pozbyłam odkąd poznałam minerały. Sama mam cerę mieszaną w kierunku suchej i u mnie się sprawdza
ja mam raczej mieszaną w kierunku tłustej
a jak u ciebie kryje?

http://www.gaiaonline.com/forum/real...vy/t.37340801/

tymczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 22:09   #4714
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
No proszę A ja chyba muszę kupić tusz...
Tusz to i ja muszę kupić Jakieś typy już masz?

rzyrafko gratulacje!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 22:09   #4715
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
http://www.zeberka.pl/art.php?id=7650 Organiczne kosmetyki H&M.
Może wreszcie nie będą śmierdzieć.
Jak ładnie wyglądają
Prostota jest jednak piękna

Cytat:
Napisane przez tymczak Pokaż wiadomość
ja mam raczej mieszaną w kierunku tłustej
a jak u ciebie kryje?
Dawno go już nie używałam, ale byłam zadowolona. U mnie kryć musi przede wszystkim naczynka i rumieńce i to mu dobrze wychodziło. W pierwszej chwili wydawać się może, że jest za lekki, ale zawsze można miejscowo doklepać go ciut więcej i dalej wygląda naturalnie.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 23:13   #4716
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Primer, jak i ogólnie minerały Lauress bardzo mi pasują, lepiej się stapiają z cerą niż EDM, a kryją wcale nie gorzej. No i nie świecę się zaraz. Co prawda Original-Glo z EDM dalej bardzo lubię i dlatego znów zamówiłam, bo w Lauress nie ma odpowiednika. Z Lauress lubię formułę Elemental, bo krycie ma niczego sobie, a do tego wygląda naturalnie. A primer mam do cery suchej, bo minerały lubią mnie ściągać i on temu zapobiega Nadrabiam sobie potem finisherem, który mam lekko matujący i wygładzający. Ogólnie polecam tą firmę, mimo iż droższa niż EDM.
Aaa! Po co ja pytałam, teraz mam ochotę wypróbować też tę firmę! Dziękuję za opis, ciekawe jak długo się powstrzymam od zakupów u nich
Cytat:
A co do pędzli póki co mam 2 flat topy, skośnego do różu, mini flat topa, limitkę kabukiego na krótkiej nóżce i zwykły do cieni, ale ten ostatni mam z wymiany, z jakiejś starszej serii i nie przepadam za nim. Mam nadzieję, że te, które zamówiłam będą lepsze, bo w sumie głównie pędzle do cieni brałam, ten skośny do brwi/linera i LHK, bo jakoś jeszcze się go nie dorobiłam. Oby szybko doszły i oby bez VATu, bo już się doczekać ich nie mogę.
Ten skośny do linera jest wg mnie bardzo cienki - maluje super cienkie kreseczki, tylko jednocześnie jest dość delikatny - mixing medium go szybko skleja (tak przy pierwszym oku, a drugie już trudno pomalować...). No ale do suchego cienia świetny.
Ja mam tylko jednego flata i właśnie zaczęłam się zastanawiać, że to chyba jakieś niedopatrzenie
Cytat:
No, no, gratulacje. Chałka wygląda bardzo apetycznie i naprawdę profesjonalnie
Dziękuję Robiłam pierwszy raz. Plotłam od razu z 6 części, filmik na youtubie z instrukcją puszczałam chyba 4 razy, bo ciągle mi się myliły ręce Dlatego, jak wyjęłam je z piekarnika i się okazało, że się nie rozpadły, to baaardzo byłam zdziwiona
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Tusz to i ja muszę kupić Jakieś typy już masz?
Żadnych szaleństw - 2000 kalorii. Za każdym razem jak kupię coś innego, to potem żałuję...
A Ty?

Em, ładne te opakowania kosmetyków HM, ciekawe jak będzie z zawartością...

Ponieważ wykończyłam dwa balsamy w tym miesiącu, których próbowałam się pozbyć od daaawna, to zaczęłam z czystym sumieniem smarować się brzoskwinką TBS i sobie pachnę

A w ogóle to dostałam zestaw vivabox z sephory. Na pewno kojarzycie - 8 próbek perfum plus kupon na jedne pełnowymiarowe. Codziennie testuję, ale w sumie to z 5 do tej pory spodobaly mi się jedne, w dodatku kwiatowe - Boss Femme. Nigdy nie lubiłam takich zapachów, ten też nie jest jakiś super (super to jest tylko Addict), ale całkiem przyjemny.
Kurczę, fajny pomysł na prezent, ale ja mam za dużo nut, których nie znoszę i większość perfum mnie drażni od pierwszego niucha A już Ange ou demon zmywałam z nadgarstka po kilku minutach...
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2010-02-26 o 23:15
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 23:25   #4717
noseknosek

kochanie ja dumam nad Bell Push Up albo czymś ze średniej półki, na wysokopółkowca mnie nie stać chwilowo bo w planach mam jeszcze szafki nocne, stolik, pralkę i szafę
Fajny jest ten Vivabox, a jakie są tam jeszcze zapachy?

biegam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 23:37   #4718
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
kochanie ja dumam nad Bell Push Up albo czymś ze średniej półki, na wysokopółkowca mnie nie stać chwilowo bo w planach mam jeszcze szafki nocne, stolik, pralkę i szafę
Fajny jest ten Vivabox, a jakie są tam jeszcze zapachy?
Fajne takie zakupy, zazdroszczę

Incredible Me Escady
F for fascinating Salvatore Ferragamo
elle YSL
Le Parfum Max Mara
B spot Benefit
Delicious Night DKNY

Ten pierwszy ma w sobie nutę, która od początku mnie drażni, spotykam ją w różnych perfumach, jeszcze nie wiem, co to, ale nie znoszę paskudy i muszę wytropić

Ale to jutro, dzisiaj idę spać Dobranoc

Stary 2010-02-27, 02:46   #4719
emememsik

A Elle Ci się nie podoba?
Stary 2010-02-27, 07:04   #4720
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tylko jednego flata i właśnie zaczęłam się zastanawiać, że to chyba jakieś niedopatrzenie

Żadnych szaleństw - 2000 kalorii. Za każdym razem jak kupię coś innego, to potem żałuję...
Rozumiem, że dołączysz do zamówienia EDM?

Ja skorzstałam z tej promocji w SP na tusze Max Factora; akurat kończy mi się 2000 Calorie.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 07:50   #4721
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Witam dziewczynki kochane

Przede wszystkim - Off-wietrzko, przyjmij proszę moje szczere kondolencje.
Bardzo mi przykro z powodu dziadka
Przykro mi że to w takim momencie To jest bardzo cięzkie w życiu przeżyć śmierć ukochanej osoby ale czas leczy rany i jeżeli jesteś osobą wierzącą to łatwiej przez to przejść

Dziewczyny jestem pełna podziwu, jak wy gotujecie! Jak wy pieczecie !
Kto wam to wszystko zjada ?
Bo ja przyznam że gotować i piec lubię to unikam, aby nie pochłaniać za dużo słodyczy

Wczoraj miałam taki dzień że myslałam że umrę ....
calutki dzień w biegu, nie jadłam nic, 4 godziny siedziałam u fryzjera, wcześniej 2 godziny szukając gdzieś wolnego miejsca [jak się okazało w piątki to graniczy z cudem a w mieście moim na samym rynku chyba z 10 salonów jak nie więcej]
Babeczka ścieła mnie na boba, tak z tyłu krócej, z porzodu dłuższe włosy mam, nie jest to kształt wymarzony ale moje włosy jeszcze muszą trochę dorosnąć do tego.
Nie mniej wymuskała mi chyba każdy włosek na głowie, strzygła mnie 40 minut jak nie więcej a 2 godziny nakładała mi farbę w chyba 7 odcieniach blondu i brązu żeby balejaż był delikatny, świetlisty i bardzo naturalny. Nie libię grubych pasemek, nie lubię dużego kontrastu na głowie a ona zrobiła mi to idealnie.
I zapłaciłam 110 złotych za 4 godziny posiadówy i za ścięcie, farbowanie, modelowanie i jeszcze mały kosmetyk gratis mi dała - lawendowy szampon organics.
Postanowiłam że wykończę wszystkie moje marketowe szampony i kupię cośnaturalnego na allegro. np. organics właśnie.

No i byłam też na zakupach, spodobały mi się piekne beżowo zamszowe buty w H&M, z ćwiekami z tyłu na pięcie [takie delikatne bardzo] i wiecie co ? chciałam je kupić, ale nie mogłam, bo klips zabezpieczający był zamontowany tak głęboko że nie dało rady go zdjać, babeczki męczyły się z nożem, dłutkiem, nożyczkami, nie dało rady.
I wszystkie modele tak miały
Byłam zrozpaczona, tak mi się one podobały.
No ale koniec końców dorwałam takie same tylko czerwonomalinowe i te kupiłam, są boskie ! i bardzo dobrze że kupiłam taki kolor bo nie mam takich butów a prezentują się na nodze no ... mega super
Zakupiłam jeszcze szaliczek czarny w białe groszki H&M bluzkę w Re, śliczna dłuższa z krótkim rękawkiem z taką aplikacją falbankową z przodu na biuście i z zameczkiem, powiem wam że naprawdę boska! i tania bo sztuka tylko jedna.
Jak zobaczyłam że w nowej kolekcji za zwykły mały sweterek z krótkim rękawkiem wołają 70 pln to zwątpiłam
Do tego przy kasie kupiłam brązowe bransoletki i jestem megaszczesliwa

Kosmetycznie nie poszalałam, wpadło mydło sopot ziaji z którego jestem niesamowicie zadowolona i parę kosmetycznych dupereli typu pędzelki, szczoteczki itd.

I myślałam że po takim intensywnym dniu będę spać jak dziecku a tu klapa - miałam białą noc, nic się nie wyspałam, przekładałam się z boku na bok, wieciłam się do 4 rano.
Jeden koszmar brrrr.....
Stary 2010-02-27, 08:28   #4722
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle to dostałam zestaw vivabox z sephory. Na pewno kojarzycie - 8 próbek perfum plus kupon na jedne pełnowymiarowe. Codziennie testuję, ale w sumie to z 5 do tej pory spodobaly mi się jedne, w dodatku kwiatowe - Boss Femme. Nigdy nie lubiłam takich zapachów, ten też nie jest jakiś super (super to jest tylko Addict), ale całkiem przyjemny.
Kurczę, fajny pomysł na prezent, ale ja mam za dużo nut, których nie znoszę i większość perfum mnie drażni od pierwszego niucha A już Ange ou demon zmywałam z nadgarstka po kilku minutach...
oo, widziałam takie zestawy na allegro, ale chyba część zapachów była inna rzeczywiście fajny prezent, choć można nie trafić totalnie w czyjś gust i wtedy jest mały problem

ja bym wzięła Elle z tej listy moje ukochane
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 08:49   #4723
kochanie
Wtajemniczenie

cześć

Cytat:
A Elle Ci się nie podoba?
Jeszcze nie wąchałam, skoro tak go lubiecie, to dzisiaj będę testować
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Rozumiem, że dołączysz do zamówienia EDM?

Ja skorzstałam z tej promocji w SP na tusze Max Factora; akurat kończy mi się 2000 Calorie.
Miałam nie.... Ale może powinnam? Chyba jednak wezmę ten jeden pędzelek...
A ja nie kupuję MF w SP, bo te zestawy zawsze mają czarne tusze, a ja chcę brązowy
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem pełna podziwu, jak wy gotujecie! Jak wy pieczecie !
Kto wam to wszystko zjada ?
Bo ja przyznam że gotować i piec lubię to unikam, aby nie pochłaniać za dużo słodyczy
Ja robię takie rzeczy, jak wiem, że przyjdzie TŻ. W dni, kiedy go nie ma, nie gotuję, bo sama z rodzicami tyle nie zjem, a jedna osoba więcej pomaga No i pół chałki oddałam TŻ-owi do domu, bo ja się przecież odchudzam
Cytat:
Wczoraj miałam taki dzień że myslałam że umrę ....
calutki dzień w biegu, nie jadłam nic, 4 godziny siedziałam u fryzjera,
Widzę, że dzieńudany Fajnie, że jesteś zadowolona z włosów - ja nigdy w życiu tak długo nie siedziałam u fryzjera (no ale nie farbuję). I gratuluję zakupów - też mi się już marzą wiosenne buty
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
oo, widziałam takie zestawy na allegro, ale chyba część zapachów była inna rzeczywiście fajny prezent, choć można nie trafić totalnie w czyjś gust i wtedy jest mały problem

ja bym wzięła Elle z tej listy moje ukochane
No to muszę je dziś przetestować, chociaż wydaje mi się, że kiedyś już je w sklepie wąchałam... Z jednej strony dobrze, że mało perfum mi się podoba, bo portfel nie cierpi ale z drugiej - chciałabym czasem pachnieć czymś nowym...

Dziewczyny, znacie jakieś dobre ćwiczenia na brzuszki? Mam strasznie słabe mięśnie brzucha, właściwie prawie ich nie mam Ćwiczyłam już te z TamiLee, ale bolał mnie kręgosłup. 8 minute abs - fajne, ale w trakcie ćwiczeń strasznie boli mnie... szyja a następnego dnia nie mam zakwasów w mięśniach (a bym chciała choć trochę...)

Stary 2010-02-27, 10:07   #4724
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, znacie jakieś dobre ćwiczenia na brzuszki? Mam strasznie słabe mięśnie brzucha, właściwie prawie ich nie mam Ćwiczyłam już te z TamiLee, ale bolał mnie kręgosłup. 8 minute abs - fajne, ale w trakcie ćwiczeń strasznie boli mnie... szyja a następnego dnia nie mam zakwasów w mięśniach (a bym chciała choć trochę...)
Boli Cię szyja, bo źle robisz ćwiczenia. Wtedy łatwo o naciągnięcie właśnie tamtych mięśni. Zamiast skupić się na podnoszeniu/ćwiczeniu brzuchem to "ciągniesz" się w górę szyją.

Przy ćwiczeniu brzucha nie robisz gwałtownych ruchów, nie ciągniesz tułowia szyją w górę, nie robisz nic szybko, nie "szarpiesz".
Powinnaś pracować wdechem i wydechem. Np przy unoszeniu nóg

leżysz na podłodze, ręce masz wzdłuż tułowia. unosisz nogi do kąta prostego i powoli opuszczasz. przy opuszczaniu robisz wydech, przy podciąganiu nóg robisz wdech.

Nie ćwiczyłabym tylko górnej części brzucha. Najlepiej sprawdzają się ćwiczenia na dolne mięśnie (ktore u kobiet są zawsze najmniej rozwinięte). Bo ćwicząc je ćwiczysz od razu i górne i skośne. A ćwicząc same górne ćwiczysz same górne

dolne ćwiczysz: rowerkiem na leżąca, wszelakimi wymachami nóg, nożycami, unoszeniem i opadaniem nóg, robieniem kółek nogami itp.

Mięśnie brzucha: http://www.kulturystyka.pl/atlas/brzuch.asp

Trening domatora (czyli sobie ćwiczymy w domku) http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.asp

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:25   #4725
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
tu są świetne ćwiczenia http://www.modeling.pl/?sub=artykuly...0&dz=11&page=1

i nie tylko na brzuch http://www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=lista&dz=11

kiedyś wykonywałam te ćwiczenia regularnie i świetnie się po nich czułam przede wszystkim czuć, że pracują różne mięśnie no i przy systematyczności widać doskonałe efekty
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:25   #4726
Hosenka*
Zakorzenienie

Vibesko: co to za butki? Jaka cena?

Zaraz wkleję moje skromne aktualizacje lutowe

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-27 o 10:28
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:43   #4727
isa666
Zakorzenienie

Wróciłam właśnie z szybkiego wypadu do G. Krakowskiej.
Byłam tylko w H&M i kupiłam kilka rzeczy: czarne rurki w wytłaczany wężowy wzór (), białą koszulę w niebieskie paski (nie do końca taka jaką chciałam, bo nie ma białego kołnierzyka i mankietów, ale przeżyję ). fioletową kosmetyczkę z motylkiem i granatową apaszkę w jakieś kolorowe jakby kwiatowe ciapki
Kolczyków nie kupiłam żadnych, bo nic mi się nie spodobało
Stary 2010-02-27, 10:44   #4728
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Hosenko, chciałam takie jak na zdjęciu ale kupiłam czerwone, tsakie malinowe.
Na nodze prezentują się o niebo leeeepiej.
cena 80 pln.
Stary 2010-02-27, 10:49   #4729
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, chciałam takie jak na zdjęciu ale kupiłam czerwone, tsakie malinowe.
Na nodze prezentują się o niebo leeeepiej.
cena 80 pln.
Śliczne

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 10:57   #4730
emememsik

isa, wrzucisz fotki?
Stary 2010-02-27, 11:21   #4731
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
isa, wrzucisz fotki?
Proszę bardzo, tak na szybkiego cyknięte
Stary 2010-02-27, 11:30   #4732
emememsik

Śliczna ta kosmetyczka, ile kosztowała?
Stary 2010-02-27, 11:33   #4733
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Boli Cię szyja, bo źle robisz ćwiczenia. Wtedy łatwo o naciągnięcie właśnie tamtych mięśni. Zamiast skupić się na podnoszeniu/ćwiczeniu brzuchem to "ciągniesz" się w górę szyją.
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Ogromne dzięki, dziewczyny! Szczególnie za te uwagi o oddychaniu. Wiem, że źle robiłam te ćwiczenia, nie szarpię co prawda, ale mam tak słabe mięśnie, że próbowałam pomagać sobie karkiem Muszę się doprowadzić do porządku do wiosny

Isa, fajne zakupy

Stary 2010-02-27, 11:37   #4734
tymczak
Raczkowanie

GG do tymczak

Cytat:
Dawno go już nie używałam, ale byłam zadowolona. U mnie kryć musi przede wszystkim naczynka i rumieńce i to mu dobrze wychodziło. W pierwszej chwili wydawać się może, że jest za lekki, ale zawsze można miejscowo doklepać go ciut więcej i dalej wygląda naturalnie.
no to już ostatnie pytanko : czym go nakładałaś? osobiście nie przepadam za gąbeczkami, mogłabyś mi polecić jakis rodzaj pędzelka?

http://www.gaiaonline.com/forum/real...vy/t.37340801/

tymczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 11:48   #4735
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna ta kosmetyczka, ile kosztowała?
14,90 zł Były jeszcze takie jasnobrązowe.

kochanie dzięki
Stary 2010-02-27, 12:11   #4736
noseknosek

Vibeska, isa świetne zakupy ja jakoś nie potrafię wyszukiwać fajnych rzeczy w sklepie

kochanie a Ty ćwiczysz "pośladki" z Tamilee? ja ostatnio zaczęłam, po pierwszym razie przez 4 dni nie mogłam chodzić, siadać i przekręcać się w łóżku genialne są te ćwiczenia

biegam
Stary 2010-02-27, 12:33   #4737
bossy
Zakorzenienie

Kochanie proszę

Ja teraz przerzuciłam się na ćwiczenia poranne przed jedzeniem, lub wieczorne na lekkiego głodniaka. Nie robię już ćwiczeń siłowych, bo za szybko łapię mięśnie (ogólnie mam taką budowę, że szybko je łapię) a nie chcę już więcej. Teraz chcę wyszczuplić i lekko popalić mięśnie. Czekam tylko aż ten śnieg stopnieje do końca, zwłaszcza ze stadionu, i będę rano biegała.

Ah, wiecie dzwonili do mnie z TP w poniedziałek mam spotkanie, potem szkolenie środe/czwartek/piątek i od następnego poniedziałku mogę zacząć pracę!

Ale.... zadzwonili do mnie z innej agencji reklamowej i zaprosili na rozmowę. Wysłałam im cv na stanowisko w sumie takie jakie mam teraz, tyle, że etat stały. I trochę więcej pracy w terenie, więcej wyjazdów i auto po okresie próbnym. Moje teraz u mechanika (wreszcie) ale chyba jest tak poważnie uszkodzone, że pójdzie na złom.. Ale nie wiadomo jeszcze. A znając mojego szefa nowego auta się nie doczekam.

No nic pójdę w środę na tę rozmowę, porozmawiam, zobaczymy jakie warunki proponują, ile ten okres próbny. Chyba, że uda mi się ew wynegocjować auto od razu (jeżeli by chcieli mnie przyjąć). Ale troszkę się boję, że zrezygnuję tym razem z tej pracy pójdę tam a załóżmy za miesiąc lub dwa tamta agencja mi podziękuje...
Bo jak powiem obecnemu szefowi, że do innej agencji to raczej zacznie szukać już kogoś innego na moje miejsce i nie będę miała powrotu (nie chciał, żebym znalazła dodatkową pracę w innej agencji, więc jakbym miała iść tam na cały to wątpię, że by trzymał miejsce dla mnie dalej).

No ale tym się będę martwiła jak ewentualnie pracę dostanę bądź zgodzę się na ich warunki. Może rzeczywiście teraz lepiej jest podjąć tę bezpieczną opcję TP??

Kliknęłam sobie na strawberry czerwoną szminkę YSL red temtpation

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 12:34   #4738
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Isa szliczny szalik i kosmetyczka
Ja jak nigdy zaczełam lubić szaliki i chustki, nie mam za wiele w sumie pare ale jak widze te różne w kwiaty i wzorki to widze jakim fajnym mogą być dodatkiem
Stary 2010-02-27, 12:43   #4739
isa666
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny
Vibesko ja od dawna lubię apaszki i szaliczki. Nie lubię chodzić z gołą szyją, bo szybko wtedy łapię różne choróbska, a dzięki nawet cienkiej apaszce mam ochronę
Stary 2010-02-27, 13:00   #4740
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
kochanie a Ty ćwiczysz "pośladki" z Tamilee? ja ostatnio zaczęłam, po pierwszym razie przez 4 dni nie mogłam chodzić, siadać i przekręcać się w łóżku genialne są te ćwiczenia
Ćwiczę Za pierwszym razem (ale to było w grudniu) źle robiłam ta ćwiczenia i potem też kilka dni nie mogłam siadać bez podparcia rękami. Śmiali się ze mnie, że wstaję i siadam jak staruszka Ale świetne są te ćwiczenia, bardzo je lubię i robię co dwa dni. Teraz już nawet doszłam do wprawy i robię obie serie ciągiem (ale ja słaba jestem i wcześniej nie dawałam rady)
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Ja teraz przerzuciłam się na ćwiczenia poranne przed jedzeniem, lub wieczorne na lekkiego głodniaka. Nie robię już ćwiczeń siłowych, bo za szybko łapię mięśnie (ogólnie mam taką budowę, że szybko je łapię) a nie chcę już więcej. Teraz chcę wyszczuplić i lekko popalić mięśnie. Czekam tylko aż ten śnieg stopnieje do końca, zwłaszcza ze stadionu, i będę rano biegała.
No ja mięśni prawie nie mam - tzn w ogóle ich nie widzę
Co do pracy, nie umiem Ci doradzić. Znając siebie pewnie bym już została w tp po przygodach z poprzednią pracą...
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Vibesko ja od dawna lubię apaszki i szaliczki.
Też zawsze noszę apaszki, uwielbiam je, muszę sobie znów kilka kupić na wiosnę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości