|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() Sama miałam i w sumie nawet dalej mam tego Klinika i sobie chwalę. Jedyny podkład, którego się nie pozbyłam odkąd poznałam minerały. Sama mam cerę mieszaną w kierunku suchej i u mnie się sprawdza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
po prostu Em :)
|
http://www.zeberka.pl/art.php?id=7650 Organiczne kosmetyki H&M.
![]() Może wreszcie nie będą śmierdzieć. ![]()
![]() |
#4713 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a jak u ciebie kryje?
![]() |
#4714 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Tusz to i ja muszę kupić
![]() rzyrafko gratulacje! ![]()
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prostota jest jednak piękna ![]() Dawno go już nie używałam, ale byłam zadowolona. U mnie kryć musi przede wszystkim naczynka i rumieńce i to mu dobrze wychodziło. W pierwszej chwili wydawać się może, że jest za lekki, ale zawsze można miejscowo doklepać go ciut więcej i dalej wygląda naturalnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja mam tylko jednego flata i właśnie zaczęłam się zastanawiać, że to chyba jakieś niedopatrzenie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Żadnych szaleństw - 2000 kalorii ![]() A Ty? Em, ładne te opakowania kosmetyków HM, ciekawe jak będzie z zawartością... Ponieważ wykończyłam dwa balsamy w tym miesiącu, których próbowałam się pozbyć od daaawna, to zaczęłam z czystym sumieniem smarować się brzoskwinką TBS i sobie pachnę ![]() ![]() A w ogóle to dostałam zestaw vivabox z sephory. Na pewno kojarzycie - 8 próbek perfum plus kupon na jedne pełnowymiarowe. Codziennie testuję, ale w sumie to z 5 do tej pory spodobaly mi się jedne, w dodatku kwiatowe - Boss Femme. Nigdy nie lubiłam takich zapachów, ten też nie jest jakiś super (super to jest tylko Addict ![]() Kurczę, fajny pomysł na prezent, ale ja mam za dużo nut, których nie znoszę i większość perfum mnie drażni od pierwszego niucha ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2010-02-26 o 23:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
|
kochanie ja dumam nad Bell Push Up
![]() ![]() ![]() Fajny jest ten Vivabox, a jakie są tam jeszcze zapachy? ![]()
![]() |
#4718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Incredible Me Escady F for fascinating Salvatore Ferragamo elle YSL Le Parfum Max Mara B spot ![]() Delicious Night DKNY Ten pierwszy ma w sobie nutę, która od początku mnie drażni, spotykam ją w różnych perfumach, jeszcze nie wiem, co to, ale nie znoszę paskudy i muszę wytropić ![]() ![]() Ale to jutro, dzisiaj idę spać ![]() ![]()
![]() |
#4719 |
|
A Elle Ci się nie podoba?
![]()
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja skorzstałam z tej promocji w SP na tusze Max Factora; akurat kończy mi się 2000 Calorie.
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki kochane
![]() Przede wszystkim - Off-wietrzko, przyjmij proszę moje szczere kondolencje. Bardzo mi przykro z powodu dziadka ![]() Przykro mi że to w takim momencie ![]() ![]() Dziewczyny jestem pełna podziwu, jak wy gotujecie! Jak wy pieczecie ! Kto wam to wszystko zjada ? Bo ja przyznam że gotować i piec lubię to unikam, aby nie pochłaniać za dużo słodyczy ![]() Wczoraj miałam taki dzień że myslałam że umrę .... calutki dzień w biegu, nie jadłam nic, 4 godziny siedziałam u fryzjera, wcześniej 2 godziny szukając gdzieś wolnego miejsca [jak się okazało w piątki to graniczy z cudem a w mieście moim na samym rynku chyba z 10 salonów jak nie więcej] Babeczka ścieła mnie na boba, tak z tyłu krócej, z porzodu dłuższe włosy mam, nie jest to kształt wymarzony ale moje włosy jeszcze muszą trochę dorosnąć do tego. Nie mniej wymuskała mi chyba każdy włosek na głowie, strzygła mnie 40 minut jak nie więcej a 2 godziny nakładała mi farbę w chyba 7 odcieniach blondu i brązu żeby balejaż był delikatny, świetlisty i bardzo naturalny. Nie libię grubych pasemek, nie lubię dużego kontrastu na głowie a ona zrobiła mi to idealnie. I zapłaciłam 110 złotych za 4 godziny posiadówy i za ścięcie, farbowanie, modelowanie i jeszcze mały kosmetyk gratis mi dała - lawendowy szampon organics. Postanowiłam że wykończę wszystkie moje marketowe szampony i kupię cośnaturalnego na allegro. np. organics właśnie. No i byłam też na zakupach, spodobały mi się piekne beżowo zamszowe buty w H&M, z ćwiekami z tyłu na pięcie [takie delikatne bardzo] i wiecie co ? chciałam je kupić, ale nie mogłam, bo klips zabezpieczający był zamontowany tak głęboko że nie dało rady go zdjać, babeczki męczyły się z nożem, dłutkiem, nożyczkami, nie dało rady. I wszystkie modele tak miały ![]() Byłam zrozpaczona, tak mi się one podobały. No ale koniec końców dorwałam takie same tylko czerwonomalinowe i te kupiłam, są boskie ! i bardzo dobrze że kupiłam taki kolor bo nie mam takich butów a prezentują się na nodze no ... mega super ![]() Zakupiłam jeszcze szaliczek czarny w białe groszki H&M bluzkę w Re, śliczna dłuższa z krótkim rękawkiem z taką aplikacją falbankową z przodu na biuście i z zameczkiem, powiem wam że naprawdę boska! i tania bo sztuka tylko jedna. Jak zobaczyłam że w nowej kolekcji za zwykły mały sweterek z krótkim rękawkiem wołają 70 pln to zwątpiłam ![]() Do tego przy kasie kupiłam brązowe bransoletki i jestem megaszczesliwa ![]() Kosmetycznie nie poszalałam, wpadło mydło sopot ziaji z którego jestem niesamowicie zadowolona i parę kosmetycznych dupereli typu pędzelki, szczoteczki itd. I myślałam że po takim intensywnym dniu będę spać jak dziecku a tu klapa - miałam białą noc, nic się nie wyspałam, przekładałam się z boku na bok, wieciłam się do 4 rano. Jeden koszmar brrrr.....
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym wzięła Elle z tej listy ![]()
![]() |
#4723 | ||||
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Jeszcze nie wąchałam, skoro tak go lubiecie, to dzisiaj będę testować ![]() Cytat:
![]() A ja nie kupuję MF w SP, bo te zestawy zawsze mają czarne tusze, a ja chcę brązowy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, znacie jakieś dobre ćwiczenia na brzuszki? Mam strasznie słabe mięśnie brzucha, właściwie prawie ich nie mam ![]() ![]()
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy ćwiczeniu brzucha nie robisz gwałtownych ruchów, nie ciągniesz tułowia szyją w górę, nie robisz nic szybko, nie "szarpiesz". Powinnaś pracować wdechem i wydechem. Np przy unoszeniu nóg leżysz na podłodze, ręce masz wzdłuż tułowia. unosisz nogi do kąta prostego i powoli opuszczasz. przy opuszczaniu robisz wydech, przy podciąganiu nóg robisz wdech. Nie ćwiczyłabym tylko górnej części brzucha. Najlepiej sprawdzają się ćwiczenia na dolne mięśnie (ktore u kobiet są zawsze najmniej rozwinięte). Bo ćwicząc je ćwiczysz od razu i górne i skośne. A ćwicząc same górne ćwiczysz same górne ![]() dolne ćwiczysz: rowerkiem na leżąca, wszelakimi wymachami nóg, nożycami, unoszeniem i opadaniem nóg, robieniem kółek nogami itp. Mięśnie brzucha: http://www.kulturystyka.pl/atlas/brzuch.asp Trening domatora (czyli sobie ćwiczymy w domku) http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.asp
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie tylko na brzuch http://www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=lista&dz=11 kiedyś wykonywałam te ćwiczenia regularnie i świetnie się po nich czułam ![]()
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Vibesko: co to za butki? Jaka cena?
Zaraz wkleję moje skromne aktualizacje lutowe ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-27 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
![]() Wróciłam właśnie z szybkiego wypadu do G. Krakowskiej. Byłam tylko w H&M i kupiłam kilka rzeczy: czarne rurki w wytłaczany wężowy wzór ( ![]() ![]() ![]() Kolczyków nie kupiłam żadnych, bo nic mi się nie spodobało ![]()
#4728 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, chciałam takie jak na zdjęciu ale kupiłam czerwone, tsakie malinowe.
Na nodze prezentują się o niebo leeeepiej. cena 80 pln.
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4730 |
|
isa, wrzucisz fotki?
![]()
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
#4732 |
|
Śliczna ta kosmetyczka, ile kosztowała?
![]()
![]() |
#4733 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Isa, fajne zakupy ![]()
![]() |
#4734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
14,90 zł
![]() kochanie dzięki ![]()
#4736 |
|
Vibeska, isa świetne zakupy
![]() ![]() kochanie a Ty ćwiczysz "pośladki" z Tamilee? ja ostatnio zaczęłam, po pierwszym razie przez 4 dni nie mogłam chodzić, siadać i przekręcać się w łóżku ![]() ![]()
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
Kochanie proszę
![]() Ja teraz przerzuciłam się na ćwiczenia poranne przed jedzeniem, lub wieczorne na lekkiego głodniaka. Nie robię już ćwiczeń siłowych, bo za szybko łapię mięśnie (ogólnie mam taką budowę, że szybko je łapię) a nie chcę już więcej. Teraz chcę wyszczuplić i lekko popalić mięśnie. Czekam tylko aż ten śnieg stopnieje do końca, zwłaszcza ze stadionu, i będę rano biegała. Ah, wiecie dzwonili do mnie z TP ![]() ![]() Ale.... zadzwonili do mnie z innej agencji reklamowej i zaprosili na rozmowę. Wysłałam im cv na stanowisko w sumie takie jakie mam teraz, tyle, że etat stały. I trochę więcej pracy w terenie, więcej wyjazdów i auto po okresie próbnym. Moje teraz u mechanika (wreszcie) ale chyba jest tak poważnie uszkodzone, że pójdzie na złom.. ![]() No nic pójdę w środę na tę rozmowę, porozmawiam, zobaczymy jakie warunki proponują, ile ten okres próbny. Chyba, że uda mi się ew wynegocjować auto od razu (jeżeli by chcieli mnie przyjąć). Ale troszkę się boję, że zrezygnuję tym razem z tej pracy pójdę tam a załóżmy za miesiąc lub dwa tamta agencja mi podziękuje... Bo jak powiem obecnemu szefowi, że do innej agencji to raczej zacznie szukać już kogoś innego na moje miejsce i nie będę miała powrotu (nie chciał, żebym znalazła dodatkową pracę w innej agencji, więc jakbym miała iść tam na cały to wątpię, że by trzymał miejsce dla mnie dalej). No ale tym się będę martwiła jak ewentualnie pracę dostanę bądź zgodzę się na ich warunki. Może rzeczywiście teraz lepiej jest podjąć tę bezpieczną opcję TP?? Kliknęłam sobie na strawberry czerwoną szminkę YSL red temtpation ![]()
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Isa szliczny szalik i kosmetyczka
![]() Ja jak nigdy zaczełam lubić szaliki i chustki, nie mam za wiele w sumie pare ale jak widze te różne w kwiaty i wzorki to widze jakim fajnym mogą być dodatkiem ![]()
#4739 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Vibesko ja od dawna lubię apaszki i szaliczki. Nie lubię chodzić z gołą szyją, bo szybko wtedy łapię różne choróbska, a dzięki nawet cienkiej apaszce mam ochronę ![]()
#4740 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do pracy, nie umiem Ci doradzić. Znając siebie pewnie bym już została w tp po przygodach z poprzednią pracą... Też zawsze noszę apaszki, uwielbiam je, muszę sobie znów kilka kupić na wiosnę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.